Evet yaa kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum tekrar evim olacak ama bu kez üç kişiyiz o yüzden çok heyecanlıyım bakalım yeni evimizde üç kişi olarak nasıl bi hayat bizi bekliyor
Ne güzel nasil heyecanlisin hersey gönlünce olsun

Evet önceden adet olduğum zaman bıkardım sancıdan falan uzun zamandır bi eksiklik oluştu bu da kendini aratan bişeymiş demek ki onu anladım hayatta herşeyin bi kıymeti var yaa
Aynen öyle..ben de adet oldum sanki üzerimden bir dağ kalktı:)böylesi bi rahatlama geleceği hiç aklıma gelmezdi

Canım kremlerden daha etkili olanı buldum
Karbonatlı su
Bolca karbonat koyup su ekliyorum üzerine pamukla sürüyorum emzirdikten sonra ped ile kapıyorum
Çok daha hızlı iyileştiriyor mutlaka denemelisin
Benim de tekrar başladı yaralar yine uyguladım
Şifa olsun

İnşaallah hiç sevmez de çöpe gider her aldığı zararlı şey. Benim oğlum tadını hiç sevmedi sürpriz yumurtanın ama ozmo reklamı çıkınca dede diyor Bütünleştirmiş ikisini.
Bugün kollarını açtı gel öp dedi oğlum gitmek istemeyince çıkardı yine cebinden. Delikanlı olduğunda göğüsleri olursa sebebi yediği bu zararlı şeyler dedim kv ‘ye de biraz azalttılar almayı. Haftada biri geçirdiklerinde hatırlatıyorum

Gözün Aydın canım çok sevindim senin ve bebeğinin adına. Taşınma işlerinde de zorlanmazsın kısa zamanda düzenini oturtursun inşaallah hayırlı olsun

Kötü olmuş umarım evlerine dönerler tez zamanda

Sanırım ben eşime derdim uygun bi şekilde göndersin onları. Şuanki çalışıyor olsan fln neyse ama sen bebeğinin yanındayken taşınmaları gereksiz sinir yıpratıcı, ben kendimden biliyorum, üstüste birkaç gün geldiklerinde bunalıyorum, ki kayınpeder pek gelmiyor rahatsız etmemek adına, e sürekli memeler ortada, evde bi kp düşünemiyorum, babamlara gittiğimde bile zorlandım çünkü bizimki hep memede durmak istiyor.

Kızlar bebeğim 6 saat uyumuş çok çok şaşkınım şuan. İki buçuk saat önce uyandım baktım bıraktığım gibi uyuyor ses etmedim, sonra bir uyandım saat 5.30, hafif mıkırdanıyor. Bu kadar uzun uyumasının sebebi ne olabilir acaba, normalde 12'de yatırsam 3'te kalkar.
Yatmadan önce mama verdik 60 cc ve ağızdan gazını çıkardı, bir kaç gündür çıkaramıyordu. Bir de uykutulumu giydirdim ilk kez, üzerini açıyor sürekli diye. Üşümediği için ve gazı olmadığı için uzun uyudu sanırım yavrum.

Evet rahat olduğu için ve tulum sıcak tuttuğu için uyumuştur. Bebekler sıcakta daha çok uyuyorlar. Geçen gün biz de ilk defa dört saat uyuduk şaşırdım bende.

Ayyyy 5 gün kalmış
Bizimkilerin atak haftasına 7 gün var diyor, korku filmi gibi :)) baya winter is coming :)))))
Kızlar umarım bu 12.hafta atagımızı sorunsuz atlatırız
Bizim 8. Hafta atagında iki gün aglama krizi ve onüc saat memede bile sıfır uyku ile gecmişti
Bu arada üçgün besgün diyor illaki basladıgı gibi olmayabilir bir haftalık süreci var
Bide tabi her bebek aynı değil atağı farkettirmeden atlatanlardan oluruz insallah

Nasıl pansumana gerek yokmuş anlamadım
Sargıyı her dr yapmıyor onu biliyorum da
Peki kantaron yağı filan da mı kullanmadın?
Bizde ne ödem oldu ne başka bişey.
Sadece ilk günlerde azıcık şiş duruyordu o da geçti hemen,

38his sen kayserideydin degilmi. Bana onerebilecegin bir cocuk doktoru varmi bu hafta burdayim goturmek istiyorum kontrole.
Benim isim hafızam zayıftır canım
Çok çocuk doktoruyla işimiz olmadı kızımda
Bunda da daha gitmedik hastaneye
Şehir hastanesinde bi doktor vardı ama ismini hatırlayamadım

odem dediğim dikiş yerleri pirtladi gibi bisey , pansuman yapmaya gerek yok bezin geldiği yere kremleri sur yeterli dedi sadece diyoruz ya her dr un kendi doğruları var bundada bu farklılık oldu Iste

Bende bazen emzirirken onu hareket ettiriyorum,
doymuş gibi yapıp uyku moduna geçtiğinde poposuna vuruyorum
Cuk cuk diye bi ses geliyo

odem dediğim dikiş yerleri pirtladi gibi bisey , pansuman yapmaya gerek yok bezin geldiği yere kremleri sur yeterli dedi sadece diyoruz ya her dr un kendi doğruları var bundada bu farklılık oldu Iste
Bende bezin geldiği yere krem sürdüm bolca, üstüne kantaron yağını sürdüm.
Bi hafta bi kremle yağı uyguladım, diğer hafta bakım kremiyle yağı yaptım.
Aynen doktorlar bildiğini uygulatıyor
Sonuçta erkek olmuş paşamız
Maşallah ona

Ben olsam bende uyurdum o kadar canım
Karnım tok, altım kuru, sırtım sıcacık daha ne olsun
Bizimki de uyur gece 6 saat

Burda bi eşimle bana ilginç geliyodu. İyi hadi delirmemisiz
Eşimle farklı memleketlerdeniz bazen kendimi uzaydan gelmiş gibi hissediyorum eşimle çok iyi anlasiyoruz çok seviyoruz birbirimizi ama aileler arası uçurum
Eşinle aynı şeyi düşünüp anlaşıyorsanız , gerisi teferruat bazen büyükleri idare etmek gerekiyor ama arada uçurum varsa da zorlanıyor insan maalesef eşine de garip geliyor demek

Dolmuşuzz valla bu emzirme olayının benim başıma geldiğine hala inanamıyorum çizimde aileler arası baya uçurum
Keşke bende kullanabilsem ücretsiz için en azındamm 9 ay - 1 yaşına kadar bakardım
Ben bakıcı tutsam bir daha yüzüme bakmazlar öyle de bağlılar aile içi
Birbirlerinin hayatının içine girip her haltı bilmeyi , bağlılık sanıyorlar , bak yine susamadım Neyse bebeğime güzel bakar da bir torun daha var zor olacak ben nasıl rahat edeceğim hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…