Eyvah eyvah şimdiden gardını al sana tavsiyem asla ama aslaa yalnız bırakma ben yalnız kalmasinlar derdine tuvalete gidemiyorum uyusun diye bekliyorum her zaman halbuki bakinip duruyo gitsem giderim.
Tanımadığın insanın bebeğine karışmak nedir hele lokum vermek oturtmak hayret bisey

Evet yalnız bırakmayı düşünmüyorum şimdi bile telefonla müdahele ediyolar he deyip geçilmiyo daha çok karışıyolar karışmayın dicem bakalımBaşka gelinleri var mı çocuğu varsa onda da kaldılar mı merak ettim

Çok sevindim canım Rabbim huzurla mutlulukla sağlıkla yaşamanızı nasip etsin yeni evinizde ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah hayırlı olsun
Teşekkür ederim darısı benim gibi olan kim varsa ona olsun inşallah

Kızlar bu uykulu hallerinde minikler uyumusmu sayiliyo. Böyle baygın baygın bakiyo dakikalarca yani ne uyuyo ne uyumuyo gözleri yarım açık. Bazen yarım saat bi saat bile öyle durduğu oluyor. Sonra ağlayarak gözlerini açıyor. Anlatabildimmi bilmiyorum uykudan sayiliyomu sayilmiyormu anlamadim

Benim kayınvalideler böyle olsa asla işe gitmezdim ya da bakıcı bulur ona bırakamazdım Aman Allahım bu nedir ya , çocuk onlar için deneme tahtası , eşinde sende aman hazırlıklı ve dikkatli olun , sizin müsaadeniz olmadan hiçbirşey yapmasınlar üstelik yaptıkları herşey zararlı

Zaten bir yaşına kadar ücretsiz izin alıcam kayınvalidem bakarım diyo ama eşim de ben de istemiyoruz

Ben ilk kez duyuyorum sallayıp uyutmaya çalışsanda uyumuyor mu ? Benim kızım uyku belirtisi vermeye başladığında hemen odamıza gidip pozisyonumuzu alıp müziğimizi açıp uykuya geçeriz , bilir uyuyacağını
Bazende beşiğine alıyorum direk sohbet ile uyutuyorum , başını okşuyorum fln dalmaya yakın odadan uzaklaşıyorum , kendi kendine dalmaya alışır belki diye bazen dalıyor , bazen huysuzlanıyor. Geri gelip tamam uyumana yardımcı olacağım diyorum biraz daha kalıp beşiğini sallayıp ninni söyleyip gidiyorum yine dalmaya yakın

Kokudan anlıyorlar ben ses çıkarmadan kapıdan gözetlesem bile hareket ediyor eli kolu telsiz vermişlerdi bana onu kurdum , odanın kapısı kapalı uyuyor
Ben bununla ilgili bir makale okumustum. Bebekler uyurken bile annelerinin varligini hissediyormus ve kendilerini guvende hissediyorlarmis. Ani bebek olumlerini bile azaltiyormus ayni odada uyumak. O yuzden bebek kendini hazir hissedene kadar odalari ayirmayin diyordu.

En çok ona yanıyorum biliyo musun seviyorum oynuyorum fln hemen kv basliyo sen çocuğu kucağa çok alistirdin ama annenden gordun işte biz hemen emzirip besige atardık fln.. ya inan takmiyorum cevap bile vermiyorum hatta ama yazik yani niye tam oyunun ortasında bunları duyayim..

Eşim konuştu da onların zihniyet farklı oglumuzun evi bizim torun diyolar. ya bu zihniyeti nasıl anlatayım bilemedim hiç gordugum bisey de değil. Kış soğuk geçer de ev isinmazsa öyle giderler gece soğuk oluyo diye çünkü odun sobasina alismislar doğalgazla isinamazlar.

Annem yakın zamanda gelemeyecek belli o da bana moral vermek için ben babaannenle dedene bütün kış baktım kac sene sabret seneye gelmezler böyle diyo eşimin hatrina sabrediyorum

Bi eltim daha var senelerce beraber oturmuşlar sonradan ayırmışlar evleri.

Evet doğru sabret sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler Sen yine de kötü olmamaya bak sonradan telefisi zor oluyor . Ama herşeyi Altan alarak kendine de zulüm etme senin ilk anneliğin ilk heyecanların senin böyle olmasını istediğini kabul etmeselerde bilmek zorundalar. Ben istemeden fazla sınır çizmiş oldum düşün bana ne kadar dolmuşlar mesafe o kadar büyük oldu , ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum. Benim hislerim bu yönde , anneliği böyle tecrübe etmek istiyorum bunu en azından anlamak zorundalar yaşan yanlış bilgileri dayatmaya çalışmakla olmuyor bilişim çağındayız artık Duymaman cevap vermemende güzel fakat nereye kadar yani kaç ay sizdeler , güzel bir dille arada bir kendini ifade etmen güzel olur , ben kucağa alıştırmak istiyorum en güZel zamanları diyebilirsin mesela , zaten 1 yaşına kadar seninle
Korkmasın yani kucakçı olacak diye

Ben de herseyde bi hayır ararim esimin hatrina sabrediyorum napalim.
Konuşmak ise yaramadı daha çok yiprandim görmezden geliyorum.
Bu hengamede meme reddiyle uğraşıyorum bu de sutumu artırmakla zaten zor o yüzden önce çocuğum

Sadece kendi bildiklerini önemsiyor tamamen kapalılarsa yorma kendini aynen
İnşallah bebeğinde memeye döner biran önce

Konuşmak işe yaramaz zaten bizimkilerde de yaramıyo olay haline geliyo valla en güzelini yapıyosun ben de geldiklerinde senin taktiği yapıım görmezden gelcemUmarım bi an önce güzelce emer bebişin

Kızım memeyi gördüğünde ağlayarak uzaklaşıyordu , bu dönem emzikle çok haşır neşir olmuştu onunda etkisi var , 2 gece önce başladım ayakta sallanarak , yaylanarak yürüyerek emzirmeye kollarım baya ağrıdı , sonra arkama yastık koyup sallamaya devam edip oturduğum yerden emzirmeye devam ettim. Neyseki yoluna girdik ama böyle bir süreç yaşadığım ve biberon hayatımızda hep olduğu için memeden emme sürecini uzattım her fırsatta veriyorum. Ağlama kalmadı zaten direk emmeye başladı çok şükür , Eds ye gerek kalmadı. herkesin biran önce yoluna girer inşallah

Gece uyuyabildi mi belki yorgundur. Hasta olsa huzursuz olur bence ya da grip olsa belirti verir.
Tskler kizlar sabaha kadr uyumustu 10dan..baya dinlenmisti ama oglene kadr uykulu gecti parol etkisi sanirim 2den sonra ozune dondu sagolsun neyse ki kucaktan kucaga geziyorda fazla temas etmemeye caliisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…