Bugün kendimi ev sahibi gibi hissettim burda herkese cevap yazıyorum vakit nasıl geçti anlamadım
Bende çok dert yanmisim da konuyu dagitmisim gibi hissettim
Tam bdv ye konu acmalik gerçi orda da eşinin ailesi sana yük mu geliyo diye linç yerdim iyi bi iç döktüm iyiki varsiniz

Bebeğin emmesi ile sondadan süt geliyor mu? Medikalci adam eşime sanki biberonu ters çevirecek ve o şekilde süt akacak gibi anlatmış. Ya da şırıngaya takıp yavaş yavaş mamayı sıkmak gibi

Bebeğin emmesi ile sondadan süt geliyor mu? Medikalci adam eşime sanki biberonu ters çevirecek ve o şekilde süt akacak gibi anlatmış. Ya da şırıngaya takıp yavaş yavaş mamayı sıkmak gibi
Şırıngalı video da gördüm , istersen YouTube dan videolara bak

Bize de tam tersi üstteki burun deliğinden sıkmamız söylendi. Aslında bana da o daha mantıklı geldi alttakine sıkıp usttekinden çıkmasını istemek biraz fizik kurallarına ters. Bence 5cc çok 2cc de sıksan diğerinden çıkıyor zaten ama benim korktuğum o basınçla orta kulak iltihabına sebep olmak. Bilmiyorum ya bu burun temizliği olayı çok canımı sıkıyor her şekil denedim asla tam açılmıyor ki hastanede aspirasyon da yaptılar ona rağmen. Doktor sprey verdi 2 tane biri temizlik icin biri nemlendirici gibi. Kullanıyorum ama hiç rahat degilim. Minicik çocuğa sprey ne kadar doğru. Bir işe yarıyor mu onu da bilmiyorum

Yaaa,? Biz de bugun doktora gittik bunu verdi bir de rhinfant diye bir sprey verdi grip olmusuz.
Oy geçmiş olsun bol bol emzirin sut antibiyitik yerine geçer derler bizimki burun tıkanıklığı otri bebenin serumunu aldım sabah akşam uygulayacağım inşallah faydası olur

Gecmis olsun.Ben de nezle gibiyim maske takiyorum.Nasıl yapılıyormuş anlatirmisin ben hekim annenin gösterdiği gibi yapmaya calisiyorum
Sagol canim, sana da gecmis olsun. Burada anlattim nasil yapildigini.

Benimki de aynen böyle , biberon gelene kadar kendimi paralıyor ama ayakta hoplaya zıplaya alıştı memeye döndü tekrar. Uyandığında önce uzun süre meme veriyorum , almak istemez ağlarsa ayağa kalkıp sallanarak dansederek veriyorum , bu onu biraz terbiye etti biliyormusun , biberonu beklerken o kadar sinirlenmiyor. Önce meme emilecek o kadar

Ayyy nasıl sevindim benimki de donmuş gibi
Meme reddi yaşayan herkes dönsün daha çok erkenn
Aynen çok erken 2 sene emecekse misal , 3 aylık desek ki daha 3 aylık bile değil, sürecin 8 de 1 tamamlanmış oluyor , daha yolumuz uzun

İnşallah yaa , normal emmeye devam edince nasıl mutlu oldum Allah kimseye yaşatmasın kızımda bir kaç gündür huzursuzdu memesizliktenmiş , önce emip bırakıyordu , gülüp bırakıyordu dokunup bırakıyordu , sonra ağlayarak uzaklaştı emziğe bağlandı ama çok huzursuzdu

Memeyi emip memeden süt gelmesini sağlıyor sondadan gelmesi için ya şırınga yada yukardan memeye takılmış şekilde sonda

Bilmiyorum, hemsire alttakine sikacaksiniz once dedi ve oyle gosterdi. Oyle yapinca ustten cikiyor. Sabah aksam yapip temizliyoruz yine doluyor burnu. Anlamadim gitti. Bakalim yarin doktoru gorup ne diyecek.

Ben de 2 haftaya yakındır kullanıyorum göğüs ucu kalkanı ancak hala çok acıyor benim. Bir de bunu kullanırken krem sürmemek gerekiyormuş. Siz kremi siliyormusunuz sonra gümüşleri takacağınızda?
Krem sürmemek gerek diye birşey duymadim sürmeye gerek kalmaz diolardı. Ben krem sürünce emene kadar takmıyorum bulaşmasını istemediğimden. Ama çok kısa süre kullandım kremi. Çocuk emmeden kremi temizlemenize gerek yok yazmasına rağmen içime sinmiyor çocuğumun onu yalaması

Benimkinin bi emzirme diğerini tutmuyo ya bazen dediğin gibi yapıyorum emiyo bazen ona da kanmiyo. Emziği azalttim bu sefer elini emiyo. Evladım gel işte ne güzel annen emzircek

1 yasindan sonra dusunursun bakici isini falan. Biraz toparlansin bebeginiz. Simdiden 1 yil sonrasini dusunup canini sikma. Seneye düşün.
Ben de cok istersim ucretsiz izin ama malesef oyle bir imkanim yok. Tup bebek için kredi çekmiştim. Tek maas ile idare edemeyiz. Kenarda kosede zaten yok. Aileler de destek olamaz.

Ben dün ve bugün denedim dün 5 no olan az geliyo onu beceremedik ağzına birşey girince reddetti emmeyi bugün biberona mama yaptim 30 cc kalın olan tarafi içine koydum, bebek memeyi tuttuktan sonra yandan soktum ağzına ama hoşuna gitmedi defalarca çıkarttık tekrar tekrar en son ağzına geldi mama bitirdi ama baya uğraştım benimde acemilik var biberonu elimde tuttum diğer ucuda elimle ağzına soktum yapıştırma yapmadim .ağzında farklı birşey rahatsız etti benimkini.@ShinSeGi bize doğrusunu anlatır

Anladım. Banyodan sonra krem sürüp silikon meme ucu taktım. Gümüşler varken çok acıyordu şimdi biraz rahatladı. Acaba ben bir yandan krem sürüp bir yandan gümüşleri taksam, gümüşlüklere zarar verir mi ki? Çocuğuma ben de bulaştırmak istemiyorum ama üzerinde silmeden emzirebilirsiniz yazıyor. Bir de acıdan emziremezsem sütüm de azalıcak daha kötü olacak diye korkuyorum.

Bana da cevapp. Karnı tok altı temiz gaz ilacı verildi hep ağlıyor ama
Bazen bebekler sıkıldığı için, bazen sırf kendi sesini duymak için ağlarmış. Kucağınıza alıp gezdirin odaları ya da kucağınıza alıp konuşun. Sizin sesiniz bile rahatlatır. Ama acı acı ağlıyorsa bir yeri ağrıyordur ya da meme istiyordur. Emzik kullanmanızı da tavsiye ederim. Emme reflekslerini rahatlatır emzik. Bir de karnına dairesel masaj yapın avuç içinizle. Bildiğim kadarıyla gaz ilaçları çok etki etmiyor bazı bebeklerde. Çok gazı varsa siz rezene çayı, kimyon tohumu çayı için. Sütünüzden ona da geçer rahatlar bebek.

Tesekkürler. Nurse harvey şurubun içeriği değişmiş. Şurup bitmişti. Artık nane yokmuş. Alışamadı mı acaba yenisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…