Ek gıda zamanı gelsin enginarlar, brokoliler, kerevizler, bir de nefrolojiye gitmiştim doktor tuzsuz yemeye çocuğunu alıştır bebeklikten demişti bu da ek bilgi olsun

Eklentiler

• 49710E61-CCC9-4B27-A78C-176211682E4E.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 37
Hahahh çok iyiymis
Ben o kadar sakin sabırlı biriydim kii beni benden aldılar. Ben de yeni yeni başladım böyle laf sokmalara kendime şaşırıyorum valla bunu ben mi dedim diye bakalim nereye kadar nasıl olcak. Su kışı bunlarla akıl sağlığımı kaybetmeden atlatirsam madalyami da isterim artık

Cok sevindim Bizimkide dun 4.gun kaka yapti dayim kucaginda dik tuttu ayaklarini ileri geri yapti oynatirken elinde yapmis :) bende ayva kompostosu cennet hurmasi falan yemistim cok sevindim bu arada ben 100 cc veriyorum mamayi anca doyuyor ama gunde 1 ya da 2 keze dustuk aksam 6da cok agliyor saniirm sut tukeniyor o saate :))

Ay ne güzel su son olay yaşanmasa siz baya iyiymissiniz o da zamanla unutulur gider. Benim de annemle eşim kaldı eşim önümde elimden tutup yürüttü annem dediğin gibi belime masaj yapti kv de oğlunun yemek yemediginin peşine düştü

Yunanistan mı valla süpermiş Millet çankırıya, Yozgat’a, Konya’ya gider kayınvalidesine sen Yunanistan’a gidiyorsun çok şanslısın Peki burada asıl anlatılmak istenen yerine Yunanistan’ın dikkatimi çekmesine ne demeli

dün gece bir ilki yasadık. 21.30 gibi çok huysuzlandığı için kestirsin diye uyuttum. bizim bebe 24.00 bebesi ya allahım ben ütü yaptım uyanmaz mutfak topladım uyanmaz namaz kıldım telefonla oyalandım uyanmaz. saat oldu 00.30. çok da tok değildi uyurken. uyandırıp emzirdim. altını aldım bidaha uyudu. 6.30a kadar kalktı kaka yaptı emdi bidaha uyudu 9.30a kadar. bence artık yavas yavas gece uykusunu erkene almanın vakti gelmis. çocuğa bisey mi oldu diye kontrol etmekten ben uyuyamadım tabi

Yaa çok sevindim. Bizimki de ya o pozisyonda ya da pusetinde yapıyor.

Maşallah canım ne güzel. Ben daha yeni 1 kutu bebelac aldım ama normalini aldım. 2-3 günde bir mama verir oldum o yüzden bizim problem mamayla çözülmez. Mama verirsem benim kız emmeyi bırakacak bizim bugün 5.güne döndü yine sancısı olursa doğruca fitil, zaten alttan çıkan gazı kötü kokmaya başladı içerisi dolu sanırım ama sancısı olmazsa 1-2 gün daha beklerim.

Bi yerde okudum, bebekler akşamları gece uykusuna hazırlık olarak çok emmek isterlermiş. Gece uzun süre ememeyecekleri için depoyu fulleme çabasına girerler iş tabiri caizse, o yüzden akşam sütüm yetmiyo gibi hissedilirmiş. Bebek daha huzursuz olabilirmiş.

Biz de olaylar tersine dönmeye başladı sabaha kadar deliksiz uyuyan kızım gitti yenidoğan bebekler misali gece 2 saatte bir emmeye kalkan bir bebek geldi aksi gibi biraz hastayımda boğazlarım kulaklarım fena. Uyuyup dinledinemedikçe kötü oldum. Göğsümün birini daha az emiyor o yüzden doymuyor mu ondan mı 2 saatte bir kalkar oldu acaba

Bi de kızlar benim ki emzikle uyuyor, 10 dk sonra ya emziği atıyor veya eliyle itiyor sonra elini ağzına sokmaya başlıyor elini emmeye çalışırken kendini uyandırıyor artık uyanmasın diye elini tutarak uyur oldum (kundak da yaptırmıyor). Sizde de var mı böyle bir durum. El emme delisi oldu uykusunda bile elini emme derdinde

Aynen baya iyiydik aslında , bu kadar iyiyken birden kötü olmam çok anlamsız
1 kez lohusalıkta benden yana sıkıntı yaşadılar yani onlara göre sıkıntı sonrasında emzirme olayı patlak verince , herşeyi sildiler resmen. Maalesef onların en kötü yönü bir olay yaşadıklarında ailecek oturup o olayı büyütüp günah keçisi varsa eleştirip kendilerini aklamak , asla öz eleştiri yok. Ailenin tüm fertlerine nasıl yakındıysa kv ve görümce diğerleriylede kötü oldum. Hatta kavga ettiğim kişilerle problemleri çözmeye başladık ama diğer yancı taraftarlarla aram kötü , kendi fikirleri yok çünkü , tek taraflı düşğneniliyorlar onlar için üzülüyorum üstelik bugün görümcelerim ve eşimin doğımgününü kutlayacağız kv de
Senin kv de bomba yani , yemek derdinde Allahım

Biberonla vermeye korkuyorum artık şırıngayla deniyecem bi olmadı kaşık biberon alırım..sen hangi yöntemleri denedin olmadı?
Sütünü ne ara sağıyorsun? Benimde lansiloh ama kullanmiyorum..gece sagabilirim ama onuda bıraktım..sanki bu seferde sabaha tam doymuyo..yoksa bi ara gece emmedigi memeyi sagip ertesi gün akşam mama istediğinde veriyodum..
Doğru diyosun ben biraz mamayı takinti haline getirdim aslında istiyo mama ama vermedim işte 2 gündür şırıngayla deneyim bari..

Bende aman acikmasin diye depolamaya calisiyorum herhalde mamayi bir gece veriyorum..bir de bizim kizda uykuya dalana kadar cok huysuz ama atak haftasindalar sanirim dün 23.00a kadar salladim anca uyudu :)

kundak+emzik. benimki de hic sevmiyordu zorla alıstırdım. simdi kundaksız uyumuyor ve uykusu daha kaliteli hale dönüstü. kendini uyandıramadığı için. uykuya dalınca kundağı gevsetiyorum elini kolunu cıkarabilsin diye. benimki de emzikle uyumuyor. dalana kadar emzigi tutup sonra atıyor.

Dün jokerde kaşık biberon gördüm çok güzel ama 300 küsür tl değer mi bilemedim. Onunla da rahat içirebileceğimizin garantisi yok.

Seninki ne kadarlık oldu unuttum bizim bi kaç gün sonra 3.ay dolacak. Eskiden benimki de biraz dalınca emziği atar derinin uykuya geçerdi. Şimdi yine emziği atıyor ama bu sefer ellerini emmeye çalışıp uyanıyor büyüdükçe huyu değişiyor, malesef bizimkinin bazı huyları kötüye gidiyor. Uyku olayı iyice zıvanadan çıkmaya başladı. Bu gece kundak için bir daha zorlayayım bakalım.

Bizimkinin de gece uykusu bi ara basa dondu. 2 hafta kadar once, en fazla 2 saat uyur oldu. Uyandiginda da normalde emip tekrar uyuyan bebek gitti saatlerce uyumayan bebek geldi. Neyse ki geciciymis, bir hafta sonra eskiye donduk. Hatta dun 6 saat uyudu, rekorumuz seninki de gecicidir, sabir.

Ay süper nasıl miskin miskin devriliyorlar dimi benim minik kuşta akşam 8:30 gibi yattı sürekli uyandı üzerine bir ince battaniye daha örttüm ve saç kurutma makinesini açtık o sesle uyudu gece 01:00e kadar, sonra emdi süt içti altını değiştirdim 06:30 a kadar uydudu bende şok geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…