Teşekkür ederim ben de kendimi bu şekilde yatıştırdım sabah moralim çok bozuktu ama moral bozmanın bi faydası yok hatta zararı var diye düşündüm

Kızlar göz muayenesi yaptırdınız mı? Hastaneden çıkarken verilen kâğıtta ilk 6 ay içinde göz muayenesi yazıyordu ben henüz yaptırmadım
Biz yaptirdik canim baya zor oldu aile hekimimiz sol gozde reflex az aldigini soyledi bizde kostur kostur gittik baya zor muaynne oldu 2 kez damla damlatti sukur sorun yok ama 1 yasinda bir daha gorucem dedi.. bir seyden suphelendi ama goremedi sanki tereddutte kaldim valla bir daha goturesim var Ankara'da

Yanımıza mama aldık avm'de güzelce doyurduk gazını çıkardık, sonra biz yemeğe oturduk meme istedi Örtümü taktım emzirdim ☺
Ayy ne güzel, benim ki örtüyü filan çekiştirir oldu optimuma gitmeyi planlıyoruz yarın çok sıkıldım ben, optimun emzirme odası nasıl acaba

Su veriyor musun? Her mama sonrası 1 çay kaşığı su vermeyi denesene belki faydası olur. Bi de içerde çok kalınca katılaşıyor sen 5 günü geçirme yap fitili.

Kızlar göz muayenesi yaptırdınız mı? Hastaneden çıkarken verilen kâğıtta ilk 6 ay içinde göz muayenesi yazıyordu ben henüz yaptırmadım
Aile hekimi 2.ay kontrolünde yapıyor basit bir muayne ışık tutuyor vs ama bizim kızın göz bebeklerinden biri büyümüyordu o yüzden göz doktoruna gittik

Kesinlikle cok buyuk rahatlik. Ama böyle kararsız ikizler burcu kadiniysam daha kanguru modeli bile secemiyorsam daha coook beklerim ben kanguruyu
Hahahaha :))) ay alemsin, yok yok elbet bi karar verirsin, bebek bekliyoo hadi seç birini :))

Yaaa valla gözüm korkuyor onun ağlayacağı seylerden. Birazdan da aşıya gidicez Allah yardımcımız olsun
Bence sen bi doktora daha göster için rahat etsin

yaa kıyamam :)) o nasıl istiyosa öyle emzircen artık :)))
Dışarda hiç rahat değilim ben de, alıştım koca c yastığa yatırıyorum rahat rahat emziriyorum, bi de benim göğüslerim büyük heralde ondan böyle rahatım. Sen de napçan, çapraz beşik diye bi tutuş var onu yapabilirsen o da rahat, dışarsı için de uygun oluyo, yoksa da alıcan kucağına artık olduğu kadar :))))

Hey Allahım yaa sanane elalemin çocuğu ağlamış sıkıntısı varmış annesinden çok düşünecek halin yok heralde.
Mevlüt olduğu gün bütün gün kucağımdan bırakmadım. Sonra birine emanet edip tuvalete girdim bi geldim altını çıkarmışlar çocuğun biri bacaklarını ileri doğru itiyor biri aç heralde bu falan neymiş ağlamış. 40 günlük bebeğin ağlamasından daha doğal ne var ki

Ben hic mama vermiyorum benimki 8. Gunde yapti. 1 kasik aksam 1 kasik ertesi gun ogleden sonra verdim. Aksamina yapti. Su gibi degildi ama tas gibi hic degildi. Cok fazla dusunmeyin kaka islerini.

Avm lerde bebek bakim odalari var. Orada emzirirsin.

Böyle çok rahat ettim, bebeğim de rahat etti sanki. Göğsümü daha iyi kavrayabiliyo. C yastığın uzun kısmına yatırıyorum sağıma ya da soluma alıyorum. Tavsiye ederim aslında bi dene
Ay yok cok zor o hastanede denettilerde bi kere
Ben yastıkla emzirmiyorum anam babam usulü yeri geliyor dizimle kızıma destek yapıyorum yeri geliyor koltugun kenarına veya cantama kolumu koyuyorum falan
Ne emzirme yastığına ne normal yastıga kendimi hic alıstırmadım dısarda her ortamda emzirebilmeliyim diye
Bunu yazarken bile yerde sezlongda yarı oturur gibi emziriyorum suanda

Biz yaptırdık uyanık olması gerekiyor ve kıpırdamamasıZorlandık ama kucağımda durdu emziği de verince sakinleştiği anda doktor muayene ettiİyice hareketlenmeye başlamadan götürün bence

Kızlar anadolu yakasında piazza avmnin emzirme odası çok güzel ben gerçekten çok beğendimİstanbulda olanlar siz de güzel emzirme odası olanları yazın aklımızda bulunsunİki hafta önce falan viaport asia ya gittik emzirme odası çok kötüydü koca avmde sadece 1tane ve içerisi inanılmaz sıkışık

Meme reddinden döndürdüysen helal olsun gerçekten, zor bi süreç çünkü. Emzirmede de ben koltukaltı pozisyonunda emziriyorum hep o yüzden dışarda emzirmek bana çok zor geliyor.
Duş da çok etkili eveet
Ay evet bana da o şekilde emzirmek çok zor geliyo.
İki gündür iyiyiz bakalım inşallah böyle devam eder. Biberonu biraktik biraz o etkili oldu. Bi de normalde bile sürekli aynı pozisyonda durmayı sevmiyo sürekli kucakta ve yüzü dışa dönük olacsk gezecek öyle yatayim yok cok da hareketli bi çocuk. Artık emzirirken de ayakta dans ederek vs sürekli değiştire değiştire emzirdim. Sanırım o da etkili oldu. Ama cook zor. Artık en son heralde birakiyo diye oturdum hüngür hüngür ağladım. Cok sukur döndü meme reddi yaşayan herkese Allah kolaylık versin..

Yok artık bi daha bi şeye şaşırmam diyorum illa bisey cikiyo delirdi mi bizim toplum napti böyle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…