Ben bazen şurup verecekken az mama ile karıştırıp avent biberonda verdim geçenlerde, dr browns'dan sonra baktım ki tutuşu çok farklı çocuğun hiç konforlu değil. Dr browns geniş ağızlıların cam olmayanları da var sanırım sağlıklı pp biberon, daha uygun fiyatları.
Kızlar YouTube a Bebek şarkıları yazdım bakalım oğlum ne tepki verecek dedim şu şarkılara bayıldı
Gerçi bilindik çocuk şarkıları ama şarkıyı açtım karşısında dans ederek şarkıya eşlik ettim oğlum ağlarken susup gülmeye başladı
Belki de ben dans ederken napıyor bu kadın diye gülüyordur Favori şarkısı arı vız vız
Kızlar YouTube a Bebek şarkıları yazdım bakalım oğlum ne tepki verecek dedim şu şarkılara bayıldı
Gerçi bilindik çocuk şarkıları ama şarkıyı açtım karşısında dans ederek şarkıya eşlik ettim oğlum ağlarken susup gülmeye başladı
Belki de ben dans ederken napıyor bu kadın diye gülüyordur Favori şarkısı arı vız vız
Hahhaah :) bizim her gun ritueliimiz var kirmizi balik otobusun tekerlegi kirmizi baliga bayiliyo dizlerime aliyorum ben soylerken dikkatle dinliyo ellerini kollarini oynatiyorum
Hahhaah :) bizim her gun ritueliimiz var kirmizi balik otobusun tekerlegi kirmizi baliga bayiliyo dizlerime aliyorum ben soylerken dikkatle dinliyo ellerini kollarini oynatiyorum
Iyi pazarlar herkese,
Benim bebegim de 3 gundur 5 maksimum 10 dk emip birakiyor memeyi. Oncesinde yarim saat dururdu her emme seansinda. 62 gunluk henuz. Sormak istedigim ac olsa aglar mi? Keyfi gayet yerinde, cisli bez sayisi da normal. Ama sanki doymuyor gibi geliyor bana. Kilosu onde gidiyordu simdiye dek umarim kilo kaybetmez bu surecte
Onlara da bakiyim da once eds denicem çünkü biberonda etrafı izlemeyi çok sevdi hem emiyo hemde sanki evi ilk defa goruyonuz gibi inceliyo bakiniyo. Memeyi de birakiyo mesela arada öyle bakiniyo bi de dışarıdan gelen seslere donuyo memeyi bırakıp sonra tekrar vermek zor oluyo bakalım atlatiriz inş
Denedim ilk kez 30 cc mama yaptim memeyle verdim çıldırdı tekrar tekrar agladi sonra sakinleşti memeyi tuttuktan sonra yandan soktum hortumu o sekilde kabul etti bidik ama bitirmeden uyudu cok az geliyo 5 no olan bakalim bide 6 yi deneyim sonra
6 çok hızlı gidiyor biberon gibi. Benim kız ona alıştı hep öyle süt gelsin istiyor 5le veriyorum yarısına gelince sinirlenip ağlıyor, hani istediği olmayınca tepinen küçük çocuklar vardır ya aynen öyle yapıyor ayaklarını filan çok komik
Bu arada benim minnak da bi haftadır falan memeyi 5dk emdiktrn sonra bi bırakıyo sonra kendisi geri kapıyo falan uğraştırıyo biçoğunuz da yazmış bence dönemsel bişeyÇeneleri kuvvetlendi sütü daha çabuk bitirince kendileri de şaşırıyolar napcaklarını bilemiyolar bence
Şunun için soruyorum kv ve kp tutturdular yastık koy çocuğun boynu büyüyünce geriye doğru kalır diye. Arastirdim yastık kullanımı omurilik yapısına zarar veriyomus koymadim. Israrla onlar koyuyo ben alıyorum bi gün fena kavga edicez napsam bilemedim
Arkadaslar yarin 2 ay asimiz var birkac gun banyo yaptiramayacagim icin aksam banyo yaptirayim diyorum yaptirsam mi? Bir de dun gece burnu cok tikaliydi hiriltiliydi hep ve hic uyumadi diyebilirim bugun de hep hapsurdu durdu acaba hasta mi hastayken asi yapiliyor mu yapsalar sorun olur mu
Şunun için soruyorum kv ve kp tutturdular yastık koy çocuğun boynu büyüyünce geriye doğru kalır diye. Arastirdim yastık kullanımı omurilik yapısına zarar veriyomus koymadim. Israrla onlar koyuyo ben alıyorum bi gün fena kavga edicez napsam bilemedim
Yastık zararlı doktoruna sordum de
Benim kv de ısrar etti diğer torununa 40ından sonra yastık kullanmış hiçbirşey olmamış 4 çocuk büyütmüş fln , doktor zararlı diyor dedim her yerde yazıyor dedim koymadım
İnce pike ya da müslin katlayıp koyuyorum ben
Yastık zararlı doktoruna sordum de
Benim kv de ısrar etti diğer torununa 40ından sonra yastık kullanmış hiçbirşey olmamış 4 çocuk büyütmüş fln , doktor zararlı diyor dedim her yerde yazıyor dedim koymadım
İnce pike ya da müslin katlayıp koyuyorum ben
Benim kulak kepçem biraz serttir o yüzden hafif sert yastıklar benim kulağımı çok ağrıtır ondan dolayı başlarının altına yumuşak yastık dışında birşey koymuyorum ya bana çektiyse de acırsa diye