Yanlız olduğun için daha çok yoruluyorsun haklı olarak , öncelikle sakin olmaya çalış bu biraz zincirleme giden bir durum. Senin stresin , yetemediğini düşünmen de bebeğe geçiyordur. Bazen ne kadar uğraşsakta bebeklerin huyu suyu farklı oluyor herşeyi denesende olmuyor , bunun bir süreç olduğunu unutma , ilerleyen günler daha rahat olacaktır, buna İnan. İnşallah takviye alıyorsundur birde beslenmene dikkat etmeye çalış çünkü bu tempoda daha çabuk yorulabilirsin , birde vücudun dirençsiz kalmasın

kısır pasta börek yiyorum ben de ama fıstık yemiyorum

ay benim kuzu a önce neredeyse sırf mukus kaka yaptı ama 2 gündür burnu çok dolu bebekler sümüğü çıkaramadıkları için yutuyorlar ve kakayla çıkıyor diye direkt ona yormuştum
öyle mi oluyormuş sümük konusunu bilmiyorum

kızlar sizin mesajları okuyunca şimdi işkillendim ya aklıma takıldı benim minnoşta da mı alerji var acaba diye kilo alımı güzel maşallah. öyle aşırı bir huysuzluk vs yok Kusma yok ama uykuya geçiş çok zor bir de kakası hep sarı ama ara ara mukus oluyor. İlk oğlumdan gaz da kakada mukus yapar diye biliyordum. Hatta bugün sırf jöle gibi mukus dolu bir kaka yaptı ama 2 gündür burnu çok tıkalı ve sümükleri yuttuğu İçin kakayla çıktı diye düşündüm. Hırıltı falan da oluyor. Kızarıklık vs de yok ama dudağının ucunda mercimek tanesinin yarısı kadar bir kuruluk var bilemedim valla doktora mı sormak lazım takip mi etmek lazım napsak

canım aynı işte bizim de 3 sene oldu. İzmiri çok seviyorum ama tam gurbet dedikleri şeyi yaşadım. Yeri geldi çocuğum hastalandı tek bir kapı bulamadım götürecek izin de alamadım işe beraber gittik geldik neler neler... Alıştım artık yavaş yavaş yalnızlığa. Sen İzmir’in neresindesin?

haklısın canım aynen öyle yetersizlik hissi bitiriyor insanı hele de büyük oğluma karşı onunla ilgilenemiyorum tahammülsüzleşiyorum diye bir de vicdan azabı ekleniyor. Çok teşekkürler desteğiniz için şimdi ilk günlere göre çok daha iyiyim şükür insan her şeye alışıyor gerçekten yeter ki sağlık olsun.

Son düzenleme:
Bana diyet demedi yumurta ve sut urunleri tuketme dedi. Kek bile icinde sut ve yumurta varsa yiyemezmisim. Cok dokuntu oldu cildinde. Her tarafi pul pul egzamalarinin.

Bizde de durum aynı yardımcı olabilecek kimsem yok. Bak sabahtan beri 3-4 kere 10-15 dk uyudu bütün uyku bu. Bi bebek sabah 9 dan akşam 6 ya kadar bu kadarcık mı uyur yav. Her yolu deniyorum üstelik kucakta, sallayarak, pış pış layarak, yanıma yatırarak vs vs. Dediğin gibi bizim hanfendi de kucakta dolaşmak istiyor, oyun halısı filan var ama orda da maksimum 15-20 dk takılıyor.

Bugün hepimizin bebişler aynı heralde. Benim kızda sabah dokuz buçuktan ikindi dörde kadar sürekli huysuzdu ağladı hep bağırdı kucakta gezmek istiyor sürekli meme istiyor falan benim pil bitti derken uyudu kaldı kendi yorgunluğuna.
Bir günümüz diğer günümüze uymuyor. Dün de tam tersi tüm gün uyudu ben kendim uyandırdım akşam üzeri Bakalım ne zaman düzene girecek.

Aaa bak ben tahin pekmez de yemistim acaba yumurta degil de ona mi alerjimiz var ki. Cunku yumurta dogdugundan beri yiyorum. Tahin pekmez 2 haftadir falan. Yumirta yedigim gun tahin pekmez de yemistim.

Bende tekim eşimde 9 da geliyor işten üstelik benim sıpa bütün tasima sistemlerine karşı uykusuzluk huzursuzluğunu saymıyorum bile kanguru araba hepsine karşı isyankar bi kaç defa kalakaldım çaresizce bunalıma girmekten öteye gidemedim oturup ağlayıp bunalıma girmeylebiyere varamayınca( e baktım benden başka kimse yipranmiyor üstüne mutsuzligumdan bebeğinde etkilendiğini düşünüyorum, )kalınca giydirip kucaklayıp çıkıyoruz bunu ihtiyaçlar için değilde kendim için yapıyorum iyi geliyor hava altmışta oluyorum demem oki kimseye ihtiyacımız yok biraz cesaretli olmamız lazım yoksa yıpranmazdan öteye gidemiyoruz anayım ben ana diyorum kapıdan çıkarken kendime

hayırlısı olsun canım ya valla gerçek gibi algıladım
ben de çalışmayı düşünmüyorum ne kadar hakkim varsa kullanacam
Aaa bak ben tahin pekmez de yemistim acaba yumurta degil de ona mi alerjimiz var ki. Cunku yumurta dogdugundan beri yiyorum. Tahin pekmez 2 haftadir falan. Yumirta yedigim gun tahin pekmez de yemistim.
ben de susamli tahinli kek yapiyordum çocuğun suratları göğsü kırmızi kırmızıydı susam; (tahin)
çok alerjik

Aaa ben de çok tahin yiyorum bu çocuk ondan mı uyumuyor acaba

Ya uykusuzluk var bizde bi sırf onun icin bile diyet yapabilirim ama aksama kadar yoğurt yumurta peynir süt ve ürünleri et ve ürünleri harici nasıl beslenebilirim bilemedim
Mukus veya yesil kaka yok
Kusma var ama cok yediginde oluyor cunku ben artık oyalayamayıp memeyi iki üc saat bekletmeden cok dayıyorum
Kilo alımı iyi
İsilik veya baska bişeyde yok

Anne babasında alerji ve:veya egzaması olan varsa cocuktada muhakak oluyormus bende her ikiside var maalesef
Umarım cıkmaz kısa vadede bişeyi

Benimkinin doydum tamam emmiyim hissi yok
Emmeye devam ediyor ediyor sonra lönk diye birden kusuyor hepsini
Orda benim hatam işte cocuk tok biliyorum yinede aman oyalayamıyorum diye dayıyorum memeyi
Hep aksamları öyle bir kerede topluca bolca kusuyor
Aşırı aglaması yok ama kucakta dolanıcak sürekli sırtı bana dönük sekilde etrafı izleyecek
Kaka sıklıgı artık günde 2-3
Özellikle gece 3-5 arasıda mutlaka bi kere yapıyor

Kan alıp alerji testi yapıyorlarmış ondada cıkmıyor mu

Kanguru diyorum baska bişey demiyorum benim kurtarıcım oldu en azından ellerim serbest :)

c
Kan alıp alerji testi yapıyorlarmış ondada cıkmıyor mu
çıkmıyormuş çok küçük oldukları için
ben büyük kızıma deride olanı da yaptırmıştim benim kendi kanım AB + bebegim de AB+
büyük kızım A+ o bunun gibi cildi alerjik değil bunun kadar kusmuyordu fakat aglama krizleri ve uykusuzluk vardı
bunun cildi alerjik ve kusması var
nadiren yeşil
dokunan alerjisi olan bişey yedim mi de gürültülü kaka yapma oluyor
york test diye bişey yaptırmıştim yillar önce kandan
kanım amerika ya gitmişti falan
hatts onu yaptırmayı bile düşündüm ama henüz çok minik oldukları için doğru olmazmış

bu arada kızlar demeyi unuttum
deniz ürünleri yasak bana
ve ben gecenlerde 2 tane yedigim balıktan biri olan levrek diğeri somon olan balıkları denedim hakkaten alerjisi var

saat 5den bu yana 3. kakası. 1 kez de sabah yapmıstı 4. yatmadan da yapar 5.
hayır bide anlamadığım her gece uyumadan güzelce bosaltıyor bagırsakları gece 1 kez emiyor ve sabah yine yapıyor. 1 kez emmeyle o kadar kaka nasıl oluyor yahu aklımda deli sorular

Maşallah bende sütüm yetmiyormuya baglıyorum bazen sonra kakalı bezler idrarlı bezlerle kendime geliyorum yapmadımı ahh beslememişim cocugu diye psikopata baglıyorum
Günde bi kerede mutlaka tasırıyor banyoda bir kova ona tahsis edildi artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…