- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Aynen max beş on dk tutuyorum devamı gelir belki diyeBizim doktorumuz muayene ederken anusunun kucuk oldugunu, gurultulu gaz ve kaka yapabilecegini soylemisti ki oyle de oldu. Bebis hic kakali bezle kalmadi cunku daha yaparken sesini duyuyorum
Gündüz bir saat uyuyorsa ne mutlu sana, benim ki en fazla yarım saat uyur olduKızlar gündüz uykuları çok çok azaldı. Kesintisiz bir saat anca uyuyor. Büyüdükçe gündüz uykuları azalıyor mu ki? Bir de dün tam yatırdım sebepsiz yere dudağını büzerek ağladı hüzünlü hüzünlü ki hiç öyle içli ağlamazdı içim gitti. Bir yerde okumuştum bebekler bu aylarda anne karnında olmadıklarının farkında oluyormuş ve o yüzden ağlayarak uyanıyormuş ne kadar doğru bilmem
Cok tesekkur ederim. Ilk geldiginde cok agliyordu. Emzirdim az once uyudu. Daha eve gitmemize izin vermediler. Bilgilendirme yapacaklarmis. Kac gunde iyilesti seninki?
Çok hatırlamıyorum ama 2haftaya kadar dikişler tamamen düşmüştü. Doktor 20 gün sonrasının resmini atın yeter buraya kadar yormayın çocuğu demişti mesafe uzak diye.Ne kadar sürdü ağrısı yani kaç günde toparlandı? Ben cesaret edemedim henüz sünnete
Gürültülü kaka dediğiniz şu foooşşuuurtt diye bir ses geliyor o muAynen max beş on dk tutuyorum devamı gelir belki diye
Direk ben burdayım diye belli ediyor
Zaten ses olmasa benim kız kakasıyla yasamayı sevdigi icin farketmem mümkün olmaz
4 gun bizim normalimiz 7 gun oldugunda huzursuzlanmaya basliyor 7 gunu hic gecmedi. Sadece anne sutu aliyor, dr normal dedi, ikimizin bagirsak florasini esitlemek icin maflor damla (probiyotik) verdi. Bebis de ben de gunde 1 kere 5 damla alacakmisiz.Kaka durumunuz ne alemde bizim gibi baska olan var mi ya 4.güne giriyoruz yine@limelemon
Çok geçmiş olsun büyük ihtimal çok olmasa da bembeyaz de biraz ertelicemÇok hatırlamıyorum ama 2haftaya kadar dikişler tamamen düşmüştü. Doktor 20 gün sonrasının resmini atın yeter buraya kadar yormayın çocuğu demişti mesafe uzak diye.
Bizimkinin sünneti sıkıntılı oldu sonra. Bizde böyle oldu diye sizde olacak diye bir şey yok tabi. Kilolu bir bebekti bu yüzden pipisi gömülüyordu içine. Bende masaj yapmaya korktuğum için o şekilde yapışma olmuş. 6 aylık olduğunda gittik yapışıklığı muayene sırasında açtı yeni sünnet olmuş gibi süreç yaşadık yine. Ama hem benim yeterli olmayan masajım hem kilo hem de bezin baskısı yüzünden deri yine yapıştı. Başka bir doktora gittik 2yaşına kadar anlaşılmaz sünnetin durumu dedi. 2yaşına girdi pipi halaa içeri kaçıyor üst kısım görünmüyor. Geçen ay başka bir doktora daha gittik yapışıklığı açtı ama o günden beri bez değişimi bizde travma. Doktor her bez değişiminde deriyi aşağı çek dedi. Onu yapıcam diye boğuşarak çığlık kıyamet bez değişiyoruzçünkü artık 2yaşında ve cinsel kimlik oluşmaya başladı.
2 numaramın sünnetini 12-15 ay arasında yaptırmayı düşünüyorum. 18inden sonra özellikle de 2-4 yaş arası kesinlikle önermiyorlar o zamana bırakmamayı düşünüyorum bakalım. 1yaş sonrasına bırakmamın sebebi de oradaki yağlı bölge biraz inceliyor .
-EarthLing- sık sık masaj yaparsan sorun olmaz tekniği iyi öğren ama. Bizde böyle oldu diye sizde olacak diye birşey yok, olsaydı yenidoğan sünnetini metetmezlerdi. Geçmiş olsun
Benim de öyle bir saat dediysem en fazla bir saatGündüz bir saat uyuyorsa ne mutlu sana, benim ki en fazla yarım saat uyur oldugenelde 10-20 dk uyuyup uyanıyor. Uyudu diye bir heves ben de yastığımı pikemi kapıyorum tam kafamı yastığa koyup gözlerimi kapatıyorum hoooop benim ki uyanıyor
Yediklerimizden etkilenmesi lazım ama ben çok dikkat edemiyorum ya. Evde 26 aylık oğlum var hafta içerisinde herşeyden yesin diye planlıyorum, kendimize ayrı yemek yapamam. İnce Düşünmeye vaktim yok. Kuru kayısı incirden öteye gidemiyor bu yüzden .Fitili kesip inceltip koyuyoruz biz de, bi de zeyyinyağına batırıyoruz kolay girsin diye. Ya çok saçma belki ama benim kız kuru fasulye yediğim günler kakasını kendi kendine yaptıolmazsa bi kuru fasulye daha pişirip deniyeyim ben, denk mi geldi yoksa faydası mı oldu.
Benimki emiyor işte gündüz ağzına verdiğimde çığlık kıyamet almıyor ağzına sağdığım 75 anca çıkıyo iki göğüsten bazen sapamadıussm mama veriyorumBen önce emziriyorum her seferinde sabah gece yatarken bi de gece kalktığında uc kez mamayi da ilave olarak veriyorum 60 cc icebiliyo. Gün içinde de ne kadar sagabilmissem onu veriyorum.
Zaten emzkrmenin ustune mamayi da icebildigi için hep acaba doymuyo mu dusuncesi oluyo. Meme reddi de yaşadık ustune çok sukur iki gündür iyi. Bi kaç kez gün icinde de verdiğim oldu bu yüzden yani dort ogune cikardim veya gece verdiğim 60i 90 yaptığım oldu.
Aynen gaz yapar gibiGürültülü kaka dediğiniz şu foooşşuuurtt diye bir ses geliyor o mubizimkinin de kaka yaptığı o sesten hemen anlaşılıyor
Aynen. Bende bugün 3.gün dört gözle o sesi bekliyorumGürültülü kaka dediğiniz şu foooşşuuurtt diye bir ses geliyor o mubizimkinin de kaka yaptığı o sesten hemen anlaşılıyor
Bize hic masajdan bahsetmedilerÇok hatırlamıyorum ama 2haftaya kadar dikişler tamamen düşmüştü. Doktor 20 gün sonrasının resmini atın yeter buraya kadar yormayın çocuğu demişti mesafe uzak diye.
Bizimkinin sünneti sıkıntılı oldu sonra. Bizde böyle oldu diye sizde olacak diye bir şey yok tabi. Kilolu bir bebekti bu yüzden pipisi gömülüyordu içine. Bende masaj yapmaya korktuğum için o şekilde yapışma olmuş. 6 aylık olduğunda gittik yapışıklığı muayene sırasında açtı yeni sünnet olmuş gibi süreç yaşadık yine. Ama hem benim yeterli olmayan masajım hem kilo hem de bezin baskısı yüzünden deri yine yapıştı. Başka bir doktora gittik 2yaşına kadar anlaşılmaz sünnetin durumu dedi. 2yaşına girdi pipi halaa içeri kaçıyor üst kısım görünmüyor. Geçen ay başka bir doktora daha gittik yapışıklığı açtı ama o günden beri bez değişimi bizde travma. Doktor her bez değişiminde deriyi aşağı çek dedi. Onu yapıcam diye boğuşarak çığlık kıyamet bez değişiyoruzçünkü artık 2yaşında ve cinsel kimlik oluşmaya başladı.
2 numaramın sünnetini 12-15 ay arasında yaptırmayı düşünüyorum. 18inden sonra özellikle de 2-4 yaş arası kesinlikle önermiyorlar o zamana bırakmamayı düşünüyorum bakalım. 1yaş sonrasına bırakmamın sebebi de oradaki yağlı bölge biraz inceliyor .
-EarthLing- sık sık masaj yaparsan sorun olmaz tekniği iyi öğren ama. Bizde böyle oldu diye sizde olacak diye birşey yok, olsaydı yenidoğan sünnetini metetmezlerdi. Geçmiş olsun
Tesekkur ederim, insallahHadi gözün aydın damatlıgınıda görürsün paşanın inşallah
Fıstık aşırı gaz yapıyo hemde bende Bi ara yedim amanın bende bile aşırı gaz oldu çocuğu sen düşünHer gün 1 kase karışık badem fıstık fındık kaju yiyorumsabahları fistik ezmesi kısıtlar pasta börek ne varsa hamilelikte yemedigimin acısını çıkartıyorum bunlar gaz yapıyor ozaman bir süre yemeyim
Insallah canim
Ben Dr a sormuştum kakasında bir iki defa balgam gördüm korktum sümüğü tuttuğundan demiştiöyle mi oluyormuş sümük konusunu bilmiyorum
2 arkadasim da solomom kullaniyor biri memnun biri biraz daha zorlaniyor ama ikisi de bel agrisindan sikayet ediyor. Sende de var mi o agri?Ben solomom kullanıyorum cok memnunum
Gerci baska denemedimde
Hemen bakiyorum :) kumasi nasil peki terletir mi yazin?Ben tuniko'dan aldım, yenidoğandan itibaren kullanılanı. Ama 4 ay ve sonrası için de vardı o daha uygundu fiyatı. Ben memnunum, bağlaması kolay, bacak kısmı sabit değil ayarlanabiliyor, kumaşı pamuklu yumuşak, o da izmirde üretiliyor. Bi bak istersen. Özellikle bacak kısmı ayarlanabildiği için beğenmiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?