Ben de 1.de iki doz oldum 2.de arası yakın diye birdaha vurmadılar.3.de hastane şartları zaten iyileşti iyice diye ben olmadım hoş zaten ebe de aramadı hiç
Benide ebe aramadı diye sinir olup hekimimi değiştirmiştim cokta iyi yapmısım
Doktorumda öyle dedi dağ basında değiliz artık herşey steril falan bosuna asıya gerek yok demişti benimde işime gelmişti acıkcası

38.haftamda eşimin köyüne gitmiştik iki günlüğüne aklıma gelmedi değil ya burda dogurursam ve tetanoz asısı yaptırmadıgıma pişman olursam diye

Bizimkinin kakasi yesil degil. Sari renkli ama bol mukuslu hatta jole gibi parcalar da var. Bana dr yumurta ve yumurtali urunler ile sut urunleri yasak dedi. Kacamak yapip biskuvi yedim. O gun de artti kizarikliklari.
Yuzunde ve karninda egzamalari var. Y7murta yemedim 1 hafta ve sonra yedim. Yedigim guz az artti ama as8l ertesi gun karni inanilmaz kisarikliklar yapti. Cok dokuntu oldu. Eger yersem ve dokuntuleri yine cosarsa alerji damlasi baslanacak. Yememem lazim.
Yavrumun sagligicherseyden onemli. Ama nefis ile mucadele cidden zor. Cunku ben yumurta ile yasayan biriyim. Corbada yemekte hamurisinde yumurtasiz yemek yok gibi geliyor. Butun terbiyeler yumurtali. Hadi onu gectim de sutsuz birsey yok gibi. Yemek yoksa hemen yulaf ezmesine sut koyup yiyordum.

İshal oldugunu nasıl anlıyorsun hep sıvı yapıyor cunku

Ben de silikon kaşık almıştım ama kullanamadım, içinin çukuru çok az içine çok az süt geliyor, sanırım püre tarzı yiyecekler içinmiş bu kaşık, sıvı için uygun değil.

Bende bu kaşığı kızımda ek gıdada almıştım oyle yumasakki kullanmadım hiç nasil saçma kaşık yapmışlar demistin suan işime çok yaradı tam bu zaman icinmis

Senin kızın gelesi yokmuş zaten.
Ya normal ameliyatlarda yapılmıyor ben de orayı pek anlamıyorum.

Zoruna gitmesin düşüncesizce edilmiş laf , çok ayıp etmiş sen elinden geleni yaptıktan sonra bebekte alabildiği kadar alır

Işte bu kayinvalideler yok mu kendileri aile boyu kilolular gorumcemin kızlarda oyle tombul bebeklerdi hep benimki oyle olmayinca hemen sut yaramiyor lafini yapistirdilar oysa ilk 4 ay 1 er kilo almisti 4 ay sonra hic alamadik

Bizde 4 yas 14 kiloyuz oldukca zayıf ama aşırı hareketli yaşıtları yetişemiyor o koşunca tum vitamin degerleri iyi çok şükür sağlıklı yapısı bu çok uğraştım doğduğundan beri kilo konusunda almıyor yapacaak birşey sağlıklı olsun yeter. Demekki sizinkide anneye çekmiş yapıları bu ilerde avantaj olur onlara

Bende kiloyu seven bir insan değilim ama normal sınırlar icin de olmasi temennim benimkide Mama ver deyip duruyordu bari bir kez ver diyordu ilk bebegimde hepsi çeşit cesit

Aynen hepsini denedim bi fayda yok, hatta dün eğitimine gittiğim hemşire geldi bir güzel kaka gaz masajı yaptı bana mısın demedi. Sadece güzel gaz çıkartıyor alttan o kadar. Şurup iyi geldi diyorduk amma o da etki etmiyor üç gündür. 5. günde kendiliğinden yapsa amenna ama yapmıyor.

Çok geçmiş olsun canım baya seçici olacaksın yani biseyler yerken, biz de dün gittik kontrole biz tam girerken çıkmak uzere olan bebeğin de süte alerjisi varmış. Doktor o anneye bazı yerlerde ekmeğe süt koyuluyo sorup al dikkat et demişti aklında olsun. Zeytinyağını da sütüne damlatsan belki anlamaz

Alerji olayı çok zor yaa Allah kolaylık versin. Kaka olayı alerjiden olabilir cidden. Bence bugün de yapamazsa fitil ver sen belki katılaşmaya başlamıştır yazık.

Kilo alımını etkiliyormu kaka yapmaması ?
Bizim kız bi ara neredeyse günde 7-8 sefer yapıyordu
Büyüklerimiz hep sütün yaramıyor kilo almayacak vs diyorlardı
Acaba gercekten etken mi merak ediyorum mesela aylık ortalama ne kadar kilo alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…