Hem prima hem goon hem molfix deneyen var mı?
Goon denemedim molfixten memnundum ama o da bu ara sizdiriyor tek sizdirmayan prima iceriginden dolayi istememistim ama prima pamperstan cok memnun kaldim devam edicem sanirim

bizim de uykularımız düzenli extra bi sıkıntısı yoksa atak haftası vs gibi. gece uykumuz masallah güzel, gündüz de güzel. aslında bakarsan ben düzen oturtmadım onun düzeni böyleydi. hatta o beni kendi düzenine alıştırdı sıpa. mesela gece 24 sularında gece uykusuna geçiyor mutlaka hiç şaşmaz. hani 11 falan değil asla. ben bunu değiştirmek için gerçekten sabırla çabaladım. ama yok yok uyumuyor. denemediğim şey kalmadı. akşam uyutmadım erken uyusun diye yok. banyo yaptırdım sıcak suyla yağla masajlar yaptım yok. yürüyüslere cıktık yorduk onu yok. hep 12de uyudu. hatta doktora “bu çocuk saati nerden biliyor” demisligim var bende alıştım artık kendime aksamları dar etmek yerine 23.00a kadar kucakta orda burda eğleniyoruz sarkılar vs. kısa sekerlemeler yapıyo. 23.00 gibi odaya geçiyoruz soyup biraz oynasıp altını alıp pijamalarını giydiriyorum. güzelce (yarım saat kadar) doyurup gazını cıkarıp uyutuyorum. ne o uykuya direniyor ne de ben yoruluyorum. böyle o daha mutlu. erken odaya aldığım zaman mutsuz ve huysuz bi cocuk oluyor cok ilginc gercekten. bu arada doktorun bana cevabı “kolik” oldu kolik değiiiiiiil

Bu arada gülce tavana ve avizelere cok gulmeye basladi chicconun büyülü yildizlar dönnencesini aldim projektorlu bakalim oyalicakmi sevecekmi..her aldiigimi heyecanla deniyorum sonuc hüsran oluyor minimalist kizim benim

Bir de gecen kim demisti burnuna bakiyor diye sabah bizimkide kesfetti sasi olmus bir baktim uzun uzun burnuna bakmaya calisiyor bir de cok fena el emiyoruz bakip bakip agzina goturuyor cokcokkkk emiyo emzigi atip emiyo hatta cok komik ya

doktor kimdi central demi ??
benimki gaviscondansa gastrotuss baby dedi yukaridaki listeyi de o verdi
bir-kac doz verdim yolculuk öncesi v.s.
Gonca bizimkisi
İlaç vermedi ben gaviscon verebilirmiyim diye sordum oda cok rahatsız oluyorsa o zaman ver ama kilo kaybı yok her emme sonrasıda yapmıyor gerek yok olabildigince dedi

Bende joienin otomatik titresimli ana kucağını aldim salonda süs olarak duruyor bebis benim titresimi seviyor hem titriyor hem sallaniyor kucakta sevmiyo ana kucagini yada tek yatmayi yapisigiz simdilik. Inşallah sizin gibi alışırız pusete bizde ya çok cazgır almayınca ağlıyor bazen oyalamıyorum bu kez ugunuyor hemen korkarak alıyorum cadiyi

Solomom aldım ben
Yüzü bana bakıyor evet ama yana döndürüp her yeri görüyor etrafı izliyor
Eger tiksinmezsen letgodan falan ikinci ellerine bakabilirsin pahalı geliyorsa

Bizim yine 3.gun yine kaka yok fitille mi yapacak hep anlamadim..doymuyomu niye kaka yapmiyo bu cocuk ya
Benimkinin 7. Gunu bitti. Gece yapmqzsa yarin 8. Gune donuyoruz kakada. Doktora sordum mudahale etmeyelim dedi. Zeytinyagi icir dedi icirdim yok daha bakalim bekliyoruz.

Evet uzun zaten baya saçlı doğduKıyamam ki kestirmeye ya bi hafta kadar gözlemlicem belki geçicidir ya da acıdığını fark etsin çekmesin saçını
Benimki de sikilinca sinirlenince sacini cekiyor. Bazen emerken de yakaliyor sacini. Ben cok sorun etmedim. Sol el hep kafada sac yoluyor.

Benimkinin kanda yapilan alerji testi sinirda cıktı. Coxuk doktorumuz deri testi yaptirmamizi da onerdi.

Bir de gecen kim demisti burnuna bakiyor diye sabah bizimkide kesfetti sasi olmus bir baktim uzun uzun burnuna bakmaya calisiyor bir de cok fena el emiyoruz bakip bakip agzina goturuyor cokcokkkk emiyo emzigi atip emiyo hatta cok komik ya
Ben demiştim canım gözleri şaşı yapıyor burnuna bakmaya çalışıyor diye.yapma kizim dedikce bilirmis gibi daha cok yapiyor:)elini ağzına götürüyor bazen isabet ettiremiyor:))

Evet bence de zamanla düzelecek. Erik iyi fikirmiş. Anneannemde 1 çay kaşığı ıhlamur ver diyordu ama denemeye cesaret edememiştim.

Çok sağol canım. Biz de gündüz uykuları çok düzensiz daha doğrusu gündüz uykusu diye bişey yok onu da bi oturtmak lazım, artık 4.ayın içine giriyoruz. Benim kız 12-1 de gece uykusuna geçiyordu, 10a çekmeye başladım insallah zamanla 9 olur.

Biz de aynı. Gece biraz daha uzun uykulari ama gündüz on onbes dk da bir gidip pispisliyorum ya da tekrar salliyiyorum böylelikle birbucuk iki saat oluyo uykusu belki daha az.

Hem prima hem goon hem molfix deneyen var mı?
Ben hepsini denedim. Molfiksin lastik kismi bacaklarda iz yapti. Ben goon cuyum. Yumusak memnunum. Prima elimdeki paket bitince almayacagim. Dogumdan once alip koymuatum eve son paketi actim. Premium care kullandim primayi. Goon premium kullaniyorum.

Bu arada gülce tavana ve avizelere cok gulmeye basladi chicconun büyülü yildizlar dönnencesini aldim projektorlu bakalim oyalicakmi sevecekmi..her aldiigimi heyecanla deniyorum sonuc hüsran oluyor minimalist kizim benim
Benimki de avizeyle aşk yaşıyor, pek de süslü boş taşlı bir avizemiz var bi de burda bi arkadaş söylemişti gölgeleri seviyorlar diye, dün akşam yere yatırdım ışıkları kapattım el feneri ile tavana gölge şekilleri yaptım bayağa hoşuna gitti.

Kaka durumunuz ne alemde bizim gibi baska olan var mi ya 4.güne giriyoruz yine limelemon
4 gün doldu az önce fitille yaptırdık Çok kıvrandı yavrum uyku uyuyamaz oldu, şurup işe yaradı demiştik ama sıkı kez yapabildi onunla sadece. Bu ara mamayı arttırmıştım bir öğün fazla verdim ondan mı acaba, bebelac gold nutrikonfor denicem bu sefer, memnun olanlar var. ShinSeGi de bizim gibi uğraşıyordu.

Ben bu sabah zeytinyagi verdim ilk kez. 7. Gunde vermis oldum. Benimki anne sutu aliyor. Mamayi arttirdiysan ondan da yapamamis olabilir. Sen cok mama drgistirdin. Istersen artik tek cesit ver her kabiz olduginda mama degistirme. Doktor konusinda da tek bir doktora takip ettir. Doktor degistirdikce doktorlarin gorusleri de farkli oluyor. Az ilac veren bi doktor bulup onu takip et. Yoksa her yigidin yogurt yiyisi farkli.
Ilk bebegimi mama ile buyuttum. Markette satilan bebelac mamalardan alip vermostik hep. Ozaman bebelac gold falan yoktu. 1 defa annem alip gelmis diye aotamil vermistim kutu bitwnw kadar. 1 haftada bitmisti zaten. Bebek o hafta tartida degismemesine ragmen tombik olmisti goruntude. Zatan aptamil ve bebelac ayni firmanin diye duymustum. Mama vermek zorunda kalirsam sma vermeyi dusunuyorum. Cocuk doktorumuz bazi alerjilerin de kabizlik yapabilecegini soyledi. Dogumdan beri ayni doktorun takibindeyiz. 1 defa mecbir kalip ozelde 1 doktora goturdum cunku devlet hastanesindeki dr a randevusiz gidemiyorum.

artık kakalı bezlerden çok çişli bezleri önemli değil mi?
Hep öyleydi aslında
Doktor en basından beri bir hafta kaka yapmayabilir sorun değil vs diye telkinlerde bulunuyor
Ama işte alısmısız ya yapmasına yapmayınca aha bişey oldu diyorum
Artık sindirim sistemleri daha oturmaya baslıyor ondan azalıyor kakalı bez sayımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…