Cok iyi ya bu moralde beni guldurdun Allahta seni guldursun

Ya bende rahattim ama cevrem endiselendirdi..ayyy cocuk yapamadi yavrum sanciisi var karni agriyo derken verdim fitili 5.gun

Cok asiri tikanmadi benim bebegin burnu ama tikaliydi. Serum fizyolojik sıktım iki burun deligine de. Tupun yarisi kadarini iki buruna sıktım. Sonra da aspirator ile burnunu cektim. Cok guclu cekmedim. Burnunu actigimi farkedince rahatladi ve kipirdamadi. Serum fizyolojik sikarken durmadi. Burnunu cekerken aglamadi. Esim olmadan tek basima yaptim. Zor degil.
[/QUOTE]
1 haftadır serum fizyolojik ile açıyoruz cnm ama geçmiyor tikaniklik

Zor olan kısmı atlattınız canım. Artık sğrı hissetmez merak etme. Ben operasyondan 2saat sonra idi sanırım. Ozaman fitil verdim çok ağladı diye. Sonrasında hiç sıkıntısı olmadı hatta rahatlama gelmişti belirgin bir farkla huzursuzluğu geçmişti sünnet öncesi döneme göre. Daha rahat çiş yapıyor olmasına bağladık.

Aynen ben de özellikle iki haftadır sütüm yetiyo diye düşünmüştüm stresli bi durumum da yok ama moralimi bozmadan emzirmeye devam Belki bu haftalık az almıştır diyorum artık

Rekor bizde canım ben de ne kadar rahatsam 12 gün bekledim. O gün de tesadüf büyüğün aşısı vardı, koridorda beklerken doktor önümüzde durdu telefona bakıyor. Yaklaşıp sordum saat kaç dermiş gibi muayene edip fitili yazdı. Doktor da rahatmış, 10 günü bulursa verirsin yine öncesinde verme dedi.

Hey maşallah bu artık zirve bence de üzerine yoktur. Dürüm yaptırıp eline verselermiş
[/QUOTE]
Valla beklerim bunu da duyarsak sasmayin

idolümsün. Ay keşke bana da denk gelse ne güzel olur.
1aydır demiyor gerçi, şaşkınım.

Kızlar bebişleriniz ne zaman konuşmalarınıza gülerek karşılık vermeye başladı 2 aylıkken mi 3 aya yakınken mi
1 aylıkken doğduğundan beri gülüyor cocuk zaten sanki gülerek doğurdum. bilincli bir sekilde 1 aylıkken falan basladı. bizimki erken normal olanı 2-3 ay arası sanırım

Evet ya ben günlük disari cikmaya useniyorum arabayi ciksr pusetini tak sonra eve gelimce tekrar sok iceri koy..

Kızlar bebişleriniz ne zaman konuşmalarınıza gülerek karşılık vermeye başladı 2 aylıkken mi 3 aya yakınken mi
2.5 aylikken. Oncesinde nadiren gulumsuyordu. 1 haftadir daha cok gulumsuyor, sesle karsilik veriyor. Gecende emzirecegimi anlayinca kucagimda ciglik atti sevincle yirim kuzumu. O bize gulumsedikce dunyalar bizim oluyor. Ne kadar buyuk bir mutluluk. Insallah isteyen herkese nasip olur.

1 haftadır serum fizyolojik ile açıyoruz cnm ama geçmiyor tikaniklik
[/QUOTE]
Sabah 1 tane akşam 1 tane mi uyguluyorsun
Doktorun tavsiyesiyle bu şekilde yaptık, 3 güne geçmezse getirin dedi geçti

Amin gülünce dünya benim oluyor gerçekten tarifsiz

1 aylıkken doğduğundan beri gülüyor cocuk zaten sanki gülerek doğurdum. bilincli bir sekilde 1 aylıkken falan basladı. bizimki erken normal olanı 2-3 ay arası sanırım
B Brcbrcbrc84 aynen 1 aylıkken basladı
Suanda tam iki bucuk aylıgız konusurken cevap veriyor resmen

Benimki her emdiginde kafasından terliyor
Eger 3 saatin üstünde uyuduysa vucududa terliyor
Hic doktora gitmek aklıma gelmedi normal diye düşünüyordum
Sonucta gece yatarken bende terliyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…