Bugün 2.ay aşısı oldu oğlum. Sabahtan beri iyiydi ama son 1 saattir uyanıp uyanıp ağrısı var gibi ağlıyor. Ateşi yok ama ne yapayım sizce calpol vereyim mi. Ağrısı olması normal mi
Biz de asi olduk bugun, simdilik iyiyiz. Bacaklarina baksana, sisme morarma var mi? Sislik varsa bizim dr soguk kompres onerdi.

Ay valla ya
Başka yerde anlatsam battı mi sana esinin annesi babası derler, esin ağaç kabuğundan mi çıktı ne var derler derler yani. Siz beni çok iyi anliyosunuz
Ya ama anne baba elbette başımızın üstüne ama her anne baba sağduyulu olmuyor ve bebek büyütme sürecine alışırken destek yerine köstek görüyorsak bizde insanız isyan edebiliriz. Geliniz diye her saçmalığı alttan almaya mı geldik dünyaya o zaman yine kadın erkek ayrımı var , oğullarının umrumda değil biz onların ailesiyle mücadele ederken onların keyfi yerinde zorlanan biz oluyoruz. Bak ben 4 yıldır uyum sağladım benim ters bişeyim olsa kötü olacaktım , kayınvalidem sen benim kızımsın bitek seni doğurmadım diyordu , gerek yoktu o kadar sevmesine de böyle yermesine de.. biz de evlat büyütüyoruz da gelecekteki yaşantımızı çocuklarımız üzerinden mi sağlayacağız onların hayatına burnumuzu sokarak mı huzur bulacağız , bütün bunların sebebi sınırlarını aşması kimse kusura bakmasın

Ay valla ya
Başka yerde anlatsam battı mi sana esinin annesi babası derler, esin ağaç kabuğundan mi çıktı ne var derler derler yani. Siz beni çok iyi anliyosunuz
Ben kendi ailemin de uzun süreli yanımızda kalmasını istemem ki hatta annem bütün işlerimi de yapar ama istemem yaniSonuçta bebişle beraber tam bi aile olduk ve bütün sorumluluğu eşimle almak isterim özel hayatımıza kimsenin müdahele etmesini istemem o yüzden seni anlıyabiliyorum

Sağol canım yazdığın için..evet gazını çıkarıyorum dediğin gibi oluyo..meme değiştirnede yapıyorumda sakinken ağlamaya bi başladımı ne mümkün meme tutması korkum meme reddi

Evet kimse kimsenin sınırına girmemeli bence deBenim anneannem vefat ettikten sonra dedem evi olmasına rağmen özel bi huzur evi var oraya gitmek istediğini söyledi tabi bütün çocukları karşı çıktı ama dedem ben otel gibi orada yaşamak istiyorum bir arada huzurumuz bozulur kimsenin düzenini kaçırmak istemiyorum ben arada canım istediğinde sırayla hepinize gelirim ama misafir olarak dedi tabi çocukları millete karşı da ayıp olur dese de kabul etmedi şimdi istediği yeri gezip tozuyo çok da mutlu ama çevreden dedemin huzur evinde olduğunu duyanlar hemen yadırgıyo bakmıyoruz sanıyolar

Memeyi kabul etti mi tekrar
Etti iki gündür iyi çok şükür. Benimki mesela aliyodu on dk geçmeden birakiyodu çığlık çığlığa agliyodu böyle ya da hiç almiyodu. Uykuluyken verdim daha çok bi de yukarıda anlatmıştım farklı pozisyonlarda emzirmeye çalıştım emziği azalttim biberonu hiç vermedim öyle aştık yani inş bi daha olmaz sizde durum nasil?

Evet bu ara bide stresliyim kv bizde acaba o da etkiler mi ya..evet konuşuyorumda şarkıda açmaya çalıştim en son kalktim ayakta emzirdim de öyle durdu.inşallah bırakmazlar.memeyi

Benimki de 40 dk hatta ellemesem 1 saat emerdi, bana da o yorucu gelirdi bazen ama ona alışmışız şimdi 10 dk emince doymadı mı acaba endişesi oluyor. Bak az önce 10 dk emdi gazını çıkarıp yatırdım bayağa bi kustu demekki bayağa emmiş. Ama benim ki emme konusunda doğduğundan beri sorunlu, başta sütüm gelmedi göğüs uçlarım küçük diye emmedi uzun zaman silikon uçla emzirdim zar zor bıraktırdım arkasından meme reddi oldu, şimdi de nazla niyazla emiyor. Memede uyuma olayı bile nadir artık

Aynılarını yaşadık bi kere sakın zorlama, kafasına bastırma, ağlıyorken emme pozisyonunda tutma yoksa daha çok soğur memeden. Biberon ve emziği mümkün olduğunca azalt canım. Ama çocuğu da aç bırakma gerekirse ara ara kaşıkla sağılmış sütünden veya mama ver. Yarı uykuluyken emzirmeyi dene, loş ışıkta sessizlikte emzirmeyi dene, ayakta yürüyerek-sallanarak hatta gerekirse hafif zıplar gibi yaparak emzirmeyi dene. İnan dans ederek bile emzirdik bu taktiklerle biraz çözüldü sorun.

Bizim bugün avm gezimiz çok güzel geçti çok şükür. Black friday diye biraz kalabalıkmış ama yine de kızım çok usluydu. Evde çıt sesine uyanan çocuk o gürültüde fosur fosur uyudu resmen bu arada İzmir li arkadaşlar optimumuk bebek bakım odasını çok beğendim. Giyinme kabinlerine benzer emzirme kabinleri yapmışlar, çek perdeni istediğin gibi emzir. Tabi bu yeni yapılan taraftaki bebek bakım odası. 6 saat dışarıdaydık deli gibi alışveriş yaptım, Fast food yedim, çoook özlemişim çok iyi geldi

Ağladığında zaten öyle bi hale giriyoki gözleri kapalı ağzı sonuna kadar açık ne mümkün ağzına meme verebilmek..zorlamadim bende ama sadece aksamlari yapardi aç sanıp mama verirdim süt azaldigi için..ama artık sabahta yapmaya baslayinca korktum kilo alımı iyi aslında..bir hafta takip edecem tabi mamayi kesebilirsem bakalım..sağmıyorum hiç sütümü..bi ara gece emmedigini sağıp ertesi aksama doymadiginda veriyodum
.sonra bıraktım baktim gündüze yetiremiyorum bu sefer

Kuzlar oğlum 5 gündür kaka yapmıyordu. Dün acı yedim, epey acıydı kulaklarımdan ateş çıktı yani o seviyede . Alakalı mı bilmiyorum ama bugün oğlum kaka yaptı, etkilemiş olabilir
Pisik olmadi mi peki ben fazla yapınca popis kizariveriyor

Anlayış insan olmaktan geçiyor.Ben izne ayrılınca yerime yeni mezun bir arkadaş geldi.Sadece 1 kez gördüm sınıfın durumunu anlatmak için.Okuldakiler bebek görmeye gelince bu arkadaş grip olduğu için gelmemiş bebeğe bulaşmasın diye ama hediyesini göndermiş.Ne kadar ince bir insan dedim.Bu insan bekar,çocuk sahibi değil ama empati kurmuş.Ama koca koca çoluk çocuk sahibi insanlar ki aynı zorlukları vaktinde yaşamışlar ama empatiden yolsunlar.cok şaşırıyorum

Kizlar, benim memelerim artik sismiyor, sutum de sizinti yapmiyor. Sutum mu azaldi diye dusunuyorum ama bebegim emiyor. Gerci o da cok kisa emiyor. Tas catlasa 10 dk emiyor. Agzi sut dolu oluyor ama. Uzun zamandan beri sutumu sagmiyordum, gecen gun sagmam gerekti 40 cc anca cikti, o da zorla. Eskiden tek meme 100 cc cikardi. Bu normal mi sizce? Yoksa meme teebiyesi dedikleri bu mu?

Sanırım morcivertkedi yazmıştı memeler terbiye oluyormuş. Bence o durum.Daha güçlü cektiginicin boşalıyordur o yüzden az çıkıyordur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…