Şuan ablanın zirlamalari eşliğinde uyuyoruz yanında baya baya agliyor ah gelip uyurken opup dokunmasa daha iyi olucak ama mumkun degil zor uyuyor ama biz surulekli uyaniyoruz gunduz kesintisiz yarim saat uyudugu cok nadir huyundan ses olsada olmasada değişmiyor ama dışarıyı seviyor o gürültü uğultu farklı dışarda evden iyiyiz. Hergunde çıkıyoruz havada soğuyor bundan sonrası daha zor olucak bizim icin

Benim kız en fazla sohbet be müzik eşliğinde uyuyor , ya başkasıyla sohbet ya da ben kızıma bişeyler anlatıyorum öyle

Hiç sorma yaklasik bir aylıkti meme reddi yaşadık diyorum ki daha çok erken nasıl oldu bi baktım emzige reçel batiriyolar çocuk beni istemiyo tabi iki gün yatak odasından hiç cikmadim çocuğu da cikarmadim tabi ten tene temasla emzirdim öyle aldı ondan sonra yapmadılar bi daha gerçi ondan sonra onlarla çocuğu da yalnız birakmadim

Canim senin yasin da kucuktu diye hatirliyorum. Bebegin 3 yasini doldursun 2.yi oyle yap. Arasini Cok acmak iyi degil ama 1 ya da cok az. Uzaktan davulun sesi hos geliyor. Evet 2si bir büyüyecektir ama gel onu yasayana sor. Olan anbeye ve ilk bebege oluyor .
Kardesim ile aramda 16 ay var. Ben buraz ihmal edildim diye dusunuyorum evde annemin cocugu gibi degil de yardimcisi gibi büyüdüm. Ve bu ergenlik zamanibda bile boyleydi. Kardesim benden iri cusseli olmasina ragmen, bulasik mi yikanacak annem bana soylerdi. Cocugumuz kucuk yapamaz se buyuksun yika bulasiklari. Iyi de ben de cocuktum ama cocuk olamadim. Eve daha kucuk kardes gelince 1. Cocuga ister istemez sen buyudun deniyor.
Kizina bu haksizligi yapma. Burak seninle doya doya en azindan 3 yil gecirsin. Ben anbemi 9 ay emebilnisim cunku annem hamile kalmis sutun zehirler demisler biraktirmis memeyi.

Yüzüstü kalamıyor zaten boynu ağrıyor hemen kısa kısa hergün çalışın dedi doktor
Tummy time. Her gun bi kac dk yuzustu birakmak gerekiyormus. Sirt, boyun ve kol kaslarini guclendirmesi icin. Ben her gun yaptiramiyorum ama aklima geldikce ceviriyorum. Bizimki hic sevmiyor ama.

İnanmıyorum umarım kızmışsındır ben olay çıkarırdım , emzik alsın diye reçel he diyecek söz bulamıyorum birde meme reddi oldu haliyle aman Allahım ya

Memeyi cekemiyorum saatlerce emmek istiyo doymuyo psikolojisi bende ki de yine sutumu sgaincada az geliyo memede mi takilmak istiyo doymuyo mu

Tummy time. Her gun bi kac dk yuzustu birakmak gerekiyormus. Sirt, boyun ve kol kaslarini guclendirmesi icin. Ben her gun yaptiramiyorum ama aklima geldikce ceviriyorum. Bizimki hic sevmiyor ama.
Bir kaç dakika mi , bir kaç dakika bana fazla geliyor daha yeni başladık ya yoruluyor hemen kıyamıyorum

Bende uyku tulumu almayı düşünüyorum canım biraz baktım ama içime sinmedi hicbisey sen ne aldin
Uyku tulumu alırsan mutlaka büyük al. Eve gelince de yıkamadan önce bebeğinin üstünde kıyafet varken dene. Çünkü şu dönem gövdeleri uzun bebeklerimizin ve A bölgesi zor kavuşurken bacak ve kolları uzun oluyor tulumların. Ben 3 aylıkken ebebeğin 1yaş tulumunu giydirdim A bölgesi birkaç ay ancak idare etti neyseki kış bitti. Lcw ‘nın kalıpları daha yaşına yakın oluyor. Dediğim gibi yıkamadan önce bir denersin sonra üstündeki kıyafetleri komple değiştirirsin. Dolgu kumaş olduğu için de kalıp sıkabiliyor .

Beyaz gürültü derdim ama hiç alıştırma dedim çok sınır bozucu hal aliyo bir süre sonra senin için tv nin ekran karat yada rondo moduna al öyle dene bence bakalım seste uyuyabilmesi çok iyi uykusu derin olur inşallah tabi

Memeyi cekemiyorum saatlerce emmek istiyo doymuyo psikolojisi bende ki de yine sutumu sgaincada az geliyo memede mi takilmak istiyo doymuyo mu
Yok yok sakin öyle düşünme sakin biz 2 aydır öyleyiz kilo alımında problem yok sadece obur dedi dr bide biyerden sonra sana alışmış emzik gibi kullanıyo zararı yok hergun yeni huy edilicek onuda bırakır dedi eskiye nazaran daha ıyiyiz ama bilmiyorum ben mi alıştım o mu değişti cunki yarim saat bir saati bulmuyo emme sıklığı saate bakmayı bıraktım artık moralim bozulmasın diye

bence o 2. gelince büyüğü ihmal etme eskide kalmıs. yada bilincsiz annelerde. aralarında 2 yas bile olsa ben kızımı ihmal etmemeye calısırım. cünkü etrafımda doğan 2. bebekleri görmeye giderken hep büyüğüne hediye alırdım. yaş kaç olursa olsun kıskançlık bütün hepsinde olur. atlatıp atlatamamak ebeveynlerin bilincine kalmıs bisey. yada ne bileyim kardesi olursa kızım bana doyamayacak değil ki :)

Kızlar burun açmak için
Bunu kullanıyorum ama sanki ise yaramıyor iki gündür sabah akşam uyguluyorum ama hiç faydası olmadi siz ne kullaniyosunuz

Eklentiler

• 15740637104223897902480633898977.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 28
Acaba söyle internetten restaurant sesi falan mı bulup dinletsek
Madem cıkamıyoruz ayagımıza getirtiriz bizde

Canım ben şunu farkettim kızım mememi istemediğinde ağladığında 2 gün , emziği nerdeyse yiyecekti emzik düştüğü anda ağzımdan kıyameti koparıyordu onunla avunuyordu , şimdi toparlandık neyseki emziği de azalttırdım. Az biraz emzikle oyalansa seninki belki memeni bırakır doyduktan sonra biraz takılır oynar ama bırakır yani öyle olması gerekir . Ama emzik meme ilişkisi deneğe çok önemli anı ayarlamak lazım

Doymuyor diye düşünme çişli bez alıyorsan kesinlikle doyuyordur. Bebekler sadece aç olduğu için emmek istemezmiş. Benim kızım da gündüzleri uyanıkken sürekli meme isterdi artık azaldı o durum. Ama akşamları falan uyuyamadığı zaman sürekli meme istiyor veriyorum bende istediği kadar emiyor çekiliyor her seferinde süt de gelmiyor ama kendini öyle huzurlu hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…