Niye bu kadar karışırlar anlamıyorum tamam torun sevin ki zaten sevme konusunda hiç kisitl
amiyorum kucaklarina alsınlar istiyorum ama bakım konusunu bi anneye bırakın. Hiç bisey bilmesek bile annelik içgüdüsü var sonuçta.
Ya bal yedirmek çilek yedirmek nedir cahillikten işte. Bu paketli gıda konusunda şimdiden gardimi aldim çünkü çocuk sevmeyi abur cubur yedirmek zannediyolar

Genel bir sebep söylemişti de hatırlamıyorum

ama hep ayrıymışsınız o da haklı. valla emzirme dönemim olmasa şuan korunmazdım. biraz da maddiyat. kızım 1,5 yasına gelince 2. çocuğu isterim. aslında şuan da isterim çok güzel olurlar büyüdüklerinde ama emzirme çok kafama takılıyor. tandem yapabilir miyim. yapamazsam kızıma karsı vicdan azabı cekerim vs vs. o yüzden en temizi en az 1 yıl sonra

Süt konusuna hiç girmeyim bana sütün acı dediler nerden biliyolarsa. Sütün az heralde yaramıyo fln. Kv surekli ben bütün çocuklarımı sutumle buyuttum çok yariyodu sutum fln diyo hele mamaya başladığımdan beri bak mama yariyo gordun mu fln diyo cevap vermiyorum versem kotu olcaz..

Yok tahmini dogum tarihiyle bakıcaksın
Bizim ki 2 eylülde dogması gerekirken 5 eylülde dogurttuk 2 eylülü baz alıyorum
Yanlış bakmisim o zaman yarinmis
Ayyy çok sevindimm düzenin bozulması çok yipratiyo insanı. Sen şimdi yeni evlenmiş gibi olursun kendi düzenine geçince herşey gönlünce olsun

Bizim ast alt yüksek Canım, şu an için net bişey demiyorlar, yüzde 35-40 ında sebepsiz olup sonradan geçebiliyormuş da ama karaciğerle ilgili sıkıntı da olabilir, takip gerektiriyor. Allahım korusun yavrularımızı.

Ay ne zor değil mi eskiyi uygulamaya çalışıyorlar , eskiden herkes birbirinin çocuğunu emziriyormuş bunu da normalleştiriyorlar , iki taraf isterse olur ama bana anlamsız ve gereksiz geliyor olması , anne ve bebeğin arasındaki en özel bağ olduğunu anlatmam onların anlamadan uzaylı gibi bakması Eşimle bir yere gidip geldik 1 saat içinde ne kıymetli çocuğunuzdan fln şakayla karışık kv ye güvenirim güzel bakar ama insanları kalına sokmaya çalışmalarına kızıyorum. Kendi kızının çocuğu olunca 2 yıl çalışmadı hiçte bişey yaptığını görmedik bebeğin ütülerini bile kardeşi evine götürüp ütülerdi , annesine gittiğinde alırdı ütülü kıyafetlerini , kendini beceriksiz yorgun gösterip insan kullanmayı seven , çocuğunu her fırsatta başından atan bir kızı var beni de öyle hayal etti , torun sevdası yarıda kaldı baktı ki hayatımın kontrolü elimde herşey için çabalıyorum , müdanam yok ve yorgunum deyip ağlar gezmiyorum , aksine süslenip gidiyorum , zorlarına gidiyor. Bende dolmuşum valla eşimin ailesini çok severdim , çok zor olmalarına rağmen çok emek verdim onlarda beni çok severdi , lohusalıktan sonra aramız bozuldu soğudu çünkü değiştin deyip durdular , birde emzirme vakamız var biliyorsundur sen , benim gibi insanı delirttiler ortalığı birbirine kattım şimdi daha seviyeliyiz çocuklu hayatıma dilediğince müdahale hayali suya düşünce diğer torununa daha çok sarıldı o kadar sakınma diyor , sakınmakla ne ilgisi var benim kızım çok şanslı babaannesi ananesi teyzesi halası amcası var dedim

Torun var diye size mi taşındılar , ne saçma şey planları ne peki ne kadar konaklamayı düşünüyorlar
Şehirdışından gelseler neyse çık ilginç

Harika haber inşallah yuvanızda kendi düzeninizde çok mutlu olursunuz
Eşinin yanında olamaması zaten zor birde büyüklerin saçmalıkları seni yormuş ama hepsi geride kalacak inşallah

Ben de aynı korkular yüzünden ikinciyi beklemeye aldım zaten en az bir sene yok diyorum ama her şey planladığımız gibi gitmiyor hayat ne gösterir bakalım nasip

Harika haber inşallah yuvanızda kendi düzeninizde çok mutlu olursunuz
Eşinin yanında olamaması zaten zor birde büyüklerin saçmalıkları seni yormuş ama hepsi geride kalacak inşallah
Aynen öyle oldu bu süreçte çok yoruldum ama kızım için herşeye değer tabiki eşim için de inşallah herşey daha güzel olacak iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Yanlış bakmisim o zaman yarinmis

Ayyy çok sevindimm düzenin bozulması çok yipratiyo insanı. Sen şimdi yeni evlenmiş gibi olursun kendi düzenine geçince herşey gönlünce olsun
Evet yaa kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum tekrar evim olacak ama bu kez üç kişiyiz o yüzden çok heyecanlıyım bakalım yeni evimizde üç kişi olarak nasıl bi hayat bizi bekliyor

Aman benimki doğduğundan beri atak halinde artık kabulleniyorum :/ gerçi bazen çok çaresiz yetersiz kimsesiz hissetmiyor değılim ama sonra bian güncelleme geliyo toparliyorum anayım ben ana diyorum kendime sanırım pisikolojim iyice gevşedi

Ay ne kadar dolmusuz biz
Ben senin gorumcenin emzirme vakasına diyecek söz bulamıyorum senle aynı tepkileri verirdim. Bırak ne derlerse desinler mesafeli olmak iyi. Bende isterdim cocugum her iki tarafla da sevgi dolu olsun ama olmayacak gibi.
Bende çok cabaladim ilk evlendigim sene sonra baktım maddi manevi suistimal ediliyo bıraktım mesafeli yaklaştım.
Bizim babaanne bakamamasina rağmen cocugun herseyine karışmayı hayal etmiş tabi suya dustu. Ücretsiz izin de kullancam ben yaklaşık bir yaşında baslicam işe. Babaanneye birakamam bakıcı bulmak zor şimdiden dusunuyorum

Torun var diye size mi taşındılar , ne saçma şey planları ne peki ne kadar konaklamayı düşünüyorlar
Şehirdışından gelseler neyse çık ilginç
Burda bi eşimle bana ilginç geliyodu. İyi hadi delirmemisiz
Eşimle farklı memleketlerdeniz bazen kendimi uzaydan gelmiş gibi hissediyorum eşimle çok iyi anlasiyoruz çok seviyoruz birbirimizi ama aileler arası uçurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…