Bizimki de biberona alıştı, akşam bir türlü emziremedim çok ağladı memeye gelince. Ben uyuyunca da sık emdiği göğsüm şişmiş, az önce uyanır gibi oldu hemen verdim memeyi.

Canım conformil içtikten sonra gazını çıkarıyor mu? Bizim çoğunlukla çıkarmıyor, benim çok da öyle,?verebilirdi, mama mı yapıcaksınız dediler

Hadi yaa gecmis olsun cok bir sey kullandiniz mi bebise ? Nasil atlattiniz
Teşekkür ederiz.Doktor antibiyotik verdi kullanmayacaktim ama Allah korusun cigerlerine iner diye kullandık cay kasigiyla birkac kez.Çok şükür 2 günde atlattı ben 10 günde anca atlattim.

Canım conformil içtikten sonra gazını çıkarıyor mu? Bizim çoğunlukla çıkarmıyor, benim çok da öyle,?verebilirdi, mama mı yapıcaksınız dediler
Çıkarıyordu canim.
gaz yapmayan mama deniyor fakat hep dediğim gibi kötünün iyisi.normal aptamile devam ediyorum nutricia güzel bir kutusu olan.
4.ayın içine girdik gaz meselesi nerdeyse bitti diyebilirim.İlk zamanlar çok rahat çıkarıyordu 2.ay zorlanmaya başladı 3.ay zirve yapmıştı şimdi çok şükür.Yani her halükarda yaşanıyor ama geciyor.
Mesajinizin sonunu anlayamadım

yaaa çok uykum geldiyse demek mesajın sonunda saçmalamışım Zor yazdığımı hatırlıyorum, yorucu bir gündü. Bizimki genelde ağızdan çıkarmıyor bu mamadan sonra. Hipp combiotic denedim onda çok güzel gaz çıkarıyor, sıvı kıvamlı olduğundan hızlı akıyor meme reddi yaptı bıraktım. Aptamil confırmil hızlı kilo aldırdı ama onunla devam ediyoruz mecburen. Bizim de az kaldı 3 ayının bitmesine, iki hafta. Bizim kaka sorunu da var, sadece değiliz

Bizimki de biberona alıştı, akşam bir türlü emziremedim çok ağladı memeye gelince. Ben uyuyunca da sık emdiği göğsüm şişmiş, az önce uyanır gibi oldu hemen verdim memeyi.
Bende tam uyanır gibi olunca hemen alıp emziriyorum. Önceki güne göre daha iyiyiz gerci. Şimdi de aliyo ama on dk emiyo sonra biberon istiyo. Oyalaya oyalaya tekrar emzirmeye çalışıyorum

3.ay zirve miumutlarımmm

Aptamil çok gaz yapmıştı bizim kıza ve bana da mama çok tatlı gelmişti Sma dan memnunuz şu anda

Aptamil çok gaz yapmıştı bizim kıza ve bana da mama çok tatlı gelmişti Sma dan memnunuz şu anda
Normal aptamil'i hiç düşünmedim, aptamil conformili de gaz ve kabızlık karşıtı diye önerdi doktor ama fayda göremedik.

Benim bebeis boy kg kontrolune gitti. 500 gr almis bu ay. 3 aydan sonra kilo alimi azalir dedi ebe. Egzamasi icin kendi doktoruna görürdüm devlet hastanesinde. Alerji testi icin cocuk alerji bolumune sevk etti. Cocuk alerkiye randevu alip ona goturecegim.
Sut alerjisi icin kakasi balgamli mi dedi evet dedim sut urunleri de yasak bana. Icinde sut olan kek de yemeyeceksin dedi.
Kakasini sordum. 6 gundur yapmiyor dedim. Zeytinyagi icir mudahale etmeyelim dedi. Bazen alerjik urunler de kabiza neden olabiliyor dedi.Aksam az bisey izeytinyagi cirdim cogunu tukurdu. Bu gun kakada 7. Gune dönüyoruz. Ben daha cok panik olmadim.

selam canim
benim kiz aşırı aşırı kusyordu hatrlasin
son10 gündür dietteyim
benim için zor ama yawrum baya baya rahatladi
hatta uykuları değişti diyebilirim
ve ben öyle keke kadar uzanan ağır bir diettw degilim henüz
doktoru önce böyle deneyelim dedi ve bir liste verdi
o listeden örneğin yumurtayı asla bir bütün yemedim ama
kek corba terbiyesi v.s. gibi de abartmadım
inek sütü yoğurt ya da yoğurt çorbası yemedim ama peynir yedim
çocuğunda aşırı aglama uykusuzluk huzursuzlk
deri döküntüsü kızarıklık kabizlik ishal ya da yeşil mukuslu dışkı
olanlar bence ozellikle inek sütü ve ürünleri yumurta fıstık susam kakao

kesinlikle denesin

Tahmin edebiliyorum ah uykusuzluk
Zamanla azalıyor gaz sancilari da çok şükür.Bizim kız da eskiden her gün kakasını yapardı şimdi 3-4 bazen 5 gunü buluyor.Normalmiş.
Siz zaten bir sürü yol denemişsinizdir.Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp uyarilabilir ama bunu da sürekli yapmamak gerek tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…