Görende beni uzman sanacakBana da cevapp. Karnı tok altı temiz gaz ilacı verildi hep ağlıyor ama
Canım sen öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. İdare ile görüşüp uygun bir ders programı ve az ders rica edebilirsin. Ben zümremle anlaştım dersin çoğunu o alacak bana 15 saat kalacak. İdare de sağolsun 5 gün 10-12 arası ders verecek. Evden 2 saat uzaklaşmış olacağım. Tabii Şubat ayı için konuştum bunları. Sen de bir konuş istersen.1 yasindan sonra dusunursun bakici isini falan. Biraz toparlansin bebeginiz. Simdiden 1 yil sonrasini dusunup canini sikma. Seneye düşün.
Ben de cok istersim ucretsiz izin ama malesef oyle bir imkanim yok. Tup bebek için kredi çekmiştim. Tek maas ile idare edemeyiz. Kenarda kosede zaten yok. Aileler de destek olamaz.
Gaz ilacını saatinden önce verdim rahatladı. Yarın 2 ay 10 gün olacak inşallshGörende beni uzman sanacak
Kaç günlük bebişin , 2 aydan önce ağlamaları daha sık oluyor muhtemelen biriken gazdan olabilir. Gün içinde bebeğin yuttuğu havalar genelde akşam saatlerinde toplu sancı şeklinde açığa çıkıyormuş , bağırsak gelişimi tam tamamlanmadığı için tolere edemiyorbununla ilgili mide ve bağırsak masajı var istersen internetten bak , yağlayıp yapabilirsin. Bu gibi durumlarda üşütme ihtimaline karşılık bez ısıtıp karnına koyuyordum. Burnu tıkalı olabilir. Birde bol bol sarıl kokuna ve güven duygusuna ihtiyacı olabiliyor. Veya uykusu olabilir nasıl uyuyacağını bilmediği için ağlıyor olabilir. Bebeğimizi tanıyıp mesajları doğru ve hızlı anlayabilmek zamanla oluyor aklıma gelenler bunlar
Belki olabilir. Ama faydasını görmüyorsanız, 1-2 çay kaşığı ılık rezene çayı da verebilirsiniz. Sizin ki artık alabilir bitkisel çayı. Zaten faydası olursa verirsiniz olmazsa vermezsiniz. Bu şurupları kullanıpda hiç faydası olmuyor diyenleri duydum. Ama siz bebişin vücud diline bir bakın. Ayaklarını çekerek ağlıyorsa gazdır. Üşütmesi de gaz yapar. Hatta sizde üşütmeyeceksiniz. Sizin üşütmeniz bile gaz yapar bebişe. Bazen inan ben de çare bulamıyorum ağlamasına. Ama bu sürekli oluyorsa bir sıkıntıdan ağlıyor demektir bebek. Allah hepimize kolaylık versin.Tesekkürler. Nurse harvey şurubun içeriği değişmiş. Şurup bitmişti. Artık nane yokmuş. Alışamadı mı acaba yenisine
Ya benim kızda genelde akşamları reddediyor ağlaya ağlaya emmiyor itekliyor sabah yapmıyor ama anlamadım sütüm de var bakıyorum Bu mu meme reddi acaba biberon vermiyorum sadece emzik kullanıyor onunda bağımlısı deilTskler kizlar sabaha kadr uyumustu 10dan..baya dinlenmisti ama oglene kadr uykulu gecti parol etkisi sanirim 2den sonra ozune dondu sagolsunneyse ki kucaktan kucaga geziyorda fazla temas etmemeye caliisiyorum
Benim de o sekilde olur muhtemelen ama ben 1 saatlik ilceye gidiyorum. Hergun en az 2 saat de yolum olacak. Yani 3 saat ders arti 2 saat yol evden en az 5 6 saat ayri kalacagim. Asil sıkıntı yol kisminda. Idare programi o sekilde yapar mi bilemiyorum dedigin gibi konusmam lazim.Canım sen öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. İdare ile görüşüp uygun bir ders programı ve az ders rica edebilirsin. Ben zümremle anlaştım dersin çoğunu o alacak bana 15 saat kalacak. İdare de sağolsun 5 gün 10-12 arası ders verecek. Evden 2 saat uzaklaşmış olacağım. Tabii Şubat ayı için konuştum bunları. Sen de bir konuş istersen.
Benimki de oyleydi. Sebebi uykusuzluk. Uyumak istwyip uykuya dalamayinca gozu hicbir sey gormiyor. Boyle durumlarda ben once emzik veriyorim. Sonra emzigi cikarip emdigi kadar meme veriyorum.memeyi bitakiyor tekrar emzik tekrar meme seklinde devam ediyorum. Genelde 5 ile 7 dakika emiyor. Bu akdam 20 dk emdi uyki sersemiyken. Ama 4 defa da kustu. Fazla geldi emdigi.Ya benim kızda genelde akşamları reddediyor ağlaya ağlaya emmiyor itekliyor sabah yapmıyor ama anlamadım sütüm de var bakıyorum Bu mu meme reddi acaba biberon vermiyorum sadece emzik kullanıyor onunda bağımlısı deil
Bebek kendi başına masraf zaten biz de biraz zorlancaz. Sizin ikinciydi dimi. Büyük olan kaç yaşında ikisine de kv bakar mı1 yasindan sonra dusunursun bakici isini falan. Biraz toparlansin bebeginiz. Simdiden 1 yil sonrasini dusunup canini sikma. Seneye düşün.
Ben de cok istersim ucretsiz izin ama malesef oyle bir imkanim yok. Tup bebek için kredi çekmiştim. Tek maas ile idare edemeyiz. Kenarda kosede zaten yok. Aileler de destek olamaz.
Ayy senin kv kendini hasta etmişti dimi yanlış hatırlamıyorsam seninkinden de hayır gelmezBebek kendi başına masraf zaten biz de biraz zorlancaz. Sizin ikinciydi dimi. Büyük olan kaç yaşında ikisine de kv bakar mı
AminBelki olabilir. Ama faydasını görmüyorsanız, 1-2 çay kaşığı ılık rezene çayı da verebilirsiniz. Sizin ki artık alabilir bitkisel çayı. Zaten faydası olursa verirsiniz olmazsa vermezsiniz. Bu şurupları kullanıpda hiç faydası olmuyor diyenleri duydum. Ama siz bebişin vücud diline bir bakın. Ayaklarını çekerek ağlıyorsa gazdır. Üşütmesi de gaz yapar. Hatta sizde üşütmeyeceksiniz. Sizin üşütmeniz bile gaz yapar bebişe. Bazen inan ben de çare bulamıyorum ağlamasına. Ama bu sürekli oluyorsa bir sıkıntıdan ağlıyor demektir bebek. Allah hepimize kolaylık versin.
Benimkinin de yumruğu hep ağzında ve evet akıyor, hatta bir arkadaşım dişlere hazırlık dedi, yok artık dedim.kızlar salyası akan varmı? benimkinin çok akıyor 78 günlük. öyle ki günde 3-4 önlük değiştiriyorum. normal mi acaba?
Ya bi gitbenim kız da gündüz banyo yapmayı özlemiş sanırım bayadır gündüz yaptırmıyodum. 3 saat uyudu kalktı emdi 2 saat daha uyudu. atak haftasına hazırlık yapıyo benceH honey bunch o hesapta 3 günüm kaldı
Atak haftaları bebegin yeni seyler kesfettigi geliştigi dönemler oluyor12.hafta da ağlamalı mı atak? Sanki daha kolay bir ataktı
Ayy ne guzellKızım bana dogumgunu hediyesi 6 saat kesintisiz uyudu
Allahım keşke hep böyle olsa ya hani ne güzel bişeymiş bazılarınız cok şanslı :)
Tabi ben cocuga bişimi oldu korkusuna elli kere gidip nefesini dinledim o ayrı
Valla ücgün uyusa üst üste alısırım da işte iki bucuk ayda sayılı böyle uyuyunca ne oluyor iyi mi diye panikledim resmenAyy ne guzellama kontrol etmekten tadına varamamisin
Doğum günün muu iyiki doğdun o zaman nice mutlu senelere
Kv soz konusu bile degil. Kolunu kirdi. Bu basligin altindaki kanayan yaram benim kv. Yemeyip icmeyip kendini hasta etmisti dogumumda ve yogun bakima yatmisti. Kadin dugunumu, ve her iki dogumumu sabote etti. Kendisini gormek bile istemiyorum.Bebek kendi başına masraf zaten biz de biraz zorlancaz. Sizin ikinciydi dimi. Büyük olan kaç yaşında ikisine de kv bakar mı
O zmaan atak haftalarina bebeklerin eegenlikleri diyebiliriz. Cocuklar da ergenlikte ne yapacaklarini sasiriyor. Benekler de atak haftasinda oyleler.Atak haftaları bebegin yeni seyler kesfettigi geliştigi dönemler oluyor
Sonuclarında iyi seyler olsada vucutları tepki veriyor
Nasıl basa cıkabilecegini bilmedigi icin bocalayıp aglamayla atlatıyorlar
Eksi sözlükte biri yazmıs; her atak sonrası yeni birsey ögreniyor atıyorum gülmek gibi atıyorum yürümek gibi. Kendinizi yerine koyun yürürken birden ucabildiginizi farketseniz hemen pürüzsüz ucabilirmisiniz illaki bocalarsınız korkarsınız nasıl gidiceksiniz nasıl duracaksanız vs bebeklerde aynı o sekilde korkup ne yapacaklarını bilemeyip tökezliyorlar gibi bişeyler yazmıs
Bizimki aglamasız atakları atlatanlardan olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?