Ne güzel nasil heyecanlisin hersey gönlünce olsunEvet yaa kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum tekrar evim olacak ama bu kez üç kişiyiz o yüzden çok heyecanlıyımbakalım yeni evimizde üç kişi olarak nasıl bi hayat bizi bekliyor
Aynen öyle..ben de adet oldum sanki üzerimden bir dağ kalktı:)böylesi bi rahatlama geleceği hiç aklıma gelmezdiEvet önceden adet olduğum zaman bıkardım sancıdan falan uzun zamandır bi eksiklik oluştu bu da kendini aratan bişeymiş demek ki onu anladım hayatta herşeyin bi kıymeti var yaa
Canım kremlerden daha etkili olanı buldumKızlar meme ucu yaralarım geçmiyogümüş göğüs kalkanı alıcam bi denemediğim o kaldı ama hangi marka kullanıyosunuz silverette silvermom silvernurse falan var kararsız kaldım..e bebekte silverina marka var onu mu alsam.
İnşaallah hiç sevmez de çöpe gider her aldığı zararlı şey. Benim oğlum tadını hiç sevmedi sürpriz yumurtanın ama ozmo reklamı çıkınca dede diyorAy o paketli gidalar simdiden sinirimi bozuyor. Ben bi cocuga bir sey vereceksem once annesine sorarim, vereyim mi diye. Ama oglumun buyukbabasi simdiden buyu sana ne surpriz yumurtalar alicam, beni cok seveceksin diye konusuyorkendini cikolatasiz sevdiremeyecegini dusunuyor herhalde.
Gözün Aydın canım çok sevindim senin ve bebeğinin adına. Taşınma işlerinde de zorlanmazsın kısa zamanda düzenini oturtursun inşaallah hayırlı olsunSonunda benim de bebeğimin artık bi düzeni olacak inşallah. Eşimin askerliği nedeniyle evimizi dağıtmak zorunda kalmıştık sonrasında da eşimin ailesinin yanında kalmak zorunda kaldım. Sonra eşimin eğitim tayinini beklerken annemgile gezmeye gittik(farklı şehirdeler) orda hamile olduğumu öğrendim planlıydı zatenevim olmadığı için daha önce de bazı sorunlar yaşadığım için hamileliğimi annemin yanında geçirmek istedim ve annemin yanında doğum yaptım iyileştikten sonra kv gile geldim tekrar çocuğumla çünkü eşim hâlâ eğitimdeydi. Sonra eşimin eğitimi bitti ve o da tayin iznini köyde yani ailesiyle bizim yanımızda geçirdi ve görev yerine gitti. Ben yine burda çocuğumla kaldım çünkü ev ayarlayıp öyle götürecekti bizi. Dün sürpriz yaptı ve akşam birden geldi köy yeri olduğu için araba yok belli saatten sonra ve o saatte geleceğini hiç tahmin edememiştim nasıl mutlu oldum anlatamam tabi evi tutup herşeyi ayarlayıp öyle geldi. Şimdi o kadar mutluyum ki sizinle paylaşmak istedim çocuğum kalabalıktan çok rahatsız oluyor ve kendimize ait odamız olmadığı için çok sıkıntı yaşıyordum içerde uyut beşiği tekrar yattığım odaya taşı ses gürültü falan derken bi düzeni olmadı şimdiye kadar malesef iki hafta sonra falan yani eşimin yıllık izni bitince inşallah evimize gideceğiz bebeğimize bi düzen kurucaz çok farklı hissediyorum gerçekten burda kaldığım sürece bi çok şey yaşadım hele ilk zamanlar çocuğuma bakamayacakmışım gibi davranıldı hatta uykum ağır olduğu için gece kalkıp çocuğu emziremeyeceğim aç bırakacağım falan söylendi kv kendi çocuğumu banyo yaptırmama izin vermedi resmen ama zorla da olsa kendi çocuğumu banyo yaptıra gösterdim ve artık hiç bişey diyemicek duruma getirdim en sevdiğim özelliğim bu belki de kendimde. Özgüven... Bi kadın isterse herşeyi yapar hele ki bi anne şimdi bunları paylaşmak için kimsem yok annemden başka ama ona da konuşamıyorum çünkü üzülüyor sizinle iyi yada kötü herşeyi konuşuyoruz mutluluğumuzu üzüntümüzü... O yüzden içimi dökmek istedim uzun oldu çok ama başka nasıl anlatılır bilemedim kusuruma bakmayın lütfen sizi seviyorum iyi ki burası var ❤ sağlıkla büyütmek nasip olsun bebişlerimizi
Kötü olmuş umarım evlerine dönerler tez zamandaYanıma taşındılar çocuk olunca canım yukarıda anlattım. Bazen hiç tinmiyorum cevap bile vermeden mesela kendi bildigimi yapıyorum içimden şarkı söylüyorum kv yüzüme bakiyo öyle
Yakında hunileri takip gezcem
Sanırım ben eşime derdim uygun bi şekilde göndersin onları. Şuanki çalışıyor olsan fln neyse ama sen bebeğinin yanındayken taşınmaları gereksiz sinir yıpratıcı, ben kendimden biliyorum, üstüste birkaç gün geldiklerinde bunalıyorum, ki kayınpeder pek gelmiyor rahatsız etmemek adına, e sürekli memeler ortada, evde bi kp düşünemiyorum, babamlara gittiğimde bile zorlandım çünkü bizimki hep memede durmak istiyor.Nasıl dolduysakburda az çok benzer şeyleri yaşıyoruz canım
Yaklaşık iki senelik evliyim normalde birlikte oturmuyoruz onbes dk fln evlerin arası araçla. Doğumdan sonra yanıma taşındılar. Diğer torunlara baktik buna da bakcaz diye biraz da elaleme karşı torun bakıyoruz diyolar işte..
Ben şimdiye kadar çok güzel korumustum mesafemi şimdi mümkün değil. Boşver gelmezlerse gelmesinler mesafe candır
Evet rahat olduğu için ve tulum sıcak tuttuğu için uyumuştur. Bebekler sıcakta daha çok uyuyorlar. Geçen gün biz de ilk defa dört saat uyuduk şaşırdım bende.Kızlar bebeğim 6 saat uyumuş çok çok şaşkınım şuan. İki buçuk saat önce uyandım baktım bıraktığım gibi uyuyor ses etmedim, sonra bir uyandım saat 5.30, hafif mıkırdanıyor. Bu kadar uzun uyumasının sebebi ne olabilir acaba, normalde 12'de yatırsam 3'te kalkar.
Yatmadan önce mama verdik 60 cc ve ağızdan gazını çıkardı, bir kaç gündür çıkaramıyordu. Bir de uykutulumu giydirdim ilk kez, üzerini açıyor sürekli diye. Üşümediği için ve gazı olmadığı için uzun uyudu sanırım yavrum.
Ayyyy 5 gün kalmış
Bizimkilerin atak haftasına 7 gün var diyor, korku filmi gibi :)) baya winter is coming :)))))
Kızlar umarım bu 12.hafta atagımızı sorunsuz atlatırızAman benimki doğduğundan beri atak halinde artık kabulleniyorum :/ gerçi bazen çok çaresiz yetersiz kimsesiz hissetmiyor değılim ama sonra bian güncelleme geliyo toparliyorum anayım ben ana diyorum kendimesanırım pisikolojim iyice gevşedi
Nasıl pansumana gerek yokmuş anlamadımBizde sargı bile yoktu kanama hiç olmadi 4. Gün yıkayabilirsiniz dedi dr pansumanadagerek duymuyoruz dedi sadece bezine ağrı kesici ve gliserin koydum bolca dikişleri zamanla kendiliğinden düştü hala hafif ödemeleri var ama 2 ayı bulurmuş normal halini alması
Benim isim hafızam zayıftır canım38his sen kayserideydin degilmi. Bana onerebilecegin bir cocuk doktoru varmi bu hafta burdayim goturmek istiyorum kontrole.
Nasıl pansumana gerek yokmuş anlamadım
Sargıyı her dr yapmıyor onu biliyorum da
Peki kantaron yağı filan da mı kullanmadın?
Bizde ne ödem oldu ne başka bişey.
Sadece ilk günlerde azıcık şiş duruyordu o da geçti hemen,
Bende bazen emzirirken onu hareket ettiriyorum,Sabahta yaptım aynı şeyi yürüyerek yaylanarak dansederek emzirdim emip emip gömüldü memeyedirek vücutla temas kalp atışı sıcaklık alıyor anne karnında gibi hissediyor sanırım 2 meme 30 dk fln takıldı, sonra dediki biberonumu getir fıstık ağladı yani ara sıcak bitti ana yemek nerde dedi
Bende bezin geldiği yere krem sürdüm bolca, üstüne kantaron yağını sürdüm.odem dediğim dikiş yerleri pirtladi gibi bisey , pansuman yapmaya gerek yok bezin geldiği yere kremleri sur yeterli dedi sadece diyoruz ya her dr un kendi doğruları var bundada bu farklılık oldu Iste
Ben olsam bende uyurdum o kadar canımKızlar bebeğim 6 saat uyumuş çok çok şaşkınım şuan. İki buçuk saat önce uyandım baktım bıraktığım gibi uyuyor ses etmedim, sonra bir uyandım saat 5.30, hafif mıkırdanıyor. Bu kadar uzun uyumasının sebebi ne olabilir acaba, normalde 12'de yatırsam 3'te kalkar.
Yatmadan önce mama verdik 60 cc ve ağızdan gazını çıkardı, bir kaç gündür çıkaramıyordu. Bir de uykutulumu giydirdim ilk kez, üzerini açıyor sürekli diye. Üşümediği için ve gazı olmadığı için uzun uyudu sanırım yavrum.
Eşinle aynı şeyi düşünüp anlaşıyorsanız , gerisi teferruat bazen büyükleri idare etmek gerekiyor ama arada uçurum varsa da zorlanıyor insan maalesefBurda bi eşimle bana ilginç geliyodu. İyi hadi delirmemisiz
Eşimle farklı memleketlerdeniz bazen kendimi uzaydan gelmiş gibi hissediyorum eşimle çok iyi anlasiyoruz çok seviyoruz birbirimizi ama aileler arası uçurum
Dolmuşuzz vallaAy ne kadar dolmusuz biz
Ben senin gorumcenin emzirme vakasına diyecek söz bulamıyorum senle aynı tepkileri verirdim. Bırak ne derlerse desinler mesafeli olmak iyi. Bende isterdim cocugum her iki tarafla da sevgi dolu olsun ama olmayacak gibi.
Bende çok cabaladim ilk evlendigim sene sonra baktım maddi manevi suistimal ediliyo bıraktım mesafeli yaklaştım.
Bizim babaanne bakamamasina rağmen cocugun herseyine karışmayı hayal etmiş tabi suya dustu. Ücretsiz izin de kullancam ben yaklaşık bir yaşında baslicam işe. Babaanneye birakamam bakıcı bulmak zor şimdiden dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?