Ben de 1.de iki doz oldum 2.de arası yakın diye birdaha vurmadılar.3.de hastane şartları zaten iyileşti iyice diye ben olmadım hoş zaten ebe de aramadı hiçBi ben tetanoz asısı olmadım sanırım
Yok ücüncü dozları olucaklar onu konustular :)ben de
ara sıra okuyom
bi konu mu var ?¿
Benide ebe aramadı diye sinir olup hekimimi değiştirmiştim cokta iyi yapmısımBen de 1.de iki doz oldum 2.de arası yakın diye birdaha vurmadılar.3.de hastane şartları zaten iyileşti iyice diye ben olmadım hoş zaten ebe de aramadı hiç
Muz varsa muz ye patates hasla yeKızlar çok fena ishal olmuşum evde de bebişle yalnızım en acil napabilirim geçmesi için
Bizimkinin kakasi yesil degil. Sari renkli ama bol mukuslu hatta jole gibi parcalar da var. Bana dr yumurta ve yumurtali urunler ile sut urunleri yasak dedi. Kacamak yapip biskuvi yedim. O gun de artti kizarikliklari.selam canim
benim kiz aşırı aşırı kusyordu hatrlasin
son10 gündür dietteyim
benim için zor ama yawrum baya baya rahatladi
hatta uykuları değişti diyebilirim
ve ben öyle keke kadar uzanan ağır bir diettw degilim henüz
doktoru önce böyle deneyelim dedi ve bir liste verdi
o listeden örneğin yumurtayı asla bir bütün yemedim ama
kek corba terbiyesi v.s. gibi de abartmadım
inek sütü yoğurt ya da yoğurt çorbası yemedim ama peynir yedim
çocuğunda aşırı aglama uykusuzluk huzursuzlk
deri döküntüsü kızarıklık kabizlik ishal ya da yeşil mukuslu dışkı
olanlar bence ozellikle inek sütü ve ürünleri yumurta fıstık susam kakao
kesinlikle denesin
İshal oldugunu nasıl anlıyorsun hep sıvı yapıyor cunkuselam canim
benim kiz aşırı aşırı kusyordu hatrlasin
son10 gündür dietteyim
benim için zor ama yawrum baya baya rahatladi
hatta uykuları değişti diyebilirim
ve ben öyle keke kadar uzanan ağır bir diettw degilim henüz
doktoru önce böyle deneyelim dedi ve bir liste verdi
o listeden örneğin yumurtayı asla bir bütün yemedim ama
kek corba terbiyesi v.s. gibi de abartmadım
inek sütü yoğurt ya da yoğurt çorbası yemedim ama peynir yedim
çocuğunda aşırı aglama uykusuzluk huzursuzlk
deri döküntüsü kızarıklık kabizlik ishal ya da yeşil mukuslu dışkı
olanlar bence ozellikle inek sütü ve ürünleri yumurta fıstık susam kakao
kesinlikle denesin
Haşlanmış patates , muz. VarsaKızlar çok fena ishal olmuşum evde de bebişle yalnızım en acil napabilirim geçmesi için
Ben de silikon kaşık almıştım ama kullanamadım, içinin çukuru çok az içine çok az süt geliyor, sanırım püre tarzı yiyecekler içinmiş bu kaşık, sıvı için uygun değil.
Senin kızın gelesi yokmuş zaten.Benide ebe aramadı diye sinir olup hekimimi değiştirmiştim cokta iyi yapmısım
Doktorumda öyle dedi dağ basında değiliz artık herşey steril falan bosuna asıya gerek yok demişti benimde işime gelmişti acıkcası
38.haftamda eşimin köyüne gitmiştik iki günlüğüne aklıma gelmedi değil ya burda dogurursam ve tetanoz asısı yaptırmadıgıma pişman olursam diye
Patates yedim muz da dolaptaydı çıkardım biraz ısınınca yicem kahve limon aklıma gelmemişti teşekkürlerMuz varsa muz ye patates hasla ye
Birde bi kasık kahveye ceyrek limon sık karıstır ye
Teşekkür ederim patates yedim muzu da birazdan yicemHaşlanmış patates , muz. Varsa
Zoruna gitmesin düşüncesizce edilmiş laf , çok ayıp etmiş sen elinden geleni yaptıktan sonra bebekte alabildiği kadar alır
@ozlemo248 benimde kızım 1 yaşına kadar kilo alımı iyiydi sonra almadı şu an 7 yaşında ve 18 kilo bile değil.inanir misin yazın 6-9 aylık ken giydiği taytları sort olarak giyiyordu.Hic en yok sadece boya gidiyor.aldigim her pantolonun,esofmanin beline ayrıca lastik takmam lazım.Ben de küçükken öyle zayıfmışım gören acırdı zayıflığıma.Abilerim pencere demirinden gecirirdi,kafamın geçtiği her yerden gecerdimboşver sonradan kilo ile uğraşmayacak ne guzel
Ah bu kv'ler
Benimki de her mama verisimde biz böyle şeyleri bilmezdk benim sutum çok yariyodu hepsini sutumle buyuttum diyo. Hihi aynen öyle bi aylık bebeğin emzigine reçel bandirmis insansin kimi kandırıyon Allah bilir çorba bile icirmisindir diyesim var bi de ağzına kureklen vurcam
Kilo konusu inan yapı meselesi. Mesela ablam da çok yer yani böyle dünyaları yer ama kemikleri sayılır. Ben de yemeyi çok severim yerim de ama bana hemen göbek ve basen olarak geri donuyo her çocuğun yapısı yani
Bizimkinin kakasi yesil degil. Sari renkli ama bol mukuslu hatta jole gibi parcalar da var. Bana dr yumurta ve yumurtali urunler ile sut urunleri yasak dedi. Kacamak yapip biskuvi yedim. O gun de artti kizarikliklari.
Yuzunde ve karninda egzamalari var. Y7murta yemedim 1 hafta ve sonra yedim. Yedigim guz az artti ama as8l ertesi gun karni inanilmaz kisarikliklar yapti. Cok dokuntu oldu. Eger yersem ve dokuntuleri yine cosarsa alerji damlasi baslanacak. Yememem lazim.
Yavrumun sagligicherseyden onemli. Ama nefis ile mucadele cidden zor. Cunku ben yumurta ile yasayan biriyim. Corbada yemekte hamurisinde yumurtasiz yemek yok gibi geliyor. Butun terbiyeler yumurtali. Hadi onu gectim de sutsuz birsey yok gibi. Yemek yoksa hemen yulaf ezmesine sut koyup yiyordum.
Aynen hepsini denedim bi fayda yok, hatta dün eğitimine gittiğim hemşire geldi bir güzel kaka gaz masajı yaptı bana mısın demedi. Sadece güzel gaz çıkartıyor alttan o kadar. Şurup iyi geldi diyorduk amma o da etki etmiyor üç gündür. 5. günde kendiliğinden yapsa amenna ama yapmıyor.Tahmin edebiliyorum ah uykusuzluk
Zamanla azalıyor gaz sancilari da çok şükür.Bizim kız da eskiden her gün kakasını yapardı şimdi 3-4 bazen 5 gunü buluyor.Normalmiş.
Siz zaten bir sürü yol denemişsinizdir.Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp uyarilabilir ama bunu da sürekli yapmamak gerek tabi.
Çok geçmiş olsun canım baya seçici olacaksın yani biseyler yerken, biz de dün gittik kontrole biz tam girerken çıkmak uzere olan bebeğin de süte alerjisi varmış. Doktor o anneye bazı yerlerde ekmeğe süt koyuluyo sorup al dikkat et demişti aklında olsun. Zeytinyağını da sütüne damlatsan belki anlamazBenim bebeis boy kg kontrolune gitti. 500 gr almis bu ay. 3 aydan sonra kilo alimi azalir dedi ebe. Egzamasi icin kendi doktoruna görürdüm devlet hastanesinde. Alerji testi icin cocuk alerji bolumune sevk etti. Cocuk alerkiye randevu alip ona goturecegim.
Sut alerjisi icin kakasi balgamli mi dedi evet dedim sut urunleri de yasak bana. Icinde sut olan kek de yemeyeceksin dedi.
Kakasini sordum. 6 gundur yapmiyor dedim. Zeytinyagi icir mudahale etmeyelim dedi. Bazen alerjik urunler de kabiza neden olabiliyor dedi.Aksam az bisey izeytinyagi cirdim cogunu tukurdu. Bu gun kakada 7. Gune dönüyoruz. Ben daha cok panik olmadim.
Bir Türk kahvesi içsenKızlar çok fena ishal olmuşum evde de bebişle yalnızım en acil napabilirim geçmesi için
Alerji olayı çok zor yaaBenim bebeis boy kg kontrolune gitti. 500 gr almis bu ay. 3 aydan sonra kilo alimi azalir dedi ebe. Egzamasi icin kendi doktoruna görürdüm devlet hastanesinde. Alerji testi icin cocuk alerji bolumune sevk etti. Cocuk alerkiye randevu alip ona goturecegim.
Sut alerjisi icin kakasi balgamli mi dedi evet dedim sut urunleri de yasak bana. Icinde sut olan kek de yemeyeceksin dedi.
Kakasini sordum. 6 gundur yapmiyor dedim. Zeytinyagi icir mudahale etmeyelim dedi. Bazen alerjik urunler de kabiza neden olabiliyor dedi.Aksam az bisey izeytinyagi cirdim cogunu tukurdu. Bu gun kakada 7. Gune dönüyoruz. Ben daha cok panik olmadim.
Kilo alımını etkiliyormu kaka yapmaması ?Aynen hepsini denedim bi fayda yok, hatta dün eğitimine gittiğim hemşire geldi bir güzel kaka gaz masajı yaptı bana mısın demedi. Sadece güzel gaz çıkartıyor alttan o kadar. Şurup iyi geldi diyorduk amma o da etki etmiyor üç gündür. 5. günde kendiliğinden yapsa amenna ama yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?