Benim eşiminde glutene alerjisi var sanırım gerçekten zor,çünkü malesef glüten olmayan çok az şey var.glutensiz un bulmak çok zor artık.

Benim eşiminde glutene alerjisi var sanırım gerçekten zor,çünkü malesef glüten olmayan çok az şey var.glutensiz un bulmak çok zor artık.
Evet aynen öyle ama benim çok hafif düzeyde unlu şeylerde aşırı rahatsız etmiyo ama buğday bulgur söz konusu oldu mu mahvoluyodum bi daha yemem zaten

Evet veriyorum ben hipp aldım gazlı olduğu için sonra da sma aldım ama o doyurmadı sanki su gibi akıp gidiyor çok kovamsız ben sütümü sağına artık iki memeden 75 anca çıktı bugün 150 leri görüyordum hep peki 60 cc haricinde emziriyom uysun veya sağıp mı veriyorsun

Sma bana çokmcuru geldi sanki daha çabuk acıktırıyo gibi yoksa kızım mı doymıyo anlamadım hipp combşotik veriyodumm tekrar ona mı dönsem
Aptamil gaz yapınca doktor sma ya da hipp önermişti smayı aldık evet yoğun diil kıvamı anne sütü gibi doktor da anne sütüne sma çok yakın bebeğin midesine oturmuyo ağırlık yapmıyo diğer mamalar gibi derin derin uyutmaz bebişi demişti

Kızlar benim minnağın iki gündür elleri iyice hareketlendi yalnız sürekli elini başına götürüyo saçını çekiyo sonra da canı yandığı için ağlıyoAma bunu sürekli yapmaya başladı şapka eldiven de kullanmak istemiyorum 72 günlük oldu artık inşallah dönemsel bişeydirBi de saçını bi kavrıyo asla kurtaramıyorum kendi bırakmak istediğinde bırakıyo

Ben önce emziriyorum her seferinde sabah gece yatarken bi de gece kalktığında uc kez mamayi da ilave olarak veriyorum 60 cc icebiliyo. Gün içinde de ne kadar sagabilmissem onu veriyorum.

Zaten emzkrmenin ustune mamayi da icebildigi için hep acaba doymuyo mu dusuncesi oluyo. Meme reddi de yaşadık ustune çok sukur iki gündür iyi. Bi kaç kez gün icinde de verdiğim oldu bu yüzden yani dort ogune cikardim veya gece verdiğim 60i 90 yaptığım oldu.

Benimki de derin derin uyutmuyo ya
Biz de mi haşhaş versek ya da surup

İshal oldugunu nasıl anlıyorsun hep sıvı yapıyor cunku
İshal oldugunu nasıl anlıyorsun hep sıvı yapıyor cunku
ben şöyle düşünüyorum canim
kaka yüzeyde kalmıyorsa ya da çok az bir miktar kaliyorsa
ishaldir.
ishal kakanin çoğunu bez emer normal kakadan çok az bir miktar emilir
çok şükür ishal le karşılaşmadim
ama dietle beraber uyku düzeldi
kaka renginde yeşil hiç cikmamaya başladı
gaz sancısından kivranma azaldı
kusarak çıkardığı süt azaldı

Ayy yavrum gözümde canlandı inan ki nasıl sapsiktir dimi
Saçları uzun mu ki kestirseniz biraz. Bi de tutma refleksiyle yapiyodur böyle çıngıraklı toplar fln ilgisini çekebilir iki eliyle tutabilirse

aynen zor ben de yoğurt çorbası yaparım sürekli
ve hamileliğim yumurta çikolata ve sütlü kahve simit tahin ile gecti
denemek için
ben doğrudan 1 bardak süt ictim 12 saat sonra
kizim langırt diye kustu
benim dietim simdilik doğrudan yememek
yeterli inşaallah
en azından 2 3 ay daha böyleyim
sonra ek gıda sürecinde doğrudan gözlemleyip yemeğe basliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…