Kizlar bizim kizin kafasinin on kisma dogu hafif göcük bıngıldak dedikleri o mu dokununca korktum yani hep bakiyordum ama yeni farkettim
Bence yeni farketmedin, farkettiğinde anlık çökmüştür. Ağladığında vs çökebiliyor, mesela emerken de nabız gibi atıyor

Akşam biz yatana kadar oturma odasında duruyo oğlum, ben açıyorum tv ama bakmasına müsaade etmiyorum, genelde de müzik açıyorum. Ancak etrafının farkında olmaya başlayıp ne tarafa döneceğine karışamayacağım zaman (bu da muhtemelen 1 ayı bulur) o zaman hiç açmıycam

Bizim kiz bakıyor televizyona bir güzel izliyor kucagimda arkamı dönüyorum başka şeyle ilgileniyoruz.sanırsın 10 yıllık izleyici ya bide öyle tatlı bakiyorki:))))faydalı kanallar da var tabiki izleyeceği programlar da olacaktir elbet ama henüz çok erken tabi.bakalım ne kadar ayrı tutacağım

Parlak olduğu için dikkatlerini çekiyor tabi ki, şu an müdahale edebiliyoruz, sonrası da yine bize bağlı. 8-9 aylıkken telefondan reklam izleten de var, 2 yaşına kadar tv göstermeyen de, 1 yaşında belgesel izleten de. Bu biraz ailenin tercihi

Herkes uyuyor mu yav. Benimki dun aksam 5ten gece 11.30a kadar uyanik durdu. Tum duzeni alt ust oldu. Simdi de emdi ama uyuymuyor. Ellerine corap gecirdim yuzunu cok yoluyor gece.
Dun tum gunum hastanede gecti. Egzamalar artti diyordum ya doktor tipik alerji dedi. Sut ve yumurta icin tahlil verdik. Kani da dusuk cikti 4. Ay demir baslariz dedi doktor. Devlet hastanesinde sira bulamam randevusuz gidince diye mecbir ozele gittim. Aman cok yoruldum uzuldum. Kani neden dusuk olur bebenin ya. Demir bakimindan zengin beslen dedi dr.

Bana aynı gibi geldi sleepyler

Bizimkininde düşükmüş kanı aynı şekilde demire başlarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…