Valla bence de madem yanınızda kalıyo her şeyi yaptır Koalacikk Belki pes eder de gider
İlk geldiği hafta bunu da denedim mutfağını mahvetti her yer ama her yer yağ içinde kaldi. Her şeyin yerini değiştirmiş o kadar düzensizdi ki anlatamam hiç biseyimi bulamadım ve ben pes ettim

Aynen benimde kalabalık misafirim var kesin gene ayy çok minik sütun yetiyor mu laflariyla karşılaşıcam sutum var desem ay benimki çok yarıyordu diyecekler kesin yani bitmez sozler takmamak en iyisi
[/QUOTE
Gene bunlar masum tanımlarmış
Benim bildigim zilli kelimelesindeki hikayeler baya paralı kadın minvalinde
Ben hoşlanmadığım bir kelime söylerlerse, henüz söyleyen olmadı ama direkt söylerim. Öyle demiyoruz derim. Zilli dediği an öyle demiyoruz öyle sevmiyoruz de direkt. Bodoslama söylerim yani

Benim oğlum da çok uyudu. Doktor ateşi çıkmadan calpol verme dedi, sağlık ocağındaki hemşire calpolu ver çünkü ağrısı olacak calpol ağrıyı keser dedi, ateşi çıkmadığı halde ağrısı olursa diye verdim

Kv de tam arsız çıktı bide yalan söylüyor

Kızlar bana da yardımcı olun ne yapacağımı bilmiyorum oğlum memeyi biraz emiyor peşine basıyor ağlamayı ama öyle böyle bi ağlama değil..sakinlestiriyoruz geri meme pozisyonu alınca başliyor.mama günde bir kez aksam on gibi veriyodum bu ara vermemeye başladım 1 haftada 3 gün vermedim..dünde acayip cildirdi inat ettim vermedim mamayi..bugün sabahta yine memede çıldırdı memeyle kavga ediyo ağlıyor..sütün hızlı gelmesini istiyodu aksamlari azalıyor tamam da bide sabahlari neden böyle yapmaya başladı nasıl düzelecek basına gelen atlatabilen var mi?

Zaten hazirlikliydim da kimse bisey diyemedi. Biri de gelmiş gripmis ya kadın küçücük çocuk gripsen gelme. Kose bucak kacirdim çocuğu ama inşallah bulasmamistir
Keşke deseydin grip olduğun için uzak tutmam lazım bebeği diye. Anlardı bozulurdu iyi olur böylelerine anlamıyorsa anlatacaksın.Zaten anlayışlı insan gelmez gripli gripli. Geçen arkadaşım msj attı sana gelecez diye. Bende onun Instagram paylaşımlarından grip olduğunu görmüştüm. Dedim ki sen grip misin evet dedi atlatmadım dedi. Geçmiş olsun gribini atlat bekliyorum dedim Tamam bebişe bulaşmasın dedi. Ben de samimiyetine güvenerek söyledim bozulmadın dimi dedim. O da yok ben olsam parfüm sıkmayın da derdim hatta dedi. Böyle anlayışlı insanlar da var. Anlayışlı insan bozulmaz anlayışsız insansa bozulursa da hak etmiştir.

Ayy tobe tobe
Biliyodur zaten anlamını da direk söyle bence biz kotu hitaplar kullanmiyoruz diye anlar heralde. Bi de bunun nesi kötü diyomus o zaman ac Google dan bak dersin

Bir süre emdikten sonra ağlayıp memeyle kavga ediyorsa gazı olabilir. O zaman emzirmeye ara verip gazını çıkarmayı dene.Gazı çıkınca tekrar emzirmeye devam edersin.Gaz çıkarırken de gazı yokmuş da açmış gibi ağlıyorsa ya da gazını çıkardın emzirmeye devam ettin ama hala ağlıyorsa meme değiştirip diğerini vermeyi dene. Ama genelde bir süre emdikten ağlıyorsa gazdan ağlıyor.

Memeyi kabul etti mi tekrar

Öncelikle sakin ol bizim gerginligimiz geciyo bebislere iyice kavga ediyorlar memeyle tecrübeyle sabit. Farklı pozisyonlarda emzirmeye çalış artık nasıl seviyorsa. Bi de ben surekli konuştum oğlum bak sen böyle yapınca üzülüyorum fln diye sesini duysun bence o da rahatlatir. en önemlisi pes etme sakin ol. Elbet o memeler emilecek:)

Yok aman ne bozulması bozulursa bozulsun söyledim zaten. Kirmamaya çalıştım yine de sanki oglumla konusuyo gibi 'bak oğlum bu teyze gripmis yaklasmayalim aynı odada durmayalim bulaşır' gibi. Ama yaşlı anlamiyo gorumceme soylettim yok yine anlamiyo ki gorumcem direk söyler böyle yumuşak yüzlü de değil. Çocuğu kacirdim hep yanlarından

Benim oglum ne zaman aglasa kayinvalidem kim dovmus benim oglumu diyerek seviyor. Birkac defa kimse dovmedi anne diye gulerek ikaz etmeye calistim ama olmafi ben de beceremedim
Canım bizde onun devamı annen mi dövdü şeklinde devam ediyo, böyle şeyler söyleme diye direk uyardım olmuyo olmuyoo anlamiyo en son sana bakcam diye gelip yan gelip yatan babaannen dovmus dicem o olcak

Hani sürahi nine gerçek hayattan çıkmış ya ha işte oyleyiz tamamen gerçek

H happiness87 aşıyı vurulduğu gün oglumun ateşi çıkmadı ama biraz ağrısı vardı belli. Bütün gün memede durdu rahatladı. Ateşini sık sık kontrol et bi de sık sık emzir ki ağrısı azalsin anne sütü iyileştirir. Geçmiş olsun çok

Babaannen dövmüş de ananamı atıyor suçu yavruum ben seni korurum de gülerek geyiğe vurarak koy lafı

cok guldum yaa Allah yardimcin olsun canim. Ay boyle soyleyip soyleyip onlar gibi olmaktsn cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…