Ben de istiyorum sizler benden 1 yıl avantajlısınız. Ben 4 yıllık evliyim neden bu kadar bekledim ki

Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle öykünle beraber nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşlara

Benimde aynı gün içinde emmiypr artık kucakta zıplaya zıplaya yutturmaya çalışıyorum dikişlerim acıyor artık gece emiyor uyku arası sadece son 1 haftadır hep böyle

Ben de ayaksız almayı düşünüyorum. 6-9 ay alıcaktım çok mu büyük olur ki?

Mama veren annelerimiz ne veriyo yordunuz mama olarak ve kaç cc veriyorsunuz
Ben bebelac veriyorum ama hergün değil, ara sıra günde bir 60 cc (nadiren günde 2 kere verdiğim de oluyor). Eskiden her akşam veriyordum ama 2-3 haftadır aç gibi hissetmiyorsam vermiyorum. İnşallah kilo alımı olumsuz etkilenmez

Bugun kalca ultrasonu cektirdik. Cok sukur bir sorun yok. Doktorumuz memenjit asisindan bahsetti. Bexsero markasini onerdi. Ilk doz 6. Ay, ikinci doz en erken 8. Ay, 3. Doz 12-23. Aylar arasinda olan takvimi onerdi. Kendi cocuklarina da boyle uyguladigini soyledi. Biz de oyle yaptirmaya karar verdik.

Mama veren annelerimiz ne veriyo yordunuz mama olarak ve kaç cc veriyorsunuz
Evolvia nutripro veriyorum canım günde üc ogun 60 cc. Bugün doktor kontrolü vardi onbes günde 800 gr almış çok almış mamayi azaltin dedi.sütünü sürekli sağ su iç bol bol sütün çoğalsin dedi. Sen veriyo musun

Ben foto ekleyemiyorum mesajıma tıkla diyor tıklıyorum hiç birşey olmuyor

Basta az almıştı değil mi kilo seninde? Maşallah toparlamış mamayı emzirme arkasına mi verdin?

Emzik kullanan arkadaşlar markalarını paylaşabilir misiniz? Yeni bir emzik almak istiyorum. Oğlum emzik alıyor ama arada sırada, tam bağlanamadık. Ben bağlansın istiyorum açıkçası çünkü çok ağlıyor emzik aldığı zamanlar çok iyi oluyor o yüzden. Ben oioi nin emzikli uyku arkadaşını kullanıyorum kiraz uçlu gibi. Damaklı emzik versem kafası karışır mı? Dr. Browns ın emzikleri varmış nasıldır acaba kullanan var mı?

Avent'in ultra air olan modelini kullaniyorum. Elimde bi tane de Nuk damakli var. Hediye geldi ama kafasi karismasin diye henuz vermedim. Bizim doktorumuz her kontrolde emzik vermeyin diyor. Bugun yine soyledi. Sonradan ortodontik problem cikar diyor ama ben veriyorum. Cok agladigi zamanlar ve uykuya gecerken hayat kurtarici. 6. Aydan sonra biraktirmak niyetim var ama tabi zor, yapabilir miyim bilmiyorum. Benim oglum sanirim cok bagimlilik gelistirmiyor, ona guveniyorum. Huylari cok cabuk degisiyor. Biberon, emzik, meme ne verirsem emiyor cocuk ayirt etmiyor

Benimki de ayırt etmiyor aslında sadece memeye biraz fazla düşkün olduğundan bazen emziği yalayıp sen kimi kandırıyorsun der gibi tükürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…