Kızlar bebişleriniz ne zaman konuşmalarınıza gülerek karşılık vermeye başladı 2 aylıkken mi 3 aya yakınken mi
Valla benim oğlum arada gülüyo ama net olarak bizi tanıyor diyemiyorum hala. Bazen konuşmalarımıza karşılık gülüyor bazen yüzümüze bile bakmıyor. 11 haftalık tam

Koalacikk emzirmeye son emzirdigin göğüsten başlıyorsun değil mi?
Evet canım ona dikkat ediyorum. Mesela en son soldan emzirdim ordan başlıyorum zaten azalınca benimki durmaz agliyo hemen meme degisiyorum. Sonraki emzirmeye de diğerinden başlıyorum o yüzden yağlı kısmi da emiyo artık ne kadar yagliysa :)

Hiiç öyle düşünme. Sütün var, bebeğin süt ile besleniyor. Mamayı sadece destek amaçlı veriyorsun. Çok şükür ki mama diye de bi desteğimiz var. Bi de böyle yapıp sağ bakalım. Yine emzirmeden önce de sıcak havlu koyabilirsin göğsüne, süt kanalları açılırmış

Bizim de aynısı oldu Mamayı arttırdım ondan mı bilmiyorum ama kabız olmuş kıyamam.
Bence mamaya alakası yok rahat ol. Ben 3 gündür hiç mama vermedim yine yapamadı. E Elwing6 mama verince yapıyor diyor... Asıl olay bizim bebişler kaka yapmak için gerekli kas gruplarını doğru çalıştırmayı öğrenemedi henüz zamanla öğrenecekler, hekim anne bi gönderisinde çok güzel anlatmış bunu izlemediysen instegramdan hesabına gir izle

Gerçekten öyle, dustan sonraki emzirme bile nasıl farkediyo dimi:) bi de mesela meme reddi yaşadık bikac gün öncesine kadar, alsın diye farklı farklı pozisyonlarda verdim o zaman da sanki başka damarlardan sut geliyomus gibi oldu.

Kızlar belki de hamilelikte bir çoğumuzun takip ettiği Dr Banu Çiftçi’nin kendi çocuğu olmuyormuş, instagramdaki son paylaşımı beni duygulandırdı Merak edenler bakabilir, onun için ve anne olmak isteyip olamayan herkes için bir dua ve anne olabilmenin sonsuz şükrü de bize düşer.

Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum bence kaliteli süt için su yeterli değil ama destek tabiki...

Bizim de aynısı oldu, şimdiyse gülücükler saçıyor kuzum, hiç gülmeyecek gibi gelmişti
Evet bana da oylw gelmisti. Birkac tanidigim bebek vardi masallah daha gozgoze gelince basliyorlardi gulmeye. Onlar gibi olsun isterken Bizimki kaslari catik bakiyordu bana hatta bazen sebeklikler yapiyorduk goz deviriyordu resmen, basak burcu erkegi iste

Ay ne bileyim o zamanlar mantikli dusunemiyordum ki masallah sizinkinin mizaci oyle demek. Ben de bir defa cok agliyordu cok kızmıştım emzirmek icin aldim kucagima. Cekti kafayi bakti bana gulumsedi. Ilk bilincli gülümsemesi oydu sanirim cok duygulanmis ve cok utanmistim. Bu aksam ben de cok ozledim minnosumu babasi isten gelince durtsek mi diye dusundum de kiyamadim

Kanguru en kolayı, bi belden bağlıyosun, çocuğu önüne alıp kolkarını geçiriyosun bi de ensenden bağlıyorsun bitti gitti :) markete falan da gittim bikaç kez. Al bence de rahat edersin
Kesinlikle cok buyuk rahatlik. Ama böyle kararsız ikizler burcu kadiniysam daha kanguru modeli bile secemiyorsam daha coook beklerim ben kanguruyu

Evet ben de gormustum cok üzülmüştüm. Allah yardimcisi olsun onun ve anne olamayan tum kadinlarin

Meme reddinden döndürdüysen helal olsun gerçekten, zor bi süreç çünkü. Emzirmede de ben koltukaltı pozisyonunda emziriyorum hep o yüzden dışarda emzirmek bana çok zor geliyor.
Duş da çok etkili eveet

Yaa sorma bende okudum cok üzüldüm
Herkese sifalar dagıt kendine faydan olamasın cok acı

Meme reddinden döndürdüysen helal olsun gerçekten, zor bi süreç çünkü. Emzirmede de ben koltukaltı pozisyonunda emziriyorum hep o yüzden dışarda emzirmek bana çok zor geliyor.
Duş da çok etkili eveet
Neden o model emziriyorsun ki

Duş da çok etkili eveet
Benimki de öyle emmeyi daha çok seviyor. Yarın avm ye gidicez öyle nasıl emzirecegimi düşünüyorum ben de kara kara, bi de bizim kız bazen emmek istemiyor evi turlayıp emziriyorumü yarın avm yi mi turlayıp emzirsem napsam

İlginç bi doktormuş, ilacı kesince yan etkisi geçer korkma, ilk fırsatta da sorarsınız dr a ulaşınca.

Yanımıza mama aldık avm'de güzelce doyurduk gazını çıkardık, sonra biz yemeğe oturduk meme istedi Örtümü taktım emzirdim

Bana doktor da anlattı, öncesinde araştırmıştım da, işte o yüzden çok mu abartıyoruz da bebişi doktor doktor gezdiriyoruz dedim. Ama dünkü kakasını görünce yazık ya bu çocuk bu kakayı tek başına yapamaz dedik, büyük bi kısmı katıydı, onun içim mamadan mı diyorum işte. Aptamil prosyneo diye bir mama çıkarmış onu da denicem.

Kızlar göz muayenesi yaptırdınız mı? Hastaneden çıkarken verilen kâğıtta ilk 6 ay içinde göz muayenesi yazıyordu ben henüz yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…