- 8 Kasım 2018
- 5.960
- 14.744
- 248
Tesekkur ederim canimHadi hayırlı olsun
Cok sevindim biraz daha iyi olmanaBenim büyük oğlumu 6 günlükken küçük oğlumu da 26 günlükken yaptırdık ve çok memnun kaldık asla bir sıkıntı olmuyor. Çok çabuk iyileşiyor. Bakımıyla ilgili falan da bir şey yok merak etmeyin.
canım çok teşekkür ederim o bahsettiğim halim elim gittikten sonraki ilk 2-3 gündü şükür adapte oldum alıştım ve böyle durumları aşınca güçlendiğini hissediyor insan kimseye bağımlı olmama konusundaOğlum 3,5 yaşında daha o da çok küçük ve hep ilgi bekliyor. Kreşe gidiyordu ben çalıştığım için 2,5 yaşından beri şimdi evde olduğum halde onu kreşe götürmek üzüyor beni vicdan azabı çekiyorum ama evdeyken de çok zorlanıyorum böyle sıkışıp kalıyor insan. Ben de Allah’a sığınıyorum hep bunlar da yaşanması gereken dönemler demek ki diyorum insan yetiştiriyoruz kolay olmayacak tabi ki diyorum ne diyelim yeter ki sağlıklı olsunlar halimize bin şükür
Mukus konusunda evet burun tıkanıklığı geçince kakadaki mukus da geçti hemen
Zeytin yağı içirsen bide karnına güzelce masaj yap yağla zeytin yağıyla Kimyonu karıştırıp toz Kimyonu karnına masaj yapıp sıcak havlu kapat zeytin yağı içir 1 çay kaşığı sen kendin de iç sütünden geçsinKaka durumunuz ne alemde bizim gibi baska olan var mi ya 4.güne giriyoruz yine@limelemon
Bş kere kayınvalidem dedi sütün mü az doyurmuyor diye bende memi çocuğun ağzından çekip fışkırttım yüzüne doğru ahahahaa hala gülüyorum yaa hiç beklemiyordu o tepkiyi ama bana cinnet gelmişti yüzüne doğru fışkırınca kalakaldım öylece sütün yok diyenlere öyle yap çıkartıp fışkırtAyyyu ben onlari sallamiyorum bile gecen burada yasli bi akraba var bende emdiriyorum zaten hassaa oldugum konu..senin sutun yok cocuk bosa emiyo dedi guldum var benim sutum dedim (yasli basli kadin eklesme diyorum icimden) az sonra ayni seyi tekrar etti..kilosu a baktiriyorum ben merak etme sen dedim ...valla benim bir sutum olurdu boyle fiskirirdi diyo heeee dedim...sonra dusunuyorum gelmissin 80 yasina hala neden kötüsün be kardesim? Ne diyeceksin ki cahile ? Eve geldim teyzemlere anlattim acliktan toprak yiyodu cocuklari dediler
Allah korusun çok dikkat etmemiz lazım geçmiş olsunKızlar, bebeğinin eli sürekli ağzında olanlar, bu sabah resmen yüreğime indi! Sabah 7.30'da uyandım, mete mıkırdanıyodu, baktım yine elini ağzına sokmaya başladı. Kalktım, öncesinde altını değiştirmek istedim. Altını açıyodum tam, yine eli ağzında tabi bi kusturdu kendini, kafasını yana da çeviremedi bir anda nefessiz kaldı vücudu öyle bi kasıldı ki, hayatımın şokunu yaşadım, hemen ters çevirdim eşime seslendim, allahtan sadece bi anlık bi şeydi ama ya uykusunda olsaydı, ya ben uyuyor olsaydım diye resmen inme indi bana. Dikkatli olun nolur, allah korusun yavrularımızı
Gündüz mü emmiyo?Benimki emiyor işte gündüz ağzına verdiğimde çığlık kıyamet almıyor ağzına sağdığım 75 anca çıkıyo iki göğüsten bazen sapamadıussm mama veriyorum
Geçen yıl da babamın kanser olması nedeniyle hem refakatçi raporu hem mazeret izinleri kullandım aslında hakkım ama çok da göze batmayayim sonra ihtiyacım olursa kullanayım dedim.hayırlısı bakalımMazeret iznini kullan 10 gun de. Eger kullanmadiysan. 2 hafta 2 haftadir. Ocakta yenilenecek nasil olsa.
Ay guldurdun az önce anlattım ya memeyi bıraktı çığlık çığlığa agliyo böyle ayaklarıyla ittiriyo eliyle itiyo memeyi yaklastiramiyorum ki sutum de var mama vereyim bari dedim kalktim. Oğlum durmuyo ki bi elimle onu tutuyorum bi elimle mama hazırlıyorum kv dikilmis başıma diyo ki benim sutum coktu mama ne bilmezdik hepsine sutumu verdim. Kadın manyak mısın torunun durmuyo ağlamaktan mosmor oldu ben üzülüyorum sutum var emmiyo diye derdin ne tut su çocuğu da hemen hazırlayım mamasını.. Hayır bi dahakine senin yaptığını yapayım anca öyle anlarBş kere kayınvalidem dedi sütün mü az doyurmuyor diye bende memi çocuğun ağzından çekip fışkırttım yüzüne doğru ahahahaa hala gülüyorum yaa hiç beklemiyordu o tepkiyi ama bana cinnet gelmişti yüzüne doğru fışkırınca kalakaldım öylece sütün yok diyenlere öyle yap çıkartıp fışkırt
Aynen gündüz emmiyo sütüm var ama eskisi gibi çok değil baya azaldı mama da veriyorum artık az önce sağdım iki giğüa 75 anca çıktı işte 1 öğğnlğk yetiyo asma akşama kadar doluyo göğüsler artık 1 damlada lsa Kr diyorum gece emiyo sıkıntı yok anne sütü mamada daha doyurucu ama gece aemşnce 4 saat falan uyuyo ama mama verdiğimde 2 saatte bir uyanıyor bende artık saat 10 gibi mama veriyorum gece 1 de uanıyı emzirip yatıeıyorum 4 de bazen 6 da kalktığı oluyor ama mama daha çabuk acıktırıyo sanki özellikle SMa öyle geldi bana hipp e döndüm yineGündüz mü emmiyo?
Benimki de gece daha uzun emiyo hatta oyalanıyo fln ama gündüz çok daha kısa. Bazen anlattığın gibi memeyi az emiyo birakiyo çığlık çığlığa agliyo. Artık biberon da vermiyorum eds yi beceremedik siringayla verdim bi kaç sefer. Öyle olunca bende mama veriyorum. Bi de bakıyorum daha süt var çok üzülüyorum emmiyo diye az önce de öyle oldu mama verdim azaltacaktim guya
İşte onu anlamıyorlar süt var çocuk almıyor fılkırtınca anladı benimki sende deneAy guldurdun az önce anlattım ya memeyi bıraktı çığlık çığlığa agliyo böyle ayaklarıyla ittiriyo eliyle itiyo memeyi yaklastiramiyorum ki sutum de var mama vereyim bari dedim kalktim. Oğlum durmuyo ki bi elimle onu tutuyorum bi elimle mama hazırlıyorum kv dikilmis başıma diyo ki benim sutum coktu mama ne bilmezdik hepsine sutumu verdim. Kadın manyak mısın torunun durmuyo ağlamaktan mosmor oldu ben üzülüyorum sutum var emmiyo diye derdin ne tut su çocuğu da hemen hazırlayım mamasını.. Hayır bi dahakine senin yaptığını yapayım anca öyle anlar
Bş kere kayınvalidem dedi sütün mü az doyurmuyor diye bende memi çocuğun ağzından çekip fışkırttım yüzüne doğru ahahahaa hala gülüyorum yaa hiç beklemiyordu o tepkiyi ama bana cinnet gelmişti yüzüne doğru fışkırınca kalakaldım öylece sütün yok diyenlere öyle yap çıkartıp fışkırt
Geçmiş olsun..benim iznim bittiği için rapor aldım ama doğumda atoni olduğum için kan değerlerim falan hala düşük zaten doktorum da şu an o tempoyu kaldıramayacağımı söyleyip kendisi rapor vermeyi önerdi yıl başına kadsr dinlen sonra toparlarsın dedi o zaman da ücretsiz izin alıcamGeçen yıl da babamın kanser olması nedeniyle hem refakatçi raporu hem mazeret izinleri kullandım aslında hakkım ama çok da göze batmayayim sonra ihtiyacım olursa kullanayım dedim.hayırlısı bakalım
Kilo alımı dusuk diye kendini kahreden anneler kulübü kuralım en iyisiBiz de bugün kalça ultrasonunu yaptırdık şükür bi sorun çıkmadı ama kilo alımı yine azalmış doktor panik yapmamam gerektiğini bazen duraksama olabileceğini söyledi ama moralim bozuldu9 günde 100gram almış sadece..ben de yutkunma sesi daha uzun geliyo diye güzel kilo aldığını düşünmüştüm Mamayı azaltma planlarım suya düştü hatta eşim tutmasa artırıcam Doktorun beslenme listesini uygularken kiloyu bebişin alması gerekirken ben alıyorum bebeğime süt olsun da kilom önemli değil diye düşünüyodum e şimdi tek kilo alan benim Bir de anlamadığım sütü en iyi artıran şeyler su uyku ve psikoloji diyolar..eşim sağolsun benim dinlenip uyumamı sağlıyo su da en az 3litre içiyorum e sütüm yetiyo diye düşünüyodum perşembe doktora gidelim de mamayı azaltmayı konuşalım diyoduk eşimle valla sinir oluyorum artık kendime
Sen yaparsın güçlüsün ssvd yapmış hatunsun yahuuBenim büyük oğlumu 6 günlükken küçük oğlumu da 26 günlükken yaptırdık ve çok memnun kaldık asla bir sıkıntı olmuyor. Çok çabuk iyileşiyor. Bakımıyla ilgili falan da bir şey yok merak etmeyin.
canım çok teşekkür ederim o bahsettiğim halim elim gittikten sonraki ilk 2-3 gündü şükür adapte oldum alıştım ve böyle durumları aşınca güçlendiğini hissediyor insan kimseye bağımlı olmama konusundaOğlum 3,5 yaşında daha o da çok küçük ve hep ilgi bekliyor. Kreşe gidiyordu ben çalıştığım için 2,5 yaşından beri şimdi evde olduğum halde onu kreşe götürmek üzüyor beni vicdan azabı çekiyorum ama evdeyken de çok zorlanıyorum böyle sıkışıp kalıyor insan. Ben de Allah’a sığınıyorum hep bunlar da yaşanması gereken dönemler demek ki diyorum insan yetiştiriyoruz kolay olmayacak tabi ki diyorum ne diyelim yeter ki sağlıklı olsunlar halimize bin şükür
Mukus konusunda evet burun tıkanıklığı geçince kakadaki mukus da geçti hemen
Canım benim kızda en son akşam yaptı daha yapmadı akşam uçağa bincem memlekete gitcem ve telaş yaptım ins yapar ikinip duruyor ya versemmiki zeytinyagiKaka durumunuz ne alemde bizim gibi baska olan var mi ya 4.güne giriyoruz yine@limelemon
Değil mi..soylemesi kolay geliyor.Ben hemen ikinci çocuğu da istiyorum yaştan dolayi ama bu gidişle nasıl olur bilmem:)Yalniz değilsin malesef. Benim de iznim 2 Hafta sonra 6 aralıkta bitiyor. 5 gün rapor alicam. 10 gun de iznim var. 2 ocakta başlamam gerekiyor bi şekilde. Ve heyet meyet de alamam iş yerinde sıkıntı olur. Işte öyle 3 çocuk 5 çocuk istenmesi güzel de böyle kolay olmuyo o işler...
Evet kurucu üye olabilirimKilo alımı dusuk diye kendini kahreden anneler kulübü kuralım en iyisi
Ben de azaltamadim mamayi aksine doktorun dediginin ustune bile çıktık. Nasıl yapcam napcam bilmem mama olmadan kilo alamiyo. Sağmak bende sıkıntı çok cikmiyo ama emerken bakıyorum dolu dolu sut var sikinca fiskiriyo baya acaba yağ mi yok ki sutumde ondan mı doymuyo diye düşünüyorum
O şekilde yapmaz heralde idare.şimdiye kadar süt izinlerini hep öğleden sonra verdiler.benim için de aslinda daha kolay 8.30 11.40 arası okulda olacağım.sabah daha çabuk geçiyor sanki:)Süt izinlerüni toplu kullansan ?
Ben evolvia kullanıyorum baya doyuruyo sanki ya da başka mama kullanmadığım için bana öyle geliyo bilemedim.Aynen gündüz emmiyo sütüm var ama eskisi gibi çok değil baya azaldı mama da veriyorum artık az önce sağdım iki giğüa 75 anca çıktı işte 1 öğğnlğk yetiyo asma akşama kadar doluyo göğüsler artık 1 damlada lsa Kr diyorum gece emiyo sıkıntı yok anne sütü mamada daha doyurucu ama gece aemşnce 4 saat falan uyuyo ama mama verdiğimde 2 saatte bir uyanıyor bende artık saat 10 gibi mama veriyorum gece 1 de uanıyı emzirip yatıeıyorum 4 de bazen 6 da kalktığı oluyor ama mama daha çabuk acıktırıyo sanki özellikle SMa öyle geldi bana hipp e döndüm yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?