Emzirme odası sorun değil de benim kızın emme sitili sorun yine herkesin ilgi odağı olacağız sanırım, kendi çocuğu kuzu kuzu emen de halimizden anlamazki napıyor bu deliler diyecekler
Emzirme odasında maksimum iki üc kişi görürsün kendini strese sokma simdiden :)

Aa onu yastığın üstüne koymak hiç aklıma gelmemişti. Dediğin gibi özellikle sabahları çok ihtiyaç duyuyorum öyle emzirmeye. Cesaret verdin doğrusu, denemeye devam edicem :)

Kalabalık misafirlerim gelecek hem de yemeğe, yoldalarmis tam da emziriyorum hadi bakalım gelsin sütün yetmiyomular aç bu çocuklar gardimi aldım bekliyorum
hahaha. sormayın bugün çok huysuz de benim bu laflara gıcıklığımı annemler biliyor artık huysuzlugundan ağlıyor dimi diye soruyorlar. bende açsa hayır şuan karnı aç uykusu var vs diyorum. kimse artık bana aç mı demiyor

Bizim doktor iki cesit menengikok asısı oldugunu ve her iki asıyıda yaptırmamızı tavsiye etti
İki tipinden birbirinden farklı mikropları kırma gücü var sanırım bişeyler anlattı ama cok odaklanıp dinlemedim 3.ay geldiginizde konusuruz dedi
Ticari kaygıları olmayan bi kadın o yüzden bende yaptırmayı düşünüyorum

dün gece yediğim bisey bana fazla fazla süt yaptı. hani göğsümü ağrıtacak kadar. beze beze elime geliyordu ve ağrı yapıyordu. allahım uykuya dalmazsam çocuğu uyandırıp emziricem dedim. neyseki daldım. kalkınca emdi de rahatladım. atesime falan baktım mastitten korktum. sanırım çikolata hurma dedikleri şey yaptı. ilk kez yemistim. trabzon hurmasının elma gibi yenen hali ama cinsi farklı. bir de trileçe yedim ikisinden biri yaptı sanırım. tecrübeyle sabit sütü az olanlar deneyin

Aa onu yastığın üstüne koymak hiç aklıma gelmemişti. Dediğin gibi özellikle sabahları çok ihtiyaç duyuyorum öyle emzirmeye. Cesaret verdin doğrusu, denemeye devam edicem :)
Kücükse gögsün cok işe yarıyor veya senin pozisyonda iki yastık üstüste bile koyabilirsin
Canları acımaz öyle yastıga koy kaldırdan elimizin altındalar sekil ver dur işte napalım bizimde rahatımız önemli

Bende bundan sipariş vericem bugün park yatak var uyar miki? Nasıl ilgisini çekiyor mu?
Park yatağa uymayabilir. Bizim beşiğe uymadı şimdi bir yolunu arıyoruz bir şekilde kullanıcaz en güvenli şekilde nasıl kurabiliriz diye düşünüyoruz. Şimdilik ben elimde tutup bakıyorum ilgisini çekiyor mu diye bayağı oyalanıyor.Çok seviyor bir de şarkılar Türkçe. İlk iyi geceler tatlı bebek şarkısı çıkınca bizimki başlıyor gülmeye

Kalabalık misafirlerim gelecek hem de yemeğe, yoldalarmis tam da emziriyorum hadi bakalım gelsin sütün yetmiyomular aç bu çocuklar gardimi aldım bekliyorum

Aynen benimde kalabalık misafirim var kesin gene ayy çok minik sütun yetiyor mu laflariyla karşılaşıcam sutum var desem ay benimki çok yarıyordu diyecekler kesin yani bitmez sozler takmamak en iyisi

Fisher price mutlu düşler dönencesi senin paylastiginla benziyor akşamı bekleyim belki bugün indirim olurr

Benimki memeye döndürme çabama hemen karşılık verince biberonu kesmeye gerek kalmadı , 2 ay sonra işe devam edeceğin için birberondan tamamen uzaklaştırmak istemedim , memeyi kesmesin bana yeter.

Canim ben devletin yaptirdigi asilardan baska asi yaptirmayacagim. Ilk bebege yaptirmadik. Bunda da yaptirmayacagim.

Kaynanana soyle yapsin yemegi. Bebek bakmaya gelmis ya. Bebege ben bakiyorum ama yemek yapamiuorum ana sen yap de.
Merak ettim kim geliyor bebekli eve yemege.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…