Grip başlangıcı olabilir canım. Ben hemşiremize mesaj attım hasta biraz dedim aşıyı erteledi direk. 4.ay aşısı olucaktı. Odasını sık sık havalandır nemli tut. Başucuna yakın bir yere yarım soğan ve limon koy varsa karanfil sapla rahatlatıyor ve havayı temizlermiş.

Kizlar ben grip oldum bogazdan yakaladi isin kotusu gulcede hapsuruyor emzirirken kullanabilcegmiz bir sey var mi
ıhlamur ve elma cayı ben birkac kasık kızıma da verdimve cok sükür gribe yakalanmadan geçti. hafif burun tıkanıklığı kaldı onu da sık sık temizliyorum

ozozefe Hemşirenin telefon numarası yoksa netten sağlık ocağının numarasını bulup hemşireyi iste. Durumu söyle. Bir hafta ertelense bir şey olmaz. Bağışıklığı şuan zayıfken yapılmasa daha iyi bana göre

Kizlar ben grip oldum bogazdan yakaladi isin kotusu gulcede hapsuruyor emzirirken kullanabilcegmiz bir sey var mi
Gecmiş olsun
Gecen haftalarda bende olmustum
Doktor maske ile emzir dedi
Olabildigince aynı ortamda bulunmayın dedi
Bol bol emzir sütün onu korur dedi
C vitamini alabilirsin suda eriyenlerden

Ben de 3-4 gundur fenayim. Hicbi sey kullanmadim. Sadece gece yatmadan parol aldim, terletti bayagi. Onun disinda bol su icmeye calisiyorum ama bogazim agridigindan o bile zor geliyor.

Arkadaslar bana cevap verebilecek olan yok muuu?
Tabi aşı öncesi yıkayın dedi doktor , aşıdan sonraki 2 veya 3.gün yıkamak gerekiyormuş
Hırıltı için de serum fizyolojik , doktorum bu aylarda bebek kolay hasta olmaz hırıltı öksürük ve hapşırık tıkanıklıklıktan kaynaklanır dedi , eğer fazlaysa sabah akşam serum fizyolojik uygulayabilirsin , aşıyla bir ilgisi yok hasta sayılmaz yani

Peki az da emse, emip uyuyor mu? Eğer uyuyorsa ve zorla uyanık kalmasını (yani emmesini veya sütüni içmesini) istiyosan ondan ağlıyor olabilir mi? Uykusu olduğu için. Benimki çünkü uykusu gelince baya mızmızlanıp ağlıyor

Gecmiş olsun
Gecen haftalarda bende olmustum
Doktor maske ile emzir dedi
Olabildigince aynı ortamda bulunmayın dedi
Bol bol emzir sütün onu korur dedi
C vitamini alabilirsin suda eriyenlerden
Cok sagolun morcivertkedi tuzlu suyla gargara falanda yapiyorum..insallah cocuga gecmez..ihlamur iciyorum sabahtan beri..memleket havasi nemi yaramiyor Ankaranin havaasi kuru hic hasta olmuyordum..andorex diye bogaz spryi vermis eczaci sıktım

Çocuk büyütmenin en zor kısmı da dış mihraplara karşı mücadele etmek zaten. İç güdülerinde birşey var sanki yapmadan duramıyorlar. Oğlum 7aylıkken kahvaltı sofrası kalkmak üzereydi. Ağzına bal verdi yarım çay kaşığıyla. Son anda gördüm. Verdim birşey olmadı dedi. Sanki hemen o an vücudu tepki verecek ya. Daha önce kızının 3aylık bebeğine çilek yedirdiğinde alerjik gıda diye birsürü şey anlattım da kime anlatıyorsun ki. 1,5-2 yaşına gelince ancak susuyorlar ama onda da paketli gıda ile kendilerini sevdirme çabasında oluyorlar.

Nasıl dolduysak burda az çok benzer şeyleri yaşıyoruz canım
Yaklaşık iki senelik evliyim normalde birlikte oturmuyoruz onbes dk fln evlerin arası araçla. Doğumdan sonra yanıma taşındılar. Diğer torunlara baktik buna da bakcaz diye biraz da elaleme karşı torun bakıyoruz diyolar işte..

Ben şimdiye kadar çok güzel korumustum mesafemi şimdi mümkün değil. Boşver gelmezlerse gelmesinler mesafe candır

Odaya soğan koy 4 e bölüp ben hep koyarım 4 yıldır çocukla kalabalık yere gidip geldikten sonra

Sürekli yanınızdalar mı? Neden bu kadar müdahale ediyorlar?
Yanıma taşındılar çocuk olunca canım yukarıda anlattım. Bazen hiç tinmiyorum cevap bile vermeden mesela kendi bildigimi yapıyorum içimden şarkı söylüyorum kv yüzüme bakiyo öyle
Yakında hunileri takip gezcem

Canım yukarıda anlattım çocuk doğunca yanıma taşındılar gidin de diyemiyoruz kaç kez ben kaç yaşındayım yeğenime bile baktım cocuguma da bakarım tek başıma fln dedim daha ne diyim.
Öyle haftada bir fln olsa bu kadar müdahale etmem her yaptıklarına ama şimdi bi kere taviz verdim mi gerisi gelir. Doğru diyosun ne gormuslerse mutlak doğru o..

Ay o paketli gidalar simdiden sinirimi bozuyor. Ben bi cocuga bir sey vereceksem once annesine sorarim, vereyim mi diye. Ama oglumun buyukbabasi simdiden buyu sana ne surpriz yumurtalar alicam, beni cok seveceksin diye konusuyor kendini cikolatasiz sevdiremeyecegini dusunuyor herhalde.

Beni cok bunaltanlara ben boyle istiyorum diyorum. Ya da yapmami soyledikleri sey icin ben boyle yapmak istemiyorum diye net konusuyorum. Sansim kayinaileyi cok sık gormemem. Ama gorustugumuz zamanlarda sinirimi bozmayi basariyor ozellikle kv. Cocugun her aglamasini ac olmasina yoruyor. Emzir emzir diye basimin etini yiyor. Bi de israrla her gorusmemizde ek bi sey veriyor musun diye soruyor, ya da gecende haberlerde gordum su mamalarda sorun varmis haberin olsun diyor. Sanki ben cocuguma gizli gizli mama veriyorum. Surekli bir agiz arama. Hayir versem niye vermiyorum diyeyim. Bunlar bana ilk hafta sutum gelmiyorken bana sut anne bulmaya calisan tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…