Yok sadece hergün önce yan sonra yüzüstü çevir dedi doktor 1 dakika bile dolmadan geri döndürüyorum , kendisi yavaş yavaş dönmeye çalışacak dedi doktor
Yüzüstü kalamıyor zaten boynu ağrıyor hemen kısa kısa hergün çalışın dedi doktor
Ben özellikle sabahları üstümü değiştirirken hep yastıgın yarısından beli baslsyacak sekilde yüzüstü yatırıyorum
Gün icindede ara ara gazını rahat cıkarması icin yüzüstü tuttuğum oluyor
Kafası horoz gibi dikleniyor valla agrıdıgını sanmıyorum
Ama tabi max on dk falan duruyor kalkmaya calısıp calısıp kalkamayınca sıkılıyor
Bide tabi hop dönebiliyor
Dün yatakta iki tur attı yüzüstü yastıgın üstünden döne döne top gibi aklım cıktı düşücek diye
Yerde denemiyorsak gözümüÜ ayırmamak lazım

Benim kız en fazla sohbet be müzik eşliğinde uyuyor , ya başkasıyla sohbet ya da ben kızıma bişeyler anlatıyorum öyle
Müzikte uyuması anca memede dalınca arkadan tvyi acıyorum öyle durduk yere müzigi dinleyip dalayım olmaz
Sohbet ederkende emzirir veya sallarsam evet dalar
Ama dün cok güzeldi gittik restaurantta altına yaptı değiştirdim emzirdim on dk sonra küt uyumaya basladı o deli ses esliginde
Yemegimizi yedik kahvemizi ictik sohbet muhabbet artık mecbur kalkarken uyandı pozisyon değişiminden arabası olsaydı yanımızda belki dahada uyurdu
İlk dogdugu ayda gittigimiz kalabalık yogun restaurantlarda uyuyordu
Gecen hafta cin lokantasına gittik zerre uyumadı çıt ses yok huzur bulamadı orda

Beyaz gürültüden korkuyor aspiratörle uyuttugumuz cok oldu
Rondo modu ne bilmiyorum onu bi sorayım eşime

Evet ben de ona çok sinir oluyorum ya. Sanki zehir mi ki o anda öldürecek demiyoruz zaten o çocuğun sindirim sistemi o gıdaları sindirmeye uygun değil henüz. Sindiremiyor vücudunda birikim yapıyor sürekli yerse de ilerde bi şekilde illaki zararı olacaktır. Verdim bak bişey olmadı kadar cahilce bir cümle daha yok. Hani çernobil sonrası bakanın biri çay içip bakın radyasyondan bana birşey olmadıya getirmişti ya aynı mantık

yesilus senin diğer toruna da bakmasalar çok iyi aslında bi de tabi son olay yaşanmasaydı. Keşke annelere en azından kreş yaşına gelene kadar izin verilse..

Benim ailem çok destekçi ama memlekette değilim uzaktan da bu kadar oluyo. Annem bi ara iki haftalığına geleyim ben gelince giderler dedi sonra babam rahatsizlandi gelemedi. Nisan mayıs gibi gideceklermis kendi evlerine ne yaptıysam gonderemedim kavga boyutuna getirip yüz göz olmak da istemiyorum sabretcez napalim.
Baya başınızı agrittim hepinizin kusura bakmayın meğer ne çok dolmusuz

Bazen ufak bir çıt sesine uyanıyor bazen gürültülü kalabalıkta uyanmıyor. O biraz bebeğin o anki uyku durumu ve moduna göre değişiyor bence. Uyuyacağı varsa davul çalsan uyanmıyorlar Bu arada şu an televizyon açık, izletmiyorum ama sesinde uyudu. Normalde çıt sesine uyanır ama bu gece uyumadığı için uyuyor

Ek gıda içerikli süt üretiyor demekki sütü çok özelmiş

Bir kaç dakika mi , bir kaç dakika bana fazla geliyor daha yeni başladık ya yoruluyor hemen kıyamıyorum
Evet bizimki de dogdugundan beri yaptirmama ragmen hic sevmiyor, yoruluyor, basini kaldirmaktan vazgeciyor. Ben de rocky'nin kocu gibi hadi yapabilirsin diye diye gaz veriyorum.

İnanmıyorum umarım kızmışsındır ben olay çıkarırdım , emzik alsın diye reçel he diyecek söz bulamıyorum birde meme reddi oldu haliyle aman Allahım ya
Reçel mi Bebeği yalnız bırakmamak lazım, onaylamadığımız şekilde davranılırsa (buradaki emzik reçel olayı gibi) hemen müdahale edilmeli. İlk bebeğimiz olduğundan büyükler bizi acemi görüyorlar ama annelik içgüdüsü diye bir şey var bunu unutuyorlar

Ben onu beşiğin içinden cikan yastığın ustunde yapıyorum. Yastığa yüzüstü yatırıyorum kollarından destek alıp biraz gövdesini kaldırıyo gibi kafasını kaldırıyo. O sekildeyken önünde oyuncak tutup gezdiriyorum takip ediyo. En son biraz destekle dönmesini sagliyorum. Yastiktan koltuğa doğru donuyo yani. Dönerken tutuyorum gerçi. Senin dediğin gibi de demiyim bakalım

Tummy time. Her gun bi kac dk yuzustu birakmak gerekiyormus. Sirt, boyun ve kol kaslarini guclendirmesi icin. Ben her gun yaptiramiyorum ama aklima geldikce ceviriyorum. Bizimki hic sevmiyor ama.
Bizimkinin çok gazı olduğunda gözetimim altında yüzüstü yatırıyorum öyle uyumayı çok seviyor. Ama o halde yalnız bırakmamak lazım. Çok nadiren gözetimim altında yapıyorum

Bizimkinin çok gazı olduğunda gözetimim altında yüzüstü yatırıyorum öyle uyumayı çok seviyor. Ama o halde yalnız bırakmamak lazım. Çok nadiren gözetimim altında yapıyorum
Evet mutlaka yaninda olmak lazim. Allah muhafaza, bogulma riski var.

Ay tobe ya bu yaştan sonra maskara oluyorlar haberleri yok yalan söyleme bari

Ben . Bejimk8 hep seste uyudu. Disarda da gurultulu muzikte de uyuyor ama evde babasinin horultusina uyan8yor. Adami yataktan koltuga gonderdik. Notmalde cocuk var diye kocalari yatakyan atmaya karsiyim ama cok asiri horlayio kac kere uyandirdi bebegi. 8sin 8lg8nci o avmlerde calan gumbur gumbur muzikte uyuyor.

İnanmıyorum umarım kızmışsındır ben olay çıkarırdım , emzik alsın diye reçel he diyecek söz bulamıyorum birde meme reddi oldu haliyle aman Allahım ya
Kizmam mii ilk defa kendimi öyle gordum onlar da tabi. İcimden canavar mi çıktı diyim kaplan mi çıktı ben bile o halime şok oldum. Sus pus kaldılar oyle. İki gün de gostermedim çocuğun yüzünü her fırsatta da anne sütünden başka gram bisey girmicek çocuğun ağzına reçel ne diye söylendim. Bi de emzik alan çocuk zaten almasa bi nebze. Buna rağmen gitmediler ya daha nolsun

Memeyi cekemiyorum saatlerce emmek istiyo doymuyo psikolojisi bende ki de yine sutumu sgaincada az geliyo memede mi takilmak istiyo doymuyo mu
Canım ben de hep sagip bakıyorum az geliyo. Hep doymuyo mu endişesi. Ablamla konuştum o yaklaşık uç yasina kadar emzirdi. Hiç mama da vermedi kilosu da gayet iyiydi. Çalışmaya başlayınca evde sut bulunsun diye en iyilerinden bi sağma makinası almışlar markasını hatırlamıyo ama o zamanın en iyisiydi dedi. Beş cc bile sagamamis günlerce daha sonra on cc onbes cc anca sagmis. Ama bebek emince bakiyomus ağzı dolu dolu sut. Artık sagmayi bırakmış. Sütün olup olmadığını sagmakla goremiyoruz demek ki. Ben de çok kafaya takiyodum dusunmuyorum artık.

Canim cok iyi yapmışsın. Biz su bile vermiyoruz onlarin vwrdigi seye bak. Ben daha gecen yaz recel yapmaya basladim buyuk coxuk ic8n bile. Cocugum 7 yasindayken recel ile tanisti. Ondan once tahin pekmez ve bal veriyordum. Onlara bile 1 yasindan sonra baslamistik. Recel ne be.

Ben de 8lk coxuktauken aburcubur paketli gidalardan cok cektim. Ustelik kizin alerjiso oldugunu soylememe ragmen cikolatalari hazir kekleri yediriyorlardi yeditmedik diyorlardi. Ama kabak gibi ortadaydi yedirmis olduklar8. Cunku kizomda sivilceler cikiyor paketli urun yediginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…