Sana da mı geliyor güncellemeAman benimki doğduğundan beri atak halinde artık kabulleniyorum :/ gerçi bazen çok çaresiz yetersiz kimsesiz hissetmiyor değılim ama sonra bian güncelleme geliyo toparliyorum anayım ben ana diyorum kendimesanırım pisikolojim iyice gevşedi
Halbuki onları alana kadar çocukla bi top oynasalar parka goturseler dimi..İnşaallah hiç sevmez de çöpe gider her aldığı zararlı şey. Benim oğlum tadını hiç sevmedi sürpriz yumurtanın ama ozmo reklamı çıkınca dede diyorBütünleştirmiş ikisini.
Bugün kollarını açtı gel öp dedi oğlum gitmek istemeyince çıkardı yine cebinden. Delikanlı olduğunda göğüsleri olursa sebebi yediği bu zararlı şeyler dedim kv ‘ye de biraz azalttılar almayı. Haftada biri geçirdiklerinde hatırlatıyorum
Ben de eşimin hatrına ana babasını hiç kirmamaktan yanayım ama böyle karışsalar çok pis carlarım ne münasebet ya çocuk benim (yaptığım yanlış bile olsa ki herkes çocuğu için en doğrusunu en iyisini ister) kimseyi ilgilendirmez, her anne çocuğunu istediği gibi yetiştirme hakkına sahip.Hani zır cahil derler bizde bunlar öyle. Esim nasıl çıktı bu aileden hayret ediyorum. Tamam büyütmüşler okutmuslar sagolsunlar ama inan ki cahille uğraşmak zor. Yüzüm yumuşaktır normalde sakin bi insanım ama böyle konularda kaplan kesiliyorum çocuk uyumak üzereyken bile yastığı çektim aldım altından bi daha koymayin dedim tekrar uyuttum çocuk heder olcak böyle işim çok zor ogluma üzülüyorum
Emzigine reçel mi bandirmadilar tam kundak yapıp çocuk kalça çıkığı olur deyince olsun doktorlar bisey bağlıyo geciyo mu demediler sevme derdine uyuyan çocuğu mu uyandirmadilar hepsiyle baş ettim..
Kıyas konusuna girmiyorum eltim de goruncem de en az onlar kadar cahil, onlarin çocuklarıyla kiyasliyolar. En son beni onlarla bir tutmayın dedim sonra kibirleniyorum zannedecekler diye vicdan yaptım fln.. bu da benim iç döküsüm olsun
Ay süpermiş ama kontrol etmekten tadına tam varamamışsındırKızlar bebeğim 6 saat uyumuş çok çok şaşkınım şuan. İki buçuk saat önce uyandım baktım bıraktığım gibi uyuyor ses etmedim, sonra bir uyandım saat 5.30, hafif mıkırdanıyor. Bu kadar uzun uyumasının sebebi ne olabilir acaba, normalde 12'de yatırsam 3'te kalkar.
Yatmadan önce mama verdik 60 cc ve ağızdan gazını çıkardı, bir kaç gündür çıkaramıyordu. Bir de uykutulumu giydirdim ilk kez, üzerini açıyor sürekli diye. Üşümediği için ve gazı olmadığı için uzun uyudu sanırım yavrum.
Eşim farkında ve çok destekci annesine uygun bi dille söyledi aslında oglumuzun evi torun bakcaz kafasindalarSanırım ben eşime derdim uygun bi şekilde göndersin onları. Şuanki çalışıyor olsan fln neyse ama sen bebeğinin yanındayken taşınmaları gereksiz sinir yıpratıcı, ben kendimden biliyorum, üstüste birkaç gün geldiklerinde bunalıyorum, ki kayınpeder pek gelmiyor rahatsız etmemek adına, e sürekli memeler ortada, evde bi kp düşünemiyorum, babamlara gittiğimde bile zorlandım çünkü bizimki hep memede durmak istiyor.
Bende uyku tulumu almayı düşünüyorum canım biraz baktım ama içime sinmedi hicbisey sen ne aldinKızlar bebeğim 6 saat uyumuş çok çok şaşkınım şuan. İki buçuk saat önce uyandım baktım bıraktığım gibi uyuyor ses etmedim, sonra bir uyandım saat 5.30, hafif mıkırdanıyor. Bu kadar uzun uyumasının sebebi ne olabilir acaba, normalde 12'de yatırsam 3'te kalkar.
Yatmadan önce mama verdik 60 cc ve ağızdan gazını çıkardı, bir kaç gündür çıkaramıyordu. Bir de uykutulumu giydirdim ilk kez, üzerini açıyor sürekli diye. Üşümediği için ve gazı olmadığı için uzun uyudu sanırım yavrum.
Diyorum ya hiç o ailede yetişmemiş gibi yaptıkları bicok şey garip geliyo ona daEşinle aynı şeyi düşünüp anlaşıyorsanız , gerisi teferruat bazen büyükleri idare etmek gerekiyor ama arada uçurum varsa da zorlanıyor insan maalesefeşine de garip geliyor demek
Orda boş boş oturmakta ki amaç neEşim farkında ve çok destekci annesine uygun bi dille söyledi aslında oglumuzun evi torun bakcaz kafasindalargerçekten baksalar bari eşim her akşam alir cocugu anca öyle biraz uyuyabiliyorum.
Kp konusunda da çok sıkılıyorm zaten yatak odasina tikilmistik bi ara sonra dedim bu böyle olmayacak ben çok sıkılıyorum size salonu vereyim ben oturma odasinda oturayim hem orası daha çok güneş aliyo çocuk için de iyi olur tamam dediler rahatsız olduğumu anladılar aslinda. Salonda tv de yok boş boş oturuyolar öyle bütün gün
Kendini geliştirmiş çünküDiyorum ya hiç o ailede yetişmemiş gibi yaptıkları bicok şey garip geliyo ona da
Sen de uzaydan gelmiş gibi oluyosun dimi onların yanındaDolmuşuzz vallabu emzirme olayının benim başıma geldiğine hala inanamıyorum çizimde aileler arası baya uçurum
Keşke bende kullanabilsem ücretsiz için en azındamm 9 ay - 1 yaşına kadar bakardım
Ben bakıcı tutsam bir daha yüzüme bakmazlaröyle de bağlılar aile içi
Birbirlerinin hayatının içine girip her haltı bilmeyi , bağlılık sanıyorlar , bak yine susamadımNeyse bebeğime güzel bakar da bir torun daha var zor olacak ben nasıl rahat edeceğim hiç bilmiyorum
Yorulunca da güzel uyuyorlarAy süpermiş ama kontrol etmekten tadına tam varamamışsındırbizimki de ilk kez 4.5 saat uyudu sütünü içip yatınca bir 4 saat daha uyudu Sanırım o da memede takılmayı özlemiş kuzum
Biz dün dışarı çıktık gezdik sahilde , eve gelince yarım yamalak uyumalar , gece çok oynadık kızımla dans ettik, sohbet ettik üstünü başını değiştirirken doktorun dediği gibi yavaşça yattığı yerden yüzüstü çevirip öyle bira kalmasını bekledik sanırım yorulunca daha kaliteli uyuduçünkü cumartesi gecesi sabaha karşı 2 saatte bir kalkıp bizi mahvetti
Allah akıl fikir versin onlara ne diyeyim yapılabilecekleri yapmışsınızEşim farkında ve çok destekci annesine uygun bi dille söyledi aslında oglumuzun evi torun bakcaz kafasindalargerçekten baksalar bari eşim her akşam alir cocugu anca öyle biraz uyuyabiliyorum.
Kp konusunda da çok sıkılıyorm zaten yatak odasina tikilmistik bi ara sonra dedim bu böyle olmayacak ben çok sıkılıyorum size salonu vereyim ben oturma odasinda oturayim hem orası daha çok güneş aliyo çocuk için de iyi olur tamam dediler rahatsız olduğumu anladılar aslinda. Salonda tv de yok boş boş oturuyolar öyle bütün gün
Hahahha beşik sallamaktan haberi yok iş yapmaya gönlü yok. Bakıcı tutunca kendini işe yaramaz hissedecekte ondan olay çıkaracakSen de uzaydan gelmiş gibi oluyosun dimi onların yanında
İki torunla zor olur ama iyi bakiyosa en önemlisi senin istediğin gibi bakiyosa birakirsin. Bizimkilerin bakıcı dusundugumden haberleri yok daha. E mubarekler benim yanımda bakamiyonuz uyutamiyo bile bana diyo uyumadi gel uyut, çocuk sallanmaya alıştı beşiği sallican uyucak onu da mı bilmiyon. Bana bakıcı şart da bi kıyamet kopar bizde de
Bir de esnerken çıkardığı bir ses var büyük adam gibiBebeler sesli gülmeye başladı mi?Bizimki şu an sadece uykuda sesli olarak gülüyor 1-2haftadir.Nasil tatlı bir kahkaha yaa
Doktorumuz aşı içim gittiğimizde muayene de söyledi bize , hergün sırt üstü yatırıp kendinin dönmesini sağlamaya çalışın. Yani hareket kabiliyeti için çalışmalara başlayın dedi , önce bebeği yan çevirin sonra yüzüstü çevirin yavaşça bir süre kalsın öyle zaten çabuk yoruluyor sonra sırtüstü geri çevirin dedi.Yorulunca da güzel uyuyorlarYavaşça sırtüstü çevirmek ne için canım ben onu gaz için yapıyorum ama Bugünlerde çok gazı vardı hiç rahat edemedi. Arkadaşlarımız geldi üç akşam, her seferinde ağladı uyumadı, çocuksuz olan çifti çocuk yapmaktan vazgeçirmiş olabiliriz
Nurşen harveys kullanıyoruz 3-4 gündür, o da uyutur demişler, etkisini yeni mi gösterdi acaba
Yüzüstü mü yatırıyorsun artık ?Ay süpermiş ama kontrol etmekten tadına tam varamamışsındırbizimki de ilk kez 4.5 saat uyudu sütünü içip yatınca bir 4 saat daha uyudu Sanırım o da memede takılmayı özlemiş kuzum
Biz dün dışarı çıktık gezdik sahilde , eve gelince yarım yamalak uyumalar , gece çok oynadık kızımla dans ettik, sohbet ettik üstünü başını değiştirirken doktorun dediği gibi yavaşça yattığı yerden yüzüstü çevirip öyle bira kalmasını bekledik sanırım yorulunca daha kaliteli uyuduçünkü cumartesi gecesi sabaha karşı 2 saatte bir kalkıp bizi mahvetti
Ay cvp burdaymıs :)Doktorumuz aşı içim gittiğimizde muayene de söyledi bize , hergün sırt üstü yatırıp kendinin dönmesini sağlamaya çalışın. Yani hareket kabiliyeti için çalışmalara başlayın dedi , önce bebeği yan çevirin sonra yüzüstü çevirin yavaşça bir süre kalsın öyle zaten çabuk yoruluyor sonra sırtüstü geri çevirin dedi.
Valla icimden insallah hic sevmez diye dua ediyorum. Bizimkilerin dinleyecegini hic sanmam.İnşaallah hiç sevmez de çöpe gider her aldığı zararlı şey. Benim oğlum tadını hiç sevmedi sürpriz yumurtanın ama ozmo reklamı çıkınca dede diyorBütünleştirmiş ikisini.
Bugün kollarını açtı gel öp dedi oğlum gitmek istemeyince çıkardı yine cebinden. Delikanlı olduğunda göğüsleri olursa sebebi yediği bu zararlı şeyler dedim kv ‘ye de biraz azalttılar almayı. Haftada biri geçirdiklerinde hatırlatıyorum
Benimki abartti gecende, 1 yasina kadar sadece sut verdim baska bi sey veemedim dedi. Anne emin misin, beslenemez cocuk oyle diyorum yok ben oyle verdim diyor. Super woman ya, sutu masallah sihirli falan 1 yasina kadar baska bi seye ihtiyac duymamis cocuklari.Süt konusuna hiç girmeyim bana sütün acı dediler nerden biliyolarsa. Sütün az heralde yaramıyo fln. Kv surekli ben bütün çocuklarımı sutumle buyuttum çok yariyodu sutum fln diyo hele mamaya başladığımdan beri bak mama yariyo gordun mu fln diyo cevap vermiyorum versem kotu olcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?