Kızlar yavrusu gürültüde uyuyan varmı
Dün kahvaltıya gittik deli kalabalık cat cut sesli bol dogumgunulu bi mekandı hani sürekli dogumgunu muziği calıp mekandaki garsonların bol eğlenceyle kutlattıgı oyle sesler özellikle
Bizim kız yaklasık bi bucuk saat deliksiz uyudu
Aksamda cıt sesine uyanır normalde ama babasıyla yatarken deli gibi horultu sesinde uyanmıyor
Acaba diyorum hani benimki gündüz uyumuyor ya ev sessiz oldugu icin uyumuyor olabilir mi ?
Ses yapmak icin ne yapabilirim tv harici bilmiyorum ama varmı aranızda cocugu gün icinde cata cuta ses yaptırıp uyutan ?
Yok sadece hergün önce yan sonra yüzüstü çevir dedi doktor 1 dakika bile dolmadan geri döndürüyorum , kendisi yavaş yavaş dönmeye çalışacak dedi doktorYüzüstü mü yatırıyorsun artık ?
Yüzüstü kalamıyor zaten boynu ağrıyor hemenAy cvp burdaymıs :)
Ben farkında olmadan yardımcı oluyormusum zaten
Ama cok korkutucu iki dk yalnız bırakmaya gelmezler valla Allah muhafaza
Benim kız en fazla sohbet be müzik eşliğinde uyuyor , ya başkasıyla sohbet ya da ben kızıma bişeyler anlatıyorum öyleKızlar yavrusu gürültüde uyuyan varmı
Dün kahvaltıya gittik deli kalabalık cat cut sesli bol dogumgunulu bi mekandı hani sürekli dogumgunu muziği calıp mekandaki garsonların bol eğlenceyle kutlattıgı oyle sesler özellikle
Aksamda cıt sesine uyanır normalde ama babasıyla yatarken deli gibi horultu sesinde uyanmıyor
Acaba diyorum hani benimki gündüz uyumuyor ya ev sessiz oldugu icin uyumuyor olabilir mi ?
Ses yapmak icin ne yapabilirim tv harici bilmiyorum ama varmı aranızda cocugu gün icinde cata cuta ses yaptırıp uyutan ?
Hiç sorma yaklasik bir aylıkti meme reddi yaşadık diyorum ki daha çok erken nasıl oldu bi baktım emzige reçel batiriyolar çocuk beni istemiyo tabi iki gün yatak odasından hiç cikmadim çocuğu da cikarmadim tabi ten tene temasla emzirdim öyle aldı ondan sonra yapmadılar bi daha gerçi ondan sonra onlarla çocuğu da yalnız birakmadimBen de eşimin hatrına ana babasını hiç kirmamaktan yanayım ama böyle karışsalar çok pis carlarım ne münasebet ya çocuk benim (yaptığım yanlış bile olsa ki herkes çocuğu için en doğrusunu en iyisini ister) kimseyi ilgilendirmez, her anne çocuğunu istediği gibi yetiştirme hakkına sahip.
Yalnız bütün yaptıklarını geçtim emziği reçele bandırmak nedir yaçocukluğumdan hatırlıyorum etrafımdaki cahil insanlar yapardı onu çocuk emziği almıyor diye. Yıl olmuş nerdeyse 2020 insanlar herşeyin doğrusunu öğrenmiş artık hala cahil olmakta ısrar etmek niye
Canim senin yasin da kucuktu diye hatirliyorum. Bebegin 3 yasini doldursun 2.yi oyle yap. Arasini Cok acmak iyi degil ama 1 ya da cok az. Uzaktan davulun sesi hos geliyor. Evet 2si bir büyüyecektir ama gel onu yasayana sor. Olan anbeye ve ilk bebege oluyor .ama hep ayrıymışsınız o da haklı. valla emzirme dönemim olmasa şuan korunmazdım. biraz da maddiyat. kızım 1,5 yasına gelince 2. çocuğu isterim. aslında şuan da isterim çok güzel olurlar büyüdüklerinde ama emzirme çok kafama takılıyor. tandem yapabilir miyim. yapamazsam kızıma karsı vicdan azabı cekerim vs vs. o yüzden en temizi en az 1 yıl sonra
Tummy time. Her gun bi kac dk yuzustu birakmak gerekiyormus. Sirt, boyun ve kol kaslarini guclendirmesi icin. Ben her gun yaptiramiyorum ama aklima geldikce ceviriyorum. Bizimki hic sevmiyor ama.Yüzüstü kalamıyor zaten boynu ağrıyor hemenkısa kısa hergün çalışın dedi doktor
İnanmıyorum umarım kızmışsındır ben olay çıkarırdım , emzik alsın diye reçel he diyecek söz bulamıyorumHiç sorma yaklasik bir aylıkti meme reddi yaşadık diyorum ki daha çok erken nasıl oldu bi baktım emzige reçel batiriyolar çocuk beni istemiyo tabi iki gün yatak odasından hiç cikmadim çocuğu da cikarmadim tabi ten tene temasla emzirdim öyle aldı ondan sonra yapmadılar bi daha gerçi ondan sonra onlarla çocuğu da yalnız birakmadim
Bir kaç dakika mi , bir kaç dakika bana fazla geliyor daha yeni başladık ya yoruluyor hemen kıyamıyorumTummy time. Her gun bi kac dk yuzustu birakmak gerekiyormus. Sirt, boyun ve kol kaslarini guclendirmesi icin. Ben her gun yaptiramiyorum ama aklima geldikce ceviriyorum. Bizimki hic sevmiyor ama.
Uyku tulumu alırsan mutlaka büyük al. Eve gelince de yıkamadan önce bebeğinin üstünde kıyafet varken dene. Çünkü şu dönem gövdeleri uzun bebeklerimizin ve A bölgesi zor kavuşurken bacak ve kolları uzun oluyor tulumların. Ben 3 aylıkken ebebeğin 1yaş tulumunu giydirdim A bölgesi birkaç ay ancak idare etti neyseki kış bitti. Lcw ‘nın kalıpları daha yaşına yakın oluyor. Dediğim gibi yıkamadan önce bir denersin sonra üstündeki kıyafetleri komple değiştirirsin. Dolgu kumaş olduğu için de kalıp sıkabiliyor .Bende uyku tulumu almayı düşünüyorum canım biraz baktım ama içime sinmedi hicbisey sen ne aldin
Beyaz gürültü derdim ama hiç alıştırma dedimKızlar yavrusu gürültüde uyuyan varmı
Yok yok sakin öyle düşünme sakinMemeyi cekemiyorum saatlerce emmek istiyodoymuyo psikolojisi bende ki de yine sutumu sgaincada az geliyo memede mi takilmak istiyo doymuyo mu
bence o 2. gelince büyüğü ihmal etme eskide kalmıs. yada bilincsiz annelerde. aralarında 2 yas bile olsa ben kızımı ihmal etmemeye calısırım. cünkü etrafımda doğan 2. bebekleri görmeye giderken hep büyüğüne hediye alırdım. yaş kaç olursa olsun kıskançlık bütün hepsinde olur. atlatıp atlatamamak ebeveynlerin bilincine kalmıs bisey. yada ne bileyim kardesi olursa kızım bana doyamayacak değil ki :)Canim senin yasin da kucuktu diye hatirliyorum. Bebegin 3 yasini doldursun 2.yi oyle yap. Arasini Cok acmak iyi degil ama 1 ya da cok az. Uzaktan davulun sesi hos geliyor. Evet 2si bir büyüyecektir ama gel onu yasayana sor. Olan anbeye ve ilk bebege oluyor .
Kardesim ile aramda 16 ay var. Ben buraz ihmal edildim diye dusunuyorum evde annemin cocugu gibi degil de yardimcisi gibi büyüdüm. Ve bu ergenlik zamanibda bile boyleydi. Kardesim benden iri cusseli olmasina ragmen, bulasik mi yikanacak annem bana soylerdi. Cocugumuz kucuk yapamaz se buyuksun yika bulasiklari. Iyi de ben de cocuktum ama cocuk olamadim. Eve daha kucuk kardes gelince 1. Cocuga ister istemez sen buyudun deniyor.
Kizina bu haksizligi yapma. Burak seninle doya doya en azindan 3 yil gecirsin. Ben anbemi 9 ay emebilnisim cunku annem hamile kalmis sutun zehirler demisler biraktirmis memeyi.
Bunu kullanıyorum ama sanki ise yaramıyor iki gündür sabah akşam uyguluyorum ama hiç faydası olmadi siz ne kullaniyosunuzKızlar burun açmak için
Acaba söyle internetten restaurant sesi falan mı bulup dinletsekŞuan ablanın zirlamalari eşliğinde uyuyoruz yanında baya baya agliyor ah gelip uyurken opup dokunmasa daha iyi olucak ama mumkun degil zor uyuyor ama biz surulekli uyaniyoruz gunduz kesintisiz yarim saat uyudugu cok nadir huyundan ses olsada olmasada değişmiyor ama dışarıyı seviyor o gürültü uğultu farklı dışarda evden iyiyiz. Hergunde çıkıyoruz havada soğuyor bundan sonrası daha zor olucak bizim icin
Ben gifrer serum fizyolojik kullanıyorum. MemnunumBunu kullanıyorum ama sanki ise yaramıyor iki gündür sabah akşam uyguluyorum ama hiç faydası olmadi siz ne kullaniyosunuz
Canım ben şunu farkettim kızım mememi istemediğinde ağladığında 2 gün , emziği nerdeyse yiyecektiMemeyi cekemiyorum saatlerce emmek istiyodoymuyo psikolojisi bende ki de yine sutumu sgaincada az geliyo memede mi takilmak istiyo doymuyo mu
Doymuyor diye düşünme çişli bez alıyorsan kesinlikle doyuyordur. Bebekler sadece aç olduğu için emmek istemezmiş. Benim kızım da gündüzleri uyanıkken sürekli meme isterdi artık azaldı o durum. Ama akşamları falan uyuyamadığı zaman sürekli meme istiyor veriyorum bende istediği kadar emiyor çekiliyor her seferinde süt de gelmiyor ama kendini öyle huzurlu hissediyor.Memeyi cekemiyorum saatlerce emmek istiyodoymuyo psikolojisi bende ki de yine sutumu sgaincada az geliyo memede mi takilmak istiyo doymuyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?