Kizlar selamlar, bunu buraya yazip yazmama konusunda kararsiz kaldim, bu bizim doktorumuzun gorusu ve ben kendisine cok guveniyorum, kendisi akrabamiz olur. Yarin 2. Ay asilarimizi olacagiz, menenjit asisini sordum, asinin yeni oldugunu, faz 5 te oldugunu yani arastirmalardan ve deneylerden iyi sonuclar alindigini ve son asama olarak halk uzerindeki sonuclarinin arastirildigini soyledi. Evet menengikok tehlikelidir ama ben henuz sonuclari netlik kazanmamis bir asi ile kendi elimle bir risk yaratmam dedi. Anladigim kadariyla aktarmak istedim. Bu asiyi yaptirmayin diye yazmiyorum, kendi doktorunuzla gorusup en dogru karari siz verirsiniz, sevgiler.

Kizlar kangurularinizi hangi marka aldiniz? Benim oglan sling sevmedi kanguru alayim diyorum simdi de. Ergo baby 360 veya solomom her yone bakiyordum. Instagramda borooshbaby diye bir markaya rastladim. Izmirde uretiliyormus. Guzele de benziyor. Ama bir kanguruda ergonomik olmasi disinda neye dikkat etmeliyim bilemedim.

Kizlar kangurularinizi hangi marka aldiniz? Benim oglan sling sevmedi kanguru alayim diyorum simdi de. Ergo baby 360 veya solomom her yone bakiyordum. Instagramda borooshbaby diye bir markaya rastladim. Izmirde uretiliyormus. Guzele de benziyor. Ama bir kanguruda ergonomik olmasi disinda neye dikkat etmeliyim bilemedim.

Ben solomom kullanıyorum cok memnunum
Gerci baska denemedimde

Valla ben de korkuyorum simdi eve geldik, eve gidince sargiyi cikarin dedi doktor. Onun icin esimin isinin bitmesini bekliyorum.

Operasyona bizi almadilar ameliyathane oldugu icin. Bize gazla sersemleteceklerini soylediler. Yari baygin gibiymis galiba, aglamamis. Doktorumuz aile dostumuz. Kameraya cekmis, bize atacak sonra. Izleyince goruruz artik. Odaya getirdiklerinde agliyordu ama kucagima alinca sakinlestirdim, uyudu. 20 dk kadar sonra emzirin dediler. Emzirdim, yine uyudu. Eve geldik hala uyuyordu. Uyaninca biraz aci agladi az once cani yaniyor gibi. Emzirdim tekrar uykuya daldi. Ilacin etkisi hala gecmedi sanirim. Ben asil uyusuklugu gecince ne yapacak ondan korkuyorum.

Ben tuniko'dan aldım, yenidoğandan itibaren kullanılanı. Ama 4 ay ve sonrası için de vardı o daha uygundu fiyatı. Ben memnunum, bağlaması kolay, bacak kısmı sabit değil ayarlanabiliyor, kumaşı pamuklu yumuşak, o da izmirde üretiliyor. Bi bak istersen. Özellikle bacak kısmı ayarlanabildiği için beğenmiştim ben

Ne kadar sürdü ağrısı yani kaç günde toparlandı? Ben cesaret edemedim henüz sünnete

Benim büyük oğlumu 6 günlükken küçük oğlumu da 26 günlükken yaptırdık ve çok memnun kaldık asla bir sıkıntı olmuyor. Çok çabuk iyileşiyor. Bakımıyla ilgili falan da bir şey yok merak etmeyin.

canım çok teşekkür ederim o bahsettiğim halim elim gittikten sonraki ilk 2-3 gündü şükür adapte oldum alıştım ve böyle durumları aşınca güçlendiğini hissediyor insan kimseye bağımlı olmama konusunda Oğlum 3,5 yaşında daha o da çok küçük ve hep ilgi bekliyor. Kreşe gidiyordu ben çalıştığım için 2,5 yaşından beri şimdi evde olduğum halde onu kreşe götürmek üzüyor beni vicdan azabı çekiyorum ama evdeyken de çok zorlanıyorum böyle sıkışıp kalıyor insan. Ben de Allah’a sığınıyorum hep bunlar da yaşanması gereken dönemler demek ki diyorum insan yetiştiriyoruz kolay olmayacak tabi ki diyorum ne diyelim yeter ki sağlıklı olsunlar halimize bin şükür
Mukus konusunda evet burun tıkanıklığı geçince kakadaki mukus da geçti hemen

Bizim doktorumuz muayene ederken anusunun kucuk oldugunu, gurultulu gaz ve kaka yapabilecegini soylemisti ki oyle de oldu. Bebis hic kakali bezle kalmadi cunku daha yaparken sesini duyuyorum

İnşallah uyuşukluğu geçince acısı azalmış olur kısa zamanda iyileşir

Fitili kesip inceltip koyuyoruz biz de, bi de zeyyinyağına batırıyoruz kolay girsin diye. Ya çok saçma belki ama benim kız kuru fasulye yediğim günler kakasını kendi kendine yaptı olmazsa bi kuru fasulye daha pişirip deniyeyim ben, denk mi geldi yoksa faydası mı oldu.

Hadi gözün aydın damatlıgınıda görürsün paşanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…