Ben de oyle diyorum ya keske almasaymisim hic sling. Ilk 5 fk duruyor iyi gunundeyse, sonra cikmaya calisiyor. Hani anne kalp atisini duymak rahatlatiyodu? Benim minnos daha da cildiriyor sıkılmaya gelmiyor.

Vaay nasil sabretmissin oyle. Dun markete gidecektim slingi binbir cesit zahmetle doladim oglumu koydum icine. Baktim sesi cikmiyor oh dedim boyle gider gelirim surada zaten market. Daha kapidan cikmadan basladi kendini geriye dogru atmaya resmen cikmak istedi. Balkona ciktim gokyuzunun isigi biraz mayistirsin diye yok durmuyor cocuk. O slingi cikarana kadar ter basti bana. Sonra yine arabayla gitmek zorunda kaldık. Yine oglum kazandi

Üc dört günde bir manikür yapıyor babası cüzmesin kendini diye
Bikac kere cizdi gayet
Acı esigide yok hiç parmaklarını gözünün içine falan sokuyor resmen
Bizimki de oyle ya gozunun icine sokup iyice sıkıyor gozunu cikaracak diyr korkuyorum. Tirnaklarini kesmemiz cozum olmuyor ki yine kipkirmizi yapiyor yuzunu. Gunduz ben aksam babasi basinda nobet tutuyoruz ellerini yuzune koymasin diye

Bugün 2.ay aşısı oldu oğlum. Sabahtan beri iyiydi ama son 1 saattir uyanıp uyanıp ağrısı var gibi ağlıyor. Ateşi yok ama ne yapayım sizce calpol vereyim mi. Ağrısı olması normal mi

Benim oglum ne zaman aglasa kayinvalidem kim dovmus benim oglumu diyerek seviyor. Birkac defa kimse dovmedi anne diye gulerek ikaz etmeye calistim ama olmafi ben de beceremedim

Bugün 2.ay aşısı oldu oğlum. Sabahtan beri iyiydi ama son 1 saattir uyanıp uyanıp ağrısı var gibi ağlıyor. Ateşi yok ama ne yapayım sizce calpol vereyim mi. Ağrısı olması normal mi
Asiyi vuran hemsire agrisi olabilir demisti sonucta biz de asi yaptirdigimizda o kolumuzda bir agri oluyor ben 37.3 deeeceyi gorene kadar vermedim calpol. O da geceye dogru oldu zaten yatmadan once verdim ki rahat uyusun. Sen de oyle yap derim ben. Belki cikmaz atesi bosuna verme surubu ama cok ağrısı olursa verirsin

Sı an beklemedeyim calpol vemek için. Eve geldiğinden beri uyuyor normalde gündüz uykusu azdır. Endişelendiyor beni

Sı an beklemedeyim calpol vemek için. Eve geldiğinden beri uyuyor normalde gündüz uykusu azdır. Endişelendiyor beni
Benim kızım da aşıdan sonra önce huysuzlaştı öğleden sonra bi uyudu emmeye kalktı sadeceİki gün böyle uykulu sürdü ama ateşi de hep kontrol ettim gece bile saat başı kalkıp baktım çıkmadı calpol vermeden atlattık

Bence de onu bende farkettim. Gogsum dolu dolu olduğunda yarım saatte bitiremiyodu şimdi on dk da bitiyo kuvvetlendi çeneleri.

Biz aynı günlerde meme reddi yaşamıştık hatta aklıma geldin soracaktim çok sevindim almasına. Ya o kadar zormus ki oğlum bi saat kalıyordu memede çok seviyodu. Artık zorla aliyodum memeden benim başıma gelmez diyodum gelebiliyomus. Bi anda hemen on dk anca emmeye başladı sonra tamamen reddetti. Çok şükür iyiyiz şimdi. Hiç kimse yaşamasın böyle bisey..

Sütüm çok fazlaymış çok tazyikliymiş ondan çocuğum zorlanıyor emerken de hatta olmadı arada kazara fışkırtıver üstlerine
Biri az mı sütün diyecek oldu, başka birinin birbucuk yaşinda oğlu varmış kadın hemen atladı olur mu hiç her annenin sütü yeter bebeğine bak ne güzel emiyo işte diye. Herkes suspus kadını alnından opesim geldi.
Doğru söyleyin o kadın içimizden biri mi

Yok bacım ben aç ondan agliyo deyince kv doyuramiyo işte aç çocuk, hemen emzir bari ne kadar emerse diyo. Gonderemedim gitti kadını ya

Tabi ki hemen denicem. Eşim artık bugün ne ogrendin ne getireyim diyo

Aynen benimde kalabalık misafirim var kesin gene ayy çok minik sütun yetiyor mu laflariyla karşılaşıcam sutum var desem ay benimki çok yarıyordu diyecekler kesin yani bitmez sozler takmamak en iyisi
Zaten hazirlikliydim da kimse bisey diyemedi. Biri de gelmiş gripmis ya kadın küçücük çocuk gripsen gelme. Kose bucak kacirdim çocuğu ama inşallah bulasmamistir

Benimki memeye döndürme çabama hemen karşılık verince biberonu kesmeye gerek kalmadı , 2 ay sonra işe devam edeceğin için birberondan tamamen uzaklaştırmak istemedim , memeyi kesmesin bana yeter.
Hem meme hem biberon emiyosa çok iyi aman maşallah

Kaynanana soyle yapsin yemegi. Bebek bakmaya gelmis ya. Bebege ben bakiyorum ama yemek yapamiuorum ana sen yap de.
Merak ettim kim geliyor bebekli eve yemege.
Kv nin kardeşleri gelinleri kızları onların çocukları cumbur cemaat yaklaşık 20 kişiydik. Kız o o kadar insana yemek fln yapamaz. Bi de misafirler bebek gormeye gelcez demişler benim kv demiş madem yemeğe gelin diye sanki kendi yapcak. Dün geceden yaptım bi tek pilavla çorbayı sabaha biraktim. Onları da sabah yaptım. Bi kadın kim olduğunu da bilmiyom ya kv nin huyunu biliyo heralde, bunları tek başına yaptın heralde çocukla zor olmuştur ugrasmasaydin yardim edenin de yok dedi. O bile yetti bi de millete çocuga ben baktım gelin de yemekleri yaptı diyo. Hi hi hepiniz tosur tosur uyurken yaptım ben o yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…