Aynıni yapıyor helee birdee benim ensemdeki ince sacları bir çekiyor kiiKızlar benim minnağın iki gündür elleri iyice hareketlendi yalnız sürekli elini başına götürüyo saçını çekiyo sonra da canı yandığı için ağlıyoAma bunu sürekli yapmaya başladı şapka eldiven de kullanmak istemiyorum 72 günlük oldu artık inşallah dönemsel bişeydir Bi de saçını bi kavrıyo asla kurtaramıyorum kendi bırakmak istediğinde bırakıyo
Yaa çok tatlıEvet uzun zaten baya saçlı doğduKıyamam ki kestirmeye ya bi hafta kadar gözlemlicem belki geçicidir ya da acıdığını fark etsin çekmesin saçını
Ozel okulda calismak yorar insani yaa,iyi yaomissin.Ozel ders esimde veriyor ben izne ayrilinca 3 cocukda olunca para şartEvet ya çok zordu, bi de bana hep 8. Sınıfları veriyorlardı sürekli bi sınav stresi, sürekli etütler, toplantılar, denemeler vsen sonunda aldığım maaşa değmez deyip bıraktım, bi de tüp bebek tedavileri görüyordum doktora gidip gelmem hep sorun oluyordu. Hamile kalana kadar özel ders verdim o çok iyi oluyor. Bebiş biraz büyüsün özel derse devam edicem ufaktan.
Onu bende duydum hatta muskat rendeleyip verenler varBen anason çayı içireni duymuştum
Bende sınıf öğretmeniyim.Ama müdür yard. oldum.Haziranda idareci olarak başlayacağım ama bir de TDE mezunuyum alan değişikliği de düşünüyorumSınıf öğretmeniyim
Amin canım inşallahCoook tesekkür ederim hep beraber nice yaslarımız olsun kuzularımızla
TarihBen tarihciyim ama stajdan öteye gidemedim
inan ben ablasinin da huysuz ağlama krizli bir bebek oluşunun altında dikkatimi çekmeyen ve o dönem doğuda olduğum için es geçilen besin alerjisi old. düşünüyorumBen alerjik bünyeye sahibim o yüzden özellikle yazdıklarını kurcalıyorum umarım yoktur ama dogdugundan beri hep böyle kakasını yapıyor gazınıda hep alttan cıkarır dogdugundan beri sesli sekilde
Önceki mesajlarından;
Huysuz değil ama uyumuyor
Ve bu saydıklarının tamamını gün icinde tüketiyorum hatta neredeyse tamamen bunlarla besleniyorum aksama kadar
Peki varsa bişey simdiye kadar cıkmazmıydı baska tepkilerle sadece kakasındanmı anlasılıyor
Yani internette baktımda simdi hastanelerin makalelerine altın sarı kaka olması normal diyor
Gürültüyle ilgili hic bişeye denk gelmedim
Aksam bizimkide cozutuyor ama gün icinde uyumuyor ona veriyorum aksama kadar uykusuzluktan deliriyor
Allah yardımcın olsun canım.kucakta gezdirirken gerçekten bel sırf kalmıyor.emzige bende alıştıramadım henüz,dünden beri emziği gogsume koyuyorum kokum sinsin diye ise yararsa yazarım sanaKızlar merhabalar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum girip sayfayı açıp tam yazayım diyorum bişey çıkıyor hooop başa dönüyorum.
bahsettim mi bilmiyorum İzmirde yaşıyoruz ve burada kimsemiz yok kafama göre arkadaş da bulamadım bulduklarımın da hep kendine özel telaşları var eşimin de işi çok yoğun haliyle bi başıma çabalıyorum. Tüm bunlar yetmezmiş gibi eşimi 18 gün tatbikata gönderdiler kaldım mı 2 çocukla bir başıma. İlk günler her gün ağladım resmen birini uyutuyorum öbürü ağlıyor öbürü tamam desem diğeri durmuyor biri 3,5 yaşında biri 2 aylık kafayı yedim resmen. Büyük oğlum beni öyle gördükçe o kadar etkilendi ki yavrumher gün anne mutlu musun anne ağlamayacaksın dimi diye sormaya başladı. Sağlığımız yerinde olsun yeter ki diyorum şükrediyorum ama hiçbir şeye yetişemiyorum.
ufaklık 2 aylık oldu ama ne düzenli uykusu var ne de ben uyutmaya becerebiliyorum.
emzik asla almıyor, sallanmaya gelemiyor, bebek arabasında durmuyor, memede doyduğu an kesinlikle tekrar veremiyorum ve haliyle uyutmak imkansız.Genel olarak sakin bir bebek ama uyutmak imkansız öyle duruyor uyutmazsam tüm gün.Tam uyutuyorum hiçbir neden yokken ne gazı var ne başka bişeyi birden açıyor gözünü. her şey tekrar başa sarıyor sanki 2 dakika önce uykusuzluktan ölen o değil gibi esniyor esniyor ama uyku yok. tek sevdiği yer benim omzum. Omzumda olunca da oturursam ağlıyor. Onu pış pışlayarak evi turluyorum anca öyle uyumak istiyor. Ama bende ne sırt kalıyor ne bel ne kol. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum artık.
Gerçekten Çok çaresiz hissediyorum.
dışarı çıkarayım bebek arabasında uyutayım diyorum asla durmuyor ağlama krizine giriyor Hadi uyudu diyelim arabayı durdurduğum an uyanıyor başlıyor ağlamaya. Ne yapacağımı şaşırdım.
Büyük oğlum çok uykusuz bi bebekti çok zor uyurdu ama gece uykuları çok güzeldi, emzik alırdı bebek arabasına saatlerce uyurdu ben de rahat rahat gezerdim bu öyle olmayacak derken ondan da mı beter olacak diye korkmaya başladım artık.
sizler nasıl uyutuyorsunuz napıyorsunuz 2. Çocuğum olmasına rağmen sizlerden akıl istiyorum artık
ah ben de hastaneden geldim deli gibi yer fıstığı kuruyemisler v.s. yiyorum dedigin gibi çocuk çıldırıyordu yer fıstığıni hatta genel olarak fıstık badem cevizGürültülü parlak kaka sorun mu? Alerkide mukuslu kaka olmuyor mu?Bizimde hep öyle günde 3-4 kez gurultulu parlak kaka yapıyor. Yumurta süt pek tüketmem direk ama pasta börek de oluyor tabi. Buara fıstık ezmesi çok yiyorum . Aşırı huzursuz bebek akşam bi başlıyo ne meme ne başka şey sakinleşimiyor gündüz sürekli kucakta uyusa bıraksam 10 dk sonra uyanır.
Allah yardımcın olsun canım.kucakta gezdirirken gerçekten bel sırf kalmıyor.emzige bende alıştıramadım henüz,dünden beri emziği gogsume koyuyorum kokum sinsin diye ise yararsa yazarım sana
Akşam 4 tr uyuduk bizde uyusun diye ninni söylüyorum o gülüyor.anne karnı sesi uyumasını yardımcı olur belki denedin mi
ah ben de hastaneden geldim deli gibi yer fıstığı kuruyemisler v.s. yiyorum dedigin gibi çocuk çıldırıyordu yer fıstığıni hatta genel olarak fıstık badem ceviz
yemesen iyi olur
bugün misafirlikte sucuk yedim kahvaltıda biraz farklı baharatliydi ve şuan uyuyamıyor sürekli gazı var
parça parça kaka yapiyor
parlak kakayi da doktor dedi
malum şuan alerji testi de doğru yanit veremiycek kadar küçükler
bu donelerden hareketle bi çıkarım yapmak durumundayız
doğrudan yememeye biliriz bazı seyleri
ah ben de hastaneden geldim deli gibi yer fıstığı kuruyemisler v.s. yiyorum dedigin gibi çocuk çıldırıyordu yer fıstığıni hatta genel olarak fıstık badem ceviz
yemesen iyi olur
bugün misafirlikte sucuk yedim kahvaltıda biraz farklı baharatliydi ve şuan uyuyamıyor sürekli gazı var
parça parça kaka yapiyor
parlak kakayi da doktor dedi
malum şuan alerji testi de doğru yanit veremiycek kadar küçükler
bu donelerden hareketle bi çıkarım yapmak durumundayız
doğrudan yememeye biliriz bazı seyleri
Kız espiri yaptımnasil ya kaç yasindasin
Allah yardımcın olsun canım yaaa, gerçekten çok zor ama geçecek bu günler inşallahKızlar merhabalar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum girip sayfayı açıp tam yazayım diyorum bişey çıkıyor hooop başa dönüyorum.
bahsettim mi bilmiyorum İzmirde yaşıyoruz ve burada kimsemiz yok kafama göre arkadaş da bulamadım bulduklarımın da hep kendine özel telaşları var eşimin de işi çok yoğun haliyle bi başıma çabalıyorum. Tüm bunlar yetmezmiş gibi eşimi 18 gün tatbikata gönderdiler kaldım mı 2 çocukla bir başıma. İlk günler her gün ağladım resmen birini uyutuyorum öbürü ağlıyor öbürü tamam desem diğeri durmuyor biri 3,5 yaşında biri 2 aylık kafayı yedim resmen. Büyük oğlum beni öyle gördükçe o kadar etkilendi ki yavrumher gün anne mutlu musun anne ağlamayacaksın dimi diye sormaya başladı. Sağlığımız yerinde olsun yeter ki diyorum şükrediyorum ama hiçbir şeye yetişemiyorum.
ufaklık 2 aylık oldu ama ne düzenli uykusu var ne de ben uyutmaya becerebiliyorum.
emzik asla almıyor, sallanmaya gelemiyor, bebek arabasında durmuyor, memede doyduğu an kesinlikle tekrar veremiyorum ve haliyle uyutmak imkansız.Genel olarak sakin bir bebek ama uyutmak imkansız öyle duruyor uyutmazsam tüm gün.Tam uyutuyorum hiçbir neden yokken ne gazı var ne başka bişeyi birden açıyor gözünü. her şey tekrar başa sarıyor sanki 2 dakika önce uykusuzluktan ölen o değil gibi esniyor esniyor ama uyku yok. tek sevdiği yer benim omzum. Omzumda olunca da oturursam ağlıyor. Onu pış pışlayarak evi turluyorum anca öyle uyumak istiyor. Ama bende ne sırt kalıyor ne bel ne kol. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum artık.
dışarı çıkarayım bebek arabasında uyutayım diyorum asla durmuyor ağlama krizine giriyor Hadi uyudu diyelim arabayı durdurduğum an uyanıyor başlıyor ağlamaya. Ne yapacağımı şaşırdım.
Büyük oğlum çok uykusuz bi bebekti çok zor uyurdu ama gece uykuları çok güzeldi, emzik alırdı bebek arabasına saatlerce uyurdu ben de rahat rahat gezerdim bu öyle olmayacak derken ondan da mı beter olacak diye korkmaya başladım artık.
sizler nasıl uyutuyorsunuz napıyorsunuz 2. Çocuğum olmasına rağmen sizlerden akıl istiyorum artık
benim iki cocuklu versiyonum gibisin
Bizim kızda gazı vs yoksa pek aglamaz ama inanılmaz kucakcı ve asla uykuyu sevmiyor bes dk uyusa yetiyor
Dısarı cıkarmak icin kanguru aldım tavsiye ederim en azından aglarsa arabayımı tutayım kızımı kucaklayayım derdi yok eller serbest falan
Maddi durumunuz iyiyse yarım gün yardımcı veya bakıcı alsan en azından biraz daha rahatlarsın gibi geldi
Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım yaaa, gerçekten çok zor ama geçecek bu günler inşallahaileden kimse yok mu ara ara gelseler yardıma. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş, ben de uyku olayını düzene sokamadım. Bi gün çok uyuyor, bi gün hiç uyumuyor, gündüzleri çok kısa uyuyor (10-20 dk). Tam diyorum uyudu yemeği yapayım, ben daha tencereyi ocağa koyamadan uyanıyor emzirme danışmanı bi bayan melisa, papatya çaylarını önerdi hergün düzenli iç bebeği sakinleştirir uyutur dedi ama bi gün bile atlamadan her gün düzenli içersen fayda ediyormuş bi dene istersen. Biz de bi değişiklik olmadı ama size fayda eder belki.
Tek iyi yönü severek okumam bol bol genel kültür siyaset gecmis bilmem ne tek bi gorusun olmuyor herseyi analiz edebiliyosunT
Tarihçok severim çok zevkli bir alan ama atama çok çok zor yaa.Alim çok az demi
Canım ben de İzmir de yapayalnızım senin gibi. Dibimde bir kv var yemek getiriyor arada, gerisiyle ilgilenmiyor o da. İki senedir bu şehirdeyim yalnızlık yıprattı beni. Akşam olsun da eşim işten gelsin diye bekliyorum. Bebeği uyutmaya gelince benimki sadece memede uyuyor gazını çıkartmaya kalksam çıkarmadığı gibi uykusu açılıyor, uyusa en fazla 20 dk sonra gaz sancısından uyanıyor. Bugünlerde hepten huzursuz kakasını yapamadı yine 4 gün oldu ıkınıp duruyor kuzum. Bir de kayınvalide mesaj yazmış bebek görmeye gelecek misafirler şu saatte diye cvp bile vermedim yetti 2 buçuk aydır gelen giden, mevlit de yaptık gezmesinler artık ya da kendi ağırlasın arkadaşlarını.Kızlar merhabalar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum girip sayfayı açıp tam yazayım diyorum bişey çıkıyor hooop başa dönüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?