Sadece aksamları deneyebilirim aslında dogru diyorsun :)
Rezene içmemde melisayı deneyecegim
Benim uykum o kadar kötüdür ki balayında 12saat aralıksız uctuk bir dk uyumadım ki uyku ilacı melatonin almıştım. Pasiflorayı diksem anca işe yarar iki üç kasık banamısın demez. Atarax x2 ölcek alırsam uyutur ama leyla gibi yapıyor uyu uyan seklinde
Kesintisiz uyutan herhalde yesil receteli ilaclardır onları henüz kullanmıyorum cok şükür

Bi arkadasımın iki yasında oglu var oda kızım gibiydi hala öyleymiş düzelecegine inancım yok artık :)

Cok tesekkür ederim
Bebekler o kadar güclüymüş ki yılanı boğabilirmiş
Tabi bunun mikroplarla alakası yok ama olsun
Anne sütü koruyor evlatlarımızı
Aman onlar iyi olsunda valla ben olurum hasta hic sorun değil

Bizim kızın sacları coook dökülüyor yahu resmen arkada bosluklar olusmaya baslamış

Aslında senin için şuan bu durum avantaj ben de çok uyku aramam, tatillerde bile en geç 9 da kalkarım ama benim düzenli uyku takıntım vardı, hep aynı saatte yatıp aynı saatte kalkardım az uyusam bile dinlenmiş olurdum. Şimdi uykular düzensizlik ötesi

Kaç beden aldın canım ben de alıcam?
3-6 ay almıştım ayaklı olduğu için kasardı yoksa, rahat oluyor üzerine, terleme de yapmadı, 23 dereceye ayarlıyorum evi gece, hafif belinin üstüne kadar battaniyesini de örtüyorum ki ayaklarını karnını üşütmesin, kısa kollu çıtçıtlı badi üstüne giydiriyorum.

Rota aşısını olduk kızlar, sabahtan beri doktordayız, oğlumun kontrolü vardı kan aldılar sarılık için, hafif yükselme vardı değerlerinde, ben de bu hafta için rapor aldım iznim bitti çünkü.

Bir daha illaki uyumak istiyorsan uçakta vs sirdalud kullan. Boyun fıtığından ağrı çektiğim dönem doktor vermişti bildiğin jöle kıvamına getiriyor insanı bi gün kullandıktan sonra hayır uyumayacağım bugün diye direttim oturduğum yerde birden elim kolum düştü. Eczacı demişti bu ilacı uçak korkusu olanlar uyumak için alıyor diye

Balayına uzak doğuya falan mı gittiniz

Cok muzipler ya yapiyor tabii..teyzem dizine yatirdi yuz ustu salliyordu sallamayi durdurdu bizimki kafayi kaldirdi kendi kendini sallamaya basladi herkes koptu gulmekten sirinem yaa 2 gundur kucaktan kucaga geziyor opemiyorumda hastayim diye resmen özledim

Balayına uzak doğuya falan mı gittiniz
Hemen notlarıma ekledim
Kısa vade de kullanamam ama mutlaka ileride lazım olacaktır :)
Küba ya gitmiştik

H honey bunch mutlu yillar ben de 10 gun sonra 34 oluyorum. 2. Bebeleri dusunuyo musunuz? Dusunuyosaniz ne zaman? tabi siparisle olmuyor ama
Cook tesekkür ederim :)
Valla öyküye rağmen düşünüyorum nasipse bibucuk yasına gelsin sonra baslarız calısmalara aralarında en iki ikibucuk yas olmasını isterim nasipse malum yasımızda erken değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…