Kızlar kalça ultrosnu sonuclarınız nasıl ? Bizim ultrosonda bakan kişi cok hafif dedi doktora gösterdik sonucu gelişimsel gerilik var dedi 3.ayda gelin düzelmezse bandaja alıcaz dedi moralim cok bozuldu (
E bebekte piyanolu vardi bu arada fiyatida cok uygun sanirim bi inceleyebilirsin fisher pricenkine benziyo fisher price gereksiz pahali gibi ve az oyuncaklari falan
Herkes uyuyor mu yav. Benimki dun aksam 5ten gece 11.30a kadar uyanik durdu. Tum duzeni alt ust oldu. Simdi de emdi ama uyuymuyor. Ellerine corap gecirdim yuzunu cok yoluyor gece.
Dun tum gunum hastanede gecti. Egzamalar artti diyordum ya doktor tipik alerji dedi. Sut ve yumurta icin tahlil verdik. Kani da dusuk cikti 4. Ay demir baslariz dedi doktor. Devlet hastanesinde sira bulamam randevusuz gidince diye mecbir ozele gittim. Aman cok yoruldum uzuldum. Kani neden dusuk olur bebenin ya. Demir bakimindan zengin beslen dedi dr.
Herkes uyuyor mu yav. Benimki dun aksam 5ten gece 11.30a kadar uyanik durdu. Tum duzeni alt ust oldu. Simdi de emdi ama uyuymuyor. Ellerine corap gecirdim yuzunu cok yoluyor gece.
Dun tum gunum hastanede gecti. Egzamalar artti diyordum ya doktor tipik alerji dedi. Sut ve yumurta icin tahlil verdik. Kani da dusuk cikti 4. Ay demir baslariz dedi doktor. Devlet hastanesinde sira bulamam randevusuz gidince diye mecbir ozele gittim. Aman cok yoruldum uzuldum. Kani neden dusuk olur bebenin ya. Demir bakimindan zengin beslen dedi dr.
Annenin demiri düşük olursa bebeğin de düşük olabiliyormuş sağlık ocağında ebe öyle demişti, bebekte kansızlık olmaması için kan ilaçlarını iç ihmal etme demişti. Tabi içtim mi; hayır
Benim kızın emmedeki derdi dolu dolu memeler istemesi sanırım. Gece acaip süt doluyor şişiyor, bizimki cuk cuk emiyor. Gündüz ise 5 dk emiyor süt gelişi azalınca kızıyor sanırım. Gündüz de dolu dolu olmasını nasıl sağlayacağım ki
Büyükler hastaydı 3-4gundur.Bebege yaklastirmamaya çalıştım tam onlar toparladı derken bebek fena tıkandı.Nefes alamıyordu serumla ,aspiratorle açtım ama yarım saat sonra tekrar başlıyordu tıkanıklık.aksa burnu almıyor sadece nefes alamıyor.gece baş ucumuza soğan koydum o şekilde 4 'de uykuya daldı şimdi açıkmış zorlana zorlana emdi.bebeler hasta olmasın yaa
Perişan oldu yavrum
Kızlar kalça ultrosnu sonuclarınız nasıl ? Bizim ultrosonda bakan kişi cok hafif dedi doktora gösterdik sonucu gelişimsel gerilik var dedi 3.ayda gelin düzelmezse bandaja alıcaz dedi moralim cok bozuldu (
Merhaba, ben Ağustos annesiyim tesadüfen gördüm mesajınızı. Moralinizi bozmayın bizim grupta bu şekilde çıkan 3 kişi vardı 3’ümüzün de bir sonraki kontrolde düzelmişti çift bez takarak. Siz de çift bezi ihmal etmeyin.
Selamlar güzel anneler benimde bebeğim 3 gündür yapamyr tuvltni ve doktor normal dese de sanırım bugün evham yaptım. 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı icirdim yapmadı yine.
Gaz konusunda çok fazla yapıyor çişte ama istahi da yerinde atak haftasindyz birde.
Sizin bebeklerde atak haftasında mi bu durumda oldu??
Annenin demiri düşük olursa bebeğin de düşük olabiliyormuş sağlık ocağında ebe öyle demişti, bebekte kansızlık olmaması için kan ilaçlarını iç ihmal etme demişti. Tabi içtim mi; hayır
Bende kendime söz verip bugün içmeye başlıyorum hergün içicem artık diyorum sonra 10 gün elime alamıyorum. İçmemiz lazım aslında, bebişler Demir ilacı kullanırsa daha fena. İlacı içiricem diye kaç bady leke oldu. Püskürtüyordu ağzından ve o lekeler çıkmadı
İçinde paraben olduğu için bazı bebeklerde huzursuzluk da yapıyormuş.
Burda birbirimize mi hatırlatsak naapsak
Büyükler hastaydı 3-4gundur.Bebege yaklastirmamaya çalıştım tam onlar toparladı derken bebek fena tıkandı.Nefes alamıyordu serumla ,aspiratorle açtım ama yarım saat sonra tekrar başlıyordu tıkanıklık.aksa burnu almıyor sadece nefes alamıyor.gece baş ucumuza soğan koydum o şekilde 4 'de uykuya daldı şimdi açıkmış zorlana zorlana emdi.bebeler hasta olmasın yaa
Perişan oldu yavrum
Çok geçmiş olsun. Aynı durumdayız Aazizan
Büyükte hapşırık akıntı öksürük vardı . Uyku tulumundan nefret ediyor üstünü de açıyor mecbur petekleri fazla açıyorum o da öksürük yapıyor işte Çorbalar kefirlerle toparladı neyseki. Petek’in yanına da buhar makinasını koydum. Tam iyileşti derken önceki gece küçüğü başladı. Tüm gece uykusunda öksürüğü tutucam diye nefesini de tutunca yatakta çırpınarak uyandı durdu. O ara ara uyusa da ben uyuyamadım Boğulur mu korkusundan. Soğanı kim bulduysa Allah razı olsun diyorum. Bu gece çok rahattık buhar makinasını da onun tarafına koyduğumdan belki de hiç öksürmedi.
Yarım soğan yarım limon üzerlerine karanfil de sapladım kokmasın diye. Daha kışın başındayız Allah korusun yavrularımızı. Hastalıksız ömürleri olsun inşaallah
Maşallah canım çok iyiymiş
Kalça çıkıklığında hafif demiş endişe etme canım düzelir diğer kontrolde
4. Ay da bile gidip çektiriyorlar
Seninki daha küçük 3. Ay da tekrar bakılır, yanılma payını düşün rahat ol
Merhaba, ben Ağustos annesiyim tesadüfen gördüm mesajınızı. Moralinizi bozmayın bizim grupta bu şekilde çıkan 3 kişi vardı 3’ümüzün de bir sonraki kontrolde düzelmişti çift bez takarak. Siz de çift bezi ihmal etmeyin.
Bende kendime söz verip bugün içmeye başlıyorum hergün içicem artık diyorum sonra 10 gün elime alamıyorum. İçmemiz lazım aslında, bebişler Demir ilacı kullanırsa daha fena. İlacı içiricem diye kaç bady leke oldu. Püskürtüyordu ağzından ve o lekeler çıkmadı
Parabensiz ilaç bulunabilir aslında . Ben gebelikte kullandım Hiç aksatmadım ama bebeğim de kansızlık olabilirmiş. Tekrar ilaca başlasam benden bebeğime geçer mi ki
Aaa bunu ilk defa duydum ben devam ediyorum hala ek vitaminlerime ve demire
Doltoruma sordum iyi hissediyorsan bırakabilirsin dedi paketin bitmesini bekliyordum alayım yenisinide o zaman
Selamlar güzel anneler benimde bebeğim 3 gündür yapamyr tuvltni ve doktor normal dese de sanırım bugün evham yaptım. 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı icirdim yapmadı yine.
Gaz konusunda çok fazla yapıyor çişte ama istahi da yerinde atak haftasindyz birde.
Sizin bebeklerde atak haftasında mi bu durumda oldu??
Selam canım
Atak haftasında huzursuz oluyorlar evet
Ama kaka sebebi atak değildir, gaz ilacı kullanıyor musun?
Gaz çıkarsa bile içerde çok gaz kalıyor
Bu da birikince bağırsakta, kakayı engelliyor,
Ayrıyeten kilo alımı nasıl
İyiyse 3 günden bişey olmaz evham yapma
Zeytinyağı hiç işe yaramıyor
Geçmiş olsun bizim de sağlık ocağındaki doktor dudak rengi çok kırmızı değil ksnsızlık olsbilir dördüncü ayda başlayalım demire dedi ama kontrolde çocuk doktoru dudakla ne alaka tahlilde bile şu an düşük çıkabilir henüz çok erken bişey demek için dediÇekirdekli siyah üzüm yiyorum ben bi de aç karnına harnup pekmezi