Ya bi git
Öglen annemler geldi dusunu aldırdık emzirdim bes dk uyudu totalde beş
Annem aldı pıspısladı yok gene bi bes dk gitti sadece
Evde cıt yok rahatladın temizlendin karnın doydu gaızn cıktı yatak odandasın nasıl bi bebeksin ki beş dk uyku yetiyor anlamıyorum
Kızım bana dogumgunu hediyesi 6 saat kesintisiz uyudu
Allahım keşke hep böyle olsa ya hani ne güzel bişeymiş bazılarınız cok şanslı :)
Tabi ben cocuga bişimi oldu korkusuna elli kere gidip nefesini dinledim o ayrı
Kızınla eşinle musmutlu yılların olsun inşallah
Belki de artık gece gündüzü ayırt etmeye başlamışlardır. Mesela benimki gündüz doğru düzgün uyumuyor 10dk 15dk yarım saat. Ama gece yataga yatinca maşallah hiç uyanmıyor. Arada ben kaldırıp emziriyorum onu da uyku öğünü yapıyoruz uykusunda emiyor yine yatırıyorum kaldığı yerden uykuya devam ediyor 1 haftadır falan bu şekilde düzenli. Daha önce gece uyandığı için nasılsa ağlıyor diye altını alıyordum ama şimdi uykusunu bölmemek için gece yatarken ve sabah uyandığında alıyorum. Bir gecelik birşey diye düşünme gerisi gelebilir yani
Günaydın
Gecmiş olsun
Ben bi hafta hasta oldum ama bulasmadı sükür
Cok fazla ellerimi yıkadım maskeyle hep emzirdim
C vitamini suda eriyen kullandım
Bol meyve yedim beslenmeme dikkat ettim
Doktor bol bol emzir sütün onu korur hasta olursada korkma senden daha güclü daha kolay atlatır demişti
Duymuştum ama denemedim cunku zaten cok uykum geliyor iyice ya beni yatıstırırsa diye düşündüm
Bu sefer uykum cok gelir ve uyumazsam sinir sistemim tümden cöker
Bana üc dört saat uyumak fazlasıyla yetiyor ama kızıma üzülüyorum bebek daha o uykuya ihtiyacı var diye düşünüyorum ama memede uyuklaması yetiyor demekki ne bileyim böyle çocuk olmaz cunku
Kızınla eşinle musmutlu yılların olsun inşallah
Belki de artık gece gündüzü ayırt etmeye başlamışlardır. Mesela benimki gündüz doğru düzgün uyumuyor 10dk 15dk yarım saat. Ama gece yataga yatinca maşallah hiç uyanmıyor. Arada ben kaldırıp emziriyorum onu da uyku öğünü yapıyoruz uykusunda emiyor yine yatırıyorum kaldığı yerden uykuya devam ediyor 1 haftadır falan bu şekilde düzenli. Daha önce gece uyandığı için nasılsa ağlıyor diye altını alıyordum ama şimdi uykusunu bölmemek için gece yatarken ve sabah uyandığında alıyorum. Bir gecelik birşey diye düşünme gerisi gelebilir yani
Çok sagol insallah
Akşamı bilmiyor ama geceyi biliyor cunku tek derin uyudugu uyku 11-12arası yattıgı uyku
3-4 gibi uyanır genelde hep böyle
Sabah zaten işe gidiyor ondan uyanması lazım
Aynı yetişkinler gibi ya
Tek farkı gecede uyanması
Canım biz de 82 günlük olduk çok akıyor tükürüğü sürekli önüne bez koyuyorum sanırım biz de önlük taksak iyi olacak. Bi de elini filan yalarken de önünü çok ıstalıyor
Günaydın
Gecmiş olsun
Ben bi hafta hasta oldum ama bulasmadı sükür
Cok fazla ellerimi yıkadım maskeyle hep emzirdim
C vitamini suda eriyen kullandım
Bol meyve yedim beslenmeme dikkat ettim
Doktor bol bol emzir sütün onu korur hasta olursada korkma senden daha güclü daha kolay atlatır demişti