Senin kullandigin dr browns biberon cammi. Modeli nasil

Kızlar YouTube a Bebek şarkıları yazdım bakalım oğlum ne tepki verecek dedim şu şarkılara bayıldı

Gerçi bilindik çocuk şarkıları ama şarkıyı açtım karşısında dans ederek şarkıya eşlik ettim oğlum ağlarken susup gülmeye başladı
Belki de ben dans ederken napıyor bu kadın diye gülüyordur Favori şarkısı arı vız vız

çok güzel ya. simdiden düsünüyorum ben emzirmeyi nasıl bıraktırıcam ağlarım inanki en azından benimki yatırınca da uyuyor
Yok bizim yatagımız benim kucagım aksamda babasının kucagı zaten park yataktır kızımın odasıdır bosuna masraf yapmısız beleşe kucaklar varken

Hahhaah :) bizim her gun ritueliimiz var kirmizi balik otobusun tekerlegi kirmizi baliga bayiliyo dizlerime aliyorum ben soylerken dikkatle dinliyo ellerini kollarini oynatiyorum

Iyi pazarlar herkese,
Benim bebegim de 3 gundur 5 maksimum 10 dk emip birakiyor memeyi. Oncesinde yarim saat dururdu her emme seansinda. 62 gunluk henuz. Sormak istedigim ac olsa aglar mi? Keyfi gayet yerinde, cisli bez sayisi da normal. Ama sanki doymuyor gibi geliyor bana. Kilosu onde gidiyordu simdiye dek umarim kilo kaybetmez bu surecte

Ben yan yatırıp emziriyorum öyle görüş açısı daha rahat oluyor hem etrafa bakıyor hem emiyor, öyle emmeyi sevdi.

6 çok hızlı gidiyor biberon gibi. Benim kız ona alıştı hep öyle süt gelsin istiyor 5le veriyorum yarısına gelince sinirlenip ağlıyor, hani istediği olmayınca tepinen küçük çocuklar vardır ya aynen öyle yapıyor ayaklarını filan çok komik

İnşallah öyledir çok korkuyorum bırakacak diye. bi amuda kalkmadigim kaldı emzirirken

Ben yan yatırıp emziriyorum öyle görüş açısı daha rahat oluyor hem etrafa bakıyor hem emiyor, öyle emmeyi sevdi.
Yani ikiniz de yatiyosunuz o şekilde mi emiyo boğazına kacmaz mı öyle

Kızlar bebisleri uyuturken yastık kullanıyo musunuz ?

Şunun için soruyorum kv ve kp tutturdular yastık koy çocuğun boynu büyüyünce geriye doğru kalır diye. Arastirdim yastık kullanımı omurilik yapısına zarar veriyomus koymadim. Israrla onlar koyuyo ben alıyorum bi gün fena kavga edicez napsam bilemedim

Arkadaslar yarin 2 ay asimiz var birkac gun banyo yaptiramayacagim icin aksam banyo yaptirayim diyorum yaptirsam mi? Bir de dun gece burnu cok tikaliydi hiriltiliydi hep ve hic uyumadi diyebilirim bugun de hep hapsurdu durdu acaba hasta mi hastayken asi yapiliyor mu yapsalar sorun olur mu

Yastik degilde alt acma ortusunde incecik bir sey vardi onu koyuyorum boyun kismi bosluk.oyle rahat ediyormus gibi geliyo

Yastık zararlı doktoruna sordum de
Benim kv de ısrar etti diğer torununa 40ından sonra yastık kullanmış hiçbirşey olmamış 4 çocuk büyütmüş fln , doktor zararlı diyor dedim her yerde yazıyor dedim koymadım
İnce pike ya da müslin katlayıp koyuyorum ben

Ben baslarda alt açmanin incecik yastığını koyuyordum sonra reflu gibi olunca belden yukarısını ince bebek yastığına yatırıyorum

Benim kulak kepçem biraz serttir o yüzden hafif sert yastıklar benim kulağımı çok ağrıtır ondan dolayı başlarının altına yumuşak yastık dışında birşey koymuyorum ya bana çektiyse de acırsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…