Melise çayı içmeyi denedin mi hiç? Bi emzirme danışmanı söyledi bana, hergün düzenli melisa ya da papatya çayı iç bebeği sakinleştirir uyutur dedi.

Kızınla eşinle musmutlu yılların olsun inşallah
Belki de artık gece gündüzü ayırt etmeye başlamışlardır. Mesela benimki gündüz doğru düzgün uyumuyor 10dk 15dk yarım saat. Ama gece yataga yatinca maşallah hiç uyanmıyor. Arada ben kaldırıp emziriyorum onu da uyku öğünü yapıyoruz uykusunda emiyor yine yatırıyorum kaldığı yerden uykuya devam ediyor 1 haftadır falan bu şekilde düzenli. Daha önce gece uyandığı için nasılsa ağlıyor diye altını alıyordum ama şimdi uykusunu bölmemek için gece yatarken ve sabah uyandığında alıyorum. Bir gecelik birşey diye düşünme gerisi gelebilir yani

Öncelikle mutlu yıllarSüt gerçekten bebeği koruyormuş ya da hastalandığında içeriği değişiyormuş bak şöyle bir şey okumuştum

Melise çayı içmeyi denedin mi hiç? Bi emzirme danışmanı söyledi bana, hergün düzenli melisa ya da papatya çayı iç bebeği sakinleştirir uyutur dedi.

Duymuştum ama denemedim cunku zaten cok uykum geliyor iyice ya beni yatıstırırsa diye düşündüm
Bu sefer uykum cok gelir ve uyumazsam sinir sistemim tümden cöker
Bana üc dört saat uyumak fazlasıyla yetiyor ama kızıma üzülüyorum bebek daha o uykuya ihtiyacı var diye düşünüyorum ama memede uyuklaması yetiyor demekki ne bileyim böyle çocuk olmaz cunku

Çok sagol insallah
Akşamı bilmiyor ama geceyi biliyor cunku tek derin uyudugu uyku 11-12arası yattıgı uyku
3-4 gibi uyanır genelde hep böyle
Sabah zaten işe gidiyor ondan uyanması lazım
Aynı yetişkinler gibi ya
Tek farkı gecede uyanması

Sen dalga geçiyorsun ama benim bi akrabam çocuğu uyumuyor diye passiflora veriodu çocuğa sırf uyusun diye. Bitkisel o birşey olmaz diodu
yok artık benim de bir tanıdığım bebeği çok hareketli uykuda bile hareketli diye atarax vermisti. saka gibi.
Canım biz de 82 günlük olduk çok akıyor tükürüğü sürekli önüne bez koyuyorum sanırım biz de önlük taksak iyi olacak. Bi de elini filan yalarken de önünü çok ıstalıyor
önlük tak bence canım. önünü ıslatınca vücudu hemen üşüyor hasta olmasın.

Ne güzel Valla ben atlatamiyorum cok agir geciyo bronsit gecmisim oldugundan. augmentin aldim insallah kisa zamanda atlatirim.

Kızlar bebeğinizin uykuda yada uykuya dalarken ara sıra sıçramaları devam ediyor mu? Şimdi uyutmaya çalışıyorum tam uyurken sıçrayıp uyanıyor
Bizim devam ediyor. 71 günlüğüz bakalım ne zaman geçecek. 45 günlükken kontrole gittiğimizde doktora sormuştum normal bir durum demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…