Hadi 3 aylık olacağız yavaştan uyku olayını düzene sokmaya çalışalım dedim. Dün rutinlerimizi yaptık 9 da yatırdım kızı, sallamadan pış pış pat pat ile 9 buçukta da uyuttum (ağlamadı da). Ohhh süper dedim amaaaaa benim normalde gece uykusunu deliksiz uyuyan kızım sabah kadar 2 saatte bir emmeye kalktı üstelik emme sonrası uykusu açıldı hadiiii bi daha uyut bakalım sabah da sekiz buçukta açtı tamamen gözleri, sözde erken uyudu ben yine zombi modundayım

Maşallah gene iyi durumunuz bize göre.bizimki 4 'de uyudu,6 da 7 'de ve 9.30 da finish birde bugün eşimin yeğeni gelecekmiş 3 çocuk bende bir de o etti mi 4 çocuk.Bir de hastayım.soylenecem 'la havle çekiyorum.13 yaşında yeğeni ama benimkilerin yanında oda şımarıp cocuklasiyor.

Dün hastanede bizimkiler kadar bebek pipetle kutu meyve suyu içiyordu, danışmadaki kıza meyve suyu mu içiyor bebek dedim, evet annesi muayeneden çıkmayınca ağladı ağzını ıslatıyorlar dedi, veren kişi de anneanne ya da babaannedir, bir kendi içiyor bir bebeğe veriyordu.
aylık sabit bir kilo yok aldığı, mamayı ve miktarını değiştirince aldı. Mesela iki hafta hiç almamıştı o yüzden arttırdık. Sonra da çok almış azalt dedi doktoru.

Ayy yok artık..
Daha neler duycaz kim bilir, bi akrabamizin uç ucbucuk aylık bebegi meme reddi yaşıyolarmis, çok ağlamış susturamayinca çorbayla ekmeğin iç kısmını ıslatıp yedirmişler. Bunun ustune bisey yoktur heralde

En iyisi sen evden kaç Valla Allah yardımcın olsun, ben tek bebekle pert oluyorum seni düşünemiyorum.

Yok artık nasil alistimsa burda okuduklarından çorba normal gibi geldi ekmeği niye koydun diyorum ilk tepki ya bu kadarda olmaz cehalet desen cahiliye devrinde bile sut anne dönemi var yani görgüsüzlük afedersiniz çorba ekmek nedir ya 2 aylik bebeler tobe tobe daha neler duyucax bakalım allah çok bilmiş cahillerden korusun bebelerimizi

Kızlar fotoğraf nasıl ekleyebileceğimi anlatacak biri yok mu?

Ayy guldum inan kii
Ben de ilk niye tek çorba vermemis diye dusundum saniyelik sonra dedim deliriyorum. Hayır sütünü sağ ver. Gayet zengin insanlar gece olmuş bu,arabalari var git mama al gel en olmadı ne bileyim var yani çözümü..
Kız da instagramda guya harika mükemmel anne edalarinda takiliyo varya

Kızlar fotoğraf nasıl ekleyebileceğimi anlatacak biri yok mu?
Eger alıntı üzerinden ekleyeceksen cevaplaya bas aşağıda dosya ekle diye bi buton var ona bas fotoğraf arşivini seç eklemek istedigin fotoğrafı sec bitti de ve altta yüklendiğini göreceksin
Veya alıntısız direk yükleme yapacaksan bu sefer baslıga cevap attıgın yerde sol tarafta dosya sec var gene aynı adımları izleyerek yapabilirsin

Yuh şok oldum resmen
nişastayla mama yapsın bari eski usul madem aklına hic bişey gelmiyor

Çok geçmiş olsun bebişin gluten hassasiyeti de olabilir mi acaba?alerji testlerinde çıkmıyo maalesef bende çok hafif de olsa var..iki yıl önce canan karatayla bi ortamda sohbet etme imkanımız oldu o gün de çok alerjim vardı kendisi söyledi bi gün bulgur pilavını çok ye ve dene bakalım hazımsızlık kabızlık damak kaşıntısı yapıyo mu gözlemle demişti ve cidden o zaman fark ettim.geçenlerde süt artsın diye bi tabak bulgur pilavı yedim ve mahvetti beni.hamur işini çok yediğimde de oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…