Misafirler gelince aglamasına sevinen bi benim herhalde
Oh iyi nazar falan değmez agla kızım diyorum
Aglayıncada evet işte hep böyle bütün gün böyleyiz napalım falan diye arttırıyorum hatta dozajı
ama iyi oluyor ,nazar degmiyor.Gerci en çok anne babanın nazari değiyor derler.O yüzden içim kaynadıkça okuyorum felak nas.
Bende şey olur ne zaman çocuğum şunu yapıyor desem o zaman bir sıkıntı yasarim.Mesela wc eğitiminde birine gece altına kaçırmaz dediğimde o gece kaciracaklari tutardı.o yüzden övmeye de gelmiyor hic

hala kanguru bakiyorum. Inaniyorum bugun bitecek bu is

Bende bugün siling aldim saniye durmadı icin de çıldırdı hiç rahatta değil boşuna almışım kangurum var kızdan kalan evde bulamadım taşınmıştık nere koydum bilmiyorum en iyisi tekrar onu arıyım ama benim kızımda durmamıştı kanguruda

Aynen aynen nas felak ayetel kursi devamlı dilimizde 7şer 7şer
Sonucta nazarımız degsede okuyoruz ama yabancılar maşallah bile demiyor cogu

İlk bende koyamadım istemiyor ama bi onbes dk falan mücadele edip kanguruda tutabiliyorum
Bi kere dısarıda baglamıstım yoldan gecen kadınla girmek istemiyor icine diye, bi kerede cıktım dısarı sokagın sonunu görmeden ortalıgı yıktı durmadı eve geri döndüm actım aspiratörü cıkarmadım hic onunla sakinleştirip tekrar cıktım dısarı
yılma sende :)

Eniştem kızıma zilli diyip duruyor
Zilli kelimesinin ana cıkısıyla ilgili cesitli kötü kötü rivayetler var o yüzden nefret ediyorum o kelimeden. Ucuz basit bayagı geliyor zaten kulagada
Nasıl engelleyebilirim nasıl uyarabilirim ya
Sorsa bide hani neymişki anlamı dese acıklamayada utanırım
Varmı hic o kelimeyi deme diye yakın cevresini uyaran

Bunu Whatsapp’ten at enişteye. Yeterince açıklayıcı olur.

Misafirler gelince aglamasına sevinen bi benim herhalde
Oh iyi nazar falan değmez agla kızım diyorum
Aglayıncada evet işte hep böyle bütün gün böyleyiz napalım falan diye arttırıyorum hatta dozajı
Bizim eve ne zaman biri gelse kızım uyuyan güzel arkadaşlarım gelmişti hazır kızım uyuyorken yemeğe oturalım dedim, saatlerce sesi çıkmadan uyudu görmeden gideceklerdi nerdeyse dedim durun uyansın fln neyse son 1 saat uyanıktı yanlarında uyuttum. Eşimin arkadaşları geldi ailecek yine aynı hazır uyurken yiyelim dedim Tatlı çay faslına geçtik anca uyandı yakın arkadaşım geldiğinde Uyansada sevip gideyim dedi , uyanmış gibi ağladı çığlık attı kızım , arkadaşım benden önce fırladı koştu , o gidene kadar tekrar dalmıştı kız şok dedim normalde böyle değil bana yardıma biri geldiğinde uyuyor biz tekken uyanık takılıyor

Bende elleri üşüyor diye eldiven takmak istiyorum sürekli ama kendime dur diyorum
Becerilerini engelliyoruz kendimize karsı duramazsak
Evet yaa elleri üşüyor ben sadece gece yatarken takıyorum sonra çıkarıyorum ,çok geriniyor uykuda elleriyle kendini çizip uyandırıyor

Son düzenleme:
Karşıdakinin o anlamda söylemediği kesin bence takılma demekle olmuyor takılıyorum diyorsan kıZıma zilli deme ponçik de , dersin

Kuzlar oğlum 5 gündür kaka yapmıyordu. Dün acı yedim, epey acıydı kulaklarımdan ateş çıktı yani o seviyede . Alakalı mı bilmiyorum ama bugün oğlum kaka yaptı, etkilemiş olabilir

Daha ne yalancı çıkaracaklar bizi dur sen

Evet yaa elleri üşüyor ben sadece gece yatarken takıyorum sonra çıkarıyorum ,çok geriniyor uykuda elleriyle kendini çizip uyandırıyor
Üc dört günde bir manikür yapıyor babası cüzmesin kendini diye
Bikac kere cizdi gayet
Acı esigide yok hiç parmaklarını gözünün içine falan sokuyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…