Çok teşekkür ederim büyük alayim rahat etsin hem bu kışı da çıkarırız hemen buyuyolar zaten bikac kere giydirip bi daha hiç olmayan kıyafetleri var bunu bari biraz büyük aliyim.

Yorgunsa dimi
Olabilir bencede dicem ama bi önceki aksamda güzel bi aksam gecirdi eşimle bol uyumacalı

Ah aynen hatta aralarda dogumgunuler icin bol alkıslı seyler yapıldı onlara bile uyanmadı sasırdım
Ne istediklerini bilmiyor bu bebişler
Evde nasıl ses yapıyorsun kardesi haric

Yalnız birakamiyorum zaten o da ayrı zor. Benim bakabildigimi gorduler ben kenara cekilcem hep kendi dedikleri olacak zannediyorlardı şimdiye kadar diğer torunlarda öyle gormusler çünkü

BEn de yatak ayırmaya karşıyım ama kendisi gitti salona, sürekli dürtüyormuşum onu horluyorsun diye

Annelerin hakkı odenmez gerçekten nasıl sakiniyoruz üzerlerine titriyoruz..
Paketli gıdalardan bende cekcem gibi eltimin yedi yaşında kızı var bi poşet alıyorlar hergun annesi de hiç bisey demiyo. Ben şimdiden yedirmem bunları diyorum senden gizli yediririz diyolar. Anneden bisey gizlemeyi ogretirsiniz yapmayin diyorum psikolog konuştu diye dalga geçiyolar aldirmiyorum
Şimdiden boyleyiz yani kafayı yemeden buyutebiliriz inş

Ben LCW'den aldım trendyoldan, çok açıyor üstünü, uyku tulumu için erken ama ne yapayım.
Benimki bazen açıyo da gece mikirdaniyo böyle uyandım bi baktım ustu biraz burnuna doğru gelmiş uyanmasam belki yüzünü kapatcak boğulur Allah korusun hemen uyku tulumu baktım bi tane alcam inş sever

Evet hemen yorulmaz aslında ben pimpirik yapıyorum sanırım biraz daha uzun süre yüzüstü tutayım bari horoz gibi dikiliyor kafası evet taşımaya çalışıyor
Avm de inanılmaz seste uyuyor bizimki de hiç rahatsız olmuyor

Selamlar kızlar Bayadır bakamadım buraya bizim Asya kuş çok fena uyanık olduğu süre boyunca ağlıyor ahala bwşiğe oyuncaklar astım 15 dakka dan uzun bakmıyor o oyalanırken ne yaparsam artık sadece yatakları toplsyabiliyorum artık yan dönmeye başladı kafasını kaldırmaya çalışıyor elini ağzına götürüyor renkli şeyler dikkatini çekiyor ve en önemlisi bemi tanıyor artık babasınınkuvağındaysa yaklaşıyorum öpmeye falan gçhemen al benş der gibi sesler çıkartıyor ablamıza da gülerek tepki veriyor hep
Bunalr güzel olumlu şeyler gelelim bana 2 gğndğr belim tutuldu hareket edemiyorum eşim izin aldı mecbur krem sürüyorum sıcak su torbası koyuyorum bugğn daha iyi şükür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki ruhen ve bedenen az daha sabır deyip kendimi avutuyorum

Benimki bazen açıyo da gece mikirdaniyo böyle uyandım bi baktım ustu biraz burnuna doğru gelmiş uyanmasam belki yüzünü kapatcak boğulur Allah korusun hemen uyku tulumu baktım bi tane alcam inş sever
Ben de reflü yatağında yatırırken battaniyeyi yanlardan sıkıştırıyorduk bir defasında battaniyenin altında buldum yüzünü. Geçen de anakucağında uyurken yüzünü örtmüş güya babası duruyordu başında, ikisi de uyumuş

Aynen battaniyeyi yanlardan sikistirmama rağmen yuzune doğru gelmiş boğulur diye çok korktum uykum hafif de uyandım hemen

Nasıl temizlemeniz gerekiyormuş serumla detaylı anlatabilir misin canım. Herkes farklı şekilde anlatıyor

12.hafta da ağlamalı mı atak? Sanki daha kolay bir ataktı

Ayy yazılanları anca okuyabiliyorum Allah sabır versin valla çok zor haftaya benim annem babam gelicek eşim de ben de çok seviniyoruz çünkü bebişle ilgili hiç bişeye karışmazlar bişey dicek olsalar kızım böyle böyle düşünüyoruz ama sen bilirsin tabi sen annesisin diyolarAma bi ay sonra kayınvalide kayınpeder gelicek şimdiden stres oldukGeçen yıl ziyarete geldiklerinde komşum da kahve içmeye gelmişti bebişi 3aylıktı ikisi kıza o kadar çok karıştılar ki sen bu çocuğu oturt artık dddiler kız olmaz dedi kucağından alıp oturtmaya kalktılar ay kabus gibiydi en sonunda kız sesini bile yükseltti çünkü kız mutfağa bana yardıma geldiğinde çocuğa biraz lokum vermişlerHiç tanımadığı insana ne cesaret böyle yaptılar bilmiyorum ki toruna neler yapcaklar Allah bilirÇok tanık oldum yıllardır gelen misafir görmeden gizlice çocuğa bişeyler yaptıklarını çok uyardım ama hiç bişey olmaz dediler..bizlerin de sınavı bu sanırım Ne kadar süre kalcaklar yanında belli mi

Nasıl temizlemeniz gerekiyormuş serumla detaylı anlatabilir misin canım. Herkes farklı şekilde anlatıyor
Canim bize izotonik sodyum klorur aldirdi. Ondan 5 cc cekiyoruz her bir burun deligi icin. Sonra bebegi yan yatiriyoruz. Ben ellerini birlestirip tutuyorum, bir yandan da kafasini sabitliyorum arkasindan tutarak. Bu sirada esim once asagida kalan burun deligine biraz sıkıyor siringadan iceriyi yumusatmak icin. Hemen sonra da kalani birden sıkıyor. Ustteki burun deliginden cikiyor tikaniklik. Vakit kaybetmeden diger tarafa cevirip ayni islemi diger delige de uyguluyoruz. Daha sonra esim bebegi yuzustu kucagina aliyor, bir elini kubbe yaparak sirtina vuruyor hafif sert sekilde. Hemsire korkmayin sert vurmaktan, bebegi rahatlatiyor bu dedi. Gercekten oyle, islem sirasinda cok agliyor, sirtina vururken sakinlesiyor her defasinda. Yuzustu dururken agzindan burnundan bi seyler akmaya devam ediyor. Bittiginde biraz da omzumuzda gaz cikartir gibi tutup sirtini sivazliyoruz. Bayagi bir sey cikmis oluyor burnundan.

Ay yok artık hiç böyle bişey duymadımSütümün azaldığı dönem benimki karşı duvara fışkırıyodu dedi benim kv yine iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…