Eyvah eyvah şimdiden gardını al sana tavsiyem asla ama aslaa yalnız bırakma ben yalnız kalmasinlar derdine tuvalete gidemiyorum uyusun diye bekliyorum her zaman halbuki bakinip duruyo gitsem giderim.Ayy yazılanları anca okuyabiliyorum Allah sabır versin valla çok zor haftaya benim annem babam gelicek eşim de ben de çok seviniyoruz çünkü bebişle ilgili hiç bişeye karışmazlar bişey dicek olsalar kızım böyle böyle düşünüyoruz ama sen bilirsin tabi sen annesisin diyolar☺Ama bi ay sonra kayınvalide kayınpeder gelicek şimdiden stres oldukGeçen yıl ziyarete geldiklerinde komşum da kahve içmeye gelmişti bebişi 3aylıktı ikisi kıza o kadar çok karıştılar ki sen bu çocuğu oturt artık dddiler kız olmaz dedi kucağından alıp oturtmaya kalktılar ay kabus gibiydi en sonunda kız sesini bile yükseltti çünkü kız mutfağa bana yardıma geldiğinde çocuğa biraz lokum vermişler Hiç tanımadığı insana ne cesaret böyle yaptılar bilmiyorum ki toruna neler yapcaklar Allah bilir Çok tanık oldum yıllardır gelen misafir görmeden gizlice çocuğa bişeyler yaptıklarını çok uyardım ama hiç bişey olmaz dediler..bizlerin de sınavı bu sanırım Ne kadar süre kalcaklar yanında belli mi
Evet yalnız bırakmayı düşünmüyorum şimdi bile telefonla müdahele ediyolar he deyip geçilmiyo daha çok karışıyolar karışmayın dicem bakalımEyvah eyvah şimdiden gardını al sana tavsiyem asla ama aslaa yalnız bırakma ben yalnız kalmasinlar derdine tuvalete gidemiyorum uyusun diye bekliyorum her zaman halbuki bakinip duruyo gitsem giderim.
Tanımadığın insanın bebeğine karışmak nedir hele lokum vermek oturtmak hayret bisey
Teşekkür ederim darısı benim gibi olan kim varsa ona olsun inşallahÇok sevindim canım Rabbim huzurla mutlulukla sağlıkla yaşamanızı nasip etsin yeni evinizde ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah hayırlı olsun
Amin inşallahMaşallah ne güzel Allah mutlulukla yaşamayı nasip etsin
Benim kayınvalideler böyle olsa asla işe gitmezdim ya da bakıcı bulur ona bırakamazdımEvet yalnız bırakmayı düşünmüyorum şimdi bile telefonla müdahele ediyolar he deyip geçilmiyo daha çok karışıyolar karışmayın dicem bakalımBaşka gelinleri var mı çocuğu varsa onda da kaldılar mı merak ettim
Zaten bir yaşına kadar ücretsiz izin alıcam kayınvalidem bakarım diyo ama eşim de ben de istemiyoruzBenim kayınvalideler böyle olsa asla işe gitmezdim ya da bakıcı bulur ona bırakamazdımAman Allahım bu nedir ya , çocuk onlar için deneme tahtası , eşinde sende aman hazırlıklı ve dikkatli olun , sizin müsaadeniz olmadan hiçbirşey yapmasınlar üstelik yaptıkları herşey zararlı
Ben ilk kez duyuyorum sallayıp uyutmaya çalışsanda uyumuyor mu ? Benim kızım uyku belirtisi vermeye başladığında hemen odamıza gidip pozisyonumuzu alıp müziğimizi açıp uykuya geçeriz , bilir uyuyacağınıKızlar bu uykulu hallerinde minikler uyumusmu sayiliyo. Böyle baygın baygın bakiyo dakikalarca yani ne uyuyo ne uyumuyo gözleri yarım açık. Bazen yarım saat bi saat bile öyle durduğu oluyor. Sonra ağlayarak gözlerini açıyor. Anlatabildimmi bilmiyorumuykudan sayiliyomu sayilmiyormu anlamadim
Yani bencede , çocuğunuza yazık olurZaten bir yaşına kadar ücretsiz izin alıcam kayınvalidem bakarım diyo ama eşim de ben de istemiyoruz
Ben bununla ilgili bir makale okumustum. Bebekler uyurken bile annelerinin varligini hissediyormus ve kendilerini guvende hissediyorlarmis. Ani bebek olumlerini bile azaltiyormus ayni odada uyumak. O yuzden bebek kendini hazir hissedene kadar odalari ayirmayin diyordu.Kokudan anlıyorlar ben ses çıkarmadan kapıdan gözetlesem bile hareket ediyor eli kolutelsiz vermişlerdi bana onu kurdum , odanın kapısı kapalı uyuyor
En çok ona yanıyorum biliyo musun seviyorum oynuyorum fln hemen kv basliyo sen çocuğu kucağa çok alistirdin ama annenden gordun işte biz hemen emzirip besige atardık fln.. ya inan takmiyorum cevap bile vermiyorum hatta ama yazik yani niye tam oyunun ortasında bunları duyayim..Kreş zamanına kadar hiç bir yer idare etmezki ben 6 ay izin alabilsem bile muhteşem olurdu
Nisan Mayıs gibi mi şaka yapıyorsun ya ciddi misin , yüz göz değil de eşinle konuş uygun bir dille göndersin eşim hallediyor siz kendi hayatınızdan kalmayın biz özleyince getiririz falan desin sanki köyden geldiler 6 ay kalıyorlar bu ne saçma şeybirde sen çocuğunun en güzle zamanlarını kv ve kp ile paylaşmak zorunda mısın
Bendede annen ilk fırsatta gelsin seni yanlız bırakmasın
Bi eltim daha var senelerce beraber oturmuşlar sonradan ayırmışlar evleri.Evet yalnız bırakmayı düşünmüyorum şimdi bile telefonla müdahele ediyolar he deyip geçilmiyo daha çok karışıyolar karışmayın dicem bakalımBaşka gelinleri var mı çocuğu varsa onda da kaldılar mı merak ettim
Evet doğru sabret sabrın sonu selamet diye boşuna dememişlerEn çok ona yanıyorum biliyo musun seviyorum oynuyorum fln hemen kv basliyo sen çocuğu kucağa çok alistirdin ama annenden gordun işte biz hemen emzirip besige atardık fln.. ya inan takmiyorum cevap bile vermiyorum hatta ama yazik yani niye tam oyunun ortasında bunları duyayim..
Eşim konuştu da onların zihniyet farklı oglumuzun evi bizim torun diyolar. ya bu zihniyeti nasıl anlatayım bilemedim hiç gordugum bisey de değil. Kış soğuk geçer de ev isinmazsa öyle giderler gece soğuk oluyo diye çünkü odun sobasina alismislar doğalgazla isinamazlar.
Annem yakın zamanda gelemeyecek belli o da bana moral vermek için ben babaannenle dedene bütün kış baktım kac sene sabret seneye gelmezler böyle diyo eşimin hatrina sabrediyorum
Ben de herseyde bi hayır ararim esimin hatrina sabrediyorum napalim.Evet doğru sabret sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler ☺ Sen yine de kötü olmamaya bak sonradan telefisi zor oluyor . Ama herşeyi Altan alarak kendine de zulüm etme senin ilk anneliğin ilk heyecanların senin böyle olmasını istediğini kabul etmeselerde bilmek zorundalar. Ben istemeden fazla somur çizmiş oldum düşün bana ne kadar dolmuşlar mesafe o kadar büyük oldu , ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum. Benim hislerim bu yönde , anneliği böyle tecrübe etmek istiyorum bunu en azından anlamak zorundalar yaşan yanlış bilgileri dayatmaya çalışmakla olmuyor bilişim çağındayız artıkDuymaman cevap vermemende güzel fakat nereye kadar yani kaç ay sizdeler , güzel bir dille arada bir kendini ifade etmen güzel olur , ben kucağa alıştırmak istiyorum en güZel zamanları diyebilirsin mesela , zaten 1 yaşına kadar seninle
Korkmasın yani kucakçı olacak diye
Sadece kendi bildiklerini önemsiyor tamamen kapalılarsa yorma kendini aynenBen de herseyde bi hayır ararim esimin hatrina sabrediyorum napalim.
Konuşmak ise yaramadı daha çok yiprandim görmezden geliyorum.
Bu hengamede meme reddiyle uğraşıyorum bu de sutumu artırmakla zaten zor o yüzden önce çocuğum
İnşallah yemek temizlik işlerini yapıyodur bebişe bakamıyo diyosunBi eltim daha var senelerce beraber oturmuşlar sonradan ayırmışlar evleri.
Konuşmak işe yaramaz zaten bizimkilerde de yaramıyo olay haline geliyo valla en güzelini yapıyosun ben de geldiklerinde senin taktiği yapıım görmezden gelcemBen de herseyde bi hayır ararim esimin hatrina sabrediyorum napalim.
Konuşmak ise yaramadı daha çok yiprandim görmezden geliyorum.
Bu hengamede meme reddiyle uğraşıyorum bu de sutumu artırmakla zaten zor o yüzden önce çocuğum
Yaaa,? Biz de bugun doktora gittik bunu verdi bir de rhinfant diye bir sprey verdi grip olmusuz.Bunu kullanıyorum ama sanki ise yaramıyor iki gündür sabah akşam uyguluyorum ama hiç faydası olmadi siz ne kullaniyosunuz
Gece uyuyabildi mi belki yorgundur. Hasta olsa huzursuz olur bence ya da grip olsa belirti verir.
İki hafta önce falan ameliyat yerim çok ağrıdığında mecburen parol içmiştim benim minnak da derin uyumuştu ablamın iki çocuğu var ona sordum evet parol içtiğin için sakinleşmiş uyumuştur demişti
Tskler kizlar sabaha kadr uyumustu 10dan..baya dinlenmisti ama oglene kadr uykulu gecti parol etkisi sanirim 2den sonra ozune dondu sagolsunDun hareketli ve az uykulu bir gun gecirdiyse bug8n uyumasi normaldir endiselenme. Benimki de 1 gun gunduz iyi uyudiysa ertesi gun a? Uyir. Tabi parolun da etkisi olmus olabilir. Fakat endiselenmeź. Cok zatai bi ilac olsa gebelikte ve emzitme doneminde vermezle o ilaci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?