Bizimkinin de carsafindan surekli sac kili cikiyor. Banyo yaptirirken de bakiyorum filesi sac kili dolmus. Bizimkininki belli bir bolgeden dokulmuyor. Genel olarak seyreklesti. Bosluk bosluk var kafasinin genelinde.
Bizimki kel amcalar gibi ortadan bosalıyor iğrenc ya

Gün içinde sagmiyorum gece sağıyorum sadece onuda diğer gece veriyorum uyanmasını beklemiyorum 12 de emzirip yatıyorum saat kuruyorum 2 buçukta kalkıp biraz emziriyorum emzirirken diğer memeyi sağıyorum emzirdikten sonra 80-90 cc 1 gece önceki sagdigim sütü veriyorum diğer kalkışları ona bırakıyorum.gercek mama sütü azaltıyor o öğünü uretmemis oluyoruz ama işte bazen çaresiz kaliyo insan. Ilk kızımda küçük doğdu ilk aylar iyiydi kilo alimi sonra alamadi kayınvalide bir gün yazmış eşime sütü yaramıyor bıraksın diye öyle zoruma gitti ki aslında kızımın yapısı suan hala zayıf anne tarafımda oyle. Şimdi gene ayni şeylerden korkuyorum açıkçasi

Benim ki kaşıkla beslenmeyi sevmiyor artık 20 cc den sonra başlıyor ağlamaya

Bendeki kaşık tamamen yumuşak biberon emziği gibi onla veriyorum birazinida geri gonderiyo bıdık zorla vermeye çalışıyorum kaşığı ağzına koyuyorum kendinin çekmesini sağlıyorum ama zor yani. Şimdi böyle emzirme dertlerimiz var yarin da ek gıdaya geçiş onda çok zorlanmistim ben insallah Bu kez kolay olur

İlk başlarda her şeyden habersizlerdi şimdi çevrelerinin de farkına variyorlar.bilincli ya da bilincsiz yaptiklari her şey çok tatlı gerçekten.Allaha şükürler olsun.Evlat isteyenlerin de hayırlısıyla kucakları dolsun inşallah
Grip olduğumda ben de öyleydim resmen ozlemistim dayanamadim aldım kucağıma öptüm sonuç ona da bulaşmıştı.
Size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Hadi yaa gecmis olsun cok bir sey kullandiniz mi bebise ? Nasil atlattiniz

Ben de silikon kaşık almıştım ama kullanamadım, içinin çukuru çok az içine çok az süt geliyor, sanırım püre tarzı yiyecekler içinmiş bu kaşık, sıvı için uygun değil.

Zoruna gitmesin düşüncesizce edilmiş laf , çok ayıp etmiş sen elinden geleni yaptıktan sonra bebekte alabildiği kadar alır

Emzik alıştırmaya çalışıyorum ben hala almıyor alsa bile 40 uğraşta bir 5 sn tutup firttiriyor.en son chicco pshio micro. Onu tutturmaya ugrasiyiruz

@ozlemo248 benimde kızım 1 yaşına kadar kilo alımı iyiydi sonra almadı şu an 7 yaşında ve 18 kilo bile değil.inanir misin yazın 6-9 aylık ken giydiği taytları sort olarak giyiyordu.Hic en yok sadece boya gidiyor.aldigim her pantolonun,esofmanin beline ayrıca lastik takmam lazım.Ben de küçükken öyle zayıfmışım gören acırdı zayıflığıma.Abilerim pencere demirinden gecirirdi,kafamın geçtiği her yerden gecerdimboşver sonradan kilo ile uğraşmayacak ne guzel

@notf Avent ultra soft kullanıyorum çok memnunum. Mamajoo almıştık ilk olarak onu da aldı ama bunda daha rahat etti sanki

Yok mümkün değil çok sıkıldı sevmedi döküldü. Ne varsa deniyorum artık

Sma veriyorum ben günde 3 kere 60cc
İlki biz de sma kullanıyorduk çok güzel boy uzattı ve sağlıklı kilo aldırıyor az az. Sonra kabızlık yapıyor dediler bizim bebek de tuvaletini yapmayınca aptamil conformil e geçtik ama sma'nın içeriği çok daha iyiydi. Hipp combiotic denedik meme reddi yaptı çok hızlı aktığı için.

ShinSeGi 2 yaş demişim ama 1 yaş olacak o. Bu gece giydirmedim tulumunu, erken uyudu ve rota aşısı oldu fazla sıcaklamasın dedim iyi mi ettim bilmiyorum. Rota aşısı ile ilgili olumsuz şeyler de çar internette, ben de araştırmadan yaptırdım neden bilmiyorum.

Ah bu kv'ler
Benimki de her mama verisimde biz böyle şeyleri bilmezdk benim sutum çok yariyodu hepsini sutumle buyuttum diyo. Hihi aynen öyle bi aylık bebeğin emzigine reçel bandirmis insansin kimi kandırıyon Allah bilir çorba bile icirmisindir diyesim var bi de ağzına kureklen vurcam

Kilo konusu inan yapı meselesi. Mesela ablam da çok yer yani böyle dünyaları yer ama kemikleri sayılır. Ben de yemeyi çok severim yerim de ama bana hemen göbek ve basen olarak geri donuyo her çocuğun yapısı yani

kızlar inanın kilo bişey değil. sağlıklı olsun yeter. toplu bebek olup sık hastalanan da var minyon bebek olup hiç hastalanmayan da. bağışıklık güçlü olsun, güzel yesin içsin kilosu olmasın dert değil. ha tam tersi de olabilir. mesela benim kızıma herkes çok küçük diyor oysaki küçük değil yüzü minyon ama kilosu var. göstermiyor. ve cok obur. gercekten obur beni sönürüyor. insallah ek besinde de böyle obur olur ona güzel güzel çorbalar meyveli yoğurtlar kemik suları labne peynirleri yapacağım günleri iple cekiyorum. insallah yersin kızım

Doyuyor gibi ama bilemiyorum ki. Ebe emzirirken dikkatini dagitacak uyaranlari ortadan kaldirin sessiz ve yalniz emzirin dedi. Su 4. Ayi Tlatsaydik hayirlisiyla. Benimki sadece beni degil biberonu da istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…