- 8 Kasım 2018
- 5.961
- 14.750
- 248
Bizimki kel amcalar gibi ortadan bosalıyor iğrenc ya
Aynen de öyle ben de aç heralde diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimi. Öyle olunca mama kurtarıcı oldu ama sütün azalmasından korkuyorum böyle de. Biberon meme reddi yaptı yarin itibariyle bırakıp eds denemeyi düşünüyorum. Olmazsa siringayla bile verilebilir ama biberon olmaz.
Aslinda senin de kilo alımı iyi ama küçük doğdukları için yakalamak kolay olmuyo. Doktor sık sık sağ mutlaka sütün artar evet çok zor ama çok işe yarıyor dedi yüreklendirdi beni biraz daha fazla sagmaya caliscam. Az gelirse de sutum az diye dusunmuyorum çünkü gerçekten sutum dolu dolu olsa da yok yani çok sagamiyorum
Benim ki kaşıkla beslenmeyi sevmiyor artık20 cc den sonra başlıyor ağlamaya
İlk başlarda her şeyden habersizlerdi şimdi çevrelerinin de farkına variyorlar.bilincli ya da bilincsiz yaptiklari her şey çok tatlı gerçekten.Allaha şükürler olsun.Evlat isteyenlerin de hayırlısıyla kucakları dolsun inşallahCok muzipler yayapiyor tabii..teyzem dizine yatirdi yuz ustu salliyordu sallamayi durdurdu bizimki kafayi kaldirdi kendi kendini sallamaya basladi herkes koptu gulmekten sirinem yaa 2 gundur kucaktan kucaga geziyor opemiyorumda hastayim diye resmen özledim
Hadi yaa gecmis olsun cok bir sey kullandiniz mi bebise ? Nasil atlattinizİlk başlarda her şeyden habersizlerdi şimdi çevrelerinin de farkına variyorlar.bilincli ya da bilincsiz yaptiklari her şey çok tatlı gerçekten.Allaha şükürler olsun.Evlat isteyenlerin de hayırlısıyla kucakları dolsun inşallah
Grip olduğumda ben de öyleydim resmen ozlemistim dayanamadim aldım kucağıma öptüm sonuç ona da bulaşmıştı.
Size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben de silikon kaşık almıştım ama kullanamadım, içinin çukuru çok az içine çok az süt geliyor, sanırım püre tarzı yiyecekler içinmiş bu kaşık, sıvı için uygun değil.Bendeki kaşık tamamen yumuşak biberon emziği gibi onla veriyorum birazinida geri gonderiyo bıdık zorla vermeye çalışıyorum kaşığı ağzına koyuyorum kendinin çekmesini sağlıyorum ama zor yani. Şimdi böyle emzirme dertlerimiz var yarin da ek gıdaya geçiş onda çok zorlanmistim ben insallah Bu kez kolay olur
Zoruna gitmesin düşüncesizce edilmiş laf , çok ayıp etmiş sen elinden geleni yaptıktan sonra bebekte alabildiği kadar alırGün içinde sagmiyorum gece sağıyorum sadece onuda diğer gece veriyorum uyanmasını beklemiyorum 12 de emzirip yatıyorum saat kuruyorum 2 buçukta kalkıp biraz emziriyorum emzirirken diğer memeyi sağıyorum emzirdikten sonra 80-90 cc 1 gece önceki sagdigim sütü veriyorum diğer kalkışları ona bırakıyorum.gercek mama sütü azaltıyor o öğünü uretmemis oluyoruz ama işte bazen çaresiz kaliyo insan. Ilk kızımda küçük doğdu ilk aylar iyiydi kilo alimi sonra alamadi kayınvalide bir gün yazmış eşime sütü yaramıyor bıraksın diye öyle zoruma gitti ki aslında kızımın yapısı suan hala zayıf anne tarafımda oyle. Şimdi gene ayni şeylerden korkuyorum açıkçasi
Emzik alıştırmaya çalışıyorum ben hala almıyor alsa bile 40 uğraşta bir 5 sn tutup firttiriyor.en son chicco pshio micro. Onu tutturmaya ugrasiyiruzEmzik kullanan arkadaşlar markalarını paylaşabilir misiniz? Yeni bir emzik almak istiyorum. Oğlum emzik alıyor ama arada sırada, tam bağlanamadık. Ben bağlansın istiyorum açıkçası çünkü çok ağlıyor emzik aldığı zamanlar çok iyi oluyor o yüzden. Ben oioi nin emzikli uyku arkadaşını kullanıyorum kiraz uçlu gibi. Damaklı emzik versem kafası karışır mı? Dr. Browns ın emzikleri varmış nasıldır acaba kullanan var mı?
Evet. 2 doz hamileyken, 3 . Doz doğumdan 2-3 ay sonraKendimiz için mi
Avent ultra soft kullanıyorum çok memnunum. Mamajoo almıştık ilk olarak onu da aldı ama bunda daha rahat etti sankiEmzik kullanan arkadaşlar markalarını paylaşabilir misiniz? Yeni bir emzik almak istiyorum. Oğlum emzik alıyor ama arada sırada, tam bağlanamadık. Ben bağlansın istiyorum açıkçası çünkü çok ağlıyor emzik aldığı zamanlar çok iyi oluyor o yüzden. Ben oioi nin emzikli uyku arkadaşını kullanıyorum kiraz uçlu gibi. Damaklı emzik versem kafası karışır mı? Dr. Browns ın emzikleri varmış nasıldır acaba kullanan var mı?
Yok mümkün değil çok sıkıldı sevmedi döküldü. Ne varsa deniyorum artıkBen ucu keskin olmayan bir çay kaşığı ile veriyorum. Yudum yudum veriyorum çay kaşığı nın 3te 1i doluyor öyle diyeyim ağzından sızınca hemen kaşığa toplayıp ağzına tekrar sokuyorum. Uzun sürüyor malesef ve benim kız artık sıkılmaya başladı sanırım uzun sürdüğü için sevmiyor. Ama başka çaresi yok ya kaşık ya memeeds kolayına geliyor benimkinin o yüzden onu bile vermemeye çalışıyorum
İlki biz de sma kullanıyorduk çok güzel boy uzattı ve sağlıklı kilo aldırıyor az az. Sonra kabızlık yapıyor dediler bizim bebek de tuvaletini yapmayınca aptamil conformil e geçtik ama sma'nın içeriği çok daha iyiydi. Hipp combiotic denedik meme reddi yaptı çok hızlı aktığı için.Sma veriyorum ben günde 3 kere 60cc
Ah bu kv'lerGün içinde sagmiyorum gece sağıyorum sadece onuda diğer gece veriyorum uyanmasını beklemiyorum 12 de emzirip yatıyorum saat kuruyorum 2 buçukta kalkıp biraz emziriyorum emzirirken diğer memeyi sağıyorum emzirdikten sonra 80-90 cc 1 gece önceki sagdigim sütü veriyorum diğer kalkışları ona bırakıyorum.gercek mama sütü azaltıyor o öğünü uretmemis oluyoruz ama işte bazen çaresiz kaliyo insan. Ilk kızımda küçük doğdu ilk aylar iyiydi kilo alimi sonra alamadi kayınvalide bir gün yazmış eşime sütü yaramıyor bıraksın diye öyle zoruma gitti ki aslında kızımın yapısı suan hala zayıf anne tarafımda oyle. Şimdi gene ayni şeylerden korkuyorum açıkçasi
Bana hic bahsetmediler 3. Dozdan. Ben hamileligimden 1 sene kadar once tetanoz asisi olmustum, acaba o yuzden mi.Evet. 2 doz hamileyken, 3 . Doz doğumdan 2-3 ay sonra
4.doz da 1 yılda yanlış hatırlamıyorsamEvet. 2 doz hamileyken, 3 . Doz doğumdan 2-3 ay sonra
4 doz olursan ömür boyu koruyuculuğu var, eksik doz olursa 1 yıl koruyor demişti hemşireBana hic bahsetmediler 3. Dozdan. Ben hamileligimden 1 sene kadar once tetanoz asisi olmustum, acaba o yuzden mi.
Doyuyor gibi ama bilemiyorum ki. Ebe emzirirken dikkatini dagitacak uyaranlari ortadan kaldirin sessiz ve yalniz emzirin dedi. Su 4. Ayi Tlatsaydik hayirlisiyla. Benimki sadece beni degil biberonu da istemiyor.Ama sanki doyuyor gibiler de dimi? Bizimki 5-10 dk sonra memeyi bırakıp bırakıp tutuyor emmediği için memeden ayırıyorum ağlıyor biraz ama 2 dk sonra geçiyor ağlaması gülücükler atıyor. Keyfi gayet yerinde gibi görünüyor bayağa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?