Avizelerle muhabbet edenler online mi
Baya sohbet ediyor çok eğleniyor gülüyor falan kendi kendine
Bu olay tabi iki üç dakikacık sürüyor keşke daha uzun olsa
Evdeki avizeler çok sadeDün misafirliğe gittik süslü bi avize vardı bayıldı gözünü alamadı

Yerim ya tek dertleri süt Rabbim sağlıklarını korusun inşallah Bizimki de kucağıma alır almaz süt isteriz der gibi ağlıyor sabırsızca

Evdeki avizeler çok sadeDün misafirliğe gittik süslü bi avize vardı bayıldı gözünü alamadı
Şu an renkli dönence oyuncaklar çok ilgisini çekiyor. Doktorda renkli şıngır şıngır bir oyuncak vardı, kontrol için yatınca başının üstüne geliyordu. Gözünü alamadı ondan bayağı oyalandı Doktor çok faydalı bu aylar alın bu oyuncaklardan dedi. Ben de yatağın başına takılan müzikli dönence oyuncaktan aldım gülerek izliyor bir yarım saat falan oyalanıyor

Kizlar hepsi buradadan biberon baktım aventin anne memesine benzeyeni almam için ne yazması gerekiyo yoksa hangisini alırsam alayım hepsi aynı mi yanlış bisey almak istemiyorum hem biberonu alsın hemde beni. Alırmı almazmi biberonu korkusu var.

Bende meme reddi olduğunda ayakta emzirdim , otururken yastıksız emzirdim kucaklayıp
Sanki sırtı omurgası rahatsız oluyor gibi geliyor, ellerim küçük gövdesini tam kavrayamıyorum ve rahat ettiremiyorum gibi geliyor

Evet gerçekten çok büyük korku emmeye devam ettiğinde dünyalar benim oldu kimse yaşamasın ve sadece bir süreç olarak kalsın ben emziği azalttım biberonu bırakmadım ama memeyi arttırdım , sen biberonu nasıl bıraktın

Aldığınız müzikli dönence hangisi acaba

Restaurantlarında emzirme odaları oluyor
Sahildeki viaportta happymoons un bebek odası dedigi bildigin totom kadar bi yer vardı mesela ama alt değiştirmeye yetti emzirme minderi bile koymuslar gerci
Cadde deki midpoint bebek bakım odası cok güzel hem geniş hem loş ısık verebiliyorsun istersen
Ben alt değiştirmeyi sadece bebek bakım odalarında yapıyorum onun harici emzirme önlüğüyle her yerde rahatca emziriyorum

Kıkırdak onların kemikleri henüz öyle düşün
Ayagını agzına götürücek daha mesela o kadar kıvraklar
Kendine iyilik edersin her zaman her yerde yastık vs bulamayabilirsin tabi sosyal hayatına devam ediyorsan :)

Yaa ne kadar güzel maşallah her türlü emziriyosun. Ben bi de yatarak emzirmek istiyorum onu da beceremiyorum :)))
Valla şahanesin :)

Ben de bi araştırıım alayım bariYarım saat oyalanıyosa iyi

Alıştım o şekilde emzirmeye de , rahatsız olmasında minnoşum

Natural olan canim, classic olani alma..anne memesine benzeyen natural yazmali.

Benim kız da koltuk altına alıp emzirince etrafı daha rahat seyrediyor, sanki biberonla besliyormuş gibi oluyor ondan seviyor sanırım. Bakalım bugün avm de ne maceralar yaşayacağız ilk defa dışarıda uzun süreli bir gezmeye gideceğim

Henüz çok küçükler ama zamanla yavaş yavaş biz onların huylarını öğrenicez onlar evimizin düzenini öğrenecek böyle böyle büyüyecekler :) hem meme reddinden döndürdün hem de biberonu bıraktın valla tebrikler, oldukça inat etmişsin bebeğin iyiliği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…