Goon denemedim molfixten memnundum ama o da bu ara sizdiriyor tek sizdirmayan prima iceriginden dolayi istememistim ama prima pamperstan cok memnun kaldim devam edicem sanirimHem prima hem goon hem molfix deneyen var mı?
bizim de uykularımız düzenli extra bi sıkıntısı yoksa atak haftası vs gibi. gece uykumuz masallah güzel, gündüz de güzel. aslında bakarsan ben düzen oturtmadım onun düzeni böyleydi. hatta o beni kendi düzenine alıştırdı sıpa. mesela gece 24 sularında gece uykusuna geçiyor mutlaka hiç şaşmaz. hani 11 falan değil asla. ben bunu değiştirmek için gerçekten sabırla çabaladım. ama yok yok uyumuyor. denemediğim şey kalmadı. akşam uyutmadım erken uyusun diye yok. banyo yaptırdım sıcak suyla yağla masajlar yaptım yok. yürüyüslere cıktık yorduk onu yok. hep 12de uyudu. hatta doktora “bu çocuk saati nerden biliyor” demisligim varYa kızlar farkındaysanız hepimiz aynı şeylerden şikayet ediyoruz. Az uyuyor kısa süreli uyuyor uykuya zor dalıyor ağlama krizine giriyor vs vs. Demek ki bebeklerin doğalı bu yaaahayır biri ikisi hadi üçü böyle olsun buraya yazanların %90 ının öyle olmaması lazım o zaman dimi ama
var mi bizim uykumuz düzenli sıkıntımız yok vs diyen?
Gonca bizimkisidoktor kimdi central demi ??
benimki gaviscondansa gastrotuss baby dedi yukaridaki listeyi de o verdi
bir-kac doz verdim yolculuk öncesi v.s.
Pusette de koya koya alisti once 5 dk sonra 10 dk..derken simdi gunduz uykularini onda yapiyor kisa kisa..tinylove almistim anakucagi nefret ediyo yatmiyoIllaki sekteye ugrayacktir hatta bazi geceler tutuyor huysuzlugu ama genel olarak rutini bu oldu..bazen ozeniyorum bende annemle koyun koyuna uyurdum yirtiniyo besie koyuyorum ses yok..buyusunde biraz neler yapicam
Solomom aldım benhangi marka modeli aldın canım? Ya ergonomik olanlar aşırı pahalı o kadar para veremem normal olanın da Bi zararı olur diye almadım. Bir de kangurularda yüzü dışa dönük kullanmak riskli yüzü bize bakacak şekilde kullanılmalı öyle durmayı da pek sevmiyor bizimki yüzü dışarı bakacak izleyecek her şeyi
Benimkinin 7. Gunu bitti. Gece yapmqzsa yarin 8. Gune donuyoruz kakada. Doktora sordum mudahale etmeyelim dedi. Zeytinyagi icir dedi icirdim yok daha bakalim bekliyoruz.Bizim yine 3.gun yine kaka yokfitille mi yapacak hep anlamadim..doymuyomu niye kaka yapmiyo bu cocuk ya
Benimki de sikilinca sinirlenince sacini cekiyor. Bazen emerken de yakaliyor sacini. Ben cok sorun etmedim. Sol el hep kafada sac yoluyor.Evet uzun zaten baya saçlı doğduKıyamam ki kestirmeye ya bi hafta kadar gözlemlicem belki geçicidir ya da acıdığını fark etsin çekmesin saçını
Benimkinin kanda yapilan alerji testi sinirda cıktı. Coxuk doktorumuz deri testi yaptirmamizi da onerdi.ah ben de hastaneden geldim deli gibi yer fıstığı kuruyemisler v.s. yiyorum dedigin gibi çocuk çıldırıyordu yer fıstığıni hatta genel olarak fıstık badem ceviz
yemesen iyi olur
bugün misafirlikte sucuk yedim kahvaltıda biraz farklı baharatliydi ve şuan uyuyamıyor sürekli gazı var
parça parça kaka yapiyor
parlak kakayi da doktor dedi
malum şuan alerji testi de doğru yanit veremiycek kadar küçükler
bu donelerden hareketle bi çıkarım yapmak durumundayız
doğrudan yememeye biliriz bazı seyleri
Ben demiştim canım gözleri şaşı yapıyor burnuna bakmaya çalışıyor diye.yapma kizim dedikce bilirmis gibi daha cok yapiyor:)elini ağzına götürüyor bazen isabet ettiremiyor:))Bir de gecen kim demisti burnuna bakiyor diye sabah bizimkide kesfetti sasi olmus bir baktim uzun uzun burnuna bakmaya calisiyor bir de cok fena el emiyoruz bakip bakip agzina goturuyor cokcokkkk emiyo emzigi atip emiyo hattacok komik ya
Evet bence de zamanla düzelecek. Erik iyi fikirmiş. Anneannemde 1 çay kaşığı ıhlamur ver diyordu ama denemeye cesaret edememiştim.Canım benim ortanca kızım da sürekli kabızdı. Sadece anne sütü alıyordu ama bazen 10 gün oluyordu kakasını yapana kadar. Gastroentolog tedavi başladı. Duphalac veriyorduk. 1 çay kaşığı, önce 2’ye sonra 4’e çıktı yine değişen birşey olmadı. Kafayı yemek üzereyken gastroentolog kolonoskopi yapalım dedi benim ipler orada koptu.
İstanbul’da Nesim Eskinazis diye bir doktor var. Çok tecrübeli bir adam. Ona götürmeye başladık. 4,5 aylıktı kızım. Bana düzelecek dedi. Organik mürdüm eriği bulacaksın. Her defasında taze püre yapacaksın. Önce 1 çay kaşığı ver, sonra ikiye çıkar dedi. Aynen dediği gibi yaptık ve bir hafta sonra kendiliğinden yapmaya başladı. 2 hafta sonra da eriği falan bıraktık.
4,5 ay erik için erken biliyorum ama içeriği şeker yükü olan duphalac’tan daha masum geldi bana ve en önemlisi işe yaradı. Ha bu arada ortanca kızımın sindirim sistemi yavaş çalışır. Günde bir kez aynı saatte kaka yapar, kaçırdın mı yandın. 2-3 gün kabız olur. Demem o ki mutlaka düzelir. Sadece biraz zaman lazım.
Çok sağol canım. Biz de gündüz uykuları çok düzensiz daha doğrusu gündüz uykusu diye bişey yokTabi.. 8de banyosunu yapmis oluyo..( erken gibi gelebilir ama bebekelr icin erken uyutmayi oneriyorlar saat ne kadar uzarsa o kadar yorgun duseer ve uyumaz yada uyanirmis,gec uyusunda uyanmasin mantigi bebislerde yok yani.) Bazen 9a dogru uyuyo ama en fazla 9a sarkiyo(burda 10 oldu bazen )
Yanii 8de uyutuyorum 2de uyaniyo besleyip yatiriyorum 4te veya 6da kalkiyo sabah yine besliyorum.8de babayla kalkiyoruz 9a kadar besliyorum 9dan sonra muhakkak uyutuyorum 12de bir uyku daha..2 ds bir uyku daha..5ten sonra uyutmuyorum..elimde soylede bir tablo var belki isime yarar
Biz de aynı. Gece biraz daha uzun uykulari ama gündüz on onbes dk da bir gidip pispisliyorum ya da tekrar salliyiyorum böylelikle birbucuk iki saat oluyo uykusu belki daha az.Ya kızlar farkındaysanız hepimiz aynı şeylerden şikayet ediyoruz. Az uyuyor kısa süreli uyuyor uykuya zor dalıyor ağlama krizine giriyor vs vs. Demek ki bebeklerin doğalı bu yaaahayır biri ikisi hadi üçü böyle olsun buraya yazanların %90 ının öyle olmaması lazım o zaman dimi ama
var mi bizim uykumuz düzenli sıkıntımız yok vs diyen?
Ben hepsini denedim. Molfiksin lastik kismi bacaklarda iz yapti. Ben goon cuyum. Yumusak memnunum. Prima elimdeki paket bitince almayacagim. Dogumdan once alip koymuatum eve son paketi actim. Premium care kullandim primayi. Goon premium kullaniyorum.Hem prima hem goon hem molfix deneyen var mı?
Benimki de avizeyle aşk yaşıyor, pek de süslü boş taşlı bir avizemiz varBu arada gülce tavana ve avizelere cok gulmeye basladi chicconun büyülü yildizlar dönnencesini aldim projektorlu bakalim oyalicakmisevecekmi..her aldiigimi heyecanla deniyorum sonuc hüsran oluyor minimalist kizim benim
4 gün doldu az önce fitille yaptırdık
Ben bu sabah zeytinyagi verdim ilk kez. 7. Gunde vermis oldum. Benimki anne sutu aliyor. Mamayi arttirdiysan ondan da yapamamis olabilir. Sen cok mama drgistirdin. Istersen artik tek cesit ver her kabiz olduginda mama degistirme. Doktor konusinda da tek bir doktora takip ettir. Doktor degistirdikce doktorlarin gorusleri de farkli oluyor. Az ilac veren bi doktor bulup onu takip et. Yoksa her yigidin yogurt yiyisi farkli.4 gün doldu az önce fitille yaptırdıkÇok kıvrandı yavrum uyku uyuyamaz oldu, şurup işe yaradı demiştik ama sıkı kez yapabildi onunla sadece. Bu ara mamayı arttırmıştım bir öğün fazla verdim ondan mı acaba, bebelac gold nutrikonfor denicem bu sefer, memnun olanlar var. ShinSeGi de bizim gibi uğraşıyordu.
Hem prima premium, hem molfix in 2 çeşidi hem sleepy'nin 2 çeşidini denedim. Kesinlikle molfix pure&softHem prima hem goon hem molfix deneyen var mı?
Hep öyleydi aslındaartık kakalı bezlerden çok çişli bezleri önemli değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?