Evet eşim farkında ve yanımda olmasa herşey başka olurdu..
Seni anlıyorum kv sevince kendini eksik hissediyorsun keşke hiç yaşanmasaydı diyor insan ama zaman herşeyin ilacı
Zamanı gelince gidersiniz ve telafi olmasada bir şekilde devam ederisiniz

Aynen cunku uyaniyor, tekrar uyutmak cok zor oluyor. Bana verilen hastane bilgilendirme kartinda bile gece gerekmedikce altini degistirmeyin diyor. Benimki Allah'tan geceleri pek kaka yapmiyor. Ilk zamanlar yapiyordu ama artik sadece gunduzleri.

Bizimki hala yapıyor gece hep değil ama günde 2-4 arasi yapabiliyor bazen gecede oluyor onun harici gerek gormuyorum ben bezler kaliteli alıyoruz oyle altı ıslak kalıcak şekilde dolmadı hiç

Sinirden patliyorum suan ya..beyaz gurultuyle uyutuyorum cocugumu cunku bir onda rahatliyor ve hemen uykuya geciyor teyzemlerin cenesinin durmicagni tahmin etmistim..yeter kapat ne kotu ses cocuk alismaasin hadi dedim piyanoylada uyuyodu actim 1saattir ayagimda salliyorum..bir de gelmis uyumuyomu dio uyumaz dedim..
Sonra bir actim fan sesini cocuk yumdu gozlerini..uzmanlar diyo diyorum olsun o kotu ses muzik dinlet diyolar..iyide o ses sana kotu bu cocuk anne karninda saniyo kendini diyorum..anlatamiyosun ki..bir de emekli ogretmen kafa bir yerde takili kalmis..sana hep bir sey ogretme modunda ..Allah askina nasil uyuttuguma karismayin dedim..

Kızlar oğlumun elleri ve ayakları buz gibi ateşi 36.9 ateşi çıkmasın diye cok sarmadım ama endişelendim sizdede böyle oldu mu

Valla doktor israrla verme bence bekle dedi yarinda gelmezse verecegim kesin 6 gun olcak yahuu ilk kez boyle bir sey yasadik ne zormus
Benim kız bugün biraz yaptı karnına sıcak koydum aralıklı. Bir de karnına madam yapıp ayaklarıyla gevşettim hep. Huzursuz değilse bekle derim ama çok sıkıntılıysa ver. Bu durum normal sayılıyor bebekler için hatta tıp dilinde infantil diskezi deniyor bi bak istersen

Kızlar oğlumun elleri ve ayakları buz gibi ateşi 36.9 ateşi çıkmasın diye cok sarmadım ama endişelendim sizdede böyle oldu mu
Eller ayaklar genelde soğuk oluyor bebeklerde klima görevi yaparlarmış. Ateşi de normal. Oda ısısı normal derecedeyse üşümüyordur

Babamlar 4 kardeş 2 halam öğretmen , 1 amcam öğretmen , bir tek babam öğretmen değil ama hepsi birbirinden üstün zekalı olduklarını sanıyorlar biraraya geldiklerinde hep kavga ederlermiş , dedemin vefatında evde bile kavga etmişler saçma sebepten , o yüzden bir araya gelmiyorlar 40 yılda bir
Demem o ki , bazı insanlar maalesef karşısındakinin ne düşünüp hissettiğini önemsemiyor , kendi bildiği herseyden önemli boşver canını sıkma

Bizden o filmi çocuk gastroentroloji istedi, barsaktan ilaç verip film çekiliyormuş, yaptırmayı düşünmüyoruz. Kaka tahlili istedi onu da yaptıramadık daha.
Şimdilik gastroentrolojiyi bekleteyim öyleyse. Doktorlara elini versen kolunu çıkaramıyorsun. Kaka tahlili için yarım saat içinde ulaştırman da lazım. Bizden öyle bir şey istese en oluru 1.5saat sürer ulaşmamız.
Çocuk cerrahının önerisi olan lavmanı başka bir doktora sordum dün uygulayabilirsin dedi. Dün verdim yarısını, bayaaa yaptı. Mandalina kadar. Bir hafta olmuştu en son yapalı (kendiliğinden yapmıştı ozaman). Bugün gurultulu olarak yine yaptı. Dünkü lavmanın etkisi sanırım. Doktor yapsada yapmasa da gün aşırı uygula dedi. Yarın yine uygulicam. Ikınmasız bir gün geçirdi bugün.

Haklısın canım tanımadığın birine güvenmek çok zor hele ki şu devirde. Belki kv bi daha fikir değiştirir bakmaya karar verir

E Elwing6 oyun halından memnun musun? Piyanolu alacağım bir türlü karar veremedim. Hiç sevmeyedebilir boşa harcamayım diye orta maliyetli ne alsam?

E Elwing6 oyun halından memnun musun? Piyanolu alacağım bir türlü karar veremedim. Hiç sevmeyedebilir boşa harcamayım diye orta maliyetli ne alsam?
Ben bondigo aldim ben begendim ama kizim henuz bi oyuncaga tepki verdi bir hafta sonra bir daha koyacagim..herhalde zamani dgil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…