Bence bu bir dönem..bizimkide bazen memede agliyo ama bir sonraki ögün ayni seyi yapmiyo ben gunde 2 3 kez en fazla biberon kullaniyorum..memeden cok çok süt gelsin istiyo hep..sevindim cozmenize insallah bir daha yasamazsiniz

Bence bu bir dönem..bizimkide bazen memede agliyo ama bir sonraki ögün ayni seyi yapmiyo ben gunde 2 3 kez en fazla biberon kullaniyorum..memeden cok çok süt gelsin istiyo hep..sevindim cozmenize insallah bir daha yasamazsiniz
İnşallah saol canım hiçbirimiz yaşamayalım çok kötü ve korku dolu bir süreç
Sabah emzirdiğimde tıkandı öksürürük tuttu memeden fazla geldi , bazen biraz sağıp emziriyorum o yüzden

Bir yerde okumustum sagmak ve emzirmek farkliymis zaten sagmayada memeyi alistirmak gerekiyormus bebek emdigindeki ayni sinyalleri almiyormus sagarken..benim endisem sagdigimfa azsa gulcede cok agliyor o zaman anliyorum..ama sagmayi biraktigimdan ve uzun uzun emzirince rahatim bi sekilde tatmin oluyor cocuk :) bakalim kilo takibinde ne cikacak..gerci az duzenimiz bozuldu haftaya evime gecince daha duzenli daha az mama takviyeli gidicem birakmistik ama gunde 2 kez 3 kez yine vermeye basladim..

Çabuk büyümüş 3 aylıkken uyuyorlarmış

Sabahları da uyutabilio musun

Canim senin kaynanalarin derdi bebek bakmak degil kisin dogalgaz parasi odememek bence. Esinin agzini arasana. Kendi aralarinda konusup anlasmis bike olabilirler. Calisiyorsan ucrwtsiz izin imkanin varsa ücretsiz izin al

Sabahları da uyutabilio musun
Sabahları gecenin sersemliği devam ediyor altını değiştiriyorum 7-8 atası uykusu açılıyor emzirip sütünü verip gazını çıkarıyorum , tekrar uyku pozisyonu ya ayağımda sallıyorum ya da beşiğine alıyorum. Uyumaya devam edeceğiz diye yani geceden uykusuz olduğum için uyku moduna devam 10-10.30 gibi tekrar kalkıp aynı işlemleri yapıyorum sonra kahvaltı hazırlıyorum uyumazsa pusetine koyuyorum kahvaltı yapana kadar , sonra hoplayıp zıplayıp yoğurup, el kol bacak hareketleri yaptırıyorum ters döndürmeye başladım artık , aynanın karşısında dansediyoruz, sohbet ederken dikkatini bana veriyor çabuk yoruluyor tekrar sütünü içirip emzirip uyutuyorum. Son zamanlarda algıları arttığından daha çok oynuyoruz o da çabuk yoruluyor , birde banyo günüyse rahatlayıp yatıyor zaten

Canim senin kaynanalarin derdi bebek bakmak degil kisin dogalgaz parasi odememek bence. Esinin agzini arasana. Kendi aralarinda konusup anlasmis bike olabilirler. Calisiyorsan ucrwtsiz izin imkanin varsa ücretsiz izin al
Ya bir kaç ay faturalardan kaçmayı düşündükleri benimde aklıma geldi evleri doğalgazlı değilmiş ama

Kızlar eds yı biri detaylıca anlatabilir mı? Arkadaşım meme reddi yaşıyor ona aldım beslenme sondası ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum

Kızlar eds yı biri detaylıca anlatabilir mı? Arkadaşım meme reddi yaşıyor ona aldım beslenme sondası ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum
Ben kullanmadım ama araştırmıştım , mamayı veya sağdığın sütü bir bardağa yada biberona koyuyorsun , sondanın geniş kuşamını biberondaki süte koyuyorsun , diğer ucunu göğsüne yakın bir yere yukardan gelecek şekilde bantlıyorsun , bebek memeyi çektikçe sondadan da süt gelecek , sütün gelmesi için hortumun yukardan inmesi gerekiyor sanırım , bu esnada bir kişinin yardımı gerekli bence

Sadece kendi bildiklerini önemsiyor tamamen kapalılarsa yorma kendini aynen
İnşallah bebeğinde memeye döner biran önce
Ya inş uyku sersemi çok güzel emiyo maşallah veya çok çok ac değilse bi de emerken etrafı incelemeye basladi
Eğer çok acsa biberon gelene kadar susmuyo ama öyle böyle değil o yüzden bu tam meme reddi sayiliyo mu bilemedim ama memeden inmedigi günleri özledim resmen

Gecmis olsun.Ben de nezle gibiyim maske takiyorum.Nasıl yapılıyormuş anlatirmisin ben hekim annenin gösterdiği gibi yapmaya calisiyorum

Konuşmak işe yaramaz zaten bizimkilerde de yaramıyo olay haline geliyo valla en güzelini yapıyosun ben de geldiklerinde senin taktiği yapıım görmezden gelcemUmarım bi an önce güzelce emer bebişin
Çok uğraşıyorum inan ki yine memeden inmese şikayet etmicem

Ayyy nasıl sevindim benimki de donmuş gibi
Meme reddi yaşayan herkes dönsün daha çok erkenn

Evet sagmakla emzirmek farkliymis. Sen çok ugrastin şimdi düzenin bozulduğu için böyle olmustur. Sen yine azaltıp biraktirirsin mamayi da..

Ayy guldum inan ki sobalı evleri odun kömür hiç eksik olmaz sanmıyorum, onların derdi millete torun bakıyoruz demek.
Ücretsiz izin kullancam ama bi yaşına kadar sonra napcam bilmiyorum bakıcı bulmak istiyorum onlara birakamam ama kime nasıl güvencez şimdiden dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…