Kesinlikle öyle. Sanki çocuk büyütmemişler gibi bir de senin davranışını yadırgıyorlar. Görmemişin bir çocuğu olmuş diyen bile vardır. Benim bahsettiğim arkadaşımın da çocuğu yok henüz ama nice çocuklu insanlardan daha anlayışlı.

Benim emiyor çok şükür de biberon vermeyi düşünüyordum ama biberonda meme reddi olabildiğini okumuştum bir yerde. O yüzden merak ettim kabul etti mi tekrar diye.Siz biberon verdikten sonra mi meme reddi oldu

Ama hava güzel cıkmam lazım az dolaşmam lazım müsade etmiyor napayım
Her cıkısımızda ilk bi aglıyor ona kaldıysak yandık

Yaaa ben bekar olduğu için çocuğu yok zannediyordum

Kiz oyle dediginde boz herkesin icinde. Ay ilahi anne siz uyurken yaptim ya yemekleri deseydin. Insani sinir ediyor. Ben bozuldum buradan hele o gripli olana iyice kizdim. Anne biz artik alistik bebekle. Kendimiz bakiyoruz zaten sizin de duzenijiz bozulmasin. Evinize gecin istersen rahat rahat desen. Esin sorun eder mi.

Sanırım morcivertkedi yazmıştı memeler terbiye oluyormuş. Bence o durum.Daha güçlü cektiginicin boşalıyordur o yüzden az çıkıyordur diye düşünüyorum.
benim hala gündüz göğüslerim şişmez. belki çok erkendi bilmiyorum ama terbiye olmus durumda. tamam çok emdiğinde pörsümüş oluyor ama süt olduğunda şişmiyor. ama sızıntı hala var pedsiz durmuyorum. sütüm azaldı diye düsünme sütüm var bebeğim doyuyor diyerek emzir. ben lohusaydım bu durum olduğunda ve ciddi anlamda kafama taktım. çok şükür geçti. kendini tatmin etmek için emzirmenin ortasında göğsü çekip geriden doğru sıktır fıskırıyosa vardır süt. bebeğini gözlemle. aç olan bebeği durduramazsın zaten belli eder açlığını. bizden baska yokmu terbiye yasayan?

Kesmek çok zor oluyor uykudayken keseyim tırnakları diyorum uyanıyor. Nasıl bir törpü kullanıyorsun
Ben kesemiyorum emzirirken eşim kesiyor yoksa kıpır kıpır hayatta izin vermez uyurkende uyanır
Chicconun setini almıstık onda kagıt törpü var bazende benim törpümle kolonyalayıp törpülüyor

Evet her defasinda mememi sıkıyorum, sut cikiyor. Ama ne gece ne gunduz sertlesmiyor artik memem. Benimki de 1 ay once basladi, ama ara ara yine sertlesiyordu bazen. Artik hic oyle olmuyor ben de ped takiyorum ama bosa. Eskiden egildigimde bile damla damla dokulurdu.

Ayy tobe tobe
Biliyodur zaten anlamını da direk söyle bence biz kotu hitaplar kullanmiyoruz diye anlar heralde. Bi de bunun nesi kötü diyomus o zaman ac Google dan bak dersin
Ya su salak sacma sarkılar varya zilliyle ilgili ordan milletin diline sempatik gibi görünüyorda değil aslında

Mesajını okurken eşim karşımda hurma yemeye başlamıştı (meyve olan dimi turuncu), ben de hiç sevmem, neee süt mü yapıyomuş diyip adamın elinden kaptığım gibi yedim :)) hadi inşallah sütümüz bol olsun

ooo damla damla dökülme ilk ay bitti bende ama dün gece damladı. yani inanılmaz şaşırdım. gece de bazen şişiyor bazen şişmiyor ama gündüz hiç yani. bizim kilo alımımız gayet iyi, açlık huzursuzluğu da yok sütüm yetiyor demek ki. 10 dk emmesi de çenesi güçlendiği ve artık etraf dikkatini çektiği için
ahahah evet yuvarlak koca bisey. bol bol süt olsuuun

Benimkinin de kilosu iyi ama iste acaba bu ay da iyi mi bilemiyorum. Ilk 2 ay 1300'er aldi ama bu ay o kadar yoktur heralde. Saginca az cikinca endiselendim aslinda. Yoksa kafaya takmam. Uzun zaman sagmayinca belki az cikti. Bu sutum azaliyor mu tedirginligi hic bitmeyecek galiba. 6 ayi sorunsuz tamamlamak istiyorum oncelikli olarak.

Evet bu ara bide stresliyim kv bizde acaba o da etkiler mi ya..evet konuşuyorumda şarkıda açmaya çalıştim en son kalktim ayakta emzirdim de öyle durdu.inşallah bırakmazlar.memeyi
Aynen bende geçenlerde ayakta dans ederek yürüyerek atlattım bu süreci oturmaya mu geldik hadi kalk oyna diyorlar resmen

bende öyle hissediyorum 6 ayı doldursak bi oh çekicem sanki psikolojik ya. rahat ol annesi 2-2,5 ay emzirmişsin kökü kesilmez, vücudun alıştı artık kesin terbiye olmustur.

-EarthLing- bende de uzun süredir memede sertleşme yok , göğüs ucunda şişlik oluyor bariz. Ben düzenli sağdığım için kalkana da birikiyor , kalkandan boşaltmazsam üstün başım batıyor yada biraz sağmayı geciktireyim kalkan dolup taşıyor , ona rağmen göğsüm sertleşmiyor artık yumuşak
Yani azalıyor gibi düşünme , aklından bile geçirme bence . Kısmetleri ne kadarsa o kadar emekler ama bebeklerimiz emdikçe vücut onların ihtiyacına yönelik süt üretiyor diyorlar ya bencede öyle

Sağol canım yazdığın için..evet gazını çıkarıyorum dediğin gibi oluyo..meme değiştirnede yapıyorumda sakinken ağlamaya bi başladımı ne mümkün meme tutması korkum meme reddi
Meme reddi olduğuna emin misin? Şunu denedin mi hiç, yine memeye alıyosun ağlıyor sonra anında biberon veriyosun onu böyle nefessiz içiyor. Yaşadın mı bunu? Çünkü bunu bikaç kere yaşadım, bikaç kere de gazı olduğu için veya uykusu olduğu için ağlamaya başladı. Uykuya geçemediği için sinirlenip ağlıyor

Kesinlikle o kadar katılıyorum ki. Bende aynı senin gibi aileler arasında uçurum varken iki senedir hep ortayı bulmaya çalıştım. Uzaktan iyiydi ama aynı evde olmuyo,ev üstüne ev olmuyo. İsterse çok iyi insan olsun.
Hele lohusalıktan hiç cekilmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…