Gündüz uykusu da kötü bu aralar, sadece kucağımda uzun süre uyuyor, yerine koyunca 5 dk da uyanıyor. Evet uykusu varken kaldırınca çok kızıyor bazen. Bugün bi tık daha iyi gibiydi. İnşallah düzelir zamanlaPeki az da emse, emip uyuyor mu? Eğer uyuyorsa ve zorla uyanık kalmasını (yani emmesini veya sütüni içmesini) istiyosan ondan ağlıyor olabilir mi? Uykusu olduğu için. Benimki çünkü uykusu gelince baya mızmızlanıp ağlıyor
Ya ben de resmen adet olmak istiyorum. Sanki hayatim daha duzene girecek, normal hayatima donecekmisim gibi geliyor.Ben de ilk adetimi oldum kızlar sevindim bi nedense
Acaba sezeryan bebekleri için de geçerli mi bu hesaplama? Bizimki bu hafta ‘güneşli’ imiş güya. Sabahtan beri sıkıntılıyız oysa. Gerçi benim bebiş kolik. Bize hergün bulutlu, şimşekli ya da herneyseBebeklerinizdeki atak zamanını hesaplayan bi site buldum koşun
Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
Oh super, gunesli haftamiza girecekmisizBebeklerinizdeki atak zamanını hesaplayan bi site buldum koşun
Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
Yok tahmini dogum tarihiyle bakıcaksınAcaba sezeryan bebekleri için de geçerli mi bu hesaplama? Bizimki bu hafta ‘güneşli’ imiş güya. Sabahtan beri sıkıntılıyız oysa. Gerçi benim bebiş kolik. Bize hergün bulutlu, şimşekli ya da herneyse
Ah hadi insallahOh super, gunesli haftamiza girecekmisiz
Evet önceden adet olduğum zaman bıkardım sancıdan falan uzun zamandır bi eksiklik oluştu bu da kendini aratan bişeymiş demek ki onu anladım hayatta herşeyin bi kıymeti var yaaYa ben de resmen adet olmak istiyorum. Sanki hayatim daha duzene girecek, normal hayatima donecekmisim gibi geliyor.
Yanında olsaydım senle birlikte zıplardımSonunda benim de bebeğimin artık bi düzeni olacak inşallah. Eşimin askerliği nedeniyle evimizi dağıtmak zorunda kalmıştık sonrasında da eşimin ailesinin yanında kalmak zorunda kaldım. Sonra eşimin eğitim tayinini beklerken annemgile gezmeye gittik(farklı şehirdeler) orda hamile olduğumu öğrendim planlıydı zatenevim olmadığı için daha önce de bazı sorunlar yaşadığım için hamileliğimi annemin yanında geçirmek istedim ve annemin yanında doğum yaptım iyileştikten sonra kv gile geldim tekrar çocuğumla çünkü eşim hâlâ eğitimdeydi. Sonra eşimin eğitimi bitti ve o da tayin iznini köyde yani ailesiyle bizim yanımızda geçirdi ve görev yerine gitti. Ben yine burda çocuğumla kaldım çünkü ev ayarlayıp öyle götürecekti bizi. Dün sürpriz yaptı ve akşam birden geldi köy yeri olduğu için araba yok belli saatten sonra ve o saatte geleceğini hiç tahmin edememiştim nasıl mutlu oldum anlatamam tabi evi tutup herşeyi ayarlayıp öyle geldi. Şimdi o kadar mutluyum ki sizinle paylaşmak istedim çocuğum kalabalıktan çok rahatsız oluyor ve kendimize ait odamız olmadığı için çok sıkıntı yaşıyordum içerde uyut beşiği tekrar yattığım odaya taşı ses gürültü falan derken bi düzeni olmadı şimdiye kadar malesef iki hafta sonra falan yani eşimin yıllık izni bitince inşallah evimize gideceğiz bebeğimize bi düzen kurucaz çok farklı hissediyorum gerçekten burda kaldığım sürece bi çok şey yaşadım hele ilk zamanlar çocuğuma bakamayacakmışım gibi davranıldı hatta uykum ağır olduğu için gece kalkıp çocuğu emziremeyeceğim aç bırakacağım falan söylendi kv kendi çocuğumu banyo yaptırmama izin vermedi resmen ama zorla da olsa kendi çocuğumu banyo yaptıra gösterdim ve artık hiç bişey diyemicek duruma getirdim en sevdiğim özelliğim bu belki de kendimde. Özgüven... Bi kadın isterse herşeyi yapar hele ki bi anne şimdi bunları paylaşmak için kimsem yok annemden başka ama ona da konuşamıyorum çünkü üzülüyor sizinle iyi yada kötü herşeyi konuşuyoruz mutluluğumuzu üzüntümüzü... O yüzden içimi dökmek istedim uzun oldu çok ama başka nasıl anlatılır bilemedim kusuruma bakmayın lütfen sizi seviyorum iyi ki burası var ❤ sağlıkla büyütmek nasip olsun bebişlerimizi
canım benimki adet değildi sanırım. 2-3 gün kadar leke geldi ve bitti. sanki lohusalıgın son günlerindeki gibi. anlam veremedimBen de ilk adetimi oldum kızlar sevindim bi nedense
Allah razı olsunYanında olsaydım senle birlikte zıplardım
Resmen heyecanını mutlulugunu teee bilmem kac km ötelerden hissettim
Maşallah Rabbim yeni yuvanıza agız tadıyla yerleşmenizi nasip etsin huzurunuz mutlulugunuz hiç eksik olmasın ❤
Tıkanıklık neden olurmuş dönemsel miymiş ki.bizim oğlan dune göre daha iyi ama hala hışır hışır.araliklarla serum fizyolojik sıkıyoruz,arada bi sutumden damlatiyorum ama gece özellikle sabaha karşı çok tıkanmış oluyorTabi aşı öncesi yıkayın dedi doktor , aşıdan sonraki 2 veya 3.gün yıkamak gerekiyormuş
Hırıltı için de serum fizyolojik , doktorum bu aylarda bebek kolay hasta olmaz hırıltı öksürük ve hapşırık tıkanıklıklıktan kaynaklanır dedi , eğer fazlaysa sabah akşam serum fizyolojik uygulayabilirsin , aşıyla bir ilgisi yok hasta sayılmaz yani
Son paragraf biz hatta hepsi bizEn çok reçelli emziğe sinir oldum , zır cahiller gerçekten Allah sabır versin
Eşimin tarafta biraz cahil , cahil insanlarla uğraşmak çok zor dedim bir kere eşime, gelişime kapalılar ilerleme yok, sosyal çevre yok sadece 3-5 Kişiler geçiremezler tek dünyaları birbirini konuşmakbenim yüzümde yumuşaktır fazlaca sakinimdir idareciyiğimdir kendi çocuğum söz konusu olduğunda bende kaplan kesildim rahatsız oldular , eşime dedimki. Ablanın çocuğunu büyütürken ablan birşeylerin doğrusunu araştırsaydı sorgulasaydı ben bu kadar zorluk çekmezdim neyse sonradan bana değiştin dediler , benim anneliğimin önüne geçmeye çalışırsan değişirim hatta çirkinleşirim işte bu kadar
Sonrada sessiz atın çiftesi pek olur diyor kv çokta umrumda , hayır izne çıkınca o bakacak zaten güzelde bakar ama herşeyi kendi elinde tutmak istemes bize birşey bilmiyormuş muamelesi yapması, kendi kızı gibi beceriksiz olacağımı sanması ve çocuğumu başlarına atacağımı hayal etmesi ve hayal kırıklığı yaşamalarıbazen güldürmüyor değil
Ben de umutsuzdum ama dün leke vardı bugün baya arttı rengi çok açık sanki ilk kez adet oluyorum gibicanım benimki adet değildi sanırım. 2-3 gün kadar leke geldi ve bitti. sanki lohusalıgın son günlerindeki gibi. anlam veremedim
benimki kahverengimsi arada bi kırmızıydı. sonra normal akıntıya döndü yıkandım. yumurtlama akıntısı mıydı diye süphelendim. cünkü daha evvel yumurtlama günlerimde bu sekilde akıntım olmustu ona benzettim. 14 gün sonra ortaya cıkar ak koyun kara koyunBen de umutsuzdum ama dün leke vardı bugün baya arttı rengi çok açık sanki ilk kez adet oluyorum gibidevamı gelmez sandım ama çok şükür geldi
Bizimki de cok fena. Doktora yazdim surekli tikandigini seruma ragmen. Hemen gelin dedi. Siringayla nasil temizleyecegimizi gosterdi. Gunde 2-4 kez yapin 5 gun boyunca, duzelmezse yine getirin dedi. Biz de surekli temizliyoruz ama yine doluyor yavrum. Temizlenmezse antibiyotiklik olursunuz dedi. Havayolunu hep acik tutmak lazimmis. Aksi gibi ben de nezleyim. Iyice cocuga bulasacak diye odum kopuyor. Bakalim sali gunu yine gidecegiz doktora. Bebeklerin tikanmasinin nedeni bizim gibi burunlarini temizleyememeleriymis. Ben surekli temizlemeye calisiyordum ama yine tikandi. Insallah alerji ya da enfeksiyon degildir nedeni...gecmedigi icin korkmaya basladim.Tıkanıklık neden olurmuş dönemsel miymiş ki.bizim oğlan dune göre daha iyi ama hala hışır hışır.araliklarla serum fizyolojik sıkıyoruz,arada bi sutumden damlatiyorum ama gece özellikle sabaha karşı çok tıkanmış oluyor
Benim yumurtlama sanırım adetten önce de oldu çünkü bi kaç gün önce yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu önceden baya takip ettiğim için ordan anladımbenimki kahverengimsi arada bi kırmızıydı. sonra normal akıntıya döndü yıkandım. yumurtlama akıntısı mıydı diye süphelendim. cünkü daha evvel yumurtlama günlerimde bu sekilde akıntım olmustu ona benzettim. 14 gün sonra ortaya cıkar ak koyun kara koyun
ya üzüldüm şimdi hahaha. neyse artık bi eve çıkıyomuşsunuzBenim yumurtlama sanırım adetten önce de oldu çünkü bi kaç gün önce yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu önceden baya takip ettiğim için ordan anladımhiç beklemiyodum yani adet olacağımı bi sinyal vermedi dün eşim geldi ben adet oldum şansım hep böyleydi zaten ne zaman bir araya gelsek adet oluyorum kaç senedir hiç şaşmaz askerlik izinlerinde bile acımadı kader bize çocuk nasıl yapabildik hayret ediyorum
Anladım canım çok sağol resim bile bulmussunYok değil bak bu şekilde. Böyle tutunca kafası tamamen memeye gömülmüyor tavana, yanlara filan da bakıyor. Eki Görüntüle 2555592
Evet korkmuyorum değil aslındaya üzüldüm şimdi hahaha. neyse artık bi eve çıkıyomuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?