Mutlu yillar yapiyorlar arada oyle, en guzel hediye

Ben her gün 1 bardak rezene 1 bardak melisa içiyorum bana uyku yapmadı, kızımda da bi değişiklik olmadı gece güzel uyuyan ama gündüz kolay kolay uyumayan bi bebekti hala öyle. Ama belki günde 2-3 fincan içmek gerekiyor olabilir. Bi kaç gün dene bence, bebiş uyursa sen de uyursun

Ben grip için değil ama augmentin kullandım

Nice mutlu yıllara ailenizle birlikte..
Evet aynen öyle bebeklerimiz bizden daha dirayetli.ben de grip olmuştum 10 günde atlattım kızım 2 günde çok şükür.
Doğumdan hemen sonra hastanedekiler bile kızın senden daha dirayetli diyorlardi:)topuk kaninda fln hic aglamamis ben suni sancıya dayanamayıp sezaryene alındım:)Sanki aynı şey dedim:)tabi şaka bir yana onlar en ufak acı çekmesin Allah herkesin yavrusunu korusun

Ben avm gezmek istedigimde genelde ikeaya gidiyorum orda surekli emzirme odasina gitmeme gerek kalmiyor. Bir koltuga ya da bi odaya gecip onlugu takip emzirebiliyorum tavsiye ederim

Benim kız geceleri özellikle uyumaya çalışırken daha doğrusu ben uyutmaya çalışırken gözlerini şaşı yapıyor tövbe yarabbim.Yapma kızım diyorum bilirmiş gibi daha fazla yapıyor:).eşim de burnuna bakıyordur diyor.sizinkiler de yapıyor mu

Aaa gıcıklık yapmak için kendine zarar vermiş çok fena

Evet ben de kayınvalidemde fark ettim eşimin kardeşi sevgilisini kahvaltıya götürmek için evden çıktı kayınvalidem bozuldu beni hiç götürmedi diyeBen de anne o sevgilisini götürüyo bu mantıkla seni de babamın götürmesi gerek bozulacaksan babama bozul demiştim anlık şok yaşamıştı bişey diyememişti

Çok geçmiş olsun bu sene cidden herkeste geçmeyen grip var

Ben bu gibi durumlarda cok net bir sekilde "doktor boyle dedi" diyip bildigim yapiyorum. Bana guvenmeseler de doktora inaniyorlar boylece olay da kisisellesmemis oluyor.

Sen dalga geçiyorsun ama benim bi akrabam çocuğu uyumuyor diye passiflora veriodu çocuğa sırf uyusun diye. Bitkisel o birşey olmaz diodu
Yillar once bdv ye de yazmisti birisi, linc yemisti yine de hakli oldugunu savunuyordu. Cok tuhaf insanlar var gercekten.

Ay tobe est oğlum var büyük konuşmak istemiyorum ama bu kadarı çok çok fazla, sev duskun ol tamam ama o da ayrı birey kendi hayatı var bi salın su ogullarinizi gelinlerinizi dimi ama

Ben bu gibi durumlarda cok net bir sekilde "doktor boyle dedi" diyip bildigim yapiyorum. Bana guvenmeseler de doktora inaniyorlar boylece olay da kisisellesmemis oluyor.
Canım baya anlattım da bizimkiler profesör hatta ordinaryüs prof öyle doktor fln dinlerler mi hiç doktor da kimmiş
Şaka bi yana ben bildiğimi yapıyorum kv bozuluyo ama alıştılar artık napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…