Aynıni yapıyor helee birdee benim ensemdeki ince sacları bir çekiyor kii

Evet uzun zaten baya saçlı doğduKıyamam ki kestirmeye ya bi hafta kadar gözlemlicem belki geçicidir ya da acıdığını fark etsin çekmesin saçını
Yaa çok tatlı
Benimki de elini emmesin ya nasıl biraktircam bilmem emzik de verdim o kadar

O Ozel okulda calismak yorar insani yaa,iyi yaomissin.Ozel ders esimde veriyor ben izne ayrilinca 3 cocukda olunca para şart ama cidden iyi gelir kaynağı Allah bereket versin.

inan ben ablasinin da huysuz ağlama krizli bir bebek oluşunun altında dikkatimi çekmeyen ve o dönem doğuda olduğum için es geçilen besin alerjisi old. düşünüyorum
dediğin gibi büyük kızımın bir kere bile gegirdigini hatirlamam susturamazdim uyutamazdim sürekli evde bile kanguru kullanmaktan dolayı ağır bir boyun fıtığı atlattm
daha sonraki süreçte süte yumurtaya reaksiyon göstermedi ama
ilk 6 ay immun sistemi henüz gelismemis oluyor alerji cok cikabiliyor
benim bebegimn alerjisini anlamamizdaki en büyük etken kusma oldu 2.si de derisindeki isilik sandığımız kizarikliklar
bbaen yeşil bazense mukuslu kakali bezler nisbeten yine sesli kakası ama o kadarda olur yani
önceden gece sıçramışligim var kaka sesine

Akşam delisiyle memeyle dovusuyo ıkınma bacak çekme yok aşırı ağlıyor kucağımda sakinlestiremiyorum bazen dayanamayıp koyuyorum bukez ugunuyor morarıyor sanki uyumak istiyo uyuyamıyor gibi ac olsa emer gün içinde çok çok emiyor ama o kriz anı çok kötü. Sarı kaka normal olması gereken ama gürültüyle ilgili bilgim yok hep gürültülü bizimki ama ilk kiziminkide öyleydi. Gün içerisinde hala çok kaka yapıyor mu?Bizim 3-4 kez yapiyor

Allah yardımcın olsun canım.kucakta gezdirirken gerçekten bel sırf kalmıyor.emzige bende alıştıramadım henüz,dünden beri emziği gogsume koyuyorum kokum sinsin diye ise yararsa yazarım sana
Akşam 4 tr uyuduk bizde uyusun diye ninni söylüyorum o gülüyor.anne karnı sesi uyumasını yardımcı olur belki denedin mi

ah ben de hastaneden geldim deli gibi yer fıstığı kuruyemisler v.s. yiyorum dedigin gibi çocuk çıldırıyordu yer fıstığıni hatta genel olarak fıstık badem ceviz
yemesen iyi olur

bugün misafirlikte sucuk yedim kahvaltıda biraz farklı baharatliydi ve şuan uyuyamıyor sürekli gazı var
parça parça kaka yapiyor
parlak kakayi da doktor dedi
malum şuan alerji testi de doğru yanit veremiycek kadar küçükler
bu donelerden hareketle bi çıkarım yapmak durumundayız
doğrudan yememeye biliriz bazı seyleri

hep açıyorum süpürge sesi, beyaz gürültü vs ama alıştı herhalde pek farketmiyor hayır normalde de öyle sakin bir bebek ki yanına koy otursun öyle saatlerce gülücükler atsın sürekli sohbet ediyorum o da aaa uuuu cevap veriyor ama gel gör ki uyut deme uykuya geçirecek yöntemi bulamıyorum. Tam bir kucak kuşu ana kucağını da puseti de asla sevmiyor o sakin çocuk kayboluyor bakalım nolacak böyle. 2 gündür de hasta değil ama burnu çok tıkalı hırıltılı sürekli toptan uyuyamıyor. Ne diyeyim sağlıklı olsun da

Her gün 1 kase karışık badem fıstık fındık kaju yiyorum sabahları fistik ezmesi kısıtlar pasta börek ne varsa hamilelikte yemedigimin acısını çıkartıyorum bunlar gaz yapıyor ozaman bir süre yemeyim

ay benim kuzu a önce neredeyse sırf mukus kaka yaptı ama 2 gündür burnu çok dolu bebekler sümüğü çıkaramadıkları için yutuyorlar ve kakayla çıkıyor diye direkt ona yormuştum

nasil ya kaç yasindasin
Kız espiri yaptım 30 yaşındayım ama kpss olayı benim için çok zor, özellerde resmen insan sömürüyor. 6 sene kolejde çalıştım, tüp bebek tedavilerini rahatça yaptırabilmek için ayrıldım. Herhalde kızım kreşe gidebilecek yaşa gelene kadar çalışmam ama özel ders veririm belki.

Allah yardımcın olsun canım yaaa, gerçekten çok zor ama geçecek bu günler inşallah aileden kimse yok mu ara ara gelseler yardıma. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş, ben de uyku olayını düzene sokamadım. Bi gün çok uyuyor, bi gün hiç uyumuyor, gündüzleri çok kısa uyuyor (10-20 dk). Tam diyorum uyudu yemeği yapayım, ben daha tencereyi ocağa koyamadan uyanıyor emzirme danışmanı bi bayan melisa, papatya çaylarını önerdi hergün düzenli iç bebeği sakinleştirir uyutur dedi ama bi gün bile atlamadan her gün düzenli içersen fayda ediyormuş bi dene istersen. Biz de bi değişiklik olmadı ama size fayda eder belki.

aynen işte canım huysuz bi bebek değil maşallah hep gülücükler saçar ben iş yaparken öyle bakar bekler ama tek istediği benim ne uyku ne puset ne ana kucağı. Benim kucağımda Dursun ben onu gezdireyim oturunca da olmuyor artık uzun süre uyumayınca da bir yerde patlak veriyor yorgunluk ve sinirle çileden çıkıyor ne meme alıyor ne sallanmaya geliyor bir türlü uyutamıyorum. Savaşa tepişe uyuttum diyelim sakin sakin gözünü açıyor 5 dakika sonra arkadaş gaz gelir bişey olur sancıyla uyanırsın anlarım da yumuşak yumuşak uyuyorsun ne derdin var yat uyu

ayyy aynı işte bizimki de öyle. Ara ara ama nadir günlerde gündüz uyuyor emiyor uyanıyor emiyor şeklinde gidiyor çok düzenli ama çoğu zaman anlattığım şekilde 15-20 dk. O şırada neyi yapacağını şaşırıyor insan bi deneyeyim o çayları canım çok sağol.

aileden de herkes başka bir telaşta gelemiyorlar. Annem anneanneme bakıyor vs vs

T
Tarih çok severim çok zevkli bir alan ama atama çok çok zor yaa.Alim çok az demi
Tek iyi yönü severek okumam bol bol genel kültür siyaset gecmis bilmem ne tek bi gorusun olmuyor herseyi analiz edebiliyosun alim konusunu biyerden sonra takibi bile bıraktım bu dönem alim oldumu bilmiyorum bile ama geçen hafta bi dünya ücretli başvuru yaptım e devletten gerçi oda zorlar ama biyerden başlamak istiyorum artık

Canım ben de İzmir de yapayalnızım senin gibi. Dibimde bir kv var yemek getiriyor arada, gerisiyle ilgilenmiyor o da. İki senedir bu şehirdeyim yalnızlık yıprattı beni. Akşam olsun da eşim işten gelsin diye bekliyorum. Bebeği uyutmaya gelince benimki sadece memede uyuyor gazını çıkartmaya kalksam çıkarmadığı gibi uykusu açılıyor, uyusa en fazla 20 dk sonra gaz sancısından uyanıyor. Bugünlerde hepten huzursuz kakasını yapamadı yine 4 gün oldu ıkınıp duruyor kuzum. Bir de kayınvalide mesaj yazmış bebek görmeye gelecek misafirler şu saatte diye cvp bile vermedim yetti 2 buçuk aydır gelen giden, mevlit de yaptık gezmesinler artık ya da kendi ağırlasın arkadaşlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…