- 8 Kasım 2018
- 5.961
- 14.750
- 248
Sallamak bedavaAy yok artık hiç böyle bişey duymadımSütümün azaldığı dönem benimki karşı duvara fışkırıyodu dedi benim kv yine iyiymiş
Bu ikilemden ben de hiç çıkamadımMemeyi cekemiyorum saatlerce emmek istiyodoymuyo psikolojisi bende ki de yine sutumu sgaincada az geliyo memede mi takilmak istiyo doymuyo mu
Bizde de ite kaka gidiyor resmengece güzel emiyor (güzel dediğim 20-25 dk ağlamadan, istekli şekilde) ama gündüz resmen eziyet sol meme ile başlıyoruz 2-3 dk hızlı hızlı emiyor sonra memeden çıkıp çıkıp duruyor sonra ağlıyor hooop yan çevirip tekrar sol memeyi veriyorum 2-3 dk da öyle emiyor sonra yine aynı, bu sefer sağ memeye geçip aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu şekilde maksimum 10-15 dk emiyor, bazen ayağa kalkıp evi turluyorum o emsin diye. Karanlıkta emzirmeyi denedim, yatarak emzirmeyi denedim, sessiz ortamda denedim, müzik açıp denedim, beyaz gürültü ile denedim hiç biri uzun vadede işe yaramadı. Ten tene şeklinde emzirmeyi denedim 2 kere, ikincide biraz fayda etti gibi ama çocuğu hasta edicem diye ödüm koptu. Artık mecburen saat başı meme teklif ediyorum aç kalmasın diye. Biberon da vermiyorum, hatta mama da vermemeye çalışıyorum alternatifi olmadığını bilsin beni emsin diye. Bazı yerlerde bunun geçici bir süreç olduğu yazıyor inşallah geçer.
Bir de bazı devlet hastanelerinde emzirme eğitimi veren yenidoğan hemşireleri oluyor bi ona da gitmeyi planlıyorum. Emzirme koçu vs tutamam malesef.
Canın benim kızım normalde kalabalık sevmiyor ama büyük çocuklar evdeyken onların seslerine alışık sanırım o kadar gırgır şamata bağıra bağıra şarkı söyler büyük oğlum osese iki erkek kardeş şakalaşırlar güreş yapar bağırırlar ama bizim kız onlar evdeyken daha uzun süre deliksiz uyuyor ev sessizken daha çok uyanıyor sanırım o seste uyumak hoşuna gidiyor:)Kızlar yavrusu gürültüde uyuyan varmı
Dün kahvaltıya gittik deli kalabalık cat cut sesli bol dogumgunulu bi mekandı hani sürekli dogumgunu muziği calıp mekandaki garsonların bol eğlenceyle kutlattıgı oyle sesler özellikle
Bizim kız yaklasık bi bucuk saat deliksiz uyudu
Aksamda cıt sesine uyanır normalde ama babasıyla yatarken deli gibi horultu sesinde uyanmıyor
Acaba diyorum hani benimki gündüz uyumuyor ya ev sessiz oldugu icin uyumuyor olabilir mi ?
Ses yapmak icin ne yapabilirim tv harici bilmiyorum ama varmı aranızda cocugu gün icinde cata cuta ses yaptırıp uyutan ?
Ben de dün bir benzerini yaşadım. Öğleden sonra kahve içmek için bir yere oturduk pusette uyuyordu arka masada sigara içilince rahatsız oldum içeride bir masaya geçtim ama bu kez içerde hem müzik hem calisanlarin sesleri tabak çanak sesleri kahve makinesinin fosur fosur acayip seslerinden ilk bir sıçradı kucağıma alıp susturdum bir daha hiç uyanmadı. Normalde gündüz yatirirken bileğim kütlese uyanırKızlar yavrusu gürültüde uyuyan varmı
Dün kahvaltıya gittik deli kalabalık cat cut sesli bol dogumgunulu bi mekandı hani sürekli dogumgunu muziği calıp mekandaki garsonların bol eğlenceyle kutlattıgı oyle sesler özellikle
Bizim kız yaklasık bi bucuk saat deliksiz uyudu
Aksamda cıt sesine uyanır normalde ama babasıyla yatarken deli gibi horultu sesinde uyanmıyor
Acaba diyorum hani benimki gündüz uyumuyor ya ev sessiz oldugu icin uyumuyor olabilir mi ?
Ses yapmak icin ne yapabilirim tv harici bilmiyorum ama varmı aranızda cocugu gün icinde cata cuta ses yaptırıp uyutan ?
Çok teşekkür ederimNe güzel nasil heyecanlisin hersey gönlünce olsun
Gece uyuyabildi mi belki yorgundur. Hasta olsa huzursuz olur bence ya da grip olsa belirti verir.Kizlar gülce anormal sekilde uyuyo 12de emeceki bi memeyi emdi yatirdigim gibi uyudu atesini olctum normal olctukten sonra acti gozunu yine kapadi normalde aglardi durmazdi yatakta yarim gozle bakiyo sonra uyuyo..parol almistim sabah..etkisi olur mu anlamadim.korktum da..benim gribim mi gecti cocuga ya
Sağol çok teşekkür ederimGözün Aydın canım çok sevindim senin ve bebeğinin adına. Taşınma işlerinde de zorlanmazsın kısa zamanda düzenini oturtursun inşaallah hayırlı olsun
Çok sevindim canım Rabbim huzurla mutlulukla sağlıkla yaşamanızı nasip etsin yeni evinizde ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah hayırlı olsunSağol çok teşekkür ederimbazı eşyaları annemlerde bırakmıştım onları otobüsle yolladılar eşim aldı eve koydu gidince yerleştircem beni bekliyolar yani burdan da fazla bişey götürmüyorum zaten sadece kıyafetlerimiz var bebişle benim çok mutluyum gerçekten
İki hafta önce falan ameliyat yerim çok ağrıdığında mecburen parol içmiştim benim minnak da derin uyumuştu ablamın iki çocuğu var ona sordum evet parol içtiğin için sakinleşmiş uyumuştur demiştiKizlar gülce anormal sekilde uyuyo 12de emeceki bi memeyi emdi yatirdigim gibi uyudu atesini olctum normal olctukten sonra acti gozunu yine kapadi normalde aglardi durmazdi yatakta yarim gozle bakiyo sonra uyuyo..parol almistim sabah..etkisi olur mu anlamadim.korktum da..benim gribim mi gecti cocuga ya
Maşallah ne güzel Allah mutlulukla yaşamayı nasip etsinSağol çok teşekkür ederimbazı eşyaları annemlerde bırakmıştım onları otobüsle yolladılar eşim aldı eve koydu gidince yerleştircem beni bekliyolar yani burdan da fazla bişey götürmüyorum zaten sadece kıyafetlerimiz var bebişle benim çok mutluyum gerçekten
Kiz onlara birsey deme birak alsinlar. Aldiklarini gozlerinin onunde at çöpe. Hic ceneni yorma anlamazlar. Kendi aileni de uyar kesinlikle almasinlar sonra esin ile sıkıntı olur. Hic soyle yaparim boyle yaparim deme vakti gelip aldiklarinda ativer. Cocukla annenin gizlisi olmaz. Bebek buyudukce bunu?asilarsin ona. Hic endiselenip gelecek icon bugununu strese bogma.Annelerin hakkı odenmez gerçekten nasıl sakiniyoruz üzerlerine titriyoruz..
Paketli gıdalardan bende cekcem gibi eltimin yedi yaşında kızı var bi poşet alıyorlar hergun annesi de hiç bisey demiyo. Ben şimdiden yedirmem bunları diyorum senden gizli yediririz diyolar. Anneden bisey gizlemeyi ogretirsiniz yapmayin diyorum psikolog konuştu diye dalga geçiyolar aldirmiyorum
Şimdiden boyleyiz yani kafayı yemeden buyutebiliriz inş
Uyku tulumu hediye gelmisti bize. Su bacaklari olmayan torba gibi olanlardan. Kollar acikta omuzlardan citcitli. Cok rahat ettim. Lollari usur diye dusunuyordum ama sicak oliyor elleri. Benimki ortusunu kafasina cekmis korkudan tulumu kullanmaya basladim 3 haftadir.Benimki bazen açıyo da gece mikirdaniyo böyle uyandım bi baktım ustu biraz burnuna doğru gelmiş uyanmasam belki yüzünü kapatcak boğulur Allah korusun hemen uyku tulumu baktım bi tane alcam inş sever
BelliHe he dedim icimden, gectim sonunda. Ne diyim. Zaten benim kv sallamayi sever genel olarak.
Dun hareketli ve az uykulu bir gun gecirdiyse bug8n uyumasi normaldir endiselenme. Benimki de 1 gun gunduz iyi uyudiysa ertesi gun a? Uyir. Tabi parolun da etkisi olmus olabilir. Fakat endiselenmeź. Cok zatai bi ilac olsa gebelikte ve emzitme doneminde vermezle o ilaciKizlar gülce anormal sekilde uyuyo 12de emeceki bi memeyi emdi yatirdigim gibi uyudu atesini olctum normal olctukten sonra acti gozunu yine kapadi normalde aglardi durmazdi yatakta yarim gozle bakiyo sonra uyuyo..parol almistim sabah..etkisi olur mu anlamadim.korktum da..benim gribim mi gecti cocuga ya
Kreş zamanına kadar hiç bir yer idare etmezki ben 6 ay izin alabilsem bile muhteşem olurduyesilus senin diğer toruna da bakmasalar çok iyi aslında bi de tabi son olay yaşanmasaydı. Keşke annelere en azından kreş yaşına gelene kadar izin verilse..
Benim ailem çok destekçi ama memlekette değilim uzaktan da bu kadar oluyo. Annem bi ara iki haftalığına geleyim ben gelince giderler dedi sonra babam rahatsizlandi gelemedi. Nisan mayıs gibi gideceklermis kendi evlerine ne yaptıysam gonderemedim kavga boyutuna getirip yüz göz olmak da istemiyorum sabretcez napalim.
Baya başınızı agrittim hepinizin kusura bakmayın meğer ne çok dolmusuz
Kokudan anlıyorlar ben ses çıkarmadan kapıdan gözetlesem bile hareket ediyor eli koluEvde nornal yasantimiza devam. Tv acik oluyor ama uyuy7nca yataokdasina besige birakiyorum. Ben de yatagina yatip uyursam 1 saat kadar uyuyor. Ben yatakodasinda degilsem 20 ila 30 dk uyuyup uyankyor. Onun besigi ve benim yatak birlesik de degil ama nasil anliyor odada olup olmadigimi anlamiyorum.
Biraz rahatsiz gibi su anda burnu tikali. Evde sessiz dolstiriyorum herkesi. Yani bebisin nabzina serbet bendeki durum. Amac bebek uyusun ben de uyuyayim ama ne mumkun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?