Aynen bizde carpildik..duzcenin havasinda hep grip olurdum kuru havada olmuyordum ve bende cok zor geciririm suan cigerlerime indi.dun daha hafifti doktor vermedi augmentin kullaniliyor diyorlar ihtiyacin yok dedi bugun oksuruyorum..ya benim zor kaldirdigimi cocuk nasil kaldirsin napcagmi sasirdim..kis gecene kdr evden cikmam sanirim

Bizim de biraz daha iyi. Memede çok süt varsa daha iyi emiyor artık ama az süt varsa huysuzlanıyor yine her yerde bunun geçici bir süreç olduğu yazıyor inşallah tamamen geçer

Kızlar eds yı biri detaylıca anlatabilir mı? Arkadaşım meme reddi yaşıyor ona aldım beslenme sondası ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum
Biberona sağılmış süt veya mama koyuyorsun ağzı açık oluyor biberonun (emziği çıkart) beslenme sondası nın gri veya yeşil renkli ucu var biberona koy diğer ucu bebeğe meme ile birlikte ver ya da bebek emerken ağzının kenarından sok. Doğru şekilde ağza girerse memeyi emme kuvveti ile sondadan da sütü çekiyor aynı pipetle bişey içiyor gibi.

Bebeğin emmesi ile sondadan süt geliyor mu? Medikalci adam eşime sanki biberonu ters çevirecek ve o şekilde süt akacak gibi anlatmış. Ya da şırıngaya takıp yavaş yavaş mamayı sıkmak gibi
Yooo bebek emdikçe hüüüppp diye sondadan çekiyor sütü, biberon aşağıda durmuş yukarı da durmuş hiç önemi yok. Ama sondayım iyi tutmak lazım, çok kuvvetli çektikleri için Allah korusun boğazına kaçma riski var

Benimki de ilk ağzında hissedince rahatsız oluyor ama sonra mama gelmeye başlayınca bi anda vitesi 5e takıp deli gibi emmeye başlıyor ilk zamanlar tek başına yapmak zor benim eşim biberonu tuttu hep başlarda ama zamanla eşim alıştı artık tek başıma yapabiliyorum. 5 nunara zor geldiyse 6 ile ver canım. Benimki de malesef 5 numarayı sevmedi az az geliyor diye sinirlendi

Süper çok iyi olmuş , benim minnoş 4.5 saat uyudu bugün yine çok sevindim ve gece yarısından sonra bir kez kalkmış oldu , birde 7 gibi işte
Ama sizinki uyuyor gündüzde benim icin varya bulunmaz nimet gibi bişey oldu
Tabi alısık olmadıgım icin korktum biraz bi kulagım ondaydı

iyi ki doğdun canım mutlu yıllar kızınla ailenle

ya var ya şöyle güzelce uyusa o kadar rahatlayacak ki uyku ilacı dayayın (!)
Cok tesekkür ederim

Aklımdan ben icsem ona gecermi diye gecmedi değil

Ala ala en kötü huyumu almıs
Elma agacından armut cıkmaz tabi ne bekliyorduysam

Gunaydin grip olanlar atlatanlar.maske takiyorum ama cok korkuyorum bulasck diye cigerlerime indi..ben zor kaldiriyorum ona bulasirsa diye cok endiseliyim.var mi hic bulastrmadan atlatann.buğu yaptim tuzlu su yapiyorum
Günaydın
Gecmiş olsun
Ben bi hafta hasta oldum ama bulasmadı sükür
Cok fazla ellerimi yıkadım maskeyle hep emzirdim
C vitamini suda eriyen kullandım
Bol meyve yedim beslenmeme dikkat ettim
Doktor bol bol emzir sütün onu korur hasta olursada korkma senden daha güclü daha kolay atlatır demişti

Nuhra2 biz hastanede ilk verdigimizde sırıngayla destek yapmışlardı bebegim cekmeyi becerememişti
İkincisinde yine sırıngaya bagladık hani cekmezse biz veririz diye ama kendisi cukcuk cekebilmişti sırınganın her cekişinde kendi kendine ilerledigini görmek cok tuhaftı :)
İlk denemeler icin al sırınga derim
Sondayıda gögsünüze ve memenizin bi tarafına bantlayın en kolayı öyle olur

iyi ki doğdun canım mutlu yıllar kızınla ailenle

ya var ya şöyle güzelce uyusa o kadar rahatlayacak ki uyku ilacı dayayın (!)
Sen dalga geçiyorsun ama benim bi akrabam çocuğu uyumuyor diye passiflora veriodu çocuğa sırf uyusun diye. Bitkisel o birşey olmaz diodu

kızlar salyası akan varmı? benimkinin çok akıyor 78 günlük. öyle ki günde 3-4 önlük değiştiriyorum. normal mi acaba?
Canım biz de 82 günlük olduk çok akıyor tükürüğü sürekli önüne bez koyuyorum sanırım biz de önlük taksak iyi olacak. Bi de elini filan yalarken de önünü çok ıstalıyor

Genelde kaç dakika emer oldu? Benim ki artık gündüz 5-10 dk emiyor genelde. Geceleri 15-20 dk. Ama doyuyor gibi, bezleri hep çişli hatta 2 günde bir kakasını da yapar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…