Ayy ne güzelKızım bana dogumgunu hediyesi 6 saat kesintisiz uyudu
Allahım keşke hep böyle olsa ya hani ne güzel bişeymiş bazılarınız cok şanslı :)
Tabi ben cocuga bişimi oldu korkusuna elli kere gidip nefesini dinledim o ayrı
Ayy bu kayınvalideler neden böyleKv soz konusu bile degil. Kolunu kirdi. Bu basligin altindaki kanayan yaram benim kv. Yemeyip icmeyip kendini hasta etmisti dogumumda ve yogun bakima yatmisti. Kadin dugunumu, ve her iki dogumumu sabote etti. Kendisini gormek bile istemiyorum.
Buyuk olan 8 yasinda oldu artik. Ona kv bakti ve evdek icorbayi isitmayip abur cubirla beslediginden hala yemek kavgalarimiz bitmiyor evde. 2 yasinda her seyi yiyen cocuk gitti yemek se en cocuk geldi. Abur cubir olayini farketmem zaman aldi cunku yedirdikleri miktari bilemedim. Kizim yiyorsun ama hani copleri nerde dedim. Sen gelmeden çöpe atiyor dedem dedi. 1 defa yakalamistim cocuga tam 5 paket sey yedirmisler. Cocuk aksam yemegi yemez tabi. Bu bebegi de 3 defa gordu kv. Yeter cok bile.
Doktorum aşıniçşn gittiğiimizde bilgi verdi ,Benimkinin de yumruğu hep ağzında ve evet akıyor, hatta bir arkadaşım dişlere hazırlık dedi, yok artık dedim.
Süper çok iyi olmuş , benim minnoş 4.5 saat uyudu bugün yine çok sevindimKızım bana dogumgunu hediyesi 6 saat kesintisiz uyudu
Allahım keşke hep böyle olsa ya hani ne güzel bişeymiş bazılarınız cok şanslı :)
Kaç beden aldın canım ben de alıcam?Ben LCW'den aldım trendyoldan, çok açıyor üstünü, uyku tulumu için erken ama ne yapayım.
Banyo sonrası bayılıyorlar genelde ya, Öykü hanıma bak senYa bi git
Öglen annemler geldi dusunu aldırdık emzirdim bes dk uyudu totalde beş
Annem aldı pıspısladı yok gene bi bes dk gitti sadece
Evde cıt yok rahatladın temizlendin karnın doydu gaızn cıktı yatak odandasın nasıl bi bebeksin ki beş dk uyku yetiyor anlamıyorum
Onu da denedim pek işe yaramadı bizdeBenim de öyle yapıyordu meğerse süt tazyikli geldiğindenmiş önce biraz sağıyorum sonra tutuyor memeyi.
Bende yatak odasındayım gece hep , holün ışığı açık , Sütten sonra tekrar uyuyorum kısa sürede dalıyor. Salona büyük uykuları bittiğinde artık onun için gün başladığında geçiyoruzBabayi yataktan attigomizdan beri, yani dun gece ve bu gece,bebegi odadan cikarmadan isik acmadan emzirdim. Banyonun isigini actim koridordan yansiyan isikla emdi altini degistirdim. Besigine uatirdim uyidi cok sukur. Demek ki benim bebisin onu alip salona gidip emzirdigim icin isiktan uykusi aciliyormus. Tavsiye ederim iyi oldu boyle. Ilk dogdugi zamanlardaki gibi oldu uykusu.
Benimki icimdeki vicdansizligi ortaya cikardi. Normalde ilimli uyumlu ve vicdan sahibi biriyim. Ama ona karsi vicdan duygumu kapatmis gibi hissediyorum. Kadina karsi artik nefret bile hissetmiyorum. Sanki benim icin oyle biri yok gibi. Fakat kendisi yapti ne yaptiysa. Su icmetip kendini hasta etmeyecekti. Alt tarafi su yani. Sirf hastanelik olmak icin yemedi icmedi. Seker yemekten sekeri cikti.Ayy bu kayınvalideler neden böyleAmaçları ne acaba? Bi kitapta okunuştum eşleri bütün gün işte olunca akşam da ilgilenmeyince kadın erkek çocuğuna iyice bağlanırmış ayrı bi sevgi duyarmış hatta kitapta erkek çocuğunu eşi yerine koyduğu yazıyodu çok çok yanlış bir şey yaaa Sonra gelinleri tabi istemezler kıskançlık yaparlar seninki de seni kıskanmış anlaşılan.. yazık yaa torunlarına zarar verdiklerinin farkında diiller mi
Benim kız da o genelin içinde değil maalesef. Dün uyuyamadığı için huzursuzdu akşam üzeri beşten beri uyumaya çalışıyordu akşam eşim gelince sekiz buçuk gibi banyo yaptırdık belki uyuyabilir diye bizim kız uyuduğunda saat on buçuktu.Ve banyo sonrası genelde böyle uyumuyorBanyo sonrası bayılıyorlar genelde ya, Öykü hanıma bak sen
Maalesef artık akşamüzeri saatleri bizim için tehlikeli , çıkacaksak 12-1-2 saatleri ideal , geçen hafta bizde ormanlık alan var koru oraya gittik , kızımı da beni de oksijen çarptıPazar gunu hava gunesli diye aksamustu yuruyuse cikalim dedik ve ciktik. Ertesi gun bi kalktik hepimizde grip belirtileri. Bilfdiginiz usitmisiz yururken kendimizi. Simdi oksuruyorum. Kiz zaten gripliydi. Esim ben ve bebek dahil. Allahtan bebegin burnu tikaliydi sadece actim. Fakat ben zor?atlatilan cinsinden grip baslangiciyim. Burnum akkiyor bu sabah. Gozum de sulaniyor. Oksuruyorum da. Hay yirumez olaydik dedik esimle. Gunes aldatiyor.
Birgün benim oğlumda bütün gün uyudu emdi uyudu emdi uyudu tedirgin oldum bi sıkıntısımı var hastamı oluyo diye halsiz galiba dedim çok şükür bişey olmadıGunduzleri hic uyumazdi bi garip uyudu bugun..sarhos gibi yari baygin endiselendim o yüzden..
Ay yok artık kendini hasta ettiğini biliyorum da çocuğa günde beş paket şey yedirmek nedir hemde evdeki çorbayi isitmayip. Hayır olmasa bile bi çorba yapmak zor mu mesela. Aman uzak olsun gormesin zaten haketmis.Kv soz konusu bile degil. Kolunu kirdi. Bu basligin altindaki kanayan yaram benim kv. Yemeyip icmeyip kendini hasta etmisti dogumumda ve yogun bakima yatmisti. Kadin dugunumu, ve her iki dogumumu sabote etti. Kendisini gormek bile istemiyorum.
Buyuk olan 8 yasinda oldu artik. Ona kv bakti ve evdek icorbayi isitmayip abur cubirla beslediginden hala yemek kavgalarimiz bitmiyor evde. 2 yasinda her seyi yiyen cocuk gitti yemek se en cocuk geldi. Abur cubir olayini farketmem zaman aldi cunku yedirdikleri miktari bilemedim. Kizim yiyorsun ama hani copleri nerde dedim. Sen gelmeden çöpe atiyor dedem dedi. 1 defa yakalamistim cocuga tam 5 paket sey yedirmisler. Cocuk aksam yemegi yemez tabi. Bu bebegi de 3 defa gordu kv. Yeter cok bile.
Mutlu yıllarKızım bana dogumgunu hediyesi 6 saat kesintisiz uyudu
iyi ki doğdun canım mutlu yıllar kızınla ailenleYa bi git
Öglen annemler geldi dusunu aldırdık emzirdim bes dk uyudu totalde beş
Annem aldı pıspısladı yok gene bi bes dk gitti sadece
Evde cıt yok rahatladın temizlendin karnın doydu gaızn cıktı yatak odandasın nasıl bi bebeksin ki beş dk uyku yetiyor anlamıyorum
Buna psikolojik kundak deniyo hatta. İlk öğrendiğimde şok olmuştum olur mu öyle şey diyodum oluyomus ornekleri var bildiğiniz sapkınlık bu ayy Allah korusunAyy bu kayınvalideler neden böyleAmaçları ne acaba? Bi kitapta okunuştum eşleri bütün gün işte olunca akşam da ilgilenmeyince kadın erkek çocuğuna iyice bağlanırmış ayrı bi sevgi duyarmış hatta kitapta erkek çocuğunu eşi yerine koyduğu yazıyodu çok çok yanlış bir şey yaaa Sonra gelinleri tabi istemezler kıskançlık yaparlar seninki de seni kıskanmış anlaşılan.. yazık yaa torunlarına zarar verdiklerinin farkında diiller mi
Geçmiş olsun dikkat etmek lazım biz de pazar güneşli diye çıktık hem biraz rüzgar vardı hemde bebis durmadi hemen döndük. Gunes aldatiyo gerçektenPazar gunu hava gunesli diye aksamustu yuruyuse cikalim dedik ve ciktik. Ertesi gun bi kalktik hepimizde grip belirtileri. Bilfdiginiz usitmisiz yururken kendimizi. Simdi oksuruyorum. Kiz zaten gripliydi. Esim ben ve bebek dahil. Allahtan bebegin burnu tikaliydi sadece actim. Fakat ben zor?atlatilan cinsinden grip baslangiciyim. Burnum akkiyor bu sabah. Gozum de sulaniyor. Oksuruyorum da. Hay yirumez olaydik dedik esimle. Gunes aldatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?