Sana da mı geliyor güncelleme
Bende elime diyorum o kadar yoruluyorum bazen ama yenileniyorum annelik nasıl bir duyguymuş çok şükür

Halbuki onları alana kadar çocukla bi top oynasalar parka goturseler dimi..

Ben de eşimin hatrına ana babasını hiç kirmamaktan yanayım ama böyle karışsalar çok pis carlarım ne münasebet ya çocuk benim (yaptığım yanlış bile olsa ki herkes çocuğu için en doğrusunu en iyisini ister) kimseyi ilgilendirmez, her anne çocuğunu istediği gibi yetiştirme hakkına sahip.
Yalnız bütün yaptıklarını geçtim emziği reçele bandırmak nedir ya çocukluğumdan hatırlıyorum etrafımdaki cahil insanlar yapardı onu çocuk emziği almıyor diye. Yıl olmuş nerdeyse 2020 insanlar herşeyin doğrusunu öğrenmiş artık hala cahil olmakta ısrar etmek niye

Ay süpermiş ama kontrol etmekten tadına tam varamamışsındır bizimki de ilk kez 4.5 saat uyudu sütünü içip yatınca bir 4 saat daha uyudu Sanırım o da memede takılmayı özlemiş kuzum
Biz dün dışarı çıktık gezdik sahilde , eve gelince yarım yamalak uyumalar , gece çok oynadık kızımla dans ettik, sohbet ettik üstünü başını değiştirirken doktorun dediği gibi yavaşça yattığı yerden yüzüstü çevirip öyle bira kalmasını bekledik sanırım yorulunca daha kaliteli uyudu çünkü cumartesi gecesi sabaha karşı 2 saatte bir kalkıp bizi mahvetti

Eşim farkında ve çok destekci annesine uygun bi dille söyledi aslında oglumuzun evi torun bakcaz kafasindalar gerçekten baksalar bari eşim her akşam alir cocugu anca öyle biraz uyuyabiliyorum.

Kp konusunda da çok sıkılıyorm zaten yatak odasina tikilmistik bi ara sonra dedim bu böyle olmayacak ben çok sıkılıyorum size salonu vereyim ben oturma odasinda oturayim hem orası daha çok güneş aliyo çocuk için de iyi olur tamam dediler rahatsız olduğumu anladılar aslinda. Salonda tv de yok boş boş oturuyolar öyle bütün gün

Bende uyku tulumu almayı düşünüyorum canım biraz baktım ama içime sinmedi hicbisey sen ne aldin

Eşinle aynı şeyi düşünüp anlaşıyorsanız , gerisi teferruat bazen büyükleri idare etmek gerekiyor ama arada uçurum varsa da zorlanıyor insan maalesef eşine de garip geliyor demek
Diyorum ya hiç o ailede yetişmemiş gibi yaptıkları bicok şey garip geliyo ona da

Orda boş boş oturmakta ki amaç ne
Etrafa torun bakıyoruz demek için geldiysen bir işin ucundan tut , insanlar deli yemin ederim normal insan kalmadı

Diyorum ya hiç o ailede yetişmemiş gibi yaptıkları bicok şey garip geliyo ona da
Kendini geliştirmiş çünkü
Benim eşimde kendini geliştirmiş ama aşırı vicdan merhamet sahibi kıyamaz kimseye kimseye hayır diyemediğimiz için yorgunluğumuz bitmez diyor hatta
Benim ailemin faydası yok zararı da yok en azından , onlar 1 veriyor 5 gidiyor bizden lohusalıkta da gördük , yardımcı olmaya geldiler huzurumun içine ettiler

Sen de uzaydan gelmiş gibi oluyosun dimi onların yanında
İki torunla zor olur ama iyi bakiyosa en önemlisi senin istediğin gibi bakiyosa birakirsin. Bizimkilerin bakıcı dusundugumden haberleri yok daha. E mubarekler benim yanımda bakamiyonuz uyutamiyo bile bana diyo uyumadi gel uyut, çocuk sallanmaya alıştı beşiği sallican uyucak onu da mı bilmiyon. Bana bakıcı şart da bi kıyamet kopar bizde de

Yorulunca da güzel uyuyorlar Yavaşça sırtüstü çevirmek ne için canım ben onu gaz için yapıyorum ama Bugünlerde çok gazı vardı hiç rahat edemedi. Arkadaşlarımız geldi üç akşam, her seferinde ağladı uyumadı, çocuksuz olan çifti çocuk yapmaktan vazgeçirmiş olabiliriz
Nurşen harveys kullanıyoruz 3-4 gündür, o da uyutur demişler, etkisini yeni mi gösterdi acaba

Allah akıl fikir versin onlara ne diyeyim yapılabilecekleri yapmışsınız

Hahahha beşik sallamaktan haberi yok iş yapmaya gönlü yok. Bakıcı tutunca kendini işe yaramaz hissedecekte ondan olay çıkaracak
E işe yarasaydın biraZ ele alır torununa gerçek bir babanne gibi çekip çevirirdin
Ya sabır valla işimiz zor
Ben 4 senedir evliyim bana da garip geliyor bazı şeyleri, he yanlarında iyi vakit geçirdiğim zamanlarda oldu ama son bombadan sonra nasıl olacak bilmiyorum , çocuğuma baksada biz eskisi gibi olamayız
Yani abur cubur vermez , evlerinde sağlıklı beslenme stili var genelde. Yağını , salçasını , etini , peynirini aldığı yer başkadır temiz beslenmeye özen gösteriyorlar bizim gibi bu benim için çok önemli , torunlarıyla da çok ilgili görevler dışında yani yemek, alt değiştirme , yıkama vs dışında sevip oynatırda torunlarına düşkün

Doktorumuz aşı içim gittiğimizde muayene de söyledi bize , hergün sırt üstü yatırıp kendinin dönmesini sağlamaya çalışın. Yani hareket kabiliyeti için çalışmalara başlayın dedi , önce bebeği yan çevirin sonra yüzüstü çevirin yavaşça bir süre kalsın öyle zaten çabuk yoruluyor sonra sırtüstü geri çevirin dedi.

Yüzüstü mü yatırıyorsun artık ?

Ay cvp burdaymıs :)
Ben farkında olmadan yardımcı oluyormusum zaten
Ama cok korkutucu iki dk yalnız bırakmaya gelmezler valla Allah muhafaza

Kızlar yavrusu gürültüde uyuyan varmı
Dün kahvaltıya gittik deli kalabalık cat cut sesli bol dogumgunulu bi mekandı hani sürekli dogumgunu muziği calıp mekandaki garsonların bol eğlenceyle kutlattıgı oyle sesler özellikle
Bizim kız yaklasık bi bucuk saat deliksiz uyudu
Aksamda cıt sesine uyanır normalde ama babasıyla yatarken deli gibi horultu sesinde uyanmıyor

Acaba diyorum hani benimki gündüz uyumuyor ya ev sessiz oldugu icin uyumuyor olabilir mi ?

Ses yapmak icin ne yapabilirim tv harici bilmiyorum ama varmı aranızda cocugu gün icinde cata cuta ses yaptırıp uyutan ?

Valla icimden insallah hic sevmez diye dua ediyorum. Bizimkilerin dinleyecegini hic sanmam.

Benimki abartti gecende, 1 yasina kadar sadece sut verdim baska bi sey veemedim dedi. Anne emin misin, beslenemez cocuk oyle diyorum yok ben oyle verdim diyor. Super woman ya, sutu masallah sihirli falan 1 yasina kadar baska bi seye ihtiyac duymamis cocuklari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…