Ayy bu kayınvalideler neden böyle Amaçları ne acaba? Bi kitapta okunuştum eşleri bütün gün işte olunca akşam da ilgilenmeyince kadın erkek çocuğuna iyice bağlanırmış ayrı bi sevgi duyarmış hatta kitapta erkek çocuğunu eşi yerine koyduğu yazıyodu çok çok yanlış bir şey yaaaSonra gelinleri tabi istemezler kıskançlık yaparlar seninki de seni kıskanmış anlaşılan.. yazık yaa torunlarına zarar verdiklerinin farkında diiller mi

Benimkinin de yumruğu hep ağzında ve evet akıyor, hatta bir arkadaşım dişlere hazırlık dedi, yok artık dedim.
Doktorum aşıniçşn gittiğiimizde bilgi verdi ,
Bebeklerin ellleri dünyayı algılama , merakını gidermenin ilk şekildir dedir , en yakında ne var eller , emzik bile her istediğinde yok. Hata emzik olsa bile onu çıkarıp elimi emebilir artık bunalr görülebilir çok normal dedi.
Bu eylem diş çıkarma İle karıştırılır çünkü elini kullnandıkça salya akar , tükürük bezleri de çalışmaya başlıyor bu dönemde , o yüzden diş çıkarma İle ilgisi yok dedi

Süper çok iyi olmuş , benim minnoş 4.5 saat uyudu bugün yine çok sevindim ve gece yarısından sonra bir kez kalkmış oldu , birde 7 gibi işte

Banyo sonrası bayılıyorlar genelde ya, Öykü hanıma bak sen

Pazar gunu hava gunesli diye aksamustu yuruyuse cikalim dedik ve ciktik. Ertesi gun bi kalktik hepimizde grip belirtileri. Bilfdiginiz usitmisiz yururken kendimizi. Simdi oksuruyorum. Kiz zaten gripliydi. Esim ben ve bebek dahil. Allahtan bebegin burnu tikaliydi sadece actim. Fakat ben zor?atlatilan cinsinden grip baslangiciyim. Burnum akkiyor bu sabah. Gozum de sulaniyor. Oksuruyorum da. Hay yirumez olaydik dedik esimle. Gunes aldatiyor.

Bende yatak odasındayım gece hep , holün ışığı açık , Sütten sonra tekrar uyuyorum kısa sürede dalıyor. Salona büyük uykuları bittiğinde artık onun için gün başladığında geçiyoruz

Benimki icimdeki vicdansizligi ortaya cikardi. Normalde ilimli uyumlu ve vicdan sahibi biriyim. Ama ona karsi vicdan duygumu kapatmis gibi hissediyorum. Kadina karsi artik nefret bile hissetmiyorum. Sanki benim icin oyle biri yok gibi. Fakat kendisi yapti ne yaptiysa. Su icmetip kendini hasta etmeyecekti. Alt tarafi su yani. Sirf hastanelik olmak icin yemedi icmedi. Seker yemekten sekeri cikti.
Mesajinda yazdiklarin mantikli geldi. Kocalarindan gormedigi ilgibi ogullarindan gormeye alismislar. Ogul da evlenince gelinler kuma gibi olmus gözlerinde.

Banyo sonrası bayılıyorlar genelde ya, Öykü hanıma bak sen
Benim kız da o genelin içinde değil maalesef. Dün uyuyamadığı için huzursuzdu akşam üzeri beşten beri uyumaya çalışıyordu akşam eşim gelince sekiz buçuk gibi banyo yaptırdık belki uyuyabilir diye bizim kız uyuduğunda saat on buçuktu.Ve banyo sonrası genelde böyle uyumuyor

Maalesef artık akşamüzeri saatleri bizim için tehlikeli , çıkacaksak 12-1-2 saatleri ideal , geçen hafta bizde ormanlık alan var koru oraya gittik , kızımı da beni de oksijen çarptı

Ay yok artık kendini hasta ettiğini biliyorum da çocuğa günde beş paket şey yedirmek nedir hemde evdeki çorbayi isitmayip. Hayır olmasa bile bi çorba yapmak zor mu mesela. Aman uzak olsun gormesin zaten haketmis.

iyi ki doğdun canım mutlu yıllar kızınla ailenle

ya var ya şöyle güzelce uyusa o kadar rahatlayacak ki uyku ilacı dayayın (!)

Buna psikolojik kundak deniyo hatta. İlk öğrendiğimde şok olmuştum olur mu öyle şey diyodum oluyomus ornekleri var bildiğiniz sapkınlık bu ayy Allah korusun
Tabi plm ninki ayrı bi duskunluk kendine zarar bile vermiş kadın

Geçmiş olsun dikkat etmek lazım biz de pazar güneşli diye çıktık hem biraz rüzgar vardı hemde bebis durmadi hemen döndük. Gunes aldatiyo gerçekten

Gunaydin grip olanlar atlatanlar.maske takiyorum ama cok korkuyorum bulasck diye cigerlerime indi..ben zor kaldiriyorum ona bulasirsa diye cok endiseliyim.var mi hic bulastrmadan atlatann.buğu yaptim tuzlu su yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…