Yaparken yada sonrasında ağlamıyor ama o an kendisini meşgul etmek için elini yumruk yapıp yalıyor. Sonrasında bayaa emip uyuyor. Son kutu zaten başka yok. Ben fitili koyamadım ikinci denemede. Girmedi Çok stres oldum zarar vericem diye. Lavman daha kolay yapımı. Bunu san yaptıktan sonra bir süre müdahale etmicem bakalım kaç günü bulucak. Çok gecikirse gastroentrolojiye yol görünür

Ay birazdan sunnet olacak yavrum
Hayırlı olsun. Hiç korkma sadece ilk çişini yaparken zorlanacak ağlayacak bayaa ama sen sakin ol. Ben panik olmuştum ağladığında. Alıp memeye koyunca söylene söylene emdi sakinleşti. Her bez açışında doktorun yapman için masaj önerecek. Onu sakın ihmal etme yeter. Geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim. Ilk geldiginde cok agliyordu. Emzirdim az once uyudu. Daha eve gitmemize izin vermediler. Bilgilendirme yapacaklarmis. Kac gunde iyilesti seninki?

Asıl 7-8 sefer kaka yapmışsa sütün yarıyor demektir

Ne kadar sürdü ağrısı yani kaç günde toparlandı? Ben cesaret edemedim henüz sünnete

Kızlar, bebeğinin eli sürekli ağzında olanlar, bu sabah resmen yüreğime indi! Sabah 7.30'da uyandım, mete mıkırdanıyodu, baktım yine elini ağzına sokmaya başladı. Kalktım, öncesinde altını değiştirmek istedim. Altını açıyodum tam, yine eli ağzında tabi bi kusturdu kendini, kafasını yana da çeviremedi bir anda nefessiz kaldı vücudu öyle bi kasıldı ki, hayatımın şokunu yaşadım, hemen ters çevirdim eşime seslendim, allahtan sadece bi anlık bi şeydi ama ya uykusunda olsaydı, ya ben uyuyor olsaydım diye resmen inme indi bana. Dikkatli olun nolur, allah korusun yavrularımızı

2 cocukla nasil yasanir bilemiyorum yasamafigim icin. Ama ben dr tek cocukla istanbulda yalnizim. Su an calismiyorum ama calismamak da zor geliyor bana alismisim kendi parami kazanmaya boyle cok zorlaniyorum. Ama calisirsam da cocugumu nereye veririm naparim hic bilmiyorum.
Sen bol bol dua et. Ben cok inanmazdim ama dogumdan beri surekli dua ediyorum ve beni guclendirdigine inaniyorum. Allah mutlaka verir bir çözümünü. Nasil olur bilmiyorum ama kendini yormamaya calis firsat buldukca uyu. Uykusuzluk tahammulsuzlugumuzu arttiriyor. Buyuk oglunla bol bol konus. Onun da kucuk de olsa yardim etmesini iste. Oglun kac yasinda bilemiyorum ama ben 10 yasimdayken kardesim dogmustu. Annemin davranislarini dusunerek bunlari oneriyorum :)
Bu arada o mukuslu kaka bizde de oluyor. Dusundugun gibiymis. Burnu tikali oldugu icin kaka yoluyla da cikabiliyormus sumukler. Doktor bize boyle soylemisti. Israrla her gidisimde sordum o da ısrarla kan gormedikce sorun yok dedi bana

Cok gecmis olsun. Aman Allah korusun insallah bir daha yasamazsin boyle bir sry, hicbirimiz yasamayiz

Ay geçmiş olsun canım
Elini o kadar içeriye kadar götürüyor mu ?
Benim kızımda uykusunda çok geriniyor yüzünü çizip ağlıyor uyandırıyor kendini , uykuya geçerken eldiven giydiriyorum o yüzden , çünkü fazla geriniyor

Cok gecmis olsun. Allah butun bebeklerimizi korusun

Evet evet baya elini emiyo, dün de öğürmüştü zaten ama bu sabah yaşadığım şeyde şok geçirdim resmen. Offf aynı metehan, o da öyle yüzünü çiziyo, kafasına vuruyo daaan diye saçını çekiyo vs. Ben de ellerini battaniye ile sıkıştırıyorum yanlardan, bu sefer de niye o eller serbest değil diye ağlıyor. Sonuç: asla uyumuyor :)))
Allah hepimizin evladını korusun, bugün yaşadığım şeyi hiçbir anne yaşamasın

Alıştırmasaydım iyiydi ama benimki omuzda uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor

Allah korusun doktor reflü yatağı varsa kusmasınds korkmayın dedi ana geçen bizimki de öyle kustu
Biz yaptik bakalim. Yapana kadar cok stres. Iyilessin cabucak da gelmis gitmis olsun
Çok geçmiş olsun biz de sağlıklı bir şekilde yaptırırız güzelce atlatırız inşallah

Aminn, teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun, inşallah kolay toparlanır. Biz de 1-2 ay içinde yaptırmak istiyoruz. Ben korkuyorum biraz bakımı için falan. Galiba onu eşime yaptırırım bence beceremem gibi. Yine de ilerleyen günlerde süreçten bahsedersen sevinirim :)

Biz yaptik bakalim. Yapana kadar cok stres. Iyilessin cabucak da gelmis gitmis olsun
Bir de bir şey merak ettim. Hani derle ya bebekleri çok küçükken sünnet ettirin acı hissetmezler falan. Ben acı hissetmediklerine inanmıyorum öyle olsa aşılarda öyle ağlamazlar. Sormak istediğim şu; illaki uyuşutmuşlardır, operasyon sırasında ağladı mı?

Kızlar gündüz uykuları çok çok azaldı. Kesintisiz bir saat anca uyuyor. Büyüdükçe gündüz uykuları azalıyor mu ki? Bir de dün tam yatırdım sebepsiz yere dudağını büzerek ağladı hüzünlü hüzünlü ki hiç öyle içli ağlamazdı içim gitti. Bir yerde okumuştum bebekler bu aylarda anne karnında olmadıklarının farkında oluyormuş ve o yüzden ağlayarak uyanıyormuş ne kadar doğru bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…