Ahahahhahah gözümde canlandı da:)))anaları çıldırttılar sonunda:))

Simdi izledim videosunu. Kendisi gorunmuyor, ameliyat ortusu var cunku, ama sesi cikmiyor. Bi sey hissetmiyor demek ki operasyon sirasinda. Cok eglenceli bir video olmus, dualar, sarkilar, turkuler esliginde yapmislar sunnetini ilerisi icin guzel bir ani olacak kendisine. Neyse ki hatirlamicak

Tahin helvası ben de çok yiyorum yağ mi yapıyomuş başka neler yağ yapıyo ki?

Göğsun kucukluguyle alakası yok evet bünye meselesi heralde ya. Ben artık sağlıklı olsunlar diye bakıyorum. Napalim kilo alımı yeterli olsun bizi de birakmasinlar elimizden geleni yapıyoruz zaten..

Uyku Tulumu alan veya alacak olan arkadaşlar hangi markayı (kaç beden) önerirsiniz?
[/QUOTE
ben Missbebek kanguru kullanıyorum kızım içinde uyuyor bile çok rahat ve kullanışlı tavsiye ederim

Evet internette tahin helvası sütü yağlı yapıyo diye okumuştum ama yağlanan basenlerim oldu galibaDoktor kilosu sınırda değil panik olma diyo ama bi yandan da mamayı bırakmayalım annesi ağlarsa artırabilirsin diyo anlasığım kadarıyla benim psikolojim için ılımlı konuşuyo sağolsun

Netten bakabilirsin resimlerine canım. Buraya atmayayım şimdi. Gömülü pipi diye geçiyor. Hatta yetersiz masaj diye yazmışlar resmin altına. Yapışma şöyle ki o uçtaki mantar gibi dışa doğru kıvrım sünnet derisinin içine girip yapışıyor, görünmüyor bir süre sonra.
Masaj dediğim bir iki hamle ile deriyi aşağı çekme işi. Şuan çok taze bir iki gün dinlenin. Kontrole çağırdı mı doktor. Belki o zaman söyleyecektir. Bize terramisin krem vermişlerdi 4kutu. Ağrı kesici ve fitil .

Ay çok naif bi doktor heralde ama sırf seni uzmemek için dediğini sanmıyorum. Benimki de çok iyidir süt konusunda cesaretlendiriyo hep

Ay çok naif bi doktor heralde ama sırf seni uzmemek için dediğini sanmıyorum. Benimki de çok iyidir süt konusunda cesaretlendiriyo hep
Valla iyi bi doktor ya memlekette bi doktora gitmiştik daha o zaman bana bu çocuk aç hiç güzel beslenemiyo az kilo almış hemen mama ver dedi koca karılar gibiBu doktorumuz iyi allahtan

Ben de sünnetle ilgili herşeyi merak ediyorum. 2 hafta sonra ben de yaptırcam inşallah

Biz bugün dr gittim ciger temiz ama ilerleyebilir diye antibiyotik yazdı.Ama hiç icimden gelmiyor.Burnunu açsınlar diye çocuk servisine yönlendirdi ama servisteki hemşire açamadı en son eşimle biz kendimiz açtık burnunu.gazi için bio d3 verdi.Burun tıkanıklığını geçirenler naısl geçirdiler var mı tavsiyeniz.

Allahım inşallah acımazz

Ben 2012 'de kızıma cybex 2 go kanguru almıştım.bayagi kullanmıştım şimdi oğlum için kullanacağım.fonksiyonlu bir kanguru önde ve arkada taşıyabiliyirsun

Cok gecmis olsun.Biz de kullandık antibiyotik benim de hiç içime sinmiyordu hatta doktora da istemeyerek gittim ama Allah korusun ciğerlere inse daha zor.Hoş ben de 2 gün verdim zaten 3.gün iyileşmişti.Kendiniz daha iyi bilirsiniz tabi.Burun tıkanıklığı için serum fizyolojik uygulamistik.

Çok korktum şimdi. Sünnetten 10 gün sonra aşımız var. 3.ay aşısı inşallah sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…