Bş kere kayınvalidem dedi sütün mü az doyurmuyor diye bende memi çocuğun ağzından çekip fışkırttım yüzüne doğru ahahahaa hala gülüyorum yaa hiç beklemiyordu o tepkiyi ama bana cinnet gelmişti yüzüne doğru fışkırınca kalakaldım öylece sütün yok diyenlere öyle yap çıkartıp fışkırt
Kaka rekoru bizde sanirim kizlar. 8. Gun zeytinyag verdim yine ve yapti cok sukur. Ama ben yine gamsiz. Dun ve bugun toplamda 2 kasik zeytinyagi vermis oldum. Dun aksam verdigimi tukurdu. Bugun tukurmesin diye yagi verdikten sonra hemen meme verdim. Cocuk doktorumuzu seviyorum. Mudahale etmeyelim zeytinyag ver demisti 6. Gun. Zaten doktora da kaka icin degil alerji icin goturdugumde araya kakayi da sordum.
Kizlar kaka konusunu cok kafaya takmayin. Ben fitil vermedim. Kizimda ayni skeilde 9. Gun yapmisti. Sanirim deneyimin rahatligiydi benimki.
[QUOTE="yorgunoz, post: 61820450, member:
Biz bugün dr gittim ciger temiz ama ilerleyebilir diye antibiyotik yazdı.Ama hiç icimden gelmiyor.Burnunu açsınlar diye çocuk servisine yönlendirdi ama servisteki hemşire açamadı en son eşimle biz kendimiz açtık burnunu.gazi için bio d3 verdi.Burun tıkanıklığını geçirenler naısl geçirdiler var mı tavsiyeniz.
Cok asiri tikanmadi benim bebegin burnu ama tikaliydi. Serum fizyolojik sıktım iki burun deligine de. Tupun yarisi kadarini iki buruna sıktım. Sonra da aspirator ile burnunu cektim. Cok guclu cekmedim. Burnunu actigimi farkedince rahatladi ve kipirdamadi. Serum fizyolojik sikarken durmadi. Burnunu cekerken aglamadi. Esim olmadan tek basima yaptim. Zor degil.
[/QUOTE]
1 haftadır serum fizyolojik ile açıyoruz cnm ama geçmiyor tikaniklik
Evet pazartesi kontrolu var. Bize de anestol verdi, rif antibiyotik damla verdi. Calpol ve paranox da verdi, cok aglarsa fitili yaparsin dedi, insallah gerek kalmaz. Ama israrla kantaron sur her actiginda dedi. Kantaronla cok cabuk iyilesir dedi. Az once ikinci kez actik altini, daha az agladi, yara da daha iyi gorunuyordu sasirtici sekilde. Pazar gunu yikayabilirsin dedi zaten, demek ki bikac gune bayagi toparlayacak.
Zor olan kısmı atlattınız canım. Artık sğrı hissetmez merak etme. Ben operasyondan 2saat sonra idi sanırım. Ozaman fitil verdim çok ağladı diye. Sonrasında hiç sıkıntısı olmadı hatta rahatlama gelmişti belirgin bir farkla huzursuzluğu geçmişti sünnet öncesi döneme göre. Daha rahat çiş yapıyor olmasına bağladık.
Canim kuc7k veya buyuk olmasina bakmiyor o. Strese bakiyor ama. Benim ilk bebekte stresten sutum bitmisti. Bunda da ayni sey olmasin diye gamsiz hayata bagladim kendimi. Bikiyorsunuz benim kaynana level atladi bu dogumumda. O na ragmen moralimi bozmamaya calisiyorum. Bebegim ve sutumden daha onemli kimse yok. Ilj once kafandan acaba doyuyor mu acaba sut yetiyor mu sorularini at. Biz anayiz sutumuz de var bebegimize yetecek kadar. Her ananin sutu kendi bebegine kadar var bence.
Aynen ben de özellikle iki haftadır sütüm yetiyo diye düşünmüştüm stresli bi durumum da yok ama moralimi bozmadan emzirmeye devam Belki bu haftalık az almıştır diyorum artık
Kaka rekoru bizde sanirim kizlar. 8. Gun zeytinyag verdim yine ve yapti cok sukur. Ama ben yine gamsiz. Dun ve bugun toplamda 2 kasik zeytinyagi vermis oldum. Dun aksam verdigimi tukurdu. Bugun tukurmesin diye yagi verdikten sonra hemen meme verdim. Cocuk doktorumuzu seviyorum. Mudahale etmeyelim zeytinyag ver demisti 6. Gun. Zaten doktora da kaka icin degil alerji icin goturdugumde araya kakayi da sordum.
Kizlar kaka konusunu cok kafaya takmayin. Ben fitil vermedim. Kizimda ayni skeilde 9. Gun yapmisti. Sanirim deneyimin rahatligiydi benimki.
Rekor bizde canım ben de ne kadar rahatsam 12 gün bekledim. O gün de tesadüf büyüğün aşısı vardı, koridorda beklerken doktor önümüzde durdu telefona bakıyor. Yaklaşıp sordum saat kaç dermiş gibi muayene edip fitili yazdı. Doktor da rahatmış, 10 günü bulursa verirsin yine öncesinde verme dedi.
Bş kere kayınvalidem dedi sütün mü az doyurmuyor diye bende memi çocuğun ağzından çekip fışkırttım yüzüne doğru ahahahaa hala gülüyorum yaa hiç beklemiyordu o tepkiyi ama bana cinnet gelmişti yüzüne doğru fışkırınca kalakaldım öylece sütün yok diyenlere öyle yap çıkartıp fışkırt
Uyku Tulumu alan veya alacak olan arkadaşlar hangi markayı (kaç beden) önerirsiniz?
Woolnat diye bi marka var instagramda Mühendisinoğlu hesabı da önermişti
1 aylıkken doğduğundan beri gülüyor cocuk zaten sanki gülerek doğurdum. bilincli bir sekilde 1 aylıkken falan basladı. bizimki erken normal olanı 2-3 ay arası sanırım
Kumaşı yumuşak gayet, pamuklu. Bence oldukça sıcak tutuyor ama polyester değil tabi ki. Yine de yazın kullanımı kolay olcakmış gibi durmuyo, ten tene olunca vücut ısısı artıyor haliyle. Doktora giderken falan hep kullanıyorum, rahat oluyor
2.5 aylikken. Oncesinde nadiren gulumsuyordu. 1 haftadir daha cok gulumsuyor, sesle karsilik veriyor. Gecende emzirecegimi anlayinca kucagimda ciglik atti sevincle yirim kuzumu. O bize gulumsedikce dunyalar bizim oluyor. Ne kadar buyuk bir mutluluk. Insallah isteyen herkese nasip olur.
Cok asiri tikanmadi benim bebegin burnu ama tikaliydi. Serum fizyolojik sıktım iki burun deligine de. Tupun yarisi kadarini iki buruna sıktım. Sonra da aspirator ile burnunu cektim. Cok guclu cekmedim. Burnunu actigimi farkedince rahatladi ve kipirdamadi. Serum fizyolojik sikarken durmadi. Burnunu cekerken aglamadi. Esim olmadan tek basima yaptim. Zor degil.
1 haftadır serum fizyolojik ile açıyoruz cnm ama geçmiyor tikaniklik
[/QUOTE]
Sabah 1 tane akşam 1 tane mi uyguluyorsun
Doktorun tavsiyesiyle bu şekilde yaptık, 3 güne geçmezse getirin dedi geçti
2.5 aylikken. Oncesinde nadiren gulumsuyordu. 1 haftadir daha cok gulumsuyor, sesle karsilik veriyor. Gecende emzirecegimi anlayinca kucagimda ciglik atti sevincle yirim kuzumu. O bize gulumsedikce dunyalar bizim oluyor. Ne kadar buyuk bir mutluluk. Insallah isteyen herkese nasip olur.
1 aylıkken doğduğundan beri gülüyor cocuk zaten sanki gülerek doğurdum. bilincli bir sekilde 1 aylıkken falan basladı. bizimki erken normal olanı 2-3 ay arası sanırım
Arkadaslar merhaba,
Oglum emerken ve sabaha karsi uykusunda kafasindan cok terliyor. Emerken cok fazla degil sadece ustune yattigi kisim terliyor. Aksam 8 gibi uyuyor. Arada uyanip emiyor. En son sabaha karsi 4 gibi emmek icin uyaniyor. Sonrasinda uykusu hep boluk porcuk. Surekli elleri kollari hareket halinde. Yatagindan aliyorum kafasini koydugu yer siriksiklam. Ama hareket etmediginde yok ter falan. Ustunu cok ortmuyorum kat kat da giydirmiyorum. Sizce doktora gotureyim mi?
Benimki her emdiginde kafasından terliyor
Eger 3 saatin üstünde uyuduysa vucududa terliyor
Hic doktora gitmek aklıma gelmedi normal diye düşünüyordum
Sonucta gece yatarken bende terliyorum hala