Evet pazartesi kontrolu var. Bize de anestol verdi, rif antibiyotik damla verdi. Calpol ve paranox da verdi, cok aglarsa fitili yaparsin dedi, insallah gerek kalmaz. Ama israrla kantaron sur her actiginda dedi. Kantaronla cok cabuk iyilesir dedi. Az once ikinci kez actik altini, daha az agladi, yara da daha iyi gorunuyordu sasirtici sekilde. Pazar gunu yikayabilirsin dedi zaten, demek ki bikac gune bayagi toparlayacak.

Son düzenleme:
Acı hissediyorlardır ama bilinçli yaşta olmadıkları için bir tık daha kolay , kendini bildiği yaşta eli sürekli oraya gider mikrop kapma riski vs daha fazla olur

2 arkadasim da solomom kullaniyor biri memnun biri biraz daha zorlaniyor ama ikisi de bel agrisindan sikayet ediyor. Sende de var mi o agri?
Dün iki saati askın kullandım cıkarmadan o zaman agrıma oldu ama bibucuk saat kullandıgımda olmamıstı hic

O şekilde yapmaz heralde idare.şimdiye kadar süt izinlerini hep öğleden sonra verdiler.benim için de aslinda daha kolay 8.30 11.40 arası okulda olacağım.sabah daha çabuk geçiyor sanki:)
Ay ne güzel ya
9-6 calısıyorum
İşe gitmek icin 7.30da servise biniyorum aksam 7.30da iniyorum
Totalde 12saat hatta bazen aşkın evde olmayacagım
Olabildigince ücretsiz izinlerimi kullanıcam bende mecburen

Sen yaparsın güçlüsün ssvd yapmış hatunsun yahuumasallah.
Tıkanıklığı nasıl gecirdinn

hahaha ver gazı bacım acı yok Rocky
Tıkanıklık İçin 2-3 saatte bir birkaç damla serum fizyolojik damlattım aşırı yoğun tıkanırsa aspiratörle çektim ama aspiratörü günde 2 3 kereden fazla kullanmak sakıncalı burun mukozası için o yüzden çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum. Öyle öyle geçti ama çok hırslı emince yine oluyor bazen. Büyük oğlumda doktor süt genzine kaçtıkça bir kısmı burnun arkasında birikiyor o hırıltı yapıyor demişti.

[/QUOTE] Hey maşallah bu artık zirve bence de üzerine yoktur. Dürüm yaptırıp eline verselermiş

Hemen bakiyorum :) kumasi nasil peki terletir mi yazin?
Kumaşı yumuşak gayet, pamuklu. Bence oldukça sıcak tutuyor ama polyester değil tabi ki. Yine de yazın kullanımı kolay olcakmış gibi durmuyo, ten tene olunca vücut ısısı artıyor haliyle. Doktora giderken falan hep kullanıyorum, rahat oluyor

Canim sana tavsiye yazacagim. Bebekler 3. Aydan sonra kilo alimini azaltiyormus. Ilk bebegim 3 ay disinda hic 500 gr almamisti. Yani hep 300 400 gram aliyordu ayda. Su anda sisman degil ama zayif hic degil kizim.
Simdiki bebegimde ise hic zayiflamaya calismiyorum sutum azalir gibi olursa yememi icmemi arttiriyorum. Ve hic bu gaz yapar diye bir seyi yememezlik etmedim. Kusu fasulye karnibahar herseyi yiyorum. Simdi alerji dolayisiyla yumurta ve sut urunleri yemiyorum. Cok panik olup canini sıkma. Bu ay az alir birdahaki ay cok alir. Sutun de yetiyordur endiselenme. Benim memisler ilk aylardaki gobi gergin ve solu solu degil ama sut cikiyor iyi kotu.
Gecen ay iyi kilo almisti bebegim. Bu ay ebe 500 grama almis dedi ama bence jiyafetleri dusunce 400 gram almis oluyor. Moralimi bozmadim.

Geçen yıl da babamın kanser olması nedeniyle hem refakatçi raporu hem mazeret izinleri kullandım aslında hakkım ama çok da göze batmayayim sonra ihtiyacım olursa kullanayım dedim.hayırlısı bakalım
Idaren sorun etmiyorsa kullan bence. Goze batmak olarak dusunme. Bebek sonucta bu. Esim ozel sektorde calisiyor. O da babasinin hastaligi icin cok izin kullandi. Simdi izin almakta sikinti yasiyor. S3ni anliyorum. Okul idaren ile konus bence.

Bizde 3 gün kullanacakmışız etkisi zaten 7 gün sürermiş dediğin gibi çok küçük olduğu için içime sinmese de mecbur kullanacağım

Canim kuc7k veya buyuk olmasina bakmiyor o. Strese bakiyor ama. Benim ilk bebekte stresten sutum bitmisti. Bunda da ayni sey olmasin diye gamsiz hayata bagladim kendimi. Bikiyorsunuz benim kaynana level atladi bu dogumumda. O na ragmen moralimi bozmamaya calisiyorum. Bebegim ve sutumden daha onemli kimse yok. Ilj once kafandan acaba doyuyor mu acaba sut yetiyor mu sorularini at. Biz anayiz sutumuz de var bebegimize yetecek kadar. Her ananin sutu kendi bebegine kadar var bence.

Acı hissediyorlardır ama bilinçli yaşta olmadıkları için bir tık daha kolay , kendini bildiği yaşta eli sürekli oraya gider mikrop kapma riski vs daha fazla olur
Kendini bildiğinde eli değil oraya gitmek yerinden kıpırdamıyorlar korkudan.Ayy oğlum 6 yaşındaydı acaip nazlandı,yaradan çok onun nazi yormuştu

Arkadaslar merhaba,
Oglum emerken ve sabaha karsi uykusunda kafasindan cok terliyor. Emerken cok fazla degil sadece ustune yattigi kisim terliyor. Aksam 8 gibi uyuyor. Arada uyanip emiyor. En son sabaha karsi 4 gibi emmek icin uyaniyor. Sonrasinda uykusu hep boluk porcuk. Surekli elleri kollari hareket halinde. Yatagindan aliyorum kafasini koydugu yer siriksiklam. Ama hareket etmediginde yok ter falan. Ustunu cok ortmuyorum kat kat da giydirmiyorum. Sizce doktora gotureyim mi?

[QUOTE="yorgunoz, post: 61820450, member:
Biz bugün dr gittim ciger temiz ama ilerleyebilir diye antibiyotik yazdı.Ama hiç icimden gelmiyor.Burnunu açsınlar diye çocuk servisine yönlendirdi ama servisteki hemşire açamadı en son eşimle biz kendimiz açtık burnunu.gazi için bio d3 verdi.Burun tıkanıklığını geçirenler naısl geçirdiler var mı tavsiyeniz.
[/QUOTE]
Cok asiri tikanmadi benim bebegin burnu ama tikaliydi. Serum fizyolojik sıktım iki burun deligine de. Tupun yarisi kadarini iki buruna sıktım. Sonra da aspirator ile burnunu cektim. Cok guclu cekmedim. Burnunu actigimi farkedince rahatladi ve kipirdamadi. Serum fizyolojik sikarken durmadi. Burnunu cekerken aglamadi. Esim olmadan tek basima yaptim. Zor degil.

Kaka rekoru bizde sanirim kizlar. 8. Gun zeytinyag verdim yine ve yapti cok sukur. Ama ben yine gamsiz. Dun ve bugun toplamda 2 kasik zeytinyagi vermis oldum. Dun aksam verdigimi tukurdu. Bugun tukurmesin diye yagi verdikten sonra hemen meme verdim. Cocuk doktorumuzu seviyorum. Mudahale etmeyelim zeytinyag ver demisti 6. Gun. Zaten doktora da kaka icin degil alerji icin goturdugumde araya kakayi da sordum.
Kizlar kaka konusunu cok kafaya takmayin. Ben fitil vermedim. Kizimda ayni skeilde 9. Gun yapmisti. Sanirim deneyimin rahatligiydi benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…