Ayy hadi hemen iyileşir inş paşacıkAy birazdan sunnet olacak yavrum
Yaparken yada sonrasında ağlamıyor ama o an kendisini meşgul etmek için elini yumruk yapıp yalıyor. Sonrasında bayaa emip uyuyor. Son kutu zaten başka yok. Ben fitili koyamadım ikinci denemede. Girmedi Çok stres oldum zarar vericem diye. Lavman daha kolay yapımı. Bunu san yaptıktan sonra bir süre müdahale etmicem bakalım kaç günü bulucak. Çok gecikirse gastroentrolojiye yol görünürYa lavman da feci bişeyaslında onun yerine fitil kullansan daha iyi değil mi? Ben bi kere lavman yaptım kendime bsğırsaklatımda buz gibi akışını hissettim sonra feci ishal olmuş gibi bir ağrı ile tuvaletten çıkamadım
Insallah canim, uyuyor simdi bakalim cok sorun olmaz insallah sonrasinda.Ayy hadi hemen iyileşir inş paşacık
InsallahHadi bakalım hemen iyileşir inşallah
Hayırlı olsun. Hiç korkma sadece ilk çişini yaparken zorlanacak ağlayacak bayaa ama sen sakin ol. Ben panik olmuştum ağladığında. Alıp memeye koyunca söylene söylene emdi sakinleşti. Her bez açışında doktorun yapman için masaj önerecek. Onu sakın ihmal etme yeter. Geçmiş olsunAy birazdan sunnet olacak yavrum
Cok tesekkur ederim. Ilk geldiginde cok agliyordu. Emzirdim az once uyudu. Daha eve gitmemize izin vermediler. Bilgilendirme yapacaklarmis. Kac gunde iyilesti seninki?Hayırlı olsun. Hiç korkma sadece ilk çişini yaparken zorlanacak ağlayacak bayaa ama sen sakin ol. Ben panik olmuştum ağladığında. Alıp memeye koyunca söylene söylene emdi sakinleşti. Her bez açışında doktorun yapman için masaj önerecek. Onu sakın ihmal etme yeter. Geçmiş olsun
Asıl 7-8 sefer kaka yapmışsa sütün yarıyor demektirKilo alımını etkiliyormu kaka yapmaması ?
Bizim kız bi ara neredeyse günde 7-8 sefer yapıyordu
Büyüklerimiz hep sütün yaramıyor kilo almayacak vs diyorlardı
Acaba gercekten etken mi merak ediyorum mesela aylık ortalama ne kadar kilo alıyor
Ne kadar sürdü ağrısı yani kaç günde toparlandı? Ben cesaret edemedim henüz sünneteHayırlı olsun. Hiç korkma sadece ilk çişini yaparken zorlanacak ağlayacak bayaa ama sen sakin ol. Ben panik olmuştum ağladığında. Alıp memeye koyunca söylene söylene emdi sakinleşti. Her bez açışında doktorun yapman için masaj önerecek. Onu sakın ihmal etme yeter. Geçmiş olsun
2 cocukla nasil yasanir bilemiyorum yasamafigim icin. Ama ben dr tek cocukla istanbulda yalnizim. Su an calismiyorum ama calismamak da zor geliyor bana alismisim kendi parami kazanmaya boyle cok zorlaniyorum. Ama calisirsam da cocugumu nereye veririm naparim hic bilmiyorum.kızlar sizin mesajları okuyunca şimdi işkillendim ya aklıma takıldı benim minnoşta da mı alerji var acaba diyekilo alımı güzel maşallah. öyle aşırı bir huysuzluk vs yok Kusma yok ama uykuya geçiş çok zor bir de kakası hep sarı ama ara ara mukus oluyor. İlk oğlumdan gaz da kakada mukus yapar diye biliyordum. Hatta bugün sırf jöle gibi mukus dolu bir kaka yaptı ama 2 gündür burnu çok tıkalı ve sümükleri yuttuğu İçin kakayla çıktı diye düşündüm. Hırıltı falan da oluyor. Kızarıklık vs de yok ama dudağının ucunda mercimek tanesinin yarısı kadar bir kuruluk var bilemedim valla doktora mı sormak lazım takip mi etmek lazım napsak
canım aynı işte bizim de 3 sene oldu. İzmiri çok seviyorum ama tam gurbet dedikleri şeyi yaşadım. Yeri geldi çocuğum hastalandı tek bir kapı bulamadım götürecek izin de alamadım işe beraber gittik geldik neler neler... Alıştım artık yavaş yavaş yalnızlığa. Sen İzmir’in neresindesin?
haklısın canım aynen öyle yetersizlik hissi bitiriyor insanı hele de büyük oğluma karşı onunla ilgilenemiyorum tahammülsüzleşiyorum diye bir de vicdan azabı ekleniyor. Çok teşekkürler desteğiniz için şimdi ilk günlere göre çok daha iyiyim şükür insan her şeye alışıyor gerçekten yeter ki sağlık olsun.
Cok gecmis olsun. Aman Allah korusun insallah bir daha yasamazsin boyle bir sry, hicbirimiz yasamayizKızlar, bebeğinin eli sürekli ağzında olanlar, bu sabah resmen yüreğime indi! Sabah 7.30'da uyandım, mete mıkırdanıyodu, baktım yine elini ağzına sokmaya başladı. Kalktım, öncesinde altını değiştirmek istedim. Altını açıyodum tam, yine eli ağzında tabi bi kusturdu kendini, kafasını yana da çeviremedi bir anda nefessiz kaldı vücudu öyle bi kasıldı ki, hayatımın şokunu yaşadım, hemen ters çevirdim eşime seslendim, allahtan sadece bi anlık bi şeydi ama ya uykusunda olsaydı, ya ben uyuyor olsaydım diye resmen inme indi bana. Dikkatli olun nolur, allah korusun yavrularımızı
Ay geçmiş olsun canımKızlar, bebeğinin eli sürekli ağzında olanlar, bu sabah resmen yüreğime indi! Sabah 7.30'da uyandım, mete mıkırdanıyodu, baktım yine elini ağzına sokmaya başladı. Kalktım, öncesinde altını değiştirmek istedim. Altını açıyodum tam, yine eli ağzında tabi bi kusturdu kendini, kafasını yana da çeviremedi bir anda nefessiz kaldı vücudu öyle bi kasıldı ki, hayatımın şokunu yaşadım, hemen ters çevirdim eşime seslendim, allahtan sadece bi anlık bi şeydi ama ya uykusunda olsaydı, ya ben uyuyor olsaydım diye resmen inme indi bana. Dikkatli olun nolur, allah korusun yavrularımızı
Biz yaptik bakalim. Yapana kadar cok stres. Iyilessin cabucak da gelmis gitmis olsunNe kadar sürdü ağrısı yani kaç günde toparlandı? Ben cesaret edemedim henüz sünnete
Cok gecmis olsun. Allah butun bebeklerimizi korusunKızlar, bebeğinin eli sürekli ağzında olanlar, bu sabah resmen yüreğime indi! Sabah 7.30'da uyandım, mete mıkırdanıyodu, baktım yine elini ağzına sokmaya başladı. Kalktım, öncesinde altını değiştirmek istedim. Altını açıyodum tam, yine eli ağzında tabi bi kusturdu kendini, kafasını yana da çeviremedi bir anda nefessiz kaldı vücudu öyle bi kasıldı ki, hayatımın şokunu yaşadım, hemen ters çevirdim eşime seslendim, allahtan sadece bi anlık bi şeydi ama ya uykusunda olsaydı, ya ben uyuyor olsaydım diye resmen inme indi bana. Dikkatli olun nolur, allah korusun yavrularımızı
Evet evet baya elini emiyo, dün de öğürmüştü zaten ama bu sabah yaşadığım şeyde şok geçirdim resmen. Offf aynı metehan, o da öyle yüzünü çiziyo, kafasına vuruyo daaan diye saçını çekiyo vs. Ben de ellerini battaniye ile sıkıştırıyorum yanlardan, bu sefer de niye o eller serbest değil diye ağlıyor. Sonuç: asla uyumuyor :)))Ay geçmiş olsun canım
Elini o kadar içeriye kadar götürüyor mu ?
Benim kızımda uykusunda çok geriniyor yüzünü çizip ağlıyor uyandırıyor kendini , uykuya geçerken eldiven giydiriyorum o yüzden , çünkü fazla geriniyor
Alıştırmasaydım iyiydi ama benimki omuzda uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyorKızlar merhabalar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum girip sayfayı açıp tam yazayım diyorum bişey çıkıyor hooop başa dönüyorum.
bahsettim mi bilmiyorum İzmirde yaşıyoruz ve burada kimsemiz yok kafama göre arkadaş da bulamadım bulduklarımın da hep kendine özel telaşları var eşimin de işi çok yoğun haliyle bi başıma çabalıyorum. Tüm bunlar yetmezmiş gibi eşimi 18 gün tatbikata gönderdiler kaldım mı 2 çocukla bir başıma. İlk günler her gün ağladım resmen birini uyutuyorum öbürü ağlıyor öbürü tamam desem diğeri durmuyor biri 3,5 yaşında biri 2 aylık kafayı yedim resmen. Büyük oğlum beni öyle gördükçe o kadar etkilendi ki yavrumher gün anne mutlu musun anne ağlamayacaksın dimi diye sormaya başladı. Sağlığımız yerinde olsun yeter ki diyorum şükrediyorum ama hiçbir şeye yetişemiyorum.
ufaklık 2 aylık oldu ama ne düzenli uykusu var ne de ben uyutmaya becerebiliyorum.
emzik asla almıyor, sallanmaya gelemiyor, bebek arabasında durmuyor, memede doyduğu an kesinlikle tekrar veremiyorum ve haliyle uyutmak imkansız.Genel olarak sakin bir bebek ama uyutmak imkansız öyle duruyor uyutmazsam tüm gün.Tam uyutuyorum hiçbir neden yokken ne gazı var ne başka bişeyi birden açıyor gözünü. her şey tekrar başa sarıyor sanki 2 dakika önce uykusuzluktan ölen o değil gibi esniyor esniyor ama uyku yok. tek sevdiği yer benim omzum. Omzumda olunca da oturursam ağlıyor. Onu pış pışlayarak evi turluyorum anca öyle uyumak istiyor. Ama bende ne sırt kalıyor ne bel ne kol. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum artık.
Gerçekten Çok çaresiz hissediyorum.
dışarı çıkarayım bebek arabasında uyutayım diyorum asla durmuyor ağlama krizine giriyor Hadi uyudu diyelim arabayı durdurduğum an uyanıyor başlıyor ağlamaya. Ne yapacağımı şaşırdım.
Büyük oğlum çok uykusuz bi bebekti çok zor uyurdu ama gece uykuları çok güzeldi, emzik alırdı bebek arabasına saatlerce uyurdu ben de rahat rahat gezerdim bu öyle olmayacak derken ondan da mı beter olacak diye korkmaya başladım artık.
sizler nasıl uyutuyorsunuz napıyorsunuz 2. Çocuğum olmasına rağmen sizlerden akıl istiyorum artık
Allah korusun doktor reflü yatağı varsa kusmasınds korkmayın dedi ana geçen bizimki de öyle kustuCok gecmis olsun. Allah butun bebeklerimizi korusun
Çok geçmiş olsun biz de sağlıklı bir şekilde yaptırırız güzelce atlatırız inşallahBiz yaptik bakalim. Yapana kadar cok stres. Iyilessin cabucak da gelmis gitmis olsun
Aminn, teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun, inşallah kolay toparlanır. Biz de 1-2 ay içinde yaptırmak istiyoruz. Ben korkuyorum biraz bakımı için falan. Galiba onu eşime yaptırırım bence beceremem gibi. Yine de ilerleyen günlerde süreçten bahsedersen sevinirim :)Cok gecmis olsun. Allah butun bebeklerimizi korusun
Bir de bir şey merak ettim. Hani derle ya bebekleri çok küçükken sünnet ettirin acı hissetmezler falan. Ben acı hissetmediklerine inanmıyorum öyle olsa aşılarda öyle ağlamazlar. Sormak istediğim şu; illaki uyuşutmuşlardır, operasyon sırasında ağladı mı?Biz yaptik bakalim. Yapana kadar cok stres. Iyilessin cabucak da gelmis gitmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?