- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Biz verdik ıhlamuruEvet bence de zamanla düzelecek. Erik iyi fikirmiş. Anneannemde 1 çay kaşığı ıhlamur ver diyordu ama denemeye cesaret edememiştim.
İki kere gün aşırı kendisi yapmıştı sevinmiştim ama şimdi yine yapamadı 3. Güne döndük biz de.4 gün doldu az önce fitille yaptırdıkÇok kıvrandı yavrum uyku uyuyamaz oldu, şurup işe yaradı demiştik ama sıkı kez yapabildi onunla sadece. Bu ara mamayı arttırmıştım bir öğün fazla verdim ondan mı acaba, bebelac gold nutrikonfor denicem bu sefer, memnun olanlar var. ShinSeGi de bizim gibi uğraşıyordu.
Ben cerrahın önerisi üzerine 2güne bir lavman kullanıyordum ya hani. Bugün 4.yü uyguladım. Lavmanı sıkmamla yapması bir oluyordu. Ama bu Sefer bekle bekle nohut kadar anca yaptı. Masaj yaptım ama Gerisi gelmedi. Çocuğun içinde birşey yok demekki bünyesi bu diyorum. 5.lavmandan sonra bir süre ara verip gözlemlicem bakalım kaç günü bulucak.İki kere gün aşırı kendisi yapmıştı sevinmiştim ama şimdi yine yapamadı 3. Güne döndük biz de.
Mazeret iznini kullan 10 gun de. Eger kullanmadiysan. 2 hafta 2 haftadir. Ocakta yenilenecek nasil olsa.Benim raporlar bitiyoröğretmenim.
3 hafta erken doğum olmuştu onu da bilemedik aktariliyormuş aslında sonraya.1 defa heyet raporu aldım 10 gun sağlık ocağından aldim.Pzts bitiyor.2.döneme kadar ücretsiz izin alıcam 2 ay.Keşke devlet 2 yaşina gelene kadar izin verse.hiç hazır değilim işe başlamaya yaAnnem bakacak kızıma. sanirim yarım gün çalışırım ama yine de hiç içimden gelmiyor.keşke tüm yılı kapatsam ama maddiyat olarak durumumuz elvermez hayırlısı artık idare edeceğiz.Bir tek ben miyim diye teselli ediyorum kendimi
Yalniz değilsin malesef. Benim de iznim 2 Hafta sonra 6 aralıkta bitiyor. 5 gün rapor alicam. 10 gun de iznim var. 2 ocakta başlamam gerekiyor bi şekilde. Ve heyet meyet de alamam iş yerinde sıkıntı olur. Işte öyle 3 çocuk 5 çocuk istenmesi güzel de böyle kolay olmuyo o işler...Benim raporlar bitiyoröğretmenim.
3 hafta erken doğum olmuştu onu da bilemedik aktariliyormuş aslında sonraya.1 defa heyet raporu aldım 10 gun sağlık ocağından aldim.Pzts bitiyor.2.döneme kadar ücretsiz izin alıcam 2 ay.Keşke devlet 2 yaşina gelene kadar izin verse.hiç hazır değilim işe başlamaya yaAnnem bakacak kızıma. sanirim yarım gün çalışırım ama yine de hiç içimden gelmiyor.keşke tüm yılı kapatsam ama maddiyat olarak durumumuz elvermez hayırlısı artık idare edeceğiz.Bir tek ben miyim diye teselli ediyorum kendimi
Süt izinlerüni toplu kullansan ?Benim raporlar bitiyoröğretmenim.
Ya lavman da feci bişeyBen cerrahın önerisi üzerine 2güne bir lavman kullanıyordum ya hani. Bugün 4.yü uyguladım. Lavmanı sıkmamla yapması bir oluyordu. Ama bu Sefer bekle bekle nohut kadar anca yaptı. Masaj yaptım ama Gerisi gelmedi. Çocuğun içinde birşey yok demekki bünyesi bu diyorum. 5.lavmandan sonra bir süre ara verip gözlemlicem bakalım kaç günü bulucak.
İlgisi var mı anlamadım henüz ama Akşam uykuya geçişleri çok kötü oldu saatlerce uğraşıyorum uyuyor 5dk sonra uyanıyor. Kol sırt bacak perişanım
Yok kiz. Normal bizim giydigimiz gibi mont kumas8ndan tulum dikmisler bebeklere. Ondan iste astronot dedikleri. Benim kizda kullandigim yumussk pelus gibiydi ama pelus degildi. Ic astari pamuk. Hic battaniyesiz o tulumu giydirip, bebek arabasinin kemerini de takip geziyorsun. Benim oglanin tulumunun ici polar cok terletti. Pembe demeyip kizinkini giydirecegim. Esim olmqz diyor. Oglana kiz tulumu mu giydirilirmis. Ama mis gibi tulum sicasik ve pamuklu. Kanzdan almistim. Simdi kanz yok.Astronot tulumlar konuşulmuştu kaçırdım. Kar tulumu mu aldınız?
Ben de dayanamayip 4. 5.gun veriyorum fitili napiyim cok huzursuz oluyo bizimki mama alirken duzenli yapiyordu hala mama versem yapar ama gunde 1 yada 2 kez mama vermeye basladigimdan beri yok bende hep doymuyormu acaba diye dusunuyorumBen bu sabah zeytinyagi verdim ilk kez. 7. Gunde vermis oldum. Benimki anne sutu aliyor. Mamayi arttirdiysan ondan da yapamamis olabilir. Sen cok mama drgistirdin. Istersen artik tek cesit ver her kabiz olduginda mama degistirme. Doktor konusinda da tek bir doktora takip ettir. Doktor degistirdikce doktorlarin gorusleri de farkli oluyor. Az ilac veren bi doktor bulup onu takip et. Yoksa her yigidin yogurt yiyisi farkli.
Ilk bebegimi mama ile buyuttum. Markette satilan bebelac mamalardan alip vermostik hep. Ozaman bebelac gold falan yoktu. 1 defa annem alip gelmis diye aotamil vermistim kutu bitwnw kadar. 1 haftada bitmisti zaten. Bebek o hafta tartida degismemesine ragmen tombik olmisti goruntude. Zatan aptamil ve bebelac ayni firmanin diye duymustum. Mama vermek zorunda kalirsam sma vermeyi dusunuyorum. Cocuk doktorumuz bazi alerjilerin de kabizlik yapabilecegini soyledi. Dogumdan beri ayni doktorun takibindeyiz. 1 defa mecbir kalip ozelde 1 doktora goturdum cunku devlet hastanesindeki dr a randevusiz gidemiyorum.
Mont kumaşından olanlar bazı yerlerde kar tulumu olarak geçiyorYok kiz. Normal bizim giydigimiz gibi mont kumas8ndan tulum dikmisler bebeklere. Ondan iste astronot dedikleri. Benim kizda kullandigim yumussk pelus gibiydi ama pelus degildi. Ic astari pamuk. Hic battaniyesiz o tulumu giydirip, bebek arabasinin kemerini de takip geziyorsun. Benim oglanin tulumunun ici polar cok terletti. Pembe demeyip kizinkini giydirecegim. Esim olmqz diyor. Oglana kiz tulumu mu giydirilirmis. Ama mis gibi tulum sicasik ve pamuklu. Kanzdan almistim. Simdi kanz yok.
Bencede bünye meselesi bizde bir seferinde gliserin kansuk uyguladığımda hemen kaka yapmamıştı , vücut kaka üretmemiş oluyor bazenBen cerrahın önerisi üzerine 2güne bir lavman kullanıyordum ya hani. Bugün 4.yü uyguladım. Lavmanı sıkmamla yapması bir oluyordu. Ama bu Sefer bekle bekle nohut kadar anca yaptı. Masaj yaptım ama Gerisi gelmedi. Çocuğun içinde birşey yok demekki bünyesi bu diyorum. 5.lavmandan sonra bir süre ara verip gözlemlicem bakalım kaç günü bulucak.
İlgisi var mı anlamadım henüz ama Akşam uykuya geçişleri çok kötü oldu saatlerce uğraşıyorum uyuyor 5dk sonra uyanıyor. Kol sırt bacak perişanım
Bana da ablamdan kanz tulum geldi ,dışı peluş içi pamuk sütlü kahve rengi, gerçekten harika bu tarz şeyleri unisex almak çok mantıklı , ama bence de pembe giysin ne olacakYok kiz. Normal bizim giydigimiz gibi mont kumas8ndan tulum dikmisler bebeklere. Ondan iste astronot dedikleri. Benim kizda kullandigim yumussk pelus gibiydi ama pelus degildi. Ic astari pamuk. Hic battaniyesiz o tulumu giydirip, bebek arabasinin kemerini de takip geziyorsun. Benim oglanin tulumunun ici polar cok terletti. Pembe demeyip kizinkini giydirecegim. Esim olmqz diyor. Oglana kiz tulumu mu giydirilirmis. Ama mis gibi tulum sicasik ve pamuklu. Kanzdan almistim. Simdi kanz yok.
Doymayinca cok aglar. Doyuyordur merak etme. Benumki de 5 dk bazen 10 dk emyor. Bende doymadi dite endiseleniyoyum ama cene kaslari cok guclendi. Yeni dogdugu zaman doktor, 10 dakikada memenin yuzde 90ini bosaltir demistu. Simdi emdigi memeyi sagiyorym cidden bosaltmis 10 dakikada. Diger memeyi sagdim baya sut cikti. Oradan anladim doydugunu. Fitil demedi bana dr. Evde de fitil yok zaten. Zeytinyagi verecegim bugun de. Gece yapmadi. 8 gun oldu bugun. Ablasi 9. Gun yapmisti. Belki yarin yapar.Ben de dayanamayip 4. 5.gun veriyorum fitili napiyim cok huzursuz oluyo bizimki mama alirken duzenli yapiyordu hala mama versem yapar ama gunde 1 yada 2 kez mama vermeye basladigimdan beri yok bende hep doymuyormu acaba diye dusunuyorum
Hadi bakalım hemen iyileşir inşallahAy birazdan sunnet olacak yavrum
Bence doymamaktan degil. Oğlum sadece anne sütü içerken günde 2-3 kez kaka yapiyodu. Şimdi günde bir kez sadece mama verdiğim ogunden sonra yapıyo mesela. Mamayi biraksak bizim de öyle olacak heraldeBen de dayanamayip 4. 5.gun veriyorum fitili napiyim cok huzursuz oluyo bizimki mama alirken duzenli yapiyordu hala mama versem yapar ama gunde 1 yada 2 kez mama vermeye basladigimdan beri yok bende hep doymuyormu acaba diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?