Bende tarihci özel egitimciyimBen tarihciyim ama stajdan öteye gidemedim
Valla olsada sanırım anlamamben şöyle düşünüyorum canim
kaka yüzeyde kalmıyorsa ya da çok az bir miktar kaliyorsa
ishaldir.
ishal kakanin çoğunu bez emer normal kakadan çok az bir miktar emilir
çok şükür ishal le karşılaşmadim
ama dietle beraber uyku düzeldi
kaka renginde yeşil hiç cikmamaya başladı
gaz sancısından kivranma azaldı
kusarak çıkardığı süt azaldı
nasil ya kaç yasindasinBenim fen Bilimleri ama ben kolejden emekli olmuş bir öğretmenim
Evet ya çok zordu, bi de bana hep 8. Sınıfları veriyorlardı sürekli bi sınav stresi, sürekli etütler, toplantılar, denemeler vsOoo süpermiserken emeklilik şaka bir yana kolej şartları yorucudur değil mi?
ben şüphe duydum seninkinden de neden dersenValla olsada sanırım anlamam
Anca normalde üc kere yapıyorsa atıyorum altı olursa o zaman anlarım belki
Bezden bezede cok değişiyor cunku ben hem prima hem sleepy döndürüp kullanıyorum ve yaptıgı gibi bes dk icinde temizliyorum beze gecmiyor bile
Bizimki yaptıgında baya tazyikli yapıyor mesela ya bacagından ya sırtından cıkıyor e sulu miktarı ama hep öyleydi
Bide dün mesela bi kakası baya bezinin üstünde sulu gibiydi ama sonraki pütürtülüydü
Yeşil değil rengi sarı veya parlak sarı değişiyor
Kusmalar günde bir defa fışkiye gibi olmaya basladı baya lönk diye cıkarıyor reflüsü ara ara devam ediyor ama o tükürügüyle cıkıyor parca parca
Ben alerjik bünyeye sahibim o yüzden özellikle yazdıklarını kurcalıyorum umarım yoktur ama dogdugundan beri hep böyle kakasını yapıyor gazınıda hep alttan cıkarır dogdugundan beri sesli sekildeben şüphe duydum seninkinden de neden dersen
1. parlak kaka
2. gürültülü kaka
bence ishal olsa anlarsın kakanin tamama yakını emilir çünkü katı kısım olmaz olanlarda toplu değil parça parça yüzeye yapışır
denemekte fayda var bence
inek sütü ve urunleri ile yumurta
susam/ tahin
yer fıstığı
kakao
çıkar bakalım ve gözlemle
en çok bunlara alerji oluyor
Kızlar merhabalar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum girip sayfayı açıp tam yazayım diyorum bişey çıkıyor hooop başa dönüyorum.
bahsettim mi bilmiyorum İzmirde yaşıyoruz ve burada kimsemiz yok kafama göre arkadaş da bulamadım bulduklarımın da hep kendine özel telaşları var eşimin de işi çok yoğun haliyle bi başıma çabalıyorum. Tüm bunlar yetmezmiş gibi eşimi 18 gün tatbikata gönderdiler kaldım mı 2 çocukla bir başıma. İlk günler her gün ağladım resmen birini uyutuyorum öbürü ağlıyor öbürü tamam desem diğeri durmuyor biri 3,5 yaşında biri 2 aylık kafayı yedim resmen. Büyük oğlum beni öyle gördükçe o kadar etkilendi ki yavrumher gün anne mutlu musun anne ağlamayacaksın dimi diye sormaya başladı. Sağlığımız yerinde olsun yeter ki diyorum şükrediyorum ama hiçbir şeye yetişemiyorum.
ufaklık 2 aylık oldu ama ne düzenli uykusu var ne de ben uyutmaya becerebiliyorum.
emzik asla almıyor, sallanmaya gelemiyor, bebek arabasında durmuyor, memede doyduğu an kesinlikle tekrar veremiyorum ve haliyle uyutmak imkansız.Genel olarak sakin bir bebek ama uyutmak imkansız öyle duruyor uyutmazsam tüm gün.Tam uyutuyorum hiçbir neden yokken ne gazı var ne başka bişeyi birden açıyor gözünü. her şey tekrar başa sarıyor sanki 2 dakika önce uykusuzluktan ölen o değil gibi esniyor esniyor ama uyku yok. tek sevdiği yer benim omzum. Omzumda olunca da oturursam ağlıyor. Onu pış pışlayarak evi turluyorum anca öyle uyumak istiyor. Ama bende ne sırt kalıyor ne bel ne kol. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum artık.
Gerçekten Çok çaresiz hissediyorum.
dışarı çıkarayım bebek arabasında uyutayım diyorum asla durmuyor ağlama krizine giriyor Hadi uyudu diyelim arabayı durdurduğum an uyanıyor başlıyor ağlamaya. Ne yapacağımı şaşırdım.
Büyük oğlum çok uykusuz bi bebekti çok zor uyurdu ama gece uykuları çok güzeldi, emzik alırdı bebek arabasına saatlerce uyurdu ben de rahat rahat gezerdim bu öyle olmayacak derken ondan da mı beter olacak diye korkmaya başladım artık.
sizler nasıl uyutuyorsunuz napıyorsunuz 2. Çocuğum olmasına rağmen sizlerden akıl istiyorum artık
ben şüphe duydum seninkinden de neden dersen
1. parlak kaka
2. gürültülü kaka
bence ishal olsa anlarsın kakanin tamama yakını emilir çünkü katı kısım olmaz olanlarda toplu değil parça parça yüzeye yapışır
denemekte fayda var bence
inek sütü ve urunleri ile yumurta
susam/ tahin
yer fıstığı
kakao
çıkar bakalım ve gözlemle
en çok bunlara alerji oluyor
Bizim bölümün acı sonu polis memurluğuBende tarihci özel egitimciyim2013den beri once sinif ogretmenligi yaptim 3 yil sonra ozel egitim..madem cocuklar oldu konu , tecrube ettim 2.universite olarak cocuk gelisimi okuyum dedim..keske zamaninda okurken yapsaymisim istersen odtü tarih oku bizim bolumden bir nane olmuyormus..okulun falan bir onemi yok :)
Askerligi unutmayalimBizim bölümün acı sonu polis memurluğuokul puan bilmemne hiçç bir önemi yok
Yani internette baktımda simdi hastanelerin makalelerine altın sarı kaka olması normal diyorGürültülü parlak kaka sorun mu? Alerkide mukuslu kaka olmuyor mu?Bizimde hep öyle günde 3-4 kez gurultulu parlak kaka yapıyor. Yumurta süt pek tüketmem direk ama pasta börek de oluyor tabi. Buara fıstık ezmesi çok yiyorum . Aşırı huzursuz bebek akşam bi başlıyo ne meme ne başka şey sakinleşimiyor gündüz sürekli kucakta uyusa bıraksam 10 dk sonra uyanır.
Adliye katipliği favorim bak nasil unutmusumAskerligi unutmayalim
Bizimki de zorlanarak yapar aynı şekilde dr a özellikle sordum sarı parlak ve pütürlü sesliYani internette baktımda simdi hastanelerin makalelerine altın sarı kaka olması normal diyor
Gürültüyle ilgili hic bişeye denk gelmedim
Aksam bizimkide cozutuyor ama gün icinde uyumuyor ona veriyorum aksama kadar uykusuzluktan deliriyor
H honey bunch sesli olmasını da ben gazdan diye düşünüyorumBizimki de zorlanarak yapar aynı şekilde dr a özellikle sordum sarı parlak ve pütürlü sesliöğretmiş gibi benimki kontrole gidene kadar altını doldurdu bilerek almadan gösterdim sarı renkliyse sorun yok dedi 1. Ayında götürmüştüm hala aynı şekilde devam ediyoruz bi sıkıntı olsa biyerden patlak verirdi heralde bilmiyorum
Ise yaradi mi canim? Geceden beri karin agrim var, simdi de ishal basladi bende de. Ben de bebekle tekim. Ise yaradiysa ben de yapayim hemen.Arkadaşlar türk kahvesi limon dedi onu yaptım teşekkürler
Evet uzun zaten baya saçlı doğduAyy yavrum gözümde canlandı inan ki nasıl sapsiktir dimi
Saçları uzun mu ki kestirseniz biraz. Bi de tutma refleksiyle yapiyodur böyle çıngıraklı toplar fln ilgisini çekebilir iki eliyle tutabilirse
Aç karnına önce patates haşlayıp yedim sonra kahve limon yaptım öğlen de muz yedimIse yaradi mi canim? Geceden beri karin agrim var, simdi de ishal basladi bende de. Ben de bebekle tekim. Ise yaradiysa ben de yapayim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?